https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Şubat 2013 Salı

Olympus Refuge Of The Gods



Filmimiz yunan ilahlarının şarap içip âlem yapmasıyla başlar. Âlem bir süre sonra grup sekse dönüşür. Aynı esnada biri kadın iki turistte antik Yunan kalıntılarını erkek olanı antik kenti keşfetmek isterken kadın ise oynaşmak ister.  Adının Mark olduğunu öğrendiğimiz şahıs sevgilisi Liz’e dur şu tarih eserlerine bak der lakin Liz’in ısrarcı tavırlarına dayanamaz Liz ile sevişmeye başlar.

Liz ve Mark antik şehir içinde gezinirken Mark Liz’e düşünsene bu duvarların içinde ne vukuatlar dönmüştür dedikten sonra Mark’ın ilgisini bir heykel çeker ve heyecanlı bir biçimde heykelin yanına koşar. Mark’ın heyecanını kavramayan Liz ne olacak canım alt tarafı eski bir heykel der. Bunun üzerine Mark heykelin ilahe Hera heykeli olduğunu şayet büyülü sözler söylenince heykelin etten kemikten bir varlığa bürüneceğini söyler. Liz alaycı bir tavırla tahmin ederim sende bu büyülü sözcükleri biliyorsundur değil mi diye sorunca Mark elbette biliyorum diyerek büyülü sözleri söylemeye başlar. Mark’a sinirlenen Liz ben bu saçmalığa katlanamam diyerek Mark’ı terk eder. Liz gittikten sonra heykel insan formuna dönüşür ve Hera beni esaretimden kurtardın yabancı seni ödüllendireyim der ve Mark Hera ile sevişmeye başlar. Sevişmenin ortasında Mark Olimpios’a ışınlanır ve diğer Yunan ilah ve ilaheleriyle grup seks âlemine dalar. Grup seksin ortasına dalan Vulcan kesin bu saygısızlığa der ama Ares tarafından sert bir dille kovulur.

Grup seks âleminden kovulan Vulcan adamlarını kışkırtıp Olimpios’a yollar Grup seks âleminden kovulan Vulcan adamlarını kışkırtıp Olimpios’a yollar. Bu arada Zeus’ta Dünya’ya inip Liz’i yemeye başlar. Bu arada Hera ve Mark’ta Dünya’ya inerler.  Mark karısının Zeus ile oynaştığını görünce bu ne kepazelik kadın utanmıyor musun diye çıkışır. Liz’de sen kendine bak diye karşılık verir. Tartışma büyüyünce Zeus yeter ilahlar ilahlara faniler fanilere beraber olmalıdır hükmüm budur diye bağırır ve film biter


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...