https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Mart 2014 Salı

Web Of Desire


Filmimiz Sakalı bir adam ve sarışın bir kadının zifaf gecesiyle başlar. Adının Sarah olduğunu öğrendiğimiz genç kadın kocasıyla müthiş bir cinsel birliktelik yaşar ama bunun geçmiş anılar âleminde kalmış bir anıdır çünkü Sarah ve sakalı eleman üç yıllık evliliklerini noktalamışlardır. Sakalı eleman evi terk ederken Sarah'ya yaşattırdıkların için çok teşekkür ederim deyip bavulunu alıp çıkar. Sakalı eleman gidince moralsiz bir şekilde a o zevk bana aittir der.



Ertesi gün yayıncısı Jackie ile beraber sabah koşusu yapan  Sarah'ya dün bana bir mektup geldi Lionel ile ilgili 10 gün vefat etmiş  der. Sarah ilk başta Jackie'nin dediklerine inanmaz ama Jackie vasiyetinde sende varsın der. Sarah iç çekerek ihtiyar kurt Lionel seninle geçirdiğimiz anları unutmayacağım der. Bunun üzerine Jackie New Orleans'ın en köklü ailesinin reisiyle gönül ilişkisi yaşadın şimdi adamın vasiyetinde yer alıyorsun bu yazarlık kariyerin çok iyi bir fırsat der.

New Orleans'a varan Sarah  Durrigtonların hususi limuzini ile karşılanır. Durrington ailesinin avukatı  Sarah Aspron'un  Lionel'in vasiyetinin belirlenmesinde en önemli etken  olduğunu söyleyince aile üyeleri  tamamıyla yabancı birisinin aile içişlerine karışmasının saçmalık olduğunu kanaat getirip Lionel'in vasiyeti yazarken akli melikelerinin yerinde olmadığını söyleyerek  vasiyetin geçersiz olduğunu söylerler. Bunun üzerine aile avukatı hastaneden alınma raporla birlikte Lionel Durrington'ın akli melikelerinin yerinde olduğunu söyler ve Sarah bayanlar ve baylar umarım oyunu kurallarına uygun olarak oynarsınız der ve toplantıyı bitirir.


Lionel'in büyük oğlu Jerome Sarah ile konuşup toplantıda yaptıklarımız için özür dilerim ama son günlerde yaşadıklarımız üzerine bu haber şok edici oldu diyerek öğlen yemeği teklifinde bulunur. Sarah Jerome’un öğle yemeği teklifini  kabul eder. Bu arada Jerome'un karısı Dana Jerome ve Sarah arasındaki konuşmalara kulak misafiri olur.  Zil zurna sarhoş olan Dana eniştesi Alfred'in odasına girip Alfred'i Jerome'a karşı doldurmaya başlar ve bir süre sonra Alfred yengesine karşı şehevi hareketlerde bulunur ama Dana şimdi olmaz der.  Alfred ısrarını sürdürünce Dana Alfred ile sevişmeyi kabul eder.  Bu sevişme odada bulunan gizli kamerayla kayda alındığını ne Dana ne de Alfred bilmemektedirler.

Alfred'in oğlu Sonny Amcası ve üvey annesini odasında yerleştirdiği kameradan seks eylemini izlerken içeri  Sonny'in karısı Joanne girer ve kocası Sonny'e evin içine yerleştirdiği gizli kameraların hesabını sorar. Sonny burası benim odam ve burada istediğim her şeyi yaparım deyince Joanne beni dinle Sonny senin gibi dölsüz bir adamla paran için evlendim ve hep senin yanında durdum der. Bunun üzerine Sonny Joanne'ye sinirlenme senin buyruklarına uyacağım der.  Sarah ise Jackie'ye bu inanılmaz bir şey Durrington ailesinin kaderi benim elimde böyle giderse çıkartacağım kitap gündeme bomba gibi düşecek der.


Jerome ile akşam yemeğine çıkan Sarah Jerome’un karısı Dana'dan yakınır.  Dana'nın evlilikleri boyunca Dana’ya dokunamadığını ve Dana'nın kendisine karşı mide bulandırıcı olduğunu söyler.  Bunun üzerine Sarah Jerome'a bununla nasıl başa çıkıyorsun diye sorunca Jerome Sarah'ı gizli garsoniyerine götürür ve orada onları üç tane bikinili kadın karşılar. Kadınlar Sarah'yı anadan üryan şekilde soyduktan sonra Sarah jakuzinin içine girer. Sarah Jakuzinin içinde dururken Jerome gelir ve Sarah jakuzinin içinde Jerome ile oynaşır.


 Odasında duş alan Sarah Sonny’nin yerleştirdiği gizli kamerayı fark eder ama önemsemez. Duşunu bitiren Sarah tam giyinirken Joanne gelir ve Sonny’nin odaya gizli kamera yerleştirdiğini söyleyerek odada bulunan gizli kameranın üstüne bir örtü koyup Sonny hakkında bir şeyler anlatır. Joanne Sonny'nin akli dengesi bozuk iktidarsız bir şahıs olduğunu ve röntgencilikten cinsel bir haz aldığını söyleyince Sarah Joanne'ye peki onunla neden evlendin diye sorar. Joanne para için babamın işleri kötüye gidince aileleri bir araya getirmenin iyi bir fikir olduğunu söyleyip mirasın onun hakkı olduğunu söyleyerek odadan çıkar. Duydukları karşısında ağzı kulaklarına varan Sarah demek Sonny iktidarsız diyerek kayıt cihazını kontrol eder.

Sabah olduğunda Sarah Alfred'nin telefonda Ted isimli bir tefeciyle konuşmasına kulak misafiri olur. Alfred şu anda müsait değilim paranı ileriki günlerde tedarik edeceğim der ve telefonu kapatır. Jerome arayan kimdi diye sorunca Alfred yanlış numara diye soruyu geçiştirir.  Dana yüzde yüz senin fahişelerinden biridir diyerek kocası Jerome'a laf sokar. Bunun üzerine Alfred böyle saçma sapan konuşmalara katlanamam diyerek gider. Jerome Dana'ya tüm hayatı şişeler olan birisinin benimle böyle konuşmasını abes buluyorum deyince Dana bunun bedelini er yada geç ödeyeceksin diye bağırır.

Dışarı çıkan Sarah'yı Durrigton ailesinin büyük oğlu Jonathan durdurur ve nereye böyle diye sorar. Sarah Sonny ile birlikte şehir merkezine ineceğini söyler. Bunun üzerine Jonathan yazık bir at gezintisi planlamıştım der. Sonny ile şehir merkezinde amaçsızca yürüyen Sarah bir striptiz kulübü görür ve Sonny 'e haydi içeri girelim der. Sonny istemeden olsa bile striptiz kulübüne girmeyi kabul eder.  Sarah ve Sonny striptiz kulübündeki vasat bedenli striptizcilerin yaptığı gösteriyi seyrederler ve bir süre sonra Sarah podyuma çıkarak striptiz yapmaya başlar. Aynı esnada Sonny'nin karısı Joanne avukattan vasiyet işi bitinceye dek tüm hesapların dondurulduğunu öğrenir.  Sony  striptiz gösterisini bitiren  Sarah'ya  aklından zorun mu var deyince tüm sakinliğini koruyan Sarah birisini kanlı canlı soyunurken görmenin daha iyi olacağını düşünmüştüm der.Sony  Sarah'nın odaya yerleştirdiği kameraları fark ettiğini farkına varınca demek kameraları biliyordun der ve Sarah Sonny'nin dediklerini kafasını sallayarak onaylar.


Sarah kayıt cihazına Durrigton ailesinin güçlü ve köklü aile görüntüsü altında tüm aile fertlerinin tereddüt etmeden birbirinin kuyusunu kazacak tipler olduğunu söyleyip kayıt cihazındaki kaseti yayıncısı Jackie’ye yollar. Gece vakti Durrigton malikânesinde dolanan Sarah birtakım inilti sesleri duyar ve iniltilerin geldiği odaya gizlice bakıp Dana ve Alfred'nin yasak aşk ilişkisini öğrenir. Sarah Alfred’in Sarah’ı etkisiz hale getirip mirasa konma planlarını da öğrenir.

Gece atıştırması yapan Sarah'nın yanına Jonathan gelir ve Sarah'a karşı beslediği hisleri açıkladıktan sonra Sarah Jonathan ile mutfak tezgâhında yiyişir. Sarah Jonathan ile yiyişirken kimliği belirsiz bir şahıs Sarah’nın odasına girerek Sarah'nın kayıt ettiği kaseti aşırır. Tüm aile fertleri akşam yemeğine otururken Sarah size komik bir şey anlatacağım ama şahsen ben bunu komik bulmadım birisi kayıt cihazından kasetimi almış der. Joanne kasetin içinde ne vardı diye sorunca Sarah hususi kayıtlarım vardı diye cevaplar ve Durrigton ailesinin fertlerine oyunu böyle oynayacaksanız bana göre hava hoş diyerek üstü kapalı tehdit ettikten sonra yemek sofrasından kalkar. Jerome diğer aile fertlerine kaseti kim aldıysa geri versin der. Bunun üzerine Dana Jerome’a ne malum senin almadığın deyince Jerome Dana’ya kafanı içki şişelerinden kaldırsan dün benim evde olmadığımı bilirsin deyince zıvanadan çıkan Dana kocası Jerome'a nefretimi bile hak etmiyorsun der.

Jonathan Sarah’ya Alfred’nin aile şirketinde en büyük hisselere sahip olduğunu ama hisselerin kontrolünü Dana'nın elinde olduğunu diğer aile üyelerinin ise daha az hisseye sahip olduğunu ama gerçek mirasın bundan daha fazla olduğunu söyler. Bunun üzerine Sarah Jonathan'a niye bunları anlatıyorsun diye sorunca Jonathan senden hoşlandım o yüzden anlatıyorum diye cevapladıktan sonra Sarah'yı öpmeye başlar.

Odasına giren Sarah kasetini görür ve kaseti aşıranın Dana olduğunu anlarız Dana kasetin boş olduğunu ve iyi bir numara olduğunu söyler. Asıl meseleye giren Dana üvey oğlu Sonny’yi iktidarsız yapanın kocası Jerome olduğunu yıllar önce Sony bir lise talebesiyken babası Jerome oğlu Sonny'nin sevgilisini iğfal ettiğine tanık olduğunu ve Sonny'nin kendisini bir daha toparlayamadığını lakin olayın büyük çapta paralar karşılığında kapatıldığını söyler. Konuşmasının nedeninin duyduğu vicdan ve kocası Jerome'a karşı hissettiği nefret duygusundan kaynaklandığını söyler. Dana'nın kasetteki konuşması bittince Sarah bu Durrigtonlar da ne biçim sırlar varmış der.


Mutfakta kahvesini içen Sarah'nın yanına Alfred gelir ve bizimle kedi fare oyunu oynamayı seviyor gibi gözüküyorsun ama şunu unutma gün gelir kedi fare olur der. Alfred'nin tehdidini umursamayan Sarah Alfred’e planın ne diye sorar. Bunun üzerine Alfred Sarah'ya bir gece kulübü kartını verir. Aynı esnada Joanne gizli sevgilisi Jonathan’a Durrigton ailesinin mirasına konmak için kocası Sonny'i akıl hastanesine kapattıktan sonra Dana'nın hassas duygularını bozup ardından Jerome ve Alfred'e katakulli çevireceğini söyleyince Jonathan sen şeytana pabucunu ters giydirirsin deyip Joanne ile sevişmeye başlar.

Alfred'nin takıldığı gece kulübüne giden Sarah Alfred ile buluşur Alfred Sarah ile oyun oynamak ister şayet Sarah oyunu kazanırsa Alfred bilmek istediği her şeyi anlatacağını söyler. Sarah ve Alfred kıran kırana bir iskambil kartı mücadelesine girerler. Oyundan Sarah mağlup olarak çıkar ve Alfred bazı evraklar çıkartıp Sarah'ya imzalamasını söyler. Evrakların içinde Alfred’i Lionel Durrigton'nın tek mirasçısı yapacak şartnameler vardır. Sarah evrakları imzalamayı kabul etmez ve soyunmaya başlar. Alfred'e iddiam bedenimdi miras değildi diyerek Alfred ile yiyişmeye başlar.

Ertesi tüm Durrigton ailesi Durrigton aile şirketinin hissedarlar toplantısına giderler. Evde yalnız kalan Sarah Sonny’nin gizli kamera arşivindeki Sarah’ya İthaf edilmiş videokaseti seyreder kasetin içinde Sarah'nın Jonathan ile yiyişmesi, Jerome’nun Sonny'nin sevgilisini iğfal edişi ve Joanne ve Jonathan yürürlüğe sokmayı planladıkları katakulli vardır. Hemen yayıncısı Jackie’yi arayan Sarah Jackie'ye sana atom bombası değerinde havadislerim var der ama Jackie'nin kötü haberleri vardır. Jackie beni Durrigton ailesinin avukatı aradı yazar olduğunu öğrenmişler ve şayet onlar hakkında yazı yazarsan seni mahkemeye vereceklermiş der. Telefonu kapatan demek fare kedi oluyor Alfred der.


New Orleans sokaklarında piyasa yapan Sarah bir perukçu dükkânında durur. Arabasını tamir etmekle uğraşan Sonny'in yanına Jonathan gelir ve sana mektup var der. Odasına çekilen Sonny kendisine gelen mektubu okur. Mektup yıllar öncesi Jerome tarafından iğfal edilmiş Francis'ten olduğu çıkar. Francis'in yanına gider ama aslında Francis aslında kafasına peruk geçirmiş Sarah'tır Francis kılığına girmiş Sarah ile sevişen Sonny güvenini kazanıp malikâneye geri döner ve karısı Joanne'yi kolundan tuttuğu gibi odasına götürür.  Joanne'ye soyun der Joanne soyunmak istemez ama Sonny ya zorla çıkartırım yada sen kendin isteyerek soyunursun deyince Joanne soyunur ve Sonny tarafından yatağa fırlatılıp küçük oyunların hakkında şimdi ne düşünüyorsun dedikten sonra Joanne'nin dudaklarına yumulur.



Mirasın açıklanma günü gelir kendine güveni gelen Sonny diğer aile üyelerine yapacakları işler hakkında talimatlar verir. Amcası Alfred güvenini kazanınca beynin sulandı senin der. Bunun üzerine Sonny sevgili karım da beni akıl hastanesine kapatacaktı ama ne oldu planı elinde patladı der. Bunun üzerine Jonathan Sonny’e sen ve o sürtük Sarah bunu planladın değil mi diye sorunca Sonny Sarah umurumda değil ayrıca Sarah mirasçı değil der.  Avukatın ofisinde toplanan Durrigtonlar Sarah'nın raporu doğrultusunda mirası hak etmedikleri ortaya çıkar ama mirası almaları için tek bir şart vardır Sarah'nın Durrigton aile biyografisini çıkartma izni vermelidir. Jerome aile isminin iki paralık aşüftenin yazacağı değersiz bir kitapta yazılmasına karşı çıkıyorum deyince avukat o zaman mirası alamıyorsunuz der. Bunun üzerine Joanne şartnameyi tek çıkar yol bu diyerek imzalar ve diğer aile fertleri de şartnameyi imzalar. Miras aile üyelerine dağıldıktan sonra yeni bir mirasçı çıkar mirasçının adı Archiebal Conway'dır.  Ertesi gün Lionel'a karşı son görevini icra eden Sarah'nın arkasında pos bıyıklı bir adam belirir ve mezarda yatanın Archiebal olduğunu öğreniriz ve bunun üzerine Lionel fitneci ailesinden bıktığını ve bu kandırmacıyı tezgâhladığını ve evsiz bir şahıs olan Archiebal'nın yerine geçtiğini söyler.  Sarah kahkahalar atarak Lionel'a hoşça kal Archiebal der ve film biter.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...