https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

23 Nisan 2024 Salı

The Birth of a Titan

 


Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.  Gorman Hollister’a devlete bu tesislerin tehlikeli olduğunu kanıtlamam için plütonyumu çalıp atomik bomba yapacağız der. Gorman böyle bir piyasaya sürdüğümüzü düşün der. Hollister şaşkınlık içerisinde ne deyince Gorman rahat ol espri yapıyordum der. Daha sonra iki genç adam kimseye fark ettirmeden tesisin içine girer. Bu arada Cindy ve Vahşi Oğlan hayranlıkla Koca Ayak ’in mağarada ki kayaları zorlanmadan atmasını seyrederler. Cindy ben konserve açmakta bile zorlanıyorum der. Koca Ayak işini bitirdikten sonra Cindy ve Vahşi Oğlan Koca Ayak ‘in yanı giderler. Cindy Koca Ayak’a bu harikaydı şimdi mağaranın içine girebileceğim der.  Vahşi Oğlan Koca Ayak ‘in elini sıkıp harika işti der.  Gorman ve Hollister kanalizasyondan tesis binasına doğru giderler. Tesis binasında bulunan bilim adamı çalan telefona bakmak için gider. İçeri giren Gorman ve Hollister etrafa baktıktan sonra Holister Gorman’a nükleer reaktörü bulmamız gerekmiyor muyduk diye sorunca Gorman endişe etme bir yolunu buluruz diye cevap verir. Daha sonra Gorman Holister’a sen şu panelleri kontrol et bende diğer odaya gideyim der.


Gorman bir süre etrafa baktıktan sonra geri dönmeye karar verir. Bu arada Hollister hazneden çıkan radyoaktif külçeyi ellerken Gorman panik içinde elleme radyoaktif tehlikeli o diye bağırır. Holister külçeyi elledikten sonra kırmızı derili iri yarı saldırgan bir mahlûkata dönüşür.  Hollister Gorman ’in üzerine yürüyünce Gorman korku içinde kaçar. Bu arada Vahşi Oğlan, Koca Ayak ve Cindy duydukları sesi araştırmak için giderler. Hollister Gorman’i sıkıştırır. Hollister tam Gorman’in icabına bakacakken Gorman Cindy’in kullandığı aracı görür ve Hollister’a seni yakalayacaklar, onlar seni yakalamadan sen onları yakala der. Bunun üzerine Hollister Cindy ‘in kullandığı arabanın önüne geçince Cindy arabayı durdurur ve yardım çığlığı atar. Cindy ’in çığlıklarını duyan Vahşi Oğlan ve Koca Ayak vakit kaybetmeden Cindy ‘in yardımına koşarlar. Hollister tam Cindy’yi öldürecekken Koca Ayak ortaya çıkar. Gorman ağacın arkasına saklanıp olan biteni izler.  Hollister Koca Ayak ile başa çıkmayınca çareyi kaçmakta bulur.


Vahşi Oğlan ve Koca Ayak Cindy ‘in yanına gider. Vahşi Oğlan Cindy ’ye o şeyde neydi sorunca bilmiyorum diye yanıtlar. Bunun üzerine Vahşi Oğlan Koca Ayak’a kimseye zarar vermeden onu bulmalıyız der. Bu arada Hollister ormanda amaçsızca yürürken Gorman yanına gelip sende bu güç varken kimse bizi alt edemez der. Hollister insan formuna geri döner ve yığılır. Vahşi oğlan Koca Ayak ve Cindy ile canavar suretindeki Hollister’i ararken insan suretindeki Hollister’i bulurlar. Cindy canavar hakkında sorular sorarken Vahşi Oğlan Cindy ‘ye sessiz olmasını söyler.  Daha sonra Vahşi Oğlan canavar oydu izler onu gösteriyor dedikten sonra Gorman direksiyonun üstüne dal koyarak bir arabanın kornası çalar. Vahşi Oğlan Cindy ve Koca Ayak’a burada kalın tuzak olabilir diyerek gider. Vahşi Oğlan arabayı kontrol ederken Gorman uçuruma doğru taş atar. Uçuruma doğru giden Vahşi Oğlan’a Gorman tarafından kement atılır. Vahşi Oğlan Gorman’i çekmeye çalışır ama Gorman kemendi bırakır ve Vahşi Oğlan dengesini kaybedip uçurumdan düşer ama kement taşa takılır. Bunun üzerine Vahşi Oğlan Koca Ayak’a yardım çığlığı atar ve Koca Ayak Cindy’in yanından ayrılır.


Koca Ayak gittikten sonra Hollister canavar suretine bürünür ve Cindy’yi kovalar.  Bu arada Koca Ayak gelir ama kement kopar, bunun üzerine uçurumdan aşağı atlayan Koca Ayak düşmekte olan Vahşi Oğlan’i yere düşmeden yakalar. Hollister Cindy’yi kıstırır ve Gorman öldür onu deyince Cindy ne olur diye yalvarır. Daha sonra Koca Ayak ve Vahşi Oğlan Cindy’in yanına gidip ne oldu diye sorarlar. Cindy beni bırakıp gittiler diye cevap verir. Bu arada Gorman ve Hollister nükleer tesise gidip radyoaktif külçeyi çalarlar. Vahşi Oğlan izler bizi nükleer tesise götürdü der. Cindy bu tesiste nadir bir plütonyum kullanılıyor deyince Vahşi Oğlan evet insan üzerinde kullanıldı der. Gorman artık bizi kimse durduramaz ordu bile dedikten Koca Ayak ortaya çıkar. İki devasa canavar kavgaya tutuşur ama Hollister’in gücü azalınca Gorman külçeye dokun sana güç katar der. Külçeye dokunan Hollister güçlenir. Bu arada Vahşi oğlan plütonyum külçenin bulunduğu kurşun kutuyu kapar. Gorman kaçmaya yeltenince Vahşi Oğlan yerinde olsam yapmazdım diye uyarır. Gücünü kaybeden Hollister insan formuna geri döner ve Hollister ’in yanına gelen Cindy merak etme seni hastaneye götüreceğiz der. gorman ve Hollister yetkililer tarafından götürülür ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...