https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Mart 2014 Pazar

Una Stirpe Maledetta Di Lucrezia Borgia


Filmimiz şatonun içinde bulunan odada yatan genç bir kadının uyanmasıyla başlar.  Odaya uyanan Lucrezia'nın hizmetçisi gelip hanımım bugün sizin doğum gününüz sizin için epey hazırlıklar yapıldı der. Yataktan kalkan Lucrezia hazırlandıktan sonra hizmetçisi Lizanna ile birlikte at arabasına binip at arabası şoförünü bizi kış konağına götür der. Kış konağına varan Lucrezia hizmetçisi Lizanna'ya şu yere bak dinginlik ve sükunet hüküm sürüyor burası  tam bir cennet  der. Bunun üzerine ağabeyiniz Caesere sık sık sefahatler düzenlese ne iyi olurdu der.   Lucrezia ağabeyim çok yoğun birisi ve her şeyi ciddiye alan bir mizacı var der.

Lucrezia hizmetçisi Lizanna tarafından yıkanırken odaya Lucrezia'ın ağabeyi Caesere girer ve yıkanan kardeşini büyük bir ilgiyle seyreder. Banyodan çıkan Lucrezia'yı ağabeyi Caesere kuruturken sevgili kardeşim senin doğum günün şerefine büyük bir eğlence tertipledim der.  Lucrezia çok teşekkür ederim der ve Ceasere kız kardeşine duyduğu sapkın hisleri dile getirmeye başlar. Ceasere ya benim olacaksın ya da kara toprağın diyerek Lucrezia'ya doğru nahoş hareketlerde bulunup kardeşi Lucrezia ile beraber olur.

Tüm burjuva sınıfı Lucrezia'ın doğum gününe katılmıştır. Davetlilere biricik kız kardeşimin doğum gününe teşrif ettiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum evim sizlere amadedir der ve doğum günü eğlencelerin başlamasını buyurur. Uzak doğulu silah ustası gösterisini icra ederken Ceasere masa altından Lucrezia’ın bacaklarını sıkmaya başlar ve ardından Lucrezia'ın nedimesi Lizanna'yı da okşamaya başlar. Bu arada Lucrezia'da genç bir saray çalışanından elektrik alır. Hokkabaz gösterisinden önce Lucrezia ağabeyi Ceasere’a kendisini iyi hissetmediğini odasına çekilmek istediğini söyleyerek odasına gider. Biraz zaman geçince Lucrezia'ın elektrik aldığı şahıs Lucrezia'ın odasına girer ve beni buyurmuşsunuz hanımım deyince Lucrezia gel benle oynaş delikanlı der. Lucrezia'ın sözlerini emir telaki eden genç adam diz çökerek Lucrezia’ya siz çok hayatımı riske atmak pahasına olsa bile sizinle birlikte olacağım der ve Lucrezia delikanlıya ayağa kalk dedikten sonra delikanlı ile birlikte olur. Caesere ve diğer konuklar dansöz gösterisini pür dikkat seyrederken Lucrezia saray çalışanı ile günah anları yaşar.

Ertesi günün gecesi Lizanna'ın odasına giren Ceasere sabah bahçede nereye gittiniz diye sorar. Lizanna hiç etrafta öyle dolandık deyince Ceasere benimle maytap mı geçiyorsun diyerek Lizanna'ın suratına bir tane patlatır ve sabah olan her şeyi en ufak ayrıntısıyla anlatacaksın derken elleriyle Lizanna'yı soymaya başlar. Lizanna istemeden olsa bile Ceasere ile sevişmek zorunda kalır ve hatta sevişme esnasında Ceasere senin gibi edepsizleri cezalandırmak gereklidir diyerek Lizanna'ın kalçalarına erimiş mumları boca eder.

Lucrezia serada çalışan bahçıvan ile günaha girerken Ceasere'da kocası iktidarsız olan dertli burjuva kadınının sorununu çözmek amacıyla burjuva sınıfına mensup olan kadın ile beraber olur. Lucrezia Liseli âşıklar gibi bahçıvanla vakit geçirip keşke aşkımız sonsuza dek sürse der. Bahçıvanda evet aşkımız kitaplara geçecek ve senin ölmeye bile hazırım gibi laflar ettikten sonra Lucrezia'ın dudaklarına yumulur ve ardından çılgınlar gibi sevişirler.

Akşam Ceasere kardeşi Lucrezia'ya hayırdır kardeşim son günlerde hal ve tavırların epey değişti seni tanımasam gönlünü birine kaptırdın diye düşünürdüm der.  Lucrezia ağabeyi Ceasere’ya  ne münasebet bizler aşağı tabaka gibi önemsiz sıradan halk gibi değer taşımayan öğeler ile uğraşamayız deyince Ceasere hunharca gülmeye başlar. Ceasere Lucrezia'ın yanına gidip sen bana aitsin bunu asla unutma der. Lucrezia evet Ceasere tamamıyla sana aittim der. Bunun üzerine öyle olsun eğer bana ihanet edersen hoş olmayan neticelerle karşılaşırsın çünkü benim dışımda başka birine âşık olma ihtimaline katlanamam deyip Lucrezia’ya karşı şehevi hareketlerde bulunur.

Şatodan hızlı adımlarla çıkan Ceasere arabacıya çabuk ol diye buyurur. Lucrezia ise bahçıvan sevgilisi Emilo'ya seslenir ve Emilo'un çengele asılı koyun gibi sallanan cesediyle karşılaşır ve Ceasere ile karşılaşır. Ceasere böyle olmasını sen istedin yalnızca benim olacaksın der. Lucrezia Ceasere'a kahrolası hayvan onu seviyordum diye bağırmaya başlar. Bunun üzerine Ceasere şunu küçük beynine sok sen yalnızca bana aitsin der.


Lizanna Ceasere'i ovarken Lucrezia'yı ne yapacaksın diye sorar. Ceasere bilmiyorum belki zindana kapatırım ama Lucrezia yola gelmeli diye cevaplar. Daha sonra Ceasere kendisine yalan söyleyen bir kadına zindanda işkence etmeye başlar. İşkenceye tabi tutulan genç kadın ben yalnızca seninle sevişmek istedim der. Aynı esnada Lizanna Lucrezia'ya kendini böyle harap etme der ama Lucrezia Emilio sevdiğim tek bir insandı diye ağlamaya başlar. Gece olduğunda gözleri nefretle dolan Lucrezia Ceasere'ın odasına girip eline geçirdiği hançeri Ceasere'ın yatağına saplar ama Ceasere uyumamıştır. Ceasere tutuğu gibi Lucrezia'yı zindana atar ve sana yaptığım her şey haram olsun der. Lucrezia'da yemin ederim seni öldüreceğim der.

Ceasere saf bir köylü kızını yatağa atıp kirlettikten sonra zindanda işkenceye tabi tutulan Lucrezia'ya sana son bir şans vereceğim der ve Lucrezia'ın dudaklarına yumulur. Lucrezia'ın cevabı ise ağabeyi Ceasere'ın dudaklarını ısırıp yaşamanın anlamı kalmadı tüm varlığımla senden nefret ediyorum diye cevaplar. Ceasere isteğini yere getireceğim kahpe diyerek kardeşi Lucrezia'yı iğfal eder. İşini bitiren Ceasere yarın için dostlarını çağırdım iyice süslen deyip zindandan çıkar.

Lucrezia planını nedimesi Lizanna'ya anlatır. Lizanna deli misin şayet ağabeyin Ceasere bunu duyarsa halin harap olur der. Odaya giren Ceasere iki kadına hazırlandınız mı diye sorar. Lucrezia bu daveti niye ayarladın aklından neler geçiyor diye sorar ve Ceasere sürprizi bozmayalım der.  Akşam olduğunda Ceasere şerefine verilen davete teşrif eden Lucrezia'ın burjuva dostlarına Lucrezia’ın aralarına dönmesi şerefiyle daveti verdiğini söyler. Herkes Lucrezia'ın şerefine kadehlerini kaldırırken maskeli katiller gelip Lucrezia hariç herkesi kılıçtan geçirirler. Lucrezia son nefesini vermekte olan Ceasere bana hazırladığın sürpriz neydi diye Ceasere'ın saldırıdan önce koyduğu şarabı içer. Ceasere sürprizim içtiğin şaraptı tek kurnaz sen değilsin o şaraba zehir katık ettim sende benimle cehenneme gideceksin deyip ölür ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...