https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Haziran 2022 Pazar

Truckstop Daddy

Buster isimli bir kamyoncu uzun süre direksiyon sallamak bir kamyoncuyu yorabilir demesiyle başlar. Buster uzun yolculuklar esnasında kamyoncuların durakları rahatlama yerleri olabiliyor der. Bu arada Max isimli hademe tuvaleti temizlerken pisuara işeyen Wade isimli kamyoncunun erkeklik organını büyük bir dikkatle izler. Daha sonra tuvalet kabine giren Wade kendini tatmin ederken Max erkeklik organını duvar deliğinden sokar ve Max ve Wade tuvalette günaha girerler. Aynı esnada tuvalete gire Buster’da günaha giren iki adamı izleyerek kendisini tatmin eder. Wade işini bitirince Max’ta işinin başına döner

Buster aracını çalıştıramayınca telefonunu çıkartır. Buster Lou isimli kamyonum bozuldu senin tamirhaneye götürsem sorun olur mu deyince Lou Buster’a çocukları yollayıp aracını alırım sorun ne bakarım dedikten yollarda çok fazla kalırsan her şey gelir başına diyerek Buster ile dalga geçer. Otoyol devriyesi Steve Buster’in gidişini izledikten sonra erkek arkadaşı Eric’i arar. Steve Eric’i arayarak işim çıktı der. Eric Steve’e ama dünde işin vardı deyince Steve benle ilişki yaşamadan önce polis olduğumu biliyordun diyerek telefonu kapar.  Daha sonra tamircide Brad Buster’in arabasını tamir ederken Tom adlı başka bir adamda Brad’in kasıklarını okşamaya başlar. Brad Tom’a kessene der. Tom baksana senin de canın istiyor deyince Tom benimki ile oynadığın için olabilir mi dedikten Brad’in kışkırtmalarına karşı koyamaz ve günaha iştirak eder.


Eric telefonu kapadıktan sonra Eric’in yanına Mike kimdi deriye sorar. Eric erkek arkadaşım Steve diye cevap verir. Mike polis olan mı deyince Eric Mike’a merak etme devriyede dedikten sonra ikili zina yaparlar. Lou’un yanına giden Buster kamyonumu aldığıma göre polisler devriyeye çıkmadan kamyoncu uğrayayım der. Bunun üzerine Lou hiç akıllanmayacaksın deyince Buster Lou’ya tehlikeli yaşamayı seviyorum diyerek gider. Kamyoncu durağında duş alan iki adamın yakınlaşmasını seyreden Buster dışarı çıkar. Buster dışarı çıkınca Steve Buster’i yanına çağırır. Steve Buster’a gösteri hoşuna gitti mi diye sorunca Buster Steve’e neden bahsetiğinizi anlamadım diye karşılık verir. Steve Buster’a neden aptal numarasına yatma ne yaptığını gayet iyi biliyorum yaptıklarını uzun zamandır kameralara aldık der. Buster bir yanlışlık olmalı deyince Steve hiç uğraşma kanıtlar çok sağlam seni karakola götürmek zorundayım der. Buster seni etmemin başka bir yolu yok mu deyince Steve bana rüşvet mi teklif ediyorsun diye karşılık verir. Bunun üzerine Buster hayır hayatının en iyi sevişmesini teklif ediyorum dedikten sonra Steve ve Buster gözlerden uzak bir yerde yiyişirler ve film biter.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Birth of a Titan

  Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.   Gorman Hollister’...