https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Nisan 2015 Cumartesi

Delizia


Filmimiz yirmisinin ortasında Delizia isimli genç kadının çektirdiği iç çamaşırı fotoğraflarıyla başlar. Daha sonra Delizia fotoğrafçısıyla beraber mecmuaya koyacak kapak resmini projektör cihazında ararlar.  Fotoğrafçı Delizia’ın çok tahrik edici olduğu için olduğu bir hayli zor olduğunu belirtir. Bunun üzerine Delizia bir miras işi için İtalya’ya gideceğini söyler ve görev önce gelir deyip fotoğraf seçimlerine bakacağını söyler. En sonunda fotoğrafçı mecmua için uygun fotoğrafı seçer. 


İtalya’da Biberon lakaplı Claudio genç kafede arkadaşları ile beraber Delizia’ın kapak olduğu mecmuaya bakar. Daha sonra Claudio’ya noter Marta gelip  Claduio’ya abin iş ile ilgili birkaç belgesini unutmuş onları benim işyerime getir der. Claudio evden belgeleri alırken Delizia’yı yolda görür ve kendi kendine bunun bir halüsinasyon olduğunu söyler. Durum aslında Delizia’ın aracı yolda bozulduğu için yolda kalmıştır ve bu sebepten dolayı Claudio’undan yardım ister. Claudio Delizia’yı benzinci götürür ama ilk önce kafede oturan arkadaşlarına gösterir. Delizia’ın arabasına benzin dolduran Claudio Delizia’ın imzalı bir fotoğrafını alır ve yoluna devam eder.


Noter Marta’ın yanına giden Claudio’un abisi Matteo Claudio’dan neredeydin diye hesap sorar. Claudio benzinim bitti bende yürüyerek geldim der. Matteo’un sinirli ve telaşlı hallerine takılan Marta kuzenin Carol Marta çocuk değil yirmi dört yaşında araba ile gelmek istiyorsa kendi bileceği bir şey der. Bunun üzerine Matteo Marta’ya mantıklı ol yan kasabadan değil Amerika’dan geliyor keşke havaalanından ben alsaydım der. Bu arada içeri Delizia girer ve Delizia kuzen Carol Gennaro olduğunu öğreniriz. Marta Carol’ı yani Delizia Matteo ile tanıştırır ama Claudio sıra gelince Claudio çaktırmadan tuvalete gidip bu imkânsız Delizia benim aslında benim kuzenim Carol’mış olamaz diye hayıflanır. Bu arada noter Marta Carol’a miras kalan İtalyan kalesinin tamamıyla yıkılma riski olduğundan avukatınıza niyetinizi kaleden gelen paraları kuzenlerinizle paylaşacaksınız der. Carol evet İtalyan kalesi ile ne yapacağımı bilemem ayrıca New York’ta yaşıyorum der. Bu arada Carol kuzeni Claudio ile tanışır. Noter Marta Carol’a imzalaması için birkaç belge verir.  Carol belgeleri imzaladıktan sonra işim bitti mi diye sorar. Noter Marta satış işlemleri bitene dek burada kalmanız gerekiyor der.


Matteo ve Claudio’un evine giden Carol Pina hala ile tanışıp öğle yemeğine oturur.  Claduio noter Marta’ın nerede olduğunu sorar. Pina hala Marta’ın iş için Milan’a gittiğini söyler. Bu arada Matteo ve Claudio çaktırmadan  Carol’ın vücudunu süzerler. Carol yemek yediğini manken olmadığını yalnızca fotomodel olduğunu ne şişman ne de aşırı sıska kalması gerektiğini hep formda olması gerektiğini belirtir. Carol yemek sofrasından kalkar ve Matteo Carol kalkınca Claudio’dan Carol’ın çıplak pozları olan mecmuayı ister. Claudio mecmua bende değil der.


Marta eşyalarına valize koyarken Matteo Marta’ya iki günlüğüne gidiyoruz ama sen dünyaları götürüyorsun der. Bunun üzerine Marta Matteo’ya çok gergin gözüküyorsun deyince Matteo kafamda Amerikalı kuzen hakkında bir sürü soru işareti var der. Marta Matteo’ya onu düşünmek fedakârlığa girmiyor sanırım deyince Matteo kıskançlık krizine girme o benim sense benim kadınımsın der. Bunun üzerine Marta kardeşin Carol’a yiyecek gibi deyince o daha çocuk daha kırk fırın ekmek yemesi gerek diyerek yiyişirler.


Ertesi gün Carol çok açık bir mayo ile egzersiz yaparken Claudio ise derslerine odaklanmaya çalışır ama pek başarılı olamaz.  Akşam olduğunda tek başına oturan Claudio ne samimiyetsiz kaba birisiyim çıplak resimlerden bahsedince hiç memnun olmadı der. Bu arada Carol pencere açıkken duş almaya başlar ve bunu gören Claudio gizlice Carol’ı gözetlemeye başlar. Claudio içinden yüce tanrım niye böyle ateşli bir kadın benim kuzenim olur diye hayıflanır. Aynı esnada arkadaşlarının da Carol’ı gözetlediğinin farkına varınca arkadaşlarına sopa atarak düşürür ve arkadaşlarıyla kavga çıkarır lakin kavga Pina halanın karışmasıyla büyümez ve gençler yerlerine giderler 



Claudio ders çalışırken Carol Claudio’un önünde durur ve yüzünde hınzırca bir gülümseme yer alır. Mesajı anlayan Claudio Carol ile yiyişmeye başlar ama çalan çalar saatin sesi bu durumun Claduio’un gördüğü bir rüya olduğunu öğreniriz. Ayağa kalkan Claudio yiyecek almak için buzdolabına gider ve buzdolabı içinden Carol’ın iç çamaşırlarını çıkarır ve bu nedir Amerikan adedi midir der.  İçeri giren Carol Claudio’ya iç çamaşırlarımla ne yapıyorsun diye sorar.  Claudio iç çamaşırları buzdolabında garibime gitti der. Bunun üzerine Carol iç çamaşırlarını terlemeye karşı önlem olsun diye buzdolabına koyduğunu söyler.


Fotoğraf çekimlerine giden Carol hareketli motor üzerinde pozlar verir. Bu arada Claudio motoruyla Carol’ı takip etmeye başlar. Claduio’yu gören fotoğrafçı megafondan Claduio’ya çekimi mahvediyorsun lütfen dandik motorunu çeker misin der. Daha sonra fotoğrafçı Carol’a motor üstünde soyunmasını söyler. Sutyeni çıkaran Carol sutyeni yola atar ve sutyen Claudio’un yüzüne çarpınca Claudio motorun kontrolünü yitirir ve devrilir. Daha sonra hastaneye giden Carol doktora Claudio’un durumu nasıl diye sorar. Doktor önemli bir şeyi yok birkaç çizik o kadar der size birkaç ağrı kesici vereceğim der.

Pina hala ve Carol Claudio’un yemeklerini hazırlarken Claudio odasında Carol’ın çıplak pozları olduğu mecmuaya bakar Carol’ın geldiğini anlayınca hasta numarası çekmeye başlar. Odaya giren Carol  Claudio’ya nasıl hissediyorsun diye sorar. Claudio çok kötü hissediyorum der. Bunun üzerine Carol Claudio’ya sana büyük porsiyon lazanya getirdim der. Claudio içinden benimde sana büyük porsiyon bir şeylerim var dedikten sonra keşke hep hasta kalsam diye düşündükten sonra Carol’ı tahrik edici hemşire kıyafetleri içinde hayal eder.  Claudio’un ateşini kontrol eden Carol ateşin çok yüksek yemeği unut çorba takviyesi yapmamız gerek diyerek odadan ayrılır.


Gece olduğunda Carol Amerika’da yaşayan sevgilisi Brian’ı arar. Brian Carol’a soğuk yapar ve daha sonra bunun nedenini öğreniriz Brian çikolata renkli bir model ile kaçak et kesiyordur bunu anlayan Carol hemen telefonu Brian’ın yüzüne kapatır. Telefonda konuşmaları duyan Claudio içinden ne yazık kuzen senin Amerikalı sevgilinin sana boynuz takmış ne var ki ben senin yanındayım der. Carol Claduio’un odasına girerken Claduio gene hasta numarası çeker. Claduio’un ateşine bakan Carol yanıyorsun hemen doktoru çağırmalıyım deyince olmaz yalnızca şimşekten korktum yanımda kalırsam daha iyi hissederim der. Bunun üzerine Carol Claudio’ya sende büyüyeceksin ve kadınları üzen bir domuz olacaksın der. Bunun üzerine Claduio Carol’ın dudaklarına hamlede bulunur. Claduio yaptığı harekete şaşıran Carol kekeleyerek seni domuz der. Claduio ne oldu ön sevişmeyi eş geçtiğim için mi kızdın der. Odasına giden Carol yolda Claduio tarafından durdurulur. Claduio Carol’a o kadar uzun boylu değil der gazete başlıklarını şimdiden görebiliyorum bahtsız çocuk ünlü modele tecavüz eder deyip odasını kilitler ve anahtarları pijamasının içine koyar.  Carol ağlamaya başlayınca Claudio üzülme kuzen Amerikalının icabına bakacağım der. Bunun üzerine Carol Claduio’ya bir tekme atıp merdivenlerden düşürür. Seslere kalkan Pina hala telaşla ne oluyor diye sorar. Carol önemli bir şey yok Claduio yüksek ateşten birtakım hayaller gördü ben şimdi onu yatağına yatırıyorum der.  Claduio seni seviyorum Carol’a Delizia der. Carol’da Claduio’ya senden nefret ediyorum der. Daha sonra Carol Claudio’un pijamasından anahtarı alır ve Claudio Delizia ne güzel bir isim ne anlama geliyor diye sorar. Carol zevk manasına geliyor der ve senin değil der.


Ertesi gün Carol ile buluşan Matteo kulübün boş olduğunu zannederek Carol’ı kulübe götürür ama kulüpte yıllık tenis müsabakası yapılmakta olduğu için kulüp doludur. Bu sebepten dolayı Matteo’un yüzü biraz asılır.  Göl tarafına geçen Matteo Carol ile laflar. Matteo Carol’a sana bu gölü hediye etmek isterdim deyince Carol Matteo’ya sen kardeşin İtalya’da yeterince kol kanat gerdiniz bana der. Matteo tam Carol’a hamlede bulunurken Matteo’un sevgilisi noter Marta gelir.  Carol noter Marta’ya kale için teklifler geliyor mu diye sorar. Noter Marta daha iyisi kaleye alıcı buldum der şimdi müsabakaya dönmeliyim der. Bunun üzerine Matteo Carol’a kaleyi gezmeyi teklif eder ve Carol’da kabul eder. Aynı esnada Claudio’un arkadaşları hasta ziyaretine Claduio’ya görmeye gelirler. Arkadaşları Carol’ın Matteo ile çıktığını söylerler. Bunun üzerine Claudio Pina halayı çağırır ve Pina halada aynı şeyleri söyleyince Claduio yataktan kalkıp hemencecik motora atlar. Matteo kaleye giren Carol’a kalede yaşamış kadınların hikâyeleri ilgini çekecek güzel bakireler beyaz atlı prenslerini bekliyorlardı bu kalede deyince Carol bir şair gibi anlatın edebiyat eğitimi filan mı aldın diye sorar.  Matteo aile işini devir aldığım için edebiyat defterini kapatmıştım diye cevaplar. Carol bir porte gösterir ve porte kadının kim olduğunu sorar.  Matteo atalarımızın en çılgını ve en bahtsızı babası bir şövalye ile evlenmesine izin vermeyince canına kıymıştı der. Bunun üzerine Carol dokunaklı ama aptalca erkekler yalnızca belirli işlere yarayan domuzlardır deyip soyunmaya başlar.  Carol Matteo’ya benim gibi kolay bir kızla fan fini fon yapmaya ne dersin der. Şaşıran Matteo aramızda cinsel ilişki olmasını istemiyorum deyince soyun der.  Bu arada Claudio kaleye varır ve fırsattan yararlanan Matteo’un kıyafetlerini alıp kaçar.




Ertesi gün Pina hala telefondakilere Carol’ın otelde kaldığını söyler. Bu arada Provenzo biraderler bizler mankafalıyız diye hayıflanırlar. Matteo altı buket gül bıraktım der. Bunun üzerine Claudio kabul et Provenzo biraderler tam anlamıyla rezil oldu biri pijamalarıyla biri donuyla şehri turladı der. Bu arada noter Marta kale artık Japon bir işadamına ait der. Matteo ve Claduio’un suratlarının asık olması noter Marta’ın dikkatini çeker ve neler oluyor diye sorar. Matteo olan biteni Marta’ya anlatır. Otele giden noter Marta Carol’a kaleyi Japon işadamına sattığını artık zengin bir kadın olduğunu söyleyip özel bir konu hakkında konuşmak ister. Marta Matteo ve Claudio her şeyi anlatı önce öfkelendim ve Matteo’un kafasında kül tablası paraladım ama asıl meseleye gelelim ikisi de çocuk gibiler affetsen onları der.


Carol İtalya’dan ayrılmadan önce adına bir parti tertiplenir danslar edilir. Matteo Marta’ya evlenme teklifi sunar. Bu arada Brian İtalya’ya gelir ve Brian’ı gören Carol beni göle götür der.  Gölde Carol Claduio’ya aralarında gerçek manada kan bağı olmadığını söyleyince Carol ve Claduio’un bedenleri tek beden olur. Daha sonra Brian’la buluşan Carol’a Brian yeni yetmelerle mi yiyişiyorsun diye hesap sorar.  Bunun üzerine Carol en azından senin gibi sadakatsiz bir domuz değilim der. Karşılıklı tokatlar atılır ve Carol Brian’ı affeder ve Amerika’ya döner. Günler geçer Carol  Claduio’ya mektup umarım sevdiğin bir kızı bulursun der bu arada Claudio bir kızı motoruyla gezdirir.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...