https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Eylül 2023 Pazar

The Comic Book Caper

Filmimiz Shaggy, Scrabby ve Scooby ’in çizgi roman fuarında bulunmasıyla başlar. Shaggy Scrabby ’ye çizgi romanları okuyup para kazanmak tam benlik bir iş der. Bunun üzerine Scrabby Shaggy ’ye ayrıca onlara bekçilik de edeceksin şu nadir Balçık Çocuk çizgi romanı servet değerinde diye karşılık verir. Yanlarından geçen kostümlü kişileri gören Shaggy çizgi roman hayranları garip tipler değil mi diye sorar. Scooby at maskesiyle kişneyip evet dedikten sonra bağırarak Harika At Rocky en sevdiğim çizgi roman der. Shaggy en azından iri yarı, kötü suratlı tiplerle karşılamayacağız der. Bu arada bir canavar Shaggy ’in arkasında belirir. Canavar Shaggy ‘in omzuna dokunup merhaba deyince Shaggy hay benim koca ağzım diyerek sıçrar. Maskesini çıkaran adam ben Bay Bigsby Balçık Çocuk çizgi romanın yaratıcısıyım yanında adamı da bu da Bay Morley fuarın müdürü diye tanıtır. Bay Morley ukala bir tavırla ekibe siz üçünüz fuar bitene dek bir yere ayrılmayın çizgi roman çalınsın falan istemiyorum der.  Scrabby merak etmeyin hayatımız pahasına koruyacağız der. Scooby korku içinde hayatımız mı der.


Scrabby diğerlerine bir saat oldu ve hiç şüpheli bir tip bile görmedik dedikten Balçık Çocuk maketi canlanır. Balçık Çocuk zorlanmadan cam muhafazayı kaldırıp çizgi romanını alır. Shaggy şaşkınlık içerisinde bu Balçık Çocuk ve kendi çizgi romanını çalıyor der. Bunun üzerine Balçık Çocuk cam muhafazayı üçlünün üzerine kapar. Balçık Çocuk gittikten sonra Scrabby bunu yapamazsın diyerek Balçık Çocuk ’un peşinden gider. Bu arada Shaggy Scooby ’ye önden buyur Scooby ’de Shaggy ‘ye asıl sen önder buyur der. Bunun üzerine Shaggy sanırım tavuğun tüyleri bir arada durmalı dedikten harekete geçerler. Shaggy ve Scooby hırsız sanarak yaşlı bir kadının maskesini çıkartılar.  Bu arada Scrabby Balçık çocuğu asansöre doğru koşarken görür. Daha sonra Shaggy ve Scrabby ipe bağladıkları Scooby’yi indirirken Scooby neden ben diye sorar. Shaggy Scooby ‘ye bağlı olan sensin diye cevap verir.


Scooby’yi çeken ikili Balçık Çocuk’u çekerler. Balçık Çocuk tam asansöre binecekken halatla bağlanmış olan Scooby çizgi romanı alıp kendisini yukarı çeker. Shaggy iyi iş Scobby hem çizgi romanı aldın hem de o çamurlu serseriyi de ektik der. Scrabby Shaggy hayır ekmedik vantuz kullanıp tırmanıyor diye karşılık verir. Balçık Çocuk yukarı çıktığında üçlü hızla karikatür sergisinde saklanırlar. Karikatür sergisine giren Balçık Çocuk büyük boy karikatürün içine üçlüyü buruşturup çöp kutusuna attıktan sonra tekrar çizgi romanı çalıp kaçar. Scrabby Balçık Çocuk ‘un arkasından uzağa gidemeyeceksin çizgi roman hırsızı diye bağırır. Daha sonra Scrabby onu kaybettik dedikten sonra Shaggy Scrabby’ye yerdeki balçık izlerini takip edeceğiz der. İzler levazımat dolabında bitince Shaggy ve Scooby yazı tura atarlar. Yazı turanın sonucunda levazımat dolabına giren Scooby Balçık Çocuk ile kavgaya tutuşur ama Scooby’in kavgaya tutuştuğu yalnızca bir kostümdür. Bu arada Scooby bir ipucu bulur mavi bir düğme. Bunun üzerine Shaggy bu hırsıza ait olmalı der. Scrabby böyle gezemeyiz hırsız bizi tanır deyince Shaggy kılık değiştiririz o zaman diye karşılık verir. Scooby kişneyerek at maskesi çıkarıp Rocky Harika At der.


Shaggy ve Scooby at Scrabby ’de kovboy kılığında etrafı kontrol ederken mavi pantolon askılı adamı hırsız sanıp saldırırlar ama yanlış kişi çıkar. Üçlünün yanına gelen Bay Morley durum ne diye sorunca Scrabby bu mavi düğme ile eşleşeni bulunca hırsızı yakalayacağız der. Daha sonra Scrabby düğmenin Bay Morley ‘in ceketiyle eşleştiğini anlayınca Bay Morley ’in hırsız olduğunu anlar. Bunun üzerine Bay Morley evet hırsız benim ama beni yakalayamayacaksınız diyerek kaçar.  Scrabby Bay Morley ‘in peşinden koşarken Shaggy ve Scooby ‘de dışarı koşup etrafı kolaçan ederler. Scrabby Bay Morley ’ye köşeye sıkıştın deyince Bay Morley daha köşeye sıkışmadım diyerek pencereden atlar. Bunun üzerine Scrabby polisi arar. Shaggy ve Scooby ‘in üstüne düşen Bay Morley hızla karakola çalıntı çizgi roman üzerinde bulunur ve tutuklanır ve film biter.


 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...