https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

4 Ocak 2018 Perşembe

Je Brûle De Partout

Filmimiz diskotekte dans eden çiftler ile başlar. Daha sonra sarışın bir kadın konuştuğu yirmili yaşlarında ki adama haydi evine gidelim deyince sakalı adam kadına ailemle yaşıyorum buna sıcak bakmayabilirler der. Bunun üzerine sarışın kadın genç adama benim bildiğim güzel ve ucuz bir motel var deyince adam sarışın kadınla diskotekten çıkarlar.  Sarışın kadın sakalı gence anahtarını versene ben motelin yerini biliyorum seni oraya götürürüm dedikten sonra sakalı genç sarışın kadına arabanın anahtarlarını verir. Sarışın kadın şoför koltuğuna oturduktan sonra ani bir hareketle kontağı çalıştırır ve arabayı götürür ve sakalı genç çalınan arabasının arkasından lanet olsun babam beni öldürecek der.  

Başka bir yerde otuzunun sonlarında bir adam motel odasına genç bir kızla girer.  Adam kızı soyduktan kendisi soyar ve yatağa girer. Genç kız adama yapmayalım bakireyim deyince adam bakire misin diye sorar. Genç kız evet ama başka bir yerden de yapabiliriz deyince adam genç kızla ters ilişkiye girer.  Adam ile genç kız sevişirken sakalı adamın arabasını sarışın kadın sevişen ikilinin sevişmesine iştirak eder. Üçlü sevişmeden sonra genç kız ve adam uyuya kalır. Daha sonra yataktan kalkan sarışın kadın Maria isimli bir kadını arar.  Sarışın kadın Maria’ya genç kızı kast ederek Marcos’a göre birisini buldum der. Bunun üzerine Maria bize uygun mu Lorna diye sorunca Lorna on altı yaşında ve bakire deyince Maria’ın yüzünde sinsi bir gülümseme belirir ve bizim gibi değil demek dedikten sonra telefonu kapatır.

Bir gemide bir sürü genç kadın istiflenmiş bir şekilde dururken Maria genç kızın yanına gelir ve emin olmalıyım dedikten sonra genç kıza ilkel yöntemler ile bekâret kontrolü yaptıktan sonra bakire olduğundan emin olduktan sonra genç kızın yanından gider.  Başka bir yerde Lorna iş ortağı Tom’a gazete verir. Gazeteyi okuyan Tom Lanet olsun ayağımıza bir servet gelmiş bizde ucuza elimizden çıkardık deyince Lorna Tom’a belki de çıkarmadık deyince Tom Nasıl çıkarmadık kız şimdi geminin birinde Tanrı bilir nereye gitti der. Lorna sakin bir ses tonuyla Tanrı ve ben dedikten sonra giyinir. Daha sonra Tom ile beraber telefon kabinine girerler. Telefon alan Lorna gazetedeki numarayı arar. Lorna telefondaki şahsa alo Bay Goldstein ile mi görüşüyorum diye sorar. Telefondaki şahıs evet ben oyum deyince Lorna kızınız Jenny hakkında konuşacaktım Jenny bize beş milyon Dolar yollayın kızını yollayalım der. Bunun üzerine ona bir şey yapmayın daha küçük deyince Lorna telefonu kapatır. Daha sonra Lorna Tom’a acele et kaybedecek bir anımız bile yok der.

Jenny ve diğer esir kadınlarla beraber bir adaya getirilir.  Maria sattığı kadınları Marcos’a takdim ederken Marcos Maria’ya çok politiksin biraz neşeli ol der. Daha sonra adada sapkınlık sürerken Maria Jenny’i odaya götürüp Marcos’a elime yeni düştü en tazesi bu deyince Marcos fena değil hiç fena değil der ve Jenny’in bekâretini bozar. Gemiden inen Lorna ve Tom limandan bir taksi çevirip gece kulübüne giderler.  Bu arada gizemli şahıs başka bir taksiye binip taksiciye öndeki taksiyi takip et der. Aynı esnada bir depoda esir tutulan genç kızlar deponun tavanındaki borulardan verilen gazlar sayesinde cinsel istekleri artırılır. Bu arada Pepe adlı bir zenci Maria’ın odasına girer.  Pepe Maria’ya hanımım kızlardan Slvia kontrolünü yitirdi der. Sevişmesini kesen Maria o zaman Slvia’yı yanına al ve sakinleştir der. Bunun üzerine Pepe Maria’ya teşekkür eder. Pepe tam odadan çıkarken Maria Pepe’ye benim odama getir senin yatak marifetlerini bir kez daha göreyim der.  Pepe ilk başta Maria’ın isteğini kabul etmez ama Maria ısrarcı tavrını sürdürünce Pepe akli melikelerini yitirmiş olan Slvia ile Maria’ın yatağında sevişir.

Maria’ın gece kulübene varan Tom ve Lorna içeri girip kırkının başlarında bir kadınla ince bedenli bir adamın piste sevişmelerini izlerken Tom nevrofik gazlardan aklı gidip gelen Slvia’ya bakireyi sorar. Slvia bakire bizimle beraber buraya getirildi cevabını verdikten sonra Pepe Tom’un yanına gelip Madam Flora’ın gösterisi bitti simdi size hizmette bulunabilir der. Lorna ile Tom Madam Flora’ın yanına giderken Pepe ve başka bir görevli Tom ve Lorna’yı etkisiz hale getirir. Bu arada olaya tanık olan gizemli şahsın yanına giden Pepe gizemli şahsa gösteri hoşunuza gitmedi mi diye sorar. Gizemli şahıs hayır gitmedi ayrıca bir daha sizin kulübe de gelmeyi düşünmüyorum diyerek kulüpten çıkar. Daha sonra Madam Flora Lorna ve Tom’u en sapkın yöntemlerle cezalandırır.
 Ertesi gün Bay Goldstein Flora’yı arar ve Tom ve Lorna’ın polise tecavüz suçlamasıyla gittiklerini belirtir. Bunun üzerine Madam Flora bu ilk kez başıma geliyor deyince Bay Goldstein mazeretlerin rezalet bir durumda pervasız hareketlerde bulunuyorsun bir kez daha bu saçma hareketlerde bulunursan külahları değiştiririm der.  Daha sonra Bay Goldstein yeni sevkiyatlardan ne haber diye sorar. Flora hazırlar diye cevap verince Bay Goldstein yarın uğrayacağım der. Ertesi gün Madam Flora’ın kulübüne gelen Bay Goldstein her türlü fantezisini gerçekleştirdikten sonra Madam Flora sana bir sürprizim var elime nadir bulunan bir fırsat geçti der. Bu arada Tom ve Lorna gece kulübüne gizlice girerken Pepe tarafından yakalanıp paketlenir. Madam Flora Bay Goldstein’a kızı Jenny getirir. Kızını gören Bay Goldstein Flora’ya kızımı giydir dedikten sonra odadan çıkar ve adamlarına kulüpte bulunan herkesi temizlemesini buyurur. Kızı Jenny ile arabayla giden Bay Goldstein bunların hepsinin kötü bir kâbus olmasını isterdim ama tutkularım ve hırslarım beni bu yolla attı ama senin hayatını mahvetmek istemedim der.  Gizemli şahıs arabayı durduran gizemli şahıs kendisini ahlak masası dedektifi Alberto Perara olduğunu kendisini tutuklayacağını ama adaletsizlikle tanıştığı için hava limanına bırakacağını söyledikten sonra film biter





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...