https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Mart 2013 Pazar

Arabella Black Angel





Filmimiz arabayla gece vakti arabayla bir yerlere giden bir kadın ve onu takip eden bir adam ile başlar. Kadın koru içinde bir binaya gider. Bu arada kadını takip eden adamda fotoğraf makinesini hazırlar. Kadının girdiği binada günah ve sapkınlık su gibi akmaktadır ve kadın sapkınlığı duvarlarından taşan binanın üst katlarını yavaşça çıkar ve başka bir erkek usulca arkasından yaklaşıp iki puan almaya başlar. Bu arada kadını yeme amacıyla başka bir adamda olaya dâhil olur ve aynı esnada kadını takip eden eleman ise bu olan olayları çekmeye başlar. Kadın tam zevke gelmişken aniden sert ve okkalı bir tokat yer. Yediği tokat neticesinde şaşıran kadın ne olur şiddet uygulamayın diye yalvarmaya başlar lakin erkeklerden biri bıçağını çekerek sessiz ol zevkimizi bozuyorsun diye ikaz eder. Aynı esnada polisler gelir sapkınlık evini abluka altına alırlar ve sapkınlık evinde bulunan herkes çil yavrusu gibi dağılırlar. Esas kadında tam arabasına binecekken yakalanır ve kelepçelenir. Kadın polise ben fahişe değilim arkadaşa bakıp çıkacaktım der ama polis birdenbire kadına tecavüz etmeye başlar ve tecavüz eylemi sonlandıktan sonra polis kadını bırakır ve bütün olayın resmi çekilir.



Ertesi gün adının Deborah olduğunu öğrendiğimiz kadın kocasına kahvaltısını getirir ve yayınevinin beklediğini söyleyince Francesco delirir ve beni rahat bırak defol kötürüm olduğum için bana acıma diye bağırır. Deborah gözyaşları içersinde salona doğru kaçar ve hıçkırarak ağlamaya başlar ve geçmiş anılar âlemine girer. Düğün gününü ve akabinde oynaşmanın etkisiyle kocasıyla birlikte geçirdiği elim kazayı hatırlar ve ağlayarak kendisini paralamaya başlayınca kayınvalidesi gelir.  Deborah’ya yeterince kendini paraladın o kaza senin suçun değildi diyerek teskin eder. Çalınan kapıya görüntülü diyafondan bakan Deborah kendisine tecavüz eden polis dedektifini görür ve şok geçirir. Teğmen Alfrezzo Deborah’nın çantasını getirir ve söylediğin gibi fahişe değilmişsin aksine zengin saygıdeğer bir hanımefendiymişsin der. Deborah soğuk bir ifadeyle para istiyorsan verebilirim deyince Teğmen Alfrezzo parayı boş ver dün gecekinin aynısını istiyorum deyip Deborah’ya yumulur. Deborah burada olmaz gören olur der ve aletlerin bulunduğu odaya girerler.  Teğmen Alfrezzo Deborah’ya aç bir kurt edasıyla saldırırken Deborah kocası Francesco’nun bütün olayı gördüğünü fark eder ve teğmen Alfrerzzo’nun kafasında tokmağı patlatıp öldürür. Francesco hemen çık oradan ben cesetle ilgilenirim der.

Deborah kocası Francesco’ya benim senin yazdığın kitaplardaki gibi yaşam istedim tehlikeli ve erotik bir hayatı merak ettim şayet beni boşamak istersen anlayış gösteririm der. Bunun üzerine Francesco seni boşamayacağım der. Deborah Alfrezzo’ya ne olacak kendisi polis muhakkak birileri arar onu diyince Francesco sakin bir şekilde merak etme bir çaresini bulurum der. Bu arada Deborah’nın uygunsuz fotoğraflarını çeken eleman resimleri kontrol ederken dedektif Alfrezzo’nun haberini okur ve şantaj amacıyla Deborah’yı arar ama karşısına telesekreter çıkar ve daha duyduğu sesi araştırırken kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülür



Gece kulübünde etrafını kesen Deborah’nın görüş açısına kovboy kıyafetli bir eleman takılır ve kovboy kıyafetli elemanla beraber bir otel odasına girerler. Otel odasında beden üzerinde şampanya içme olayına girişip sevişmeye başlarlar. Aynı esnada polisler ölen fotoğrafçının cesedi başında ipucu ararlar lakin ne var ki tek bir ipucu bile bulamazlar. Sevişme sonlanır ve Deborah kovboyu terk eder kapıya bakan kovboy ise fotoğrafçıyı öldüren şahıs tarafından öldürülür


Ertesi günün akşamı eşiyle huzur içinde bir an geçiren Deborah’nın huzuru seviştiği elemanın öldürülmesiyle bozulur ve kocasına yaptığı olayı anlatır kocası bunları yeni kitabında kullanacağını anlatır. Aynı esnada komiser Gina ormanlık bir alana gidip katile cinayet işlemeyi kesmelisin buna hakkın yok der ve cevap olarak bir makas darbesi alır. Gizemli katil komiser Gina’nın elbisesini keser ve makasını Gina’nın çıplak bedeninde gezdirmeye başlar ve makası Gina’nın kadınlığına saplar ve çığlığı basan komiser Gina kâbusundan kalkar. Cinayetlerin başına yıkılacağından korkan Deborah endişelerini kocasına anlatır. Kocası hikâyedeki sapmaların hikâyeyi etkileyebileceğini söyler. Bunun üzerine Deborah kocası Francesco'nun yanından ayrılmak amacıyla kocasının elini bırakmasıyla kötürüm Francesco yere yuvarlanır. Kötürüm kocasının yere düşmesine sebep olduğu için pişmanlık duyar ve kocasından özür dilemeye çalışır. Francesco karısı Deborah'nın elinden tutup kendisine doğru çekip şehvetli bir biçimde öpmeye başlar. aynı esnada komiser Gina nobran bir tavırla ofisinde oturan sarışın otuzunun sonlarında olan kadına burada ne işin var senin diye sorar. Kadın ukalaca bir tavır takınarak annen babanın cinsel yaşamını makasla sonlandırdığı için bana çatma ayrıca şu anda üzerinde çalıştığın dava geçmişte yaşadığın olayla büyük benzerlik gösteriyor diyip bugünün gazetesini gösterir. Komiser Gina bunu neden yaptın diye sorar. iki iyi nedenim var birincisi gazete bunun için bana para verdi ikinci sebep ise benim ayağımı kaydırdığın için intikam almak istedim zaten bu olayı kişiselleştirdin der.



Eli makaslı katil Gina'yı arar lakin telefonu Gina'ya madik atmış kadın açıp kendisini Gina Fowler olarak tanıtır ve katil Gina taklidi yapan kadın ile yalnız başına konuşmak ister. Aynı esnada Francesco beklediği paketi alır ve karısının yanına gider. Aldığı paket aslında karısına aldığı seksi iç çamaşırlarıdır Deborah'dan çamaşırları giymesini ister. Deborah kocasına seks gösterisi sunmaya başlar heyecanlanan Francesco karısı Deborah'ya kara meleğim diye seslenir ve Deborah ağlamaya başlayıp ben senin roman kahramanlarından biri değilim diyerek çemkirir. Bunun üzerine Francesco karısına biliyorum hayatım ama tutku dolu olman nedeniyle bunu  yapıyorum dedikten sonra karısıyla oynaşmaya başlar.

Gina kendisine madik atan kadını parkta hadım eden katili beklerken yakalar ve hesap sorar ve ardından saç başa kavga ederler. Gina'ya madik atan kadın çantasından tabancasını çıkartır. Gina'ya defol git yoksa seni mıhlarım der ve Gina gider. Gina'ya madik atan kadın geceleyin katili beklerken katil kadına fısıltıyla defalarca yalancı diyerek seslenir. Sahtekâr kadın parkın içinde duyduğu sesin kaynağını araştırırken katil tarafından gırtlağı kesilerek öldürülür.


Deborah hazırlanıp dışarı çıkarken kötürüm kocası Francesco pencereden meraklı gözlerle bakar ve ayağa kalkar. Deborah araba atlayıp giderken Francesco'da karısını takip etmeye başlar. Takip edildiğini anlayan Deborah takip et piç kurusu masken düşecek nasıl olsa der. Aynı esnada Gina Francesco'nun annesiyle işlenen cinayetler hakkında sohbet ederler. Bu arada Gina'nın Francesco ile kardeş olduğunu öğreniriz. Konuşma ilerledikçe Francesco'nun annesi kaybedecek vaktimiz yok hemen onları bulmalıyız der Deborah ise dejenere erkeklerin kendilerini pazarladığı alana gider ve boks eldivenli bir delikanlıyı seçer. Aynı esnada Gina annesine sen bekle ben karakolu arayacağım diyerek bir dükkana girer lakin annesi arabayla firar eder.Deborah boks eldivenli elemanla halvet olmuş giyinirken çalıların arkasından kocası belirir ve sırrını açığa çıkartır. Deborah nasıl yürüyorsun diye sorar. Francesco her yazdığım roman sonrası bacaklarım kuvvetlendi Deborah dedikten sonra Deborah'ya tecavüz etmeye başlar ve bir süre sonra Deborah zevk almaya başlar. Sevişmenin ortasında Francesco bıçaklanarak öldürülür öldüren şahıs ise annesi Martha'dır.


Aradan 6 ay geçer Deborah yaşadığı olay sonrası bir süre akıl hastanesinde yattığını öğreniriz yarım kan görümcesi Gina ile evine geçer. Gina Francesco'nun yazdığı son roman çok sattı ama yaratığı kara melek karakteri çok zorlamaydı aklı fikri cinsellikte olan bir şahıs çok zorlamaydı deyip gider. O günün akşamı olayların başladığı yere dönen Deborah sapkın faaliyetleri meraklı gözlerle izler. Ardından delik duvardan maskeli bir şahısı izlemeye alır ve yiyişir ve film biter.










.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

From The Inside

  Filmimiz Tally isimli bir kadınının veranda da üstsüz güneşlenmesiyle başlar. Bu arada C...