https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Ağustos 2013 Cumartesi

Night Shade



Filmimiz çılgınlar gibi sevişen bir çift ile başlar lakin bu sevişme gerçek bir sevişme değildir yalnızca bir adamın gördüğü bir rüyadır. Sabah olduğunda mezarlığa uğrayan adının Scott olduğunu öğrendiğimiz adam karısı Dianne'nin mezarına uğrayarak rahmetli karısına senin vefatından sonra işe başladığım ilk gün ama en zoru sensiz evimizde ne yapacağım bilmiyorum der ve rahmetli karısına yaptığı evlilik teklifini anımsar ve buruk bir halde mezarlıktan ayrılır.

İşyerine dönen Scott sekreteriyle bir süre dertleşir ve daha sonra ofisine giren Scott masasını düzenlemeye başlar. Aynı esnada otuzun ortalarında şık ve hoş bir kadın Scott'ın ofisine gider ve Scott'ın halini hatırını sorar. Scott iyiyim der. Adının Alison olduğunu öğrendiğimiz kadın Scott'a şayet bir şeye ihtiyacın olursa beni ara der.

Evine varan Scott Night Shade gece kulübünden e posta iletisi alır ve bunu dedektif arkadaşı Jack'e söyler Scott bu e posta iletilerinin geldiği Night Shade kulübüne gideceğini söyleyince Jack aman dikkat et merak kediyi öldürür der. Scott arkadaşının uyarısını ciddiye almaz ve Night Shade adlı gece kulübüne gider. Bir striptiz kulübü Night Shade'ye varan Scott'a çalışanlar iyi  bir muamele çekerler. Scott erotik dans gösterisini büyük bir dikkatle seyreder ve dans bittikten sonra maskeli dansçı Scott'ı daha sessiz bir yere götürür. Scott bak karımı yeni kaybettim gönül işlerine vakit ayıramam der. bunun üzerine maskeli dansçı maskesini açar ve Scott'ın öldüğü sanılan karısı Dianne çıkar. Bir anda aklı allak bullak olan Scott senin ölümünü gördüm morgdan çıkarmak için sevk belgesi imzaladım der. Bunun üzerine Dianne ne hissettiğini biliyorum ama neler olduğunu anlatamam der. Bu arada başka bir striptizci müşterilerden biriyle yakın ilişkilere girer ve ilişkinin sonlarında striptizci kadın vampire dönüşüp müşterinin boynuna dişlerini geçirir. Scott Dianne’ya 5 senelik evlilikten sonra karım ne düğü belirsiz bir virüs yüzünden ölen karım bir anda  pespaye bir gece kulübünde erotik şovlar yapıyor der ve bunun üzerine  Dianne  Scott'ı öper ve sabah olduğunda Scott kendisini arabasın da bulur


Kendisine gelen Scott ilk iş olarak dedektif arkadaşı Jack'e Dianne’nin yaşadığını ve onu Night Shade adlı gece kulübünde dansçı olduğunu söyler. Scott'ın söylediklerini inandırıcı bulmayan Jack dostum bak hala karını özlüyorsun ve bunu aklından çıkaramıyorsun der. Öğlen olduğunda Scott Night Shade kulübüne gider ama gece kulübü kapı duvardır.  gece olduğunda bir kez daha Night Shade adlı gece kulübüne gider.  gece kulübü çalışanına Elektra adlı dansçıyı sorar. Çalışan kadın Elektra izine çıktı bugün gelmeyecek der. Bunun üzerine Scott çalışan kadına yüz dollar verip kuliste mi bir bakar mısın der. Çalışan kadın kulise gidip Elektra'yı (Dianne ) çağırır. Scott karısına ismiyle hitap eder ama Dianne bana Elektra der ve barmenden her zaman ki içkisinden ister. İçkisi bittince Scott'a bir daha buraya uğrama der ve Dianne gidince Scott Dianne'nin içki kadehini gizlice alıp Night Shade adlı kulüpten ayrılır.

Evine dönen Scott dedektif olan arkadaşı Jack'e içki kadehini verir ve bu kadehinin içinde Dianne'nin izleri olduğunu söyler. Jack bak dostum bu işi fazlasıyla abartın deyince Scott bak hatalıysam senin dediğin ruh hekimine giderim der. Aynı esnada Alison elinde ıslak keklerle Scott'ın evine girer ve Alison kısa süren konuşması hareketleriyle niyetini apaçık belli eder. Scott'a uygunsuz hareketler yapınca Scott bak üzgünüm ama hala matem dönemindeyim o yüzden yeni bir ilişkiye hazır değilim der. Scott'ın tavrına bozulan Alison bir hışımla Scott'ın evini terk eder. Scott tam yatağına uğrayacakken Dianne gelir ve kadehi sorar ve başının dertte olduğunu söyler Scott ne oluyoruz deyince Dianne vampir dişlerini göstererek lanet olası kadeh nerede diye bağırır. Korkudan renk değiştiren Scott kadehi başkasına verdim der. Dianne şu anda başın dertte Sharmaine peşine düştü kendisi çok güçlü ve acımasız birisidir git buralardan der ve daha sonra Scott ve Dianne jakuzide birlikte olurlar. Sabah olduğunda Dianne Scott'ın kanını içmeyi düşünür ama daha sonra  evlilik resmini görünce kan içme planını yarıda keser ve Scott uyanmadan Scott'ın yanından ayrılır.

Jack ise polis kayıtlarında çalışan arkadaşına içki kadehini şüpheli bir ölüm için araştırmasını ister. Daha sonra ki gece Alison Scott'ın evine gelip Scott’a yaptıklarından hicap duyduğunu belirtir. Bunun üzerine Scott Alison’nın yanağını okşar ve akabinde ateşli bir sevişme yaşarlar ve sevişmenin ortasında Scott vampir dişleri belirip Alison'ı dişler ama bu vukuat aslında Scott'ın gördüğü bir kâbustur. 

Sabah olduğunda Alison'la Scott Alison'nın sırnaşık davranışları hakkında tartışırlar. Scott seni bir nebze bile çekici bulmuyorum deyince Alison Scott'ın yüzüne okkalı bir tokat yapıştırıp bana bak davranışlarına çeki düzen vermezsen sana işyerinde cinsel taciz suçundan dava açarım diye bağırır. İş çıkışı arabasına giden Alison anahtarlarını ararken Dianne seninle kız kıza sohbet edeceğiz der. Dianne bak Scott'dan uzak dur karışmam ona göre der. Bunun üzerine Alison sana ne be kadın der ve Dianne belirir. Alison karşısında ölü bildiği Dianne'yi görünce şoke olur. Dianne Alison’nın anahtarını göstererek bunu mu arıyorsun diye sorar.  Korkudan ödü bokuna karışan Alison kaçmaya çalışır ama Dianne tarafından yakalanıp bir çırpıda öldürülür.

Sabah olduğunda Scott aranır ve Scott'a Alison'nın öldürüldüğünü haberdar ederler. Olay mahalline giden Scott polis dedektifi Kranowsky tarafından sorguya çekilir ve Alison ile olan ilişkisini sorar. Scott iş arkadaşıydık şayet bir gönül ilişkisinden bahsediyorsanız hiç olmadı der.  Haberi alan Jack  Scott'ın yanına gider ve içki kadehindeki izlerin Dianne'ye ait olduğunu söyler ve bunun mantık dışı olduğunu Dianne'nın toprağa verilirken yanında  olduğunu söyler. Gece olduğunda Jack müşteri kılığında Night Shade adlı gece kulübüne gider. Charmagne'nin erotik dans gösterisini seyreder. Dans gösterisi bittince Charmagne ile Jack konuşmaya başlarlar. Jack Michael ismini kullanarak Charmagne'den bilgi koparmaya çalışır ama Charmagne'de vampire dönüşür. Jack tabancasına davranır ama kurşunlar etki etmez ve Charmagne Jack'i öldürür.

Sabah olduğunda arabasına binen Scott arabanım arka koltuğunda Jack’ın cesedini bulur. Polis dedektifi Kranowsky Jack'in ölümü hakkında sorgularken Scott bunlarla uğraşamam tutuklayacaksan tutukla diyerek olay yerinden ayrılır. Bir kez daha Night Shade kulübüne giden Scott gece kulübünün fedaisiyle kapışır. Uzun süren kapışmadan sonra fedainin üzerine kurşun kusturarak etkisiz hale getirir. Charmagne ile karşılaşır tatar yayına davranan Scott yayı ateşler ama Charmagne oku havada yakalar. Scott'ı tutup seni küçük adam asırlardır beni kimse alt edememiş sen mi alt edeceksin der. Bunun üzerine Dianne eline geçirdiği vazoyu Charmagne'nin başına geçirir. Bunun üzerine Charmagne elinde tutuğu oku Dianne’nin kalbine saplar. Scott camları kırıp içeri güneş ışığı dolmasına neden olup Charmagne'nin ölmesine sebep olur. Dianne böylesi daha iyi oldu bir canavar olarak yaşamaktansa insan olarak ölmeyi yeğlerim diyerek son nefesini verir ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...