https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

16 Haziran 2015 Salı

The Ghosts Of Sodom

Filmimiz kadın, içki ve uyuşturucu keyfi yapan Nazilerle başlar. Naziler sapkın eğlencenin dibine vururken düşman kuvvetleri tarafından bombalanır.  Günümüze döneriz altı Amerikalı öğrenci araçlarında seyahat ederken aracı kullanan Mark kestirme olsun diye  orman yoluna sapar. Uzun süre orman yolunda ilerleyen gençler daha sonra eski bir evin önünde dururlar. Gençler bir süre ev hakkında konuşurlar ve en sonunda Jean isimli genç evin kapı zilini çalar ama kimse zille cevap vermez. Bunun üzerine Paul Jean’e ben evin etrafında gezer.  Daha sonra Paul diğerlerini çağırıp evin anahtarını paspasın altında bulduğunu söyler.   Celine ve Marie evde kalmama  taraftarı olunca Paul  aracın farının bozuk olduğunu ayrıca araçta yatamayacaklarını söyleyince Marie ve Celine evde kalmayı kabul ederler. Gençler eve girince merdivenlerde belirlen ve kaybolan Nazi subayı şapkasını fark etmezler.


Evin içine giren Paul arkadaşlarına ihtiyacınız olanları alın eğer etrafı pisletirseniz temizlersiniz dedikten sonra Jean ocağın yandığını fark eder ve ilginç der.  Bunun üzerine Paul lambayı yakar ve sahipleri sigortayı kapatmamışlar deyince Jean güzel en azından ışıklar açıklar olacak der. Daha sonra gençler evin içinde gezinirken Celine evin sahipleri gelirse ne yapacağız diye sorar. Paul bizler hırsız değiliz evin sahipleri gelince özür dileyip gideriz diye cevap verir. Annie diğerlerini çağırır ve evin salonunu gösterir. Salon tamamıyla eski eşyalardan ibarettir. Mark ve Paul eski plaklara albümlere hayranlıkla bakarlar. Gençler odadan çıkınca  gramofon kendi kendine çalışmaya başlar.


Kızlar yatak odalarına giderken Jean Mark ve Paul’a mahzendeyim gelin der.  Mark ve Paul mahzene inince Paul mahzendeki şarapları gösterir. Jean mahzenin bir şarap mahzeni olduğunu şarapların otuzlu yılların mamulü olduğunu söyler. Jean şarapları almaya kalkışınca Paul karşı çıkar. Bunun üzerine Jean Paul’e binlerce şarap var bence iki üç tane şarabın eksikliği fark edilmez bile der. Daha sonra Mark evde keşfedeceğimiz bir sürü şey var der. Üç erkek başka bir odaya girerler odada film projektörü ve ekranı bulurlar. Daha sonra yemek sofrasına oturan gençler zil zurna sarhoş olarak sofradan kalkarlar.

Uyumaya hazırlanan Celine tam dalmışken aynadan genç bir Nazi subayı çıkar ve Celine’in omzuna dokunur. Uyanan Celine genç Nazi subayına kimsin sen diye sorar. Genç Nazi subayı asıl bu soruyu benim sormam gerekiyor benim yatağımda yatıyorsun der. Şaşkına dönen Celine bunun olacağını biliyordum gitmem gerekiyor deyince Genç Nazi subayı Celine’e kal der. Daha sonra genç Nazi subayı adının Willhelm olduğunu söyleyip parmağını şaklatıp lambaların yanmasını sağlar. Willhelm seni aynadan gördüm der. İyice şaşıran Celine aynadan beni aynadan mı gördün diye sorar.  Willhelm evet seni aynadan hayranlıkla seyrettim senin gizli heveslerini ortaya çıkaracağım sende bana hayat vereceksin der. Bunun üzerine Celine Willhelm benim o tür heveslerim yok deyince Willhelm ne tür hevesler diye sorar. Celine o tür arzular diye cevaplar. Bunun üzerine Wilhelm pantolon askılarını indirir. Celine ne yapıyorsun deyince Willhelm ne arzuluyorsan onu yapıyorum der. Bunun üzerine Celine Willhelm’e sen yalancısın dedikten sonra Willhelm Celine’e art arda tokatlar ve itiraf et hoşuna gidiyor dedikten sonra Celine’in kanlı dudaklarını yalar. Celine artık Willhelm’e karşı koyamaz kendini teslim eder. Uyanan Celine bedenindeki morluklara bir anlam veremez.

Sabah olduğunda Paul araç hazır hadi gidelim der.  Daha sonra Paul araçta az miktarda benzin olduğunu söyler. Bunun üzerine Jean yolda benzinciye uğrarız der. Araca binen altı genç yolda ilerler ve Mark Paul’a haritaya bakmasını ve otoyola çıkan yolu bulmasını ister. Paul haritaya bakar ama bir anlam çıkaramaz ve nerede olduklarına dair en ufak bir fikri bile olmadığını belirtir. Paul anlamıyorum sanki etrafımızda daireler çiziyoruz derken tekrardan eski evin önünde dururlar. Tekrar eve giren gençler ne yapacaklarını düşünürken Paul tabi ya sol dönmeyip sağa dönecektik deyince Marie alaycı ses tonuyla bu kadar basit yani der. Sabah olduğunda gençler bir kez daha araca binerler ama araç bir türlü çalışmaz. Bunun üzerine Paul telefonla yardım çağrılalım der. Telefonu bulan Paul telefon rehberinden bulduğu numarayı arar. İlk aranan numara mezarlığın numarasıdır. Daha sonra Jean Mezarlığı tekrar arayarak karakolun numarasını alır. Karakolu arayan Paul tam derdini anlatacakken hat kesilir. Daha sonra Paul, Jean ve Mark telefon kablolarını kontrol etmeye giderler ve telefon kablolarının sabote edildiklerini görürler. Bunun üzerine panikleyen Jean gidelim buradan der ama kapılar sımsıkı kilitlidir.

Kapana kısıldıklarını öğrenen Marie sinir krizi geçirir ve Paul onu sakinleştirmeye çalışır. Daha sonra biraz sakinleşen Marie Mark’a daha fazla içme düzgün kafayla düşünmemiz gerek deyince Mark daha demin kapılar pencereler kapalı diye sinir krizi geçiren kişi kalkmış salim kafayla düşünmekten bahsediyor der ve gider. Celine ise evde birilerinin olduğunu söyleyince Jean evi defalarca gezdik kimse yoktu gizli odalar. Yalnızca filmlerde olur der.  Bu arada Paul ve Jean düştükleri durum hakkında ağız dalaşına girerler. Bunun üzerine Marie bir kez daha sinir krizi geçirerek kesin artık katlanamıyorum diye bağırır. Odalardan birine giren Mark kart oyunu oynayan kişilerin seslerini duyar ama kendilerini göremez. Daha sonra masa etrafında Nazi subayları belirir. Willhelm Mark’ın yanına yaklaşıp oyun oynamak ister misin diye sorar. Şaşkınlıktan cevap veremeyen Mark’a Willhelm aynadan çıplak bir kadın görüntüsü gösterir ve oyunu kazanırsan ödülü kazanırsan kadın senin olur der. Mark iskambil kartlı Rus ruletli heyecanlı süren oyundan sonra Mark oyunu kazanır ve kadının yanına gider. Kadına hamlede bulunan Mark kadının memelerini parçalar ve kadın kahkahalara boğulur. Mark ise dehşete kapılıp kaçar.
Evin içinde gezinen Mark Paul’u görür. Paul bana niye öyle bakıyorsun diye sorar.  Mark Paul’u Nazi kıyafetleri içinde görür ve seni öldüreceğim pis Nazi diyerek Paul’a saldırır. Paul kendini savunurken Mark’ı iter kafasını duvara çarpan Mark merdivenlerden yuvarlanıp ölür. Daha sonra Mark’ın arkadaşları cesedini salona taşır. Kızlar ağlamaya başlar ve Marie cesedin taşınmasını talep eder ama cesedi kaldıramazlar. Düştüğü duruma içerlenen Paul eline geçirdiklerini parçalamaya başlar. Bunun üzerine Jean Paul’a sakinleş der. Bunun üzerine Paul eve girdiğimizde alarm sistemini harekete geçirdik ve kapılar kilitlendi biz burada mahsur kaldık der. Marie her şeye bir cevabın var değil mi deyince Paul bu sana rahatsızlık mı veriyor diye karşılık verir. Bunun üzerine Marie uyumaya gider. Yatmaya hazırlanan Marie’ye bir şey dokunur. Bunun üzerine Marie odada kendisine dokunanı bulmaya çalışırken bir kadın belirir ve Marie odamda ne işin var der.  Kadın buranın senin odan olduğunu emin misin diye sorar. Bunun üzerine Marie boş ver onu neden buradasın diye sorar. Kadın Marie’ye arzularını yaşatmak için buradayım bir kadınla beraber olmak istediğini biliyorum o yüzden buradayım der. Marie karşı koymaya çalışır. Kadın Marie’ye küçük arkadaşını düşünüyorsun ama o seni aldatıyor diyerek aynada Celine ve Annie’in oynaştığını görür. İçi öfkeyle dolan Marie o iki kahpenin ağızlarını yüzlerini yırtacağım odadan hışımla çıkar. Salona giden Marie Annie ve Celine’in salonda hiçbir şey yapmadan oturduklarını görünce şoke olur.
Jean yatmaya hazırlanırken odaya Celine girer ve tahrik edici konuşmalar hareketlerle Jean’i baştan çıkarır. Bu arada Mark’ın cesedi hızla çürürken Celine’in derisi dökülmeye başlar. Sabah olduğunda Paul Jean’i arar. Jean yerde çökmüş sevdiğim kadın canavara dönüştü der. Bunun üzerine Paul Jean’e kendini topla bu lanet evden çıkış yolu bulmalıyız deyince Jean odalardan birinde bana bir esinti gelmişti der.  Paul hangi oda göster bana der ve Jean ile esintin olduğu odaya giderler ve pencereyi açmaya çalışırlar ama demir çubuklar yüzünden açamazlar. Jean demir çubukların daha önce orada olmadığını söyler. Daha sonra bir filmle karşılaşırlar. Paul tam filme tekme atacakken Jean yapma saçma gelecek ama aklım tamamıyla yerinde belki bu film bizim kurtuluşumuz olacak der. Jean filmi alırken zelzele olur. Bunun üzerine Paul bir şey o filmi almamızı istemiyor der. Filmi bir kez daha almak için hamle yapan ikili nereden geldiği belli olmayan alevlere maruz kalırlar filmi almaya muvaffak olurlar. Daha sonra Mark’ın hızla çürüyen cesedi ile karşılaşırlar. En sonunda Nazilerin âlem filmini projektöre takan Jean arkadaşlarıyla birlikte Nazi âlemi filmini seyreder. Naziler ortaya çıkar ve kapıyı zorlarlar ve kapıyı tam açtıklarında bir patlama olur ve bunun yalnızca bir kabus olduğunu altı gencin hayatta olduğunu evin harabe olduğunu öğreniriz ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...