https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

21 Şubat 2020 Cuma

Off Limits


Filmimiz elinde içki şişesiyle dolanan ismi Collin olan bir berduşla başlar. Collin içkiye şişelerine düşmeden önce önemli birisiydim dedikten sonra bir depoya girer.  Depoda gördüğü kadına merhaba tatlım der. Bunun üzerine adının Liam olduğunu öğrendiğimiz şahıs Collin’e ne istiyorsun diye sorar. Collin Liam’a Beatrice ile sevişmek istediğini söyleyince Liam Collin’e burada istenmiyorsun der. Collin ama Beatrice istiyor deyince Liam biz burada hayır kurumu işletmiyoruz diye karşılık verir. Bunun üzerine Collin hadi onla bir kere sevişeyim der. Bunun üzerine Liam Collin’e eğer sevişmek istiyorsan para ödemelisin der.  Collin yanımda para yok ama bu var diyerek viski şişenini Liam’a uzattır. Bunun üzerine Liam biz senin gibi ayyaş değiliz diyerek Collin ’in teklifini geri çevirir. Collin gittikten sonra Liam ne çeşit bir ahmak bu parası yok düzüşmek istiyor dedikten sonra Beatrice ile sevişir.


Collin parasızlığın kadınlarla olan ilişkilerini engellediğini ama hayat kadınlarının seçme sansı olmadığını söyledikten sonra sarışın bir kadının müşteri beklediğini görürüz ve hayat kadını müşterisi ile beraber olduktan sonra. Collin herkes tarafından saygı gösterilen birisiydim dedikten sonra geçmiş anılar alemine gireriz. Collin hapishaneye yeni giriş yapan Maria ve Elenor isimli kadının kaydını yapar. Collin iki kadına bakın eğer burada rahat ve huzurlu şekilde yaşamak istiyorsanız ne kadar hoş gözükmese de benim kurallarıma uyacaksınız der. Maria ve Elenor korkuyla Collin’e evet derler. Daha sonra Collin yanındaki memurlara gidebilirsiniz dedikten sonra Maria ve Elenor ile beraber olur.  Collin hapishanede kurduğu düzen sayesinde hapishanede bulunan her kadınla beraber olduğunu söyler.


Collin Ursula isimli kadının yanına gidip viski şişesini uzatıp bir fırt alır mısın diye sorar. Ursula tabi diyerek viskiyi içmeye başlar. Liam Collin ’in yanına gelip bak kızlarıma uyduruk içki vererek onlarla beraber olmak istiyorsan ödeme yapmalısın der. Bunun üzerine Collin Liam’a ödeme yapar ve Ursula ile sevişir. Collin hapishane müdürüyken mahkûmlara insan gibi davranırdım ayrıca çalışanların gönlünü bol tutardım dedikten sonra bir kez daha geçmiş aşnılar alemine gireriz.  Maria Elenor’u teselli ettikten sonra lezbiyen ilişkiye girerler. Bu gardiyanlardan biri birbirleriyle sevişen iki kadına isterseniz yardımcı olurum der. Bunun üzerine gardiyan iki kadınla beraber olur. Geçmiş anılar aleminden çıktıktan sonra Collin eskiden herkesin gıpta ettiği adamken acınası bir adama dönüştüm der. Collin hapishaneler modernleşince bende işimden oldum der. Collin amaçsızca eski fabrikada dolanırken Beatrice ve Ursula ile karşılaşır. İki kadın Collin’e merhaba müdür bey dedikten sonra Collin iki kadınla beraber olur ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...