https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Haziran 2015 Çarşamba

Passion In Venice

Filmimiz Michael isimli bir Julie isimli bir kadına Venedik’e hoş geldiniz demesiyle başlar. Julie’in Los Angeles’tan gelme hususi asistan olduğunu öğreniriz ve bazı önemli dokümanlar getirdiğini söyler. Bunun üzerine Michael Venedik’e tam zamanında festivallerde geldiniz der. Bu arada Catherine isimli bir kadın avukatıyla para konusunda hararetli bir şekilde konuştuktan sonra telefonu kapatır ve lanet olası avukatlar dedikten sonra  bellboy ile günah anları geçirir
Venedik keyfi yapan Julie Michael’a seslenir ama Michael duymaz. Bunun üzerine Julie Micheal’ın peşinden gider. Uzun süre Michael’a kuyruk olan Julie en sonunda Michael’ın bir kadınla yiyiştiğini görür. Michael Julie’yi fark eder ve sekse davet eder ama Julie seyirci olarak kalmayı yeğler ve kendini tatmin eder.  Sabah olduğunda Catherine Julie’yi arar ve yolculuğun nasıl geçtiğini sorduktan sonra Catherine Julie’ye buluşmak ister. Öğlen olduğunda Julie Catherine ile buluşur.  Catherine Julie’ye varlıklı finansör Lamberti ile buluşmasını ister.

Lamberti’in malikânesine giden Julie’yi Lamberti’in yardımcısı Trent karşılar. Trent Bay Lamberti’in kısa bir süre sonra katılacağını söyler ve Julie ile iş ile Germain şirketi hakkında konuşurlar. Trent Bay Lamberti’in Germain şirketinin hisselerini almak istediğini söyler. Bunun üzerine Julie peki bunu nasıl becereceksiniz diye sorar. Nasıl yapacağımızı şu anda bilmiyorum ama güvenilmez ortaklardan yürüyeceğiz diye cevap verir. Bay gelip Lamberti kâfi derecede iş konuştuk dedikten sonra Julie’ye size bir eğlence tertipledim der. İçeri başka bir kadın gelir ve uşak ve Trent günah anları yaşar. Bay Lamberti olaya katmak ister ama Julie yapamam diyerek malikâneden kaçar

Julie Catherine’ya kazanç paylarını verir dünkü olay hakkında konuşmak ister. Bunun üzerine Catherine Julie’ye düşüncesizlik ettin hislerine yenik düştün biz burada önemli iş anlaşmasını kaybetmek üzereyiz diyerek Julie’yi haşlar. Daha sonra Catherine Julie’ye sana para ve güç hakkında bir şeyler öğretmem gerek der ve Julie ile lezbiyen ilişkiye giriş yapar. Ertesi gün oral keyfi yapan Bay Lamberti’yi asistanı Trent arayıp Macman’ın Venedik’e giriş yaptığını söyler. Bunun üzerine Bay Lamberti Trent’ ne yapman gerektiğini biliyorsun der ve telefonu kapatır.
Julie Pazar keyfi yaparken Michael çıkagelir ve iş peşinde olman gerekmiyor mu deyince Julie anlaşmalar imzalandı ama Germain sanayisi ile anlaşmamız kaldı der. Daha sonra Michael ve Julie Venedik’te piyasa yaparlar.  Venedik’te romantik anlar geçiren Michael ve Julie çardakta yiyişirler. Daha sonra Julie Germain şirketinin sahibi Macman’ı cazibesini kullanarak baştan çıkarmaya muvaffak olur. İş bittikten sonra Julie Bay Macman’n bilgisayarını çalar. Otel odasına giden Julie kapıda bir not görür notta Lamberti’in malikânesinde yapılacak maskeli balo davetidir. Maskeli baloya katılan Julie kendisini maskeli grup seks partisinde bulur. Daha sonra Julie Michael’a buluşur ve Michael’a bana madik atmayacaksın değil mi der. Bunun üzerine Michael saçmalama der ve arabaya giderler. Julie Michael’a madik atar ve sırtından vurarak öldürdükten sonra arabasına atlayarak gider ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...