https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Mart 2021 Çarşamba

Dracula And The Dirty Old Witch

 

Filmimiz kiliseden çıkıp arabalarına doğru koşan yeni evli bir çiftle başlar. Daha sonra arabaya binen Jack ve Karen arabanın içinde oynaşırken arabanın şoförü de çifti dikkatli gözlerle izler. Bu arada Drakula iki kadın kölesine durum ne diye sorar. Kadın köle bilmiyoruz diye cevap verince hiddetlenen Dracula ne demek bilmiyorum diyerek kadın kölelerini kamçılar.  Daha sonra bir takım büyü işleri ile yaşlı cadıya başarısızlık istemiyorum yaşlı acuze der. Drakula’yı arayan şoför James Drakula’ya ikisi de yanımda yiyişiyor ne yapayım diye sorunca Drakula engelle onları diye karşılık verir. Bunun James on koltuğu kapatıp Jack ve Karen’a gaz verip bayılmalarına neden olur. Daha sonra Drakula planı için hazırlanırken kadın köleler ve James Jack ile Karen’ı içeri doğru taşırlar.

Karen’in yanına gelen Drakula Karen’a güzelsin umarım bakiresindir eğer bakireysen daha hoş olur o zaman hayatımı daha da uzatabilirim der. Bu arada Drakula’in kadın köleleri Jack’i sağıp spermlerini bir kadehe aktarırlar. Yaşlı cadı Drakula’ya iksir birazdan hazır olacak efendim der. Bunun üzerine Drakula bir damlası bile ziyan olmasın seni kem gözlü acuze diyerek yaşlı cadıyı uyarır. Yaşlı cadı gittikten sonra Drakula Karen’a kocanı kurtarmak istiyorsun benimle beraber olacaksın zaten kocandan daha fazla zevk vereceğim bariz dedikten sonra Karen Drakula ile beraber olmak zorunda kalır.  Bu arada karakola giden Karen’in ebeveynleri Karen ve Jack hakkında kayıp bildirisi yaparlar. Müfettiş Jones Karen’in ebeveynlerine yeni evlenmişler muhtemelen bir yerlerde eğleniyorlardır. Deyince Karen’in ebeveynleri mümkün değil kızım ve damadıma otelde yer ayırmıştık diye karşılık verir. Bunun üzerine Dedektif Jones telefonla polislerden birini arayarak yeni evli çiftin Drakula’in arabasıyla alındığın öğrenir ilk başta inanmaz ama sonra inanmaya başlar.


Drakula Karen ile işini bitirdikten sonra yaşlı cadıya Karen’i zincirle yirmi dört saat içinde bir işe yaramaz der. Jack’in yanına giden güzeldi değil mi deyince Jack Drakula’ya tükürür. Bunun üzerine Drakula Jack’i tekmeledikten sonra James’i çağırıp Jack’in icabına bakmasını ister. Yaşlı cadı karşı çıkınca Drakula ona artık ihtiyacım yok diye karşılık verir. Daha sonra odasında istihbaratta çekilir. Bir süre sonra yaşlı cadı tarafından oral seks yapılarak uyandırılır. Drakula öfkeyle yaşlı cadıya hangi cürretle uykumu bozarsın deyince yaşlı cadı Drakula’ya önemli haberlerim var Olivia Jack’e âşık oldu der. Bunun üzerine Drakula yaşlı cadıya dediklerin doğrudur yoksa iksir olsun olmasın fena cezalandırılırsın diye karşılık verir. Daha sonra James Jack’i öldürdükten sonra Jack’in pipisini yaşlı cadıya verir.  Uykusundan uyanan Drakula şoförü James’i her şey olağan akışında ilerliyor değil mi diye sorunca James her şey olduğu gibi ilerliyor diye cevap verir. Bunun üzerine Drakula James’e kıyafetlerimi hazırla dışarıda vakit geçireceğim der.

Müfettiş Jones Jack ve Karen’in kaçırıldığı adrese gider. Kapıyı hizmetçi bir kadın açar.  Adının Betty olduğunu öğrendiğimiz hizmetçi müfettiş Jones’a nasıl yardımcı olabilirim diye sorar. Bunun üzerine müfettiş Jones Betty’ye Bay Jamesson’ı arıyordum deyince Betty Bay Jamesson ay sonuna kadar Avrupa’da kalacak diye karşılık verir. Müfettiş Jones kendisini tanıttıktan sonra Bay Jamesson’in limuzini var mı diye sorar. Betty evet var diye cevapladıktan sonra limuzini kullanan biri var mı diye sorunca Betty evet James kulanıyor diye karşılık verir. Bunun üzerine müfettiş Jones Betty’den James’in tarifini ister. Betty James’i tarif ettikten sonra müfettiş Jones James’i çağırır mısın diye sorunca Betty James’in Kentucky’ye ailesinin yanına gittiğini söyler.  Bunun üzerine müfettiş Jones Betty’ye James dün burada mıydı deyince Betty gelmiş olabilir dün yoktum der. Bunun üzerine limuzini kontrol edebilir miyim diye sorar. Bunun üzerine Betty James’in başı dertte mi diye sorunca müfettiş Jones yalnızca rutin kontrol diye cevap verdikten sonra limuzini kontrol etmeye gider.    


Drakula yolda ilerlerken yolda gördüğü sarışın kadına hayranlık duyar ve James’e kadını takip et der. Bunun üzerine James sarışın kadının sürdüğü diğer arabayı takip eder. Daha sonra adının Angela olduğunu öğrendiğimiz kadının evini öğrendikten sonra James’i kargo teslim etmesi için görevlendirir. Daha sonra James Angela’ya Drakula’in paketini teslim eder. Angela James’e bu paket kimden geliyor diye sorunca James bilmiyorum hanım efendi ben yalnızca teslimat yapıyorum diye cevaplar. Paketi açan Angela güzel yüzükmüş er ya da geç kimden gelmiş öğrenirim der. Bu arada mekânına dönen Drakula hemen iksiri bitir der. Yaşlı cadı fakat efendim deyince Drakula kamçılanmak mı istiyorsun diyerek yaşlı cadının yanından ayrılır. Bunun üzerine yaşlı cadı James’e bir an önce sperm bulmalıyız der. Daha sonra James müfettiş Jones’u kaçırırken Drakula’da zihin gücüyle Angela’in mekânına gelmesini sağlar. Dedektif Jones’un spermleri sağıldıktan sonra iksiri bitiren yaşlı cadı iksiri Drakula’ya verir. İksiri içen Drakula müfettiş Jones’a aşkını ilan edip sevişmek istediğini belirtir ve film biter.




 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...