https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Nisan 2024 Perşembe

Scooby-Doo and Cyclops, Too

 


Filmimiz Daphne ’in millet fırtına yaklaşıyor demesiyle başlar. Bunun üzerine Shaggy tatile başlamanın ne güzel bir yolu diye karşılık verir. Scrabby yine de harika bir zaman geçireceğiz değil mi Scooby amca deyince Scooby kıvırtarak evet Scrabby diye karşılık verir. Shaggy Daphne ’ye şu Cennet adasına nasıl gideceğiz diye sorunca Daphne uzak olamaz, şuradaki benzin istasyonuna sorarız diye cevap verir. Ekip Barney Simmons benzin istasyonuna giderler. Benzin istasyonuna varınca Shaggy ve Scooby hızla dükkâna doğru giderler. Bu arada Barney deli çocuklar yavaşlayın der.  Barney’in yanına gelen Daphne Barney’ye Barney olmalısın deyince Barney küstah bir tavırla tabelada yazıyor ne istiyorsun diye sorar. Daphne Cennet ne kadar mesafe var diye sorunca Barney manyak gibi çığlık atıp Scooby ve Shaggy’yi korkutur. Barney Daphne ‘ye oraya gitmeyin adını duysam çığlık atıyorum der. Bunun üzerine Scrabby Cennet adası mı deyince Barney bir kez daha çığlığı basar.  Scrabby Cennet adasının ne önemi var diyecekken Scooby ağzını kapar. Barney orada insanlar kayboluyor ve oradan çıkan gazlar insanı zombiye dönüştürüyor der. Daphne Barney’ye ben buna inanmadım, hadi gidelim millet der.


Daphne hadi otele girelim deyince Shaggy umarım çıkışı da vardır diye karşılık verir. Göz bantlı bir adam yanındaki cüceyle ekibi karşılar. Göz bantlı adam ben Bay Cylops bu da yardımcım Ivan der. Ivan ekibe gözümüz yollarda kaldı umarım uzun süre kalırsınız dedikten sonra gülmeye başlar. Bunun üzerine Daphne buraya geldiğimize sevindim ama diğerleri nerede sorar. Bay Cylops pikniğe gittiler diye cevaplar. Daphne fırtınanın ortasında mı dedikten sonra Shaggy Scooby ’ye zombilerin piknikten hoşlandığını bilmezdim der.  Bay Cylops öfkeli şekilde zombi mi dedin deyince Shaggy ne zombisi diyerek lafını örtmeye çalışır. Bunun üzerine Scrabby Barney dedi der. Bay Cylops demek Barney ile tanıştınız dedikten sonra Barney’in eski bir çalışan olduğunu söyler. Lafa karışan Ivan Barney müşterilerimize böyle hikâyeler anlatıp kaçırıyor der. Bunun üzerine Daphne şimdi her şey anlaşılıyor der.


Ekip odalarına yerleştikten sonra kapı çalınır Shaggy Scooby hizmetçi gelmiş olmalı dedikten sonra Scooby canavarca sesler çıkaran zombi hizmetçi ile karşılaşır ve hızla kapıyı kapatıp Shaggy’in yanına gider.  Shaggy kapıya gider ve zombi hizmetçiyi görür ve paniğe kapılıp Daphne’yi çekiştirmeye başlar. Daphne ne oluyor deyince Shaggy Daphne ‘ye zombi hizmetçi oda servisi yapıyor diye karşılık verir. Scrabby heyecanlı bir şekilde zombi mi gördün Scooby amca deyince Scooby evet gördüm dedikten sonra Shaggy bende gördüm diye karşılık verir. Bunun üzerine Daphne Shaggy ve Scooby’ye şayet zonmbi gördüyseniz Barney haklı olabilir araştırmalıyız der. Shaggy kötü bir fikir dedikten sonra Scooby’de hem de çok kötü der. Scrabby Daphne ‘ye eğlenceli olacak der. Daha sonra Daphne ile Scrabby her yere baktık ama tek bir zombi görmedik deyince Daphne Scrabby ’ye tek bir kişide görmedik karşılık verir.  Bu arada Daphne Bay Cylops’u görünce panikleyince Bay Cylops sizi korkuttum mu diye sorar. Daphne Bay Cylops’a mühim değil diye karşılık verir. Bay Cylops bir şey mi arıyorsunuz diye sorunca Scrabby daha doğrusu birilerini herkes nerede diye karşılık verir. Bay Cylops sanırım hala piknikteler ama her an dönebilirler diye cevap verir.


Shaggy ve Scooby çalılarla saklanıp etrafta gezerken Barney ile karşılaşırlar. Barney canavarca tavır sergiliyince Scooby ve Shaggy korku içinde kaçarlar. Daha sonra Shaggy ve Scooby Daphne ile Scrabby’ye Barney’in zombiye dönüştüğünü söyleyip kaçarlar. Bunun üzerine Daphne Barney ile bir konuşalım deyince Shaggy biz odamızı gidip valizlerimizi toplayacağız der.  Bunun üzerine Daphne Scooby ve Shaggy’ye öyle olsun, lakin bir şey görürseniz ıslık çalın der. Shaggy ıslık çalınca Daphne ve Scrabby hemen gelir. Bunun üzerine Shaggy gülerek deneme yaptım der. barney gizlice otel arazisinde gezerken Daphne Barney’ye dokunup merhaba Barney der. Barney Daphne ‘ye hırlayınca Daphne kes sunu Barney zombi falan değilsin der. Bunun üzerine Barney Daphne ‘ye arkadaşlarını korktuğum için üzgünüm ama planımı bozmalarına izin veremezdim diye karşılık verir. Daphne ne planıymış bu diye sorunca Barney üç hafta önce kız kardeşim Amy buraya gelmişti ama o günden beri görmedim onu diye cevap verir. Scrabby zombiye mi dönüşmüş olabilir mi deyince Barney evet diye karşılık verir.

Shaggy Scooby’ye bir an önce buradan gidelim dedikten sonra zombilerden biri gizlice Scooby’yi duvarın içine çektikten sonra Bay Cylops arkadaşlarını binanın arkasındaki terk edilmiş madene çek diyerek hipnoz eder. Scooby Shaggy ’in arkasında belirince Shaggy panikler. Daha sonra Shaggy bir an gittin sandım der. Scooby’in suratı korkunç bir hal alınca Shaggy Scooby’in zombileştiğini anlar. Shaggy yardım için ıslık çaldığında Scooby normal hale gelir. Bu arada Barney tek bulduğum şu mağaraya giden raylar der.  Bunun üzerine Daphne iddiaya girerim bu raylardan maden arabaları geçiyor, bizimkileri bulayım araştırmalılarım der.  Shaggy Scooby ‘ye ıslık çaldığım an kontrolden çıktın dedikten sonra zombilerden biri tablodan fırlayıp Shaggy ve Scooby ‘ye saldırır. Shaggy ve Scooby korku içinde kaçarken Ivan saklandığı yerden çıkıp bir düğmeye basar ve merdiven düzleşir ve Scooby Shaggy piyanoya düşer. Scrabby ve Barney gelen Daphne ne yapıyorsunuz diye sorunca Shaggy piyano çalmayı öğreniyoruz diye cevaplar.


Madenin yanına gelen Daphne diğerlerine bu zombilerin esrarını temelli olarak çözüyoruz der. Bunun üzerine Scrabby Scooby amcam o zombilerin dersini verir dedikten sonra Scooby korku içinde tırnaklarını yer. Ekip madene girdiğinde zombilerin madende çalıştığını görür. Ivan Bay Cylops’a meraklı konuklara güvenmiyorum deyince Bay Cylops merak etme Ivan hepsi gücümün etkisi altında olacaklar daha sonra normalleştirme şuasını kullanıp onları eski hallerine döndüreceğim ama bize uranyum çıkartacaklar diye karşılık verir. Bu arada Barney kız kardeşi Amy görür ve Amy’in yanına koşarken Bay Cylops şu herşeye maydanoz olan Barney şimdi onun icabına bakarım deyip Barney’yi de zombiye çevirir. Bunun üzerine Scrabby ’de Bay Cylops saldırır ama hipnoz edici kristal sayesinde Scrabby ‘de zombiye dönüşür. Bay Cylops zombilere diğerlerini de yakalayın der. zombiler Daphne, Scooby ve Shaggy’yi kovalarken Daphne normalleştirme şuaşını kullanıp zombileri normale dönüştürelim der. Scooby ne şuası dedikten sonra ayağı normalleştirme cihazına takılır çıkan şua Amy, Barney ve Scrabby’yi normale dönüştürür. Daha sonra Daphne cihazı kullanıp diğerlerini de normale dönüştür. Bay Cylops Daphne ‘ye saldırmak ister ama ayağı takılır ve gözündeki hipnoz kristalini düşürür ve Scrabby Bay Cylops’u hipnoz eder. Daha sonra Daphne olay yerine gelen polise olan biteni anlatır ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...