https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

15 Ağustos 2020 Cumartesi

90210 Shark Attack

 

Filmimiz Marcie isimli bir kızın erkek arkadaşı olan Denny ile bir eve girmesiyle başlar. Marcie Denny ’ye burası çok küçükmüş deyince Denny zaten yapacaklarımız için büyük bir yere ihtiyacımız yok diye karşılık verir.  Marcie diğerleri gelebilir deyince Denny Marcie ’ye endişe etme Pamela ’ya   adresi yanlış tarif ettim bak bilim sınıfı eğlenceli olabiliyor der. Bunun üzerine Marcie Danny’ye tuzlu su derimi tahriş ediyor deyince Denny merak etme bu hafta yalnızca bir iki defa denizde bulunacağız geri kalan vaktimizi burada bulunacağız zaten mekân babamın der.  bunun üzerine Marcie Denny ile yukarıya çıkar. bu arada Jess ve Tyler isimli iki gençte eve varırlar. Tyler Jess’e getirdiği teşekkür eder. Jess Tyler’a Bayan Benson ’in okyanus araştırması için heyecanlı mısın diye sorunca Tyler önce evi keşfedelim diyerek bahçeye çıkar. Jess ’de Tyler ’in arkasından zayıf bir sesle diğerlerini bekleyelim diye seslenir ama muvaffak olamaz.    

Yukarı katta çıkan Jess Denny ve Marcie’yi uygunsuz bir halde yakalar ama özür dilemeye başlar. Bunun üzerine Denny Jess’e istersen bize katılabilirsin der. Jess kekelemeye başlayınca Tyler Jess’e bizim bavulları yukarı taşısana der. Jess odadan çıktıktan sonra Marcie Denny ’ye çok kötüsün deyince Denny aslında ona seks teklifinde bulunarak ona iyilikte bulundum diye karşılık verir. Daha sonra Jess havuzda yüzen Tyler’ı hayranlıkla seyreder. Bu arada Pamela ’da eve varır ve kimse var mı diye seslenir. Bunun üzerine Marcie ve Denny yukardan inerler. Pamela ne yapıyorsunuz diye sorunca Denny mekânı kolaçan ediyoruz diye cevaplar. Bunun üzerine Pamela Denny ve Marcie ’ye bu gezi notlarınızın yüzde ellisini temsil ediyor der.  Daha sonra Pamela Tyler ve Jess nerede diye sorunca Denny Tyler’ı bilmiyorum ama Jess buralarda bir yerde diye cevap verir. Bunun üzerine tamam toparlanıp işimize koyulalım dedikten sonra içeri Alyssa girer. Marcie bak ucube gelmiş der. Bunun üzerine Pamela Denny ve Marcie ‘ye toparlanın der. Daha sonra Pamela Alyssa ’ya merak etme onların daha az çocukça davranmasını sağlayacağım deyince Alyssa Pamela ’ya garip olduğumu biliyorum der.

Pamela ’in ekipmanlarını getiren Bryce yukarı çıkar. bu arada odasında tek başına uzanan kolyesine asılı olan köpekbalığı dişi ile oynarken içeri Bryce gelir. Bryce Alyssa ’ya çantanı getirdim deyince Alyssa sağ ol istediğin yere bırak der. Bunun üzerine Bryce Alyssa ‘ya baban buraların efsanesiydi internetten onun makalelerini okudum der. Alyssa Bryce’a ne olmuş diye karşılık verince Bryce ben iyisi gideyim der.  Pamela öğrencilerine bu dersi seçtiğiniz için teşekkürler ayrıca makul bir bağış sayesinde bu güzel evde bir hafta sonu geçireceğiz der. Bunun üzerine ayağa kalkan Denny bir şey değil millet bu arada mekân babamın bir şey yürütmemeye çalışın der. Konuşmasına devam eden Pamela iki tekne gezisi yapacağız bu gezilerde hem su altı yaşamını hem de yerel halkın yaşamını inceleyeceğiz sorusu olan var mı der. Marcie Pamela ’ya ailem burada yaşıyor dönem ödevini onlarla konuşabilerek yapabilir miyim diye sorar. Pamela evet Marcie ailen uzun zamandır burada yaşıyor ama biz kökeni burası olan kişilerle konuşacağız der. Bunun üzerine Marcie ama ailem yirmi yıldır yat kulübünün üyesi deyince Pamela gözlerini devirip hayır der.

Jess Pamela ‘ya yapabileceğimiz ekstra kredimiz var mı deyince Marcie Jess’e aman tanrım bunu sorduğuna inanamıyorum der. Daha sonra Pamela bu notlarda neler yapacağınız yazıyor diyerek öğrencilere ders notlarını verir Tyler Pamela ‘ya ödevimi video çekim olarak yapabilir miyim diye sorunca Pamela Tyler’a daha sonra yanıma gel de ne yapabiliriz ona bakalım diye cevap verir. Bu arada lafa karışan Jess Alyssa ’in babasının buralarda çok düşman edindiğini söyler. Alyssa ağlamaklı bir ses tonuyla babam severdi der. Jess benim kastettiğim bu kast etiğim bu değil baban yerel halkın sırlarını varlıklı koleksiyonculara sattı der. Bunun üzerine Alyssa ağlayarak üste katta koşar. Bryce Jess’e suçlayıcı bir biçimde bakınca Jess Allysa’yı kast ederek babası öldü diye yüksek notları alacak değil ya diye karşılık verir. Alyssa ‘in peşinden giden Pamela niyetim seni üzmek değildi yalnızca babanın başına gelenlerden sonra kendini toplaman için getirdim buraya seni der. Bunun üzerine Alyssa Pamela ‘ya haklısın babam beş yıldır kayıp hayatıma devam etmeliyim okyanus onu götürdü deyince Pamela okyanus içinde birçok sırrı muhafaza ediyor ayrıca okyanus araştırmasını seçerek geçmişi arkada bırakmak istiyorsun diye karşılık verir. Bunun üzerine okyanusa çıkmak için hazır değilim deyince Pamela istediğin zaman başlayabilirsin diyerek odadan çıkar.

Jess Bryce Tyler’a benim hatam değildi dedikten sonra Bryce Jess’e Alyssa ‘in babası hakkında pek az bilgim var der. Bunun üzerine Jess Alyssa ‘in babasının bu civarda yaşamış olan bir kabilenin kutsal saydığı bir köpekbalığını zengin bir grup avcıya öldürdükten sonra hem kendisi hem de kabilenin kaybolduğunu ve iddialara göre lanetlendiğini söyler. Daha sonra mutfağa Pamela Bryce, Jess ve Tyler’a yemek hazır ama erken yatın der. Tyler Pamela ‘ya video projem ne olacak diye sorunca Pamela daha sonra konuşalım şu anda Denny ve Marcie’yi kontrol etmeliyim diyerek gider. Marcie ve Denny ’in yanına giden eğer bu projeyi mahvetmek için bir eylemde bulunursanız sizi odalarınıza kapatıp düşük not veririm diyerek gider. Pamela gittikten sonra Denny Marcie ’ye böyle cezaya can kurban der. Pamela ‘in odasına giren Tyler duş alır. Tyler duş alırken Pamela ’da Tyler’ı izler. Daha sonra Tyler ve Pamela ‘in sevgili olduklarını ve Pamela ‘in Allysa’yı kullanarak kitap çıkarıp para kazanma planları yaptıklarını öğreniriz.

Aşağı kattan sesler duyan Pamela aşağı indiğinde Jess ve Bryce’ı görür. Jess Pamela ‘ya okul etkinliğinde alkollü içki içmenin okul yönetimi tarafından yasaklandığını söyler. Bunun üzerine Pamela Jess’e tamam diyerek içeri girer. Pamela Denny ve Marcie’yi zil zurna sarhoş halde bulur. Bunun üzerine Pamela Marcie ve Danny’ye ikinizde cezalısınız yarınki geziye katılmayacaksınız ayrıca okul müdürü ve velilerinizin bundan haberi olacak der. Ertesi sabah mutfağa giren Pamela Alyssa ile karşılaşır. Alyssa Pamela ‘ya kahve hazırladım deyince Pamela Alyssa ‘ya tam bir hayat kurtarıcısısın der. Daha sonra Pamela geziye gideceklerini lakin Marcie ve Denny ‘in evde kalacaklarını söyledikten sonra Pamela Alyssa ‘ya sen benim gençlik halime benziyorsun daha sonra seninle bir sohbet edelim deyip evden çıkar. Bu arada Denny Marcie uyandırıp Alyssa hariç herkesin gittiğini söyler. Bunun üzerine Marcie Denny ’ye amacımız bu değil miydi diye sorunca Denny evet ama biraz eğlenmeye hayır diyemem diye cevaplar. Daha sonra Marcie ’in suratında şeytani bir sırıtış belirir.

Bahçeye çıkan Alyssa ’in yanına giden Denny Alyssa ’ya hislerini açıklar. Bunun üzerine Alyssa Denny ’ye benle dalga geçmek için söylüyorsun bunları deyince Denny Alyssa ‘in bacaklarını okşayıp seni temin ederim hislerim gerçek sevdiklerime kaba davranırım diye karşılık verir. Alyssa Denny ‘ye bende senden hoşlanıyorum dedikten sonra öpüşmeye başlarlar. Bu arada Marcie gizlice Alyssa ve Denny’yi kayda alıp neşeyle Alyssa sen bir salaksın dedikten sonra Alyssa köpek balığına dönüşür ve önce Denny’yi sonra da Marcie’yi öldürür. Bryce, Jess, Pamela ve Tyler geziden dönerler. Daha sonra Pamela Denny ve Marcie’yi bulamaz. Alyssa ‘in odasına giren Pamela Alyssa’yı uyandırır. Alyssa panikle yataktan kalkınca Pamela üzgünüm seni korkutmak niyetinde değildim ama Marcie ve Denny kayıp der. Bunun üzerine Alyssa iki gencin öldüğünden habersiz bir şekilde bilmiyorum ben uyuyup kalmışım merak etme dönerler. Pamela Alyssa ‘ya yemek hazır deyince Alyssa teşekkür ederim ama almayayım doymuş gibiyim diye karşılık verir.



Jess ve Tyler muhabbet ederken Bryce Marcie ‘in cep telefonunu bulur ve Alyssa ‘in köpek balığına dönüştüğüne tanık olur ve hemen eve döner. Bryce Alyssa ‘ya seslenir ve Alyssa Bryce ’in arkasından yaklaşınca Tyler Panikler.  Bunun üzerine Alyssa niye korktun diye sorunca Bryce panikledim diye karşılık verir. Bunun üzerine Alyssa Bryce’a biz asosyaller birbirimize destek olmalıyız deyip gider.  Daha sonra Pamela ’in yanına giden Alyssa ‘in neşeli hali Pamela ‘in dikkatini çeker. Pamela Alyssa ‘ya bayağı neşelisin der.  Alyssa Pamela ’ya deşarj olmuş gibiyim artık hafızam yerine geliyor der. Bunun üzerine Pamela ‘in ağzı kulaklarına varır ve sahi mi çok sevindim der. Daha sonra Tyler ’in Jess ile oynaştığını fark eden Alyssa ikiliyi seyreder. Tyler gittikten sonra Jess ’in yanına giden Alyssa Jess’e Tyler seninle pek ilgili der. Jess ağzı kulaklarında evet benden hoşlanabilir deyince Alyssa eminin öyledir diyerek köpekbalığına dönüşüp Jess’i öldürür.

 

Marcie ‘in kaydettiği videoyu seyrettikten sonra Pamela ‘ya seslenip Bayan Benson bakabilir misiniz diye seslenir. Bunun üzerine Pamela Bryce’a şu anda olmaz işim var diyerek yukarı katta çıkar. Pamela’yı takip eden Bryce Pamela ve Tyler’ı oynaşırken ve Pamela ‘in aslında zengin olama amacıyla Alyssa’yı kullandığını öğrenir. Alyssa ‘in yanına giden Bryce tüm gereceği açıklar ve Alyssa ‘ya aşkını ilan eder. Bunun üzerine Alyssa Bryce’ı odasına çıkartıp öldürür.  Pamela Tyler ile seviştikten sonra Pamela menajeri ile konuşur. Daha sonra Tyler ‘in yanına giden Alyssa Tyler’a cilve yapar. Tyler Alyssa ‘ya bayağı cilvelisin deyince Alyssa daha da cilveli olabilirim sen gözlerini kapa der. Tyler gözlerini kapadıktan Alyssa ‘in kurbanı olur. Öğrencileri aramaya çıkan Pamela Tyler ‘in parçalanmış cesedini görür. Korku içerisindeki Pamela Alyssa ‘ya Tyler’ı sen mi öldürdün diye sorar. Alyssa Pamela ‘ya gerçeği öğrenmek istiyor musun diye sorunca Pamela kekeleyerek evet diye cevaplar. Alyssa babasının kabilenin ilahı olan köpekbalığını öldükten sonra lanetlendiğini ve köpek balığına dönüştüğünü söyledikten sonra değişime uğrayıp Pamela’yı öldürür ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...