https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Ocak 2018 Perşembe

I Predatori Della Verginità Perduta

Filmimiz malikanede uyuyan genç bir kadınla kütüphanede not tutan altmış yaşlarında bir adamla başlar. Bu arada malikaneye dört tane hırsız gelir. Hırsızların lideri hırsızlardan birine kapıda nöbet tut diye buyurur.  Üç hırsız çalışma odasında uyuklayan yaşlı adamı kaldırır ve kendisini öldürmekle tehdit eder. Bu arada yataktan kalkan genç kadın yaşlı adamın çalışma odasına girer. Karşında üç tane gözü dönmüş suçluyu gören genç kadın korkusunu ve şaşkınlığını gizleyemez. Suçluların elebaşı genç kadına sen kimsin diye sorunca genç kadın adım Maria Bay Godera’ın hizmetçisiyim diyerek kendisini tanıtır.  Suçluların elebaşı diğer elemana Bay Godera’yı dışarı çıkart emri verdikten sonra öbür suçlu ile beraber Maria ile beraber olur. 

Ertesi gün Bay Godera’ın kızı Virna Vali Veloquez’in yanına gidip babası hakkında malumat almayı umut eder. Virna Veloquez’e babam şu anda nerede bilmiyorum deyince Veloquez Virna’ya kendinizi hırpalamayın Bayan Godera şu an için sağlığınız bu durum için çok mühim der. Virna ama babam çok yaşlı ve hasta birisidir dedikten sonra Vali Veloquez ve Virna yakınlaşırlar.  Daha sonra bir hana giren Virna kırk yaşlarında uzun saçlı bir adamın yanına gidip siz Kaptan Quere olmalısınız babam hakkında bilgileriniz varmış deyip kese altını Don Quere’in önüne atar. Altınları yoklayan Kaptan Quere Virna’ın elini tutup manalı bir ses tonuyla ödemeyi başka bir şekilde yapabiliriz der. Kaptan Quere Virna’ın omuzlarını tutup soyup sevişir. Ertesi gün Virna Kaptan Quere ve mürettebatı ile yola koyulur.

Markiz Francesco ve sevgilisi Giselle yatakta uzanırken Francesco’un sıkıntılı halini gören Giselle sorun ne Francesco diye sorar. Francesco memleket meseleleri canımı sıkıyor o kadar diye cevap verir. Bunun üzerine Giselle Francesco’ya seni rahatlatmamı ister misin diye sorunca Francesco evet diye cevap verdikten Francesco ve Giselle ateşli bir şekilde sevişirler. Ertesi gün Virna Francesco’un malikanesine gelir. Francesco Virna’yı ağırlar. Francesco Virna’ya keşke daha bir hoş bir zamanda tanışaydık der.  Direk konuya giren Virna Francesco’ya babasının nerede tutulduğunu sorar. Markiz Francesco Virna’ya Bay Godera’ın bir adada tek başına tutulduğun ve adanın yerini bildiğini açıkladıktan sonra Virna ve Francesco yiyişirler.
Ertesi gün Kaptan Quere ve mürettebatı adayı kuşatıp adaya top atışlarıyla bombalar ve adadan karşılık gelir. Bu arada karmaşadan yararlanan Virna babası Bay Godera’yı esir tutulduğu zindandan çıkarır ve Markiz Francesco ile karşılaşır. Babasını kaçıranın Markiz Francesco olduğunu anlayan Virna Markiz Francesco’ın suratına silah dayar. Virna Francesco’ya bunların arkasında hep sen vardın deyip Francsco’yu Bay Godera’ın daha önce tutsak kaldığı zindana kapatır. Virna giderken Francesco Virna’ın arkasında akılı bir kadınsın vesselam der. En sonunda Virna gemide özgürlüğüne kavuşan babasına dertlerimiz bitti deyince Bay Godera kızının elini öperek hepsi senin sayende oldu bir tanem diyerek karşılık verir. Daha sonra Virna kamarada Kaptan Quere ile beraber olur ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...