https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

14 Nisan 2013 Pazar

Games Of Desire


Filmimiz hazırlık yapan bir kadın onu röntgenleyen bir çocuk ile başlar. Adının Dorothy olduğunu öğrendiğimiz kadın telefonda Jake isimli biriyle konuşur. Dorothy Jake’e ilişkimiz bozulmak üzere biraz çaba göster der. Daha sonra kocası Jake’nin çalıştığı müzeye giden Dorothy kocasıyla oynaşmak ister ama Jake Dorothy’i geri çevirir. Dorothy sorun ne başka birisi mi var diye sorar Jake saçmalama asabımı bozuyorsun diye cevap verir. Dorothy yoksa sen iktidarsız mısın diye sorunca Jake Dorothy’nin ağzına elinin tersiyle bir tane çarpar. Eve dönen Dorothy üvey oğlu Stefan’ı merdivenlerde görünce sert bir dille bu saatte ayakta ne işin var diye çıkışır. Stefan iyi geceler öpücüğü için bekledim der. Bunun üzerine Dorothy Stefan’a soğuk bir tavırla iyi geceler deyip gider




Dorothy iki göz iki çeşme olarak kocası Jake’nin yaptıklarını hizmetçisi Elenor’a açıklar ve kocasının artık kendisine ilgi duymadığını belirtir.  Bunun üzerine Elenor kocanı kıskandırmaya çalış der. Dorothy ben namuslu bir kadınım böyle şeyler yapamam deyince Elenor aldatmayacaksın aldatmış gibi yapacaksın o kadar deyip odadan ayrılır. Gece yarısı Elenor’un kaldığı odaya giden Dorothy Elenor’un bahçıvan Marco ile delicesine seviştiğini görür. Sevişme olayına şahit olan Dorothy kendini tatmin etmeye başlar ama çıkardığı zevk sesleri nedeniyle Marco ve Elenor tarafından fark edilir. Elenor giyinip Dorothy’nin yanına doğru gider. Dorothy Elenor’un sevişme eylemini yarıda kestiği için özür diler ve dertleşmek ister. Bunun üzerine Elenor yarın olsun senle detaylı şekilde konuşuruz deyip Dorothy’i sepetleyip sevişmesine kaldığı yerden devam eder ve bu arada Stefan tüm olayı gizlice röntgenlemiştir.





Ertesi gün hizmetçi Elenor yanında Tony isimli bir şahsı getirir. Elenor Tony’e Dorothy’den bahseder. Tony çıplak yatan Dorothy’nin yanına gider ve Dorothy ile beraber olur.  Jake evine gelir ve ailesiyle beraber yemek sofrasına oturur.  Dorothy ve Jake yemek sofrasında birbirlerine laf sokarken Dorothy Stefan’nın höpürdeterek çorba içmesine uyuz kapar ve insan gibi iç şunu diyerek Stefan’ı azarlar. Bunun üzerine bizim sülalemizde görgü kurallarını bilmeyen delikanlıları azarlamayız onun yerine sevgi ve şefkat gösterip yanlışlarını düzeltmeye çalışırız der. Bu arada Stefan kaşık düşürme numarasıyla masa altından Dorothy’nin bacaklarını okşamaya başlar. Bacaklarının okşandığı fark eden Dorothy Elenor’a bağırarak şu çocuğa göz kulak ol adam gibi yemeğini bitirsin deyip sofradan ayrılır



Akşam olduğunda hizmetçi Elenor Dorothy’e Jake’nin başka kadınlarla ilişkisi olabilir o yüzden size soğuk yapıyor olabilir der.  Dorothy ben buna kati suretle inanmam yanlış biliyorsun sen diye çıkışır. Elenor sizi üzmemek için söylemedim ayrıca elimde kanıtlayacak deliller yok o yüzden size açıklayamadım hanımım der.  Dorothy hizmetçi Elenor’a inanmaz bunun üzerine Elenor benimle birlikte müzeye gelin kanıtlayayım der. Müzeye çıplak bir şekilde gelen bir kadın taş sunaklardan birine anadan üryan şekilde yatar ve Jake genç kadını okşamaya başlar ve aynı esnada Dorothy ve Elenor erketeye yatıp olanları röntgenlemektedir. Eve dönen iki kadın süslenip dışarı çıkarken Stefan nereye gidiyorsunuz diye tutturur.  Elenor dışarı çıkıyoruz çocuk sende sütünü iç yat bir zahmet der.  Stefan inadını sürdürünce Dorothy bahçıvan Marco’ya şu baş belasını odasına gönder emri verir ve Elenor’la birlikte dışarı çıkar.




Dorothy diskotekte kurtlarını dökerken başka bir adam da Dorothy’i kesmeye başlar. Dansını erteleyen Dorothy Elenor’un yanına gidip geçirdiği anlar için teşekkür eder.  Dorothy ise şurada yakışıklı bir şahıs seni kesiyor der.  Dans pistine geri dönen Dorothy erotik figürler döktürmeye başlar.  En sonunda diskotekteki gizemli yabancıya iş atan Dorothy gizemli yabancıyla sevişmeye başlar ve bu arada başka birisi de bu anın resimlerini çekip banyo eder.

Ertesi akşam Dorothy ve Elenor kumarhanede rulet oynarken Dorothy’nin gözüne rulet masasının krupiyesi takılır. Elenor’a bu herifi kafala der ve aynı akşamın gecesinde krupiye Dorothy’nin yatağına servis edilir. Ertesi gün Stefan Dorothy’e her gece her gece bir yerlere gidiyorsun der. Stefan’nın çemkirmesine anlam veremeyen Dorothy hayrola kıskanç bir koca gibi davranıyorsun yanıma gel de bir sırtımı kesele der.  Stefan kapıya doğru ilerler ama daha sonra fikrini değiştirip Dorothy’nin sırtını keseler.


Aynı günün akşamı Dorothy ve Elenor izbe bir yere giderler gittikleri yer bir keşhanedir ve orada bulduğu sakalı göbekli bir eleman ile cinsel bir birliktelik yaşar. Ertesi sabah Stefan Dorothy’e Dorothy’nin cinsel ilişki esnasında çekilen fotoğrafları gösterir şoke olan Dorothy bu resimleri nereden buldun söyle bana der. Stefan kaynağını açıklamaz lakin çekilen fotoğrafları okulun da bulunan herkese göstereceğini söyleyip Dorothy’e fahişe der. Fahişe lafına sinirlenen Dorothy Stefan’a okkalı bir tokat yerleştirir.  Daha sonra attığı tokattan pişman olan Dorothy Stefan’a aile yadigârı bilekliği verip özür diledikten sonra resimleri imha etmesini ister.

Dorothy bir hışımla Elenor’un yanına gidip çekilen fotoğrafların hesabını sorar.  Aptala yatan Elenor Dorothy kandıramayacağını anlayınca fotoğraf fikrinin Jake’ten çıktığını söyler. Dorothy Elenor’un dediklerine inanmaz ve bunun üzerine Elenor Jake’nin andropoza girdiğini açıklar. Elenor fotoğrafları Jake’nin isteği doğrultusunda çekildiğini söyleyip resimlerle avutulduğunu söyler.


Ertesi akşam tekrar kumarhaneye giden Dorothy kumarhane işletmecisinden kumarhaneye borcu olan birisini getirmesini ister. Dorothy kumarhaneye borcu olan gence borcunu öderim ama benim için bir şey yapmalısın der. Borçlu genç bak adam falan öldüremem der. Dorothy benim için sevgilinle sevişeceksin bende fotoğraflarını çekeceğim der ve iki sevgiliyi yatağa sokup seviştirir. Ertesi gün Dorothy Jake ile konuşup andropoz konusunda Jake’e moral aşılar ve film biter







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...