https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Mart 2013 Cuma

The Pleasure

Filmimiz kayıt cihazından erotik sesleri dinleyip eski nü resimlere bakan bir adamla başlar.  Daha sonra aynı adam kayıt cihazını kullanıp Venedik’in sapkın ve şaşalı dünyasını anlatmaya başlar ve geçmiş anılar âlemine giriş yapar. Adının Gerard olduğunu öğrenildiğimiz şahsın Venedik’te karnaval zamanı turlarken gözü Kontes kıyafetli otuzlu yaşlarda bir kadına takılır. Kadını takip etmeye başlar. Ve adının Lenore olduğunu öğrendiğimiz kadın ile tanışır ve akabinde girdikleri köprü altında sevişmeye başlarlar.Lenore ve Gerard madam Honoui’nin işlettiği esrar tekkesine gidip madam Honoui’nin yaşam ve cinsellik hakkında felsefi konuşmalar yaptıktan sonra soyunup esrar çekmiş olan Lenore ve Gerard’ın arasına girip üçlü ilişki başlangıcının temelini atar. Kayıt cihazının sonlamasıyla geçmiş anılar âleminden çıkarız ve Gerard’ın ağladığını fark ederiz



Kadının biri Lenore isimli ölmüş bir kadını giydirirken gözyaşları içersinde hıçkırarak ben bunu yapamam deyince Gerard kendini bu kadar hırpalama Paola ben bu işle bizzat alakadar olurum der.  Gerard Lenore’nın cansız bedenini koklamaya başlar. Ardından Lenore’nin oğlu Edmund ve kızı Ursula’yı karşılar Gerard Ursula’ya yanlışlıkla Lenore diye hitap eder. Bunun üzerine Ursula galiba beni rahmetli annem ile karıştırdınız der. Paola gelip Edmund’a tanrım ne kadarda büyümüşün koca adam olmuşun der. Lenore’ye karşı son görevini icra eden Gerard Edmund ve Ursula’ya haklarında kurduğu gelecek planlarını anlatırken birdenbire deliren Edmund niye bizim hakkımızda planlar kuruyor annemle kendisi yalnızca sevgiliydiler zaten annem aşağılık bir fahişeydi dedikten sonra ağzından köpükler çıkartıp tepinip durmaya başlar. Ursula kriz geçiren Edmund’u sakince tutup memesini emdirmeye başlar ve gördüğü olay karşısında şaşıran Gerard’a annem Edmund’u böyle sakinleştirirdi derken Edmund tıpkı bir bebek gibi Ursula’yı emdiğini görürüz

Ertesi sabah Ursula banyosunu yaparken yanında bulunan Paola’ya biliyorum annem ile pek yakındınız der. Bunun üzerine Paola ben ve Lenore yakındanda daha öteydik diyip Ursula’yı öpmek için hamle yapar lakin Edmund gelişiyle hamlesini ertelemek zorunda kalır. Edmund banyo yapacağım ama görünüşe göre kafi derecede su kalmamış diyince Ursula bizde çocukken yaptığımız gibi yapıp birlikte banyo yapalım der ve Edmund soyunarak banyoya girer.  Bir süre sonra Ursula kardeşi Edmund’un itirazlarına rağmen banyodan çıkar. Odasına giderken annesinin sesini duyar ve Gerard’ın kapısına doğru gider ve Gerard’a fark ettirmeden bir süre annesinin erotik konuşmalarını dinler. Bu arada Paola Edmund’a doğru hamle yapıp memesini emdirirken eliyle Edmund’u rahatlatılır.



Öğlen olduğunda Gerard Ursula’nın neden hala salona gelmediğini sorar Paola hazırlandığını söyler ve bir süre sonra Ursula annesinin eski salon kıyafetlerini giyip salona gelir. Şaşkınlıktan küçük dilini yutan Paola öldüğünü bilmesem Lenore salonda cirit atıyor derim der.  Salona Ursula kardeşi Edmund ile dans etmeye başlar. Daha sonrada Gerard ile dans etmeye başlar. Dans esnasında Ursula Gerard’nın kulağına tahrik edici sözler söylemeye başlayınca Gerard Ursula’yı sertçe iter. Kardeşinin iteklendiğini gören Edmund Gerard’nın yakasına yapışıp ne cüretle kardeşimi itersin der. Sinirlenen Gerard çek ellerini densiz diye bağırır ve Salondan ayrılırken Paola Gerard diye bağırır ve Gerard herkesten özür dileyip yatmaya gider.
Paola’nın odasına giren Edmund Paola’ya ben bakir bir erkeğim beni tam bir erkek yapıver der ve ricası Paola tarafından kabul görür ve sevişmeye başlarlar.


Ertesi gün Gerard ile sinemaya giden Ursula sinemada da rahat durmaz yanında oturan ve tanımadığı adama mastürbasyon çeker ve bunu Gerard fark eder.   Film biter ve Ursula elini yıkarken içeri girer ve erkekler tuvaletinde bulunman ayıp değil mi diye sorar. Ursula umursamaz bir tavır içinde sinema çok pismiş ellerim kirlendi der ve içerdeki kabinden yaşlı bir kadın çıkar. Ursula ve Gerard eve dönerken Ursula ben çok fena oldum deyip Gerard’a arabayı durdurur. Gerard neyin var iyi misin diye sorar. Ursula cevap olarak soyunur ve ilk erkeğim ol benim der. Gerard Ursula’ya iğrenmiş bir şekilde bakarak giyin der. Ursula giyindikten sonra Gerard eve doğru arabasını sürer.



Akşam olduğunda Ursula Gerard’ın kayıt cihazından annesinin anılarını dinler. Ertesi gün Gerard ile Ursula at gezisine çıkarlar.  At gezisinden sonra Ursula ahırda Bulunan seyis Borris’e duyduğuma göre atları kıskandıracak büyüklükte erkekliğin varmış göster de anlayalım dedikodular doğrumuymuş görelim kararımızı verelim der deyince Borris erkekliğini teşhir etmeye başlar. Gerard Ursula’nın atını ahır kapısı önünde bulur ve Borris’in Ursula’nın üzerine abanmış bana bak küçük şırfıntı bana göster ama elletme numarası çekme diyerek tecavüze kalkışır. Ahırın içine giren Gerard bırak kızı soysuz deyince Borris ben ettim sen eyleme diye yalvarmaya başlar.  Gerard korkudan köpeğe dönen Borris’e seni kovuyorum pılını pırtını topla defol diye bağırır.   Ursula’nın yanına giden Gerard Ursula’ya sana gelince küçük hanım sabah ilk iş seni yatılı okula yazdıracağım diyerek ahırdan ayrılır.


Ertesi gün Ursula annesinin çalıştığı genelevin mamasına gider. Mama rahmetli Lenore’nin işi para için yapmıyordu yalnızca zevk için yapıyordu sevişmek rahmetli Lenore için tıpkı dini vecibe gibiydi der. Bunun üzerine Ursula annemden yeteri kadar bahsettik şimdi gelelim asıl konuya ben bakireyim ve bu genelevde çalışmak istiyorum der.Genelev maması demek bakiresin bu iyi işte istediğin zaman başla der. Ursula bu gece başlarım der ve bekâretini bozdurmadan 3 müşterinin icabına bakar. Gece olduğunda pencereden meraklı gözlerle dışarıyı gözlerken Ursula’nın bir araba ile geldiğini görür. Gerard’ın odasına giren Ursula Gerard’a detaylarıyla arabasına bindiği 2 erkeğin bekâretini bozduğunu söyler lakin Ursula’nın dediklerine inanmayan Gerard Ursula’nın kadınlığını kontrol eder ve ardından seni küçük yalancı der.


Ertesi sabah Gerard eyerleri toplarken Paola telaşlı bir şekilde Gerard’ın yanına koşup Edmund ve Ursula’nın evden ayrıldığını haberdar eder. İçeri geçen Gerard odasının tarumar edildiğini görür ve Ursula’nın sesini kayıt cihazından duyar. Ursula sen ölü bir kadına saplantı duyuyorsun ama seni arzulayan bir kadınla ilgili bile olmuyorsun deyip erotik mesajlar vermeye başlar.  Sinirlenen Paola Gerard’a piç kurusu senin yüzünden onlar gitti diyerek tokadı patlatır. Bunun üzerine Gerard Paola’ya saldırıp tecavüz eder. Kız kardeşini çalıştığı genelevde arayan Edmund genelevde çalışan kızlar tarafından sevişmek zorunda bırakılır.  Ursula ise büyük gecesi için genelev maması tarafından hazırlanır. Gerard ise Edmund ve Ursula’nın kaçtığını karakola bildirir. Daha sonra Madam Honoui’nin mekânına giden Gerard Madam Honoui’den gerekli bilgileri alır. En sonunda Casa Rosa adlı geneleve giden Gerard Ursula ile tartışmanın sonucunda Gerard Ursula’nın bekâretini bozar ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

From The Inside

  Filmimiz Tally isimli bir kadınının veranda da üstsüz güneşlenmesiyle başlar. Bu arada C...