https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

15 Ekim 2021 Cuma

Crocodile Fury


Filmimiz güç için kristal küresini kullanarak ruhlardan yardım dileyen Monica isimli bir kadınla başlar. Bu arada başka bir yerde iki ayrı grup silahlı çatışmaya girip kaçarlar. Daha sonra olduğundan daha bir timsah balıkçı kasabasına saldırıp kasaba halkından bir sürü kişiyi öldürür. Bu arada kasaba genlerinden biri timsahı öldürmeyin diye bağırmaya başlar ve daha sonra timsaha doğru onu öldürme Maria eğer onu öldürürsen günahların af edilmez eğer masumları öldürürsen nasıl affedilip tekrar insan olarak dirilirsin dedikten sonra Maria ağzındaki adamı bırakır.  Jack İnsan suretine bürünen Maria’ya tekrar birbirimize kavuşacağız sabırlı ol bir tanem der. Bunun üzerine büyücü Monica ile beraber çalışan Kupo timsahlar üzerindeki kontrolü artırdı sende kendini öldür benimle birlikte ol deyince Jack Maria’nın teklifini reddeder. Jack ’in teklifini reddetmesine alınan Maria ben senin için sabretmem gerekiyor sen benim için canına kıymıyorsun diyerek sitem eder. Jack kendisini anlatmaya çabalarken kafasına sopa yer. Bunun üzerine sinirlenen Maria bir kez daha timsah suretine bürünüp gider.


Rudolph isimli bir adam ormanlık arazide yürürken Jiang shiler (Çin vampirleri) tarafından saldırıya uğrar. Jiang shiler tam Rudolph’ı yakalayacakken büyücü Monica efsunlu kâğıt parçaları ile Jiang shileri durdurur. Monica Rudolph’a korkacak bir şey yok gel benimle dedikten sonra Rudolph Monica’nın evine gelir. Monica Rudolph’a dış dünyadan ne malumatlar getirdin diye sorar. Rudolph Monica’ya Efendi seni zekân için seviyor fakat Bruce Thomphson isimli ajan bize dert çıkarıyor büyülerini kullanıp lanet olası herifi ortadan kaldır ve vampir işimiz muvaffakiyet sağlasın der. Bunun üzerine Monica Cooper’ın timsahları işimi baltalıyor deyince Rudolph alıcı gözlerle Monica’nın üzerine doğru yürür. Monica efendim vampirleri kontrol etmek istiyorsan dürtülerini kontrol etmelisin şehvet ve baştan çıkarılmalarından uzak durmalısın diye söylerdi der. Bunun üzerine Rudolph Monica’ya efendinin amacı yaşayan vampirler yaratmaktı ama anlamadığım husus efendinin gerecek amacı neydi diye sorar. Monica Rudolph ’un sorusuna cevap vermez ve Jiang shilerle beraber gider.

Adamın biri sevgilisi ile özel anlar yaşamak isterken dev bir timsah köye giriş yapar. Timsah köylülere saldırır. Köylüler ellerindeki sopalarla timsaha karşı koymak isterler fakat kâfi gelmez ve köylüler çareyi kaçıp ağacın tepesine çıkmakta bulurlar.  Bu arada adının Peggy olduğunu öğrendiğimiz genç kız korku içinde kaçan köylüyü durdurup ne oluyor diye sorar. Köylü Peggy ’ye dev timsahtan kaçtıklarını söyler. Bunun üzerine Peggy arkadaşı Jill’e git balta ve bulabildiğin kadar Hindistan cevizi getir der. Peggy ’in dediğini yapan Jill getirdiği Hindistan cevizlerini Peggy ‘ye verir. Peggy Hindistan cevizlerini timsaha atarak timsahın kaçmasına sebep olur. Peggy timsahın arkasından bir daha parçalara ayırırım diye tehdit eder. Kadın suretine bürünen timsah üzgün bir şekilde su altında bulunan mağaraya giriş girer. Ashley adlı isimli kadın adının Maria olduğunu öğrendiğimiz köyde olanlar yüzünden üzülme Efendi Cooper’ın buyruğunu yerine getirdik zaten Monica ’in vampirleri de bize yardımcı olacak der. Bunun üzerine Maria Ashley ’ye saldırdığım zaman Jack ’de oradaydı o yüzden çok fazla öldürmemeyi denedim diye karşılık verir. İki kadın Efendi Cooper ’in yanına oturduktan sonra Ashley Efendi Cooper’a Maria köyden döndü der. Efendi Cooper biliyorum ayrıca sağ salim döndüğü içinde mutluyum der. Konuşmasına devam eden Efendi Cooper Maria’ya ruhunu kemiren bir sorun var değil mi deyince Maria evet diye cevap verir bunun üzerine Efendi Cooper Maria’ya insanoğlu zamanın başından beri birbirilerimizin ezeli düşmanlarıyız diye karşılık verir. Maria geçmişimi unutamıyorum deyince Efendi Cooper Monica ’in vampirlerin yardımı ile insanoğlu en nihayetinde yok edeceğiz ve sende bunun parçası olduğun için gurur duymalısın der.


Monica büyüleri ile kontrolü altındaki vampirleri bir yere gönderir. Bu arada bir aile günlük işler ile uğraşırken timsah beşikte uyumakta olan bebeği bir anda tek lokmada yutar. Bebeğin babası bebeği kurtarmak için var gücü ile uğraşır fakat kendisi de timsahın yemeği olur.  Köyün büyücüsüne giden Hannah isimli kadın kocası ve bebeğinin timsah tarafından katledildiğini söyler. Büyücü öfkeli bir şekilde bu timsah meselesi gereğinden fazla uzadı bu timsah epey zeki bu sebepten dolayı kusursuz bir tuzak kurup o iblis timsahı yakalayacağız der. Konuşmasına devam eden büyücü tuzak olarak arkadaşımız Rick’i büyük bir sepete koyup nehre attırır. Rick büyücüye efendim ben sıska birisiyim timsahın dişinin kovuğuna bile sığmam diye yalvarır. Timsah Rick’e saldırır ama büyücünün adamları tam zamanında çekerler. Bunun üzerine büyücü bu mahlukatla ancak ben mücadele edebilirim diyerek mistik güçlerini yükselerek yerden kalkıp havada kalır. Timsah ile büyü yoluyla mücadele ederken güçlerini yitirir ve nehre düşüp timsahın kurbanı olur.

Askeri kıyafet giymiş bir adam dua eden başka bir adama yaklaşıp ne oluyor diye sorar. Dua eden adam iblis timsah köyümüze saldırıp insanları öldürüyor korunmak için dua ediyorum diye cevap verir. Adının Michael isimli asker dua eden adama boşuna dua ediyorsun deyince adının John olduğunu öğrendiğimiz adam Michael’a daha iyi bir fikrin var mı diye karşılık verir. Bunun üzerine Michael cebinden çıkardığı haçı John’a verir. John Michael’a teşekkür ederken haçı yere düşürür. Michael yere düşen haçı almak için eğildiğinde pusuda olan Rudolph ateş eder ama John’u vurur. Hızlıca tabancasına davranan Michael Rudolph’u vurmayı başarır. Daha sonra Michael John’un üstüne haçı koyup gider. Bu arada Monica ’in yanına giden Rudolph Monica tarafından tedavi edilir. Vampirler hortum vasıtası ile Rudolph ’un kirli kanını çekerken Monica’da intikam yemini eder. Gece vakti balığa çıkan iki balıkçıda timsahın kurbanı olur.

Jack ’in amcası Jack’e köylüler dev timsah yüzünden seni suçluyorlar Maria’yı saldırılardan mesul tutuyorlar der. Bunun üzerine Jack amcasına sandalına binip ben köyün bilgesine danışacağım diyerek gider. Bu arada tekinsiz tipli bir adam genç bir kızı sana hediyelerim var diyerek yanına çağırır. Adamın teknesine binen genç kıza incik boncuklar verir. Genç kız adamın verdiği incik boncuğa bakarken tekinsiz adam genç kızı iğfal etmek için saldırır ama saldırısı dev timsahın saldırısıyla yarım kalır. Başka bir yerde ise adamın biri espri olsun diye nehre atar. Timsahın geldiğini gören adam sevgilisini sandala çekmeye çalışır fakat kendisi timsahın kurbanı olur.  Yüce bilge Jones ’un yanına gelen Jack bilgeye timsahlar gene köye saldırdı der.  Yüce bilge Jack’e Maria’yı köye saldırmaması ikna ettiğini sanıyordum diye diye karşılık verir.  Bunun üzerine Jack belki de köye saldıran Maria değildi deyince yüce bilge Cooper ’in bir oyunu da olabilir dedikten sonra sihirli aynasına bakar. Yüce bilge bir adamın timsaha dönüştüğünü görür ve Jack’e bu Don Moore insanken bile tehlikeliydi şimdi timsah adam oldu ve Cooper ile Monica ittifak kurdu bir an önce etkili bir silah hazırlamalıyız der.


Mağaraya dönen Don Moore iki timsah kadına taciz ederken Maria Don Moore’a açıkça belirtmiştim burada istenmiyorsun der. don Moore arsızca Maria’ya senin ne düşündüğün kimin umurunda Monica ve Cooper bile benim yeteneklerimi takdir ediyorlar der. Konuşmasına devam eden Don sanırım Monica ve Cooper burayı yönetme yetkisini verdiğini belirtmedi sanırım bu sebepten dolayı sen benim kölemsin diyerek Maria’ya saldırır. Maria tecavüzden kurtulmak o yetki bizi koruman için verildi bize tecavüz etmen için değil eğer bu yaptığın duyulursa Monica seni cezalandırır Efendi Cooper’da seni sürgün eder der.  Don Moore kendinden emin bir şekilde Maria’ya kimse bana bir şey yapamaz diye karşılık verir. Bu arada sihirli aynadan olan biteni izleyip Don’a küfürler savurur. Jack ’in kafasına şaplak atan Yüce Efendi Jack’e seni duyamazlar şimdi işine odaklan diye uyarır. Maria Don’a bana bir iyilik yaparsan senin olurum deyince Don Maria’yı bırakır.

Peggy diğer kadınlara su güvenli dereye girelim dedikten sonra diğer kadınlar Peggy ile dereye girerler.  bir süre kadınlar derede kaygısızca yüzerken timsah suretine bürünen Don önüne geleni öldürdükten sonra Peggy’yi kaçırır. Timsah insanlar inine giren Don baygın haldeki Peggy’yi yatağa bırakır. Don ’un yanına Maria Don’a iyi iş çıkardın dedikten sonra Jack’i mi benden çalan şıllık diyerek tam Peggy ’ye vuracakken Don Maria’yı kolundan kavrar. Don Maria’ya istediğini yaptım mükâfatım ne olacak diyerek Maria’yı öpmeye çalışır.  Maria Don’a bunlar için vaktimiz yok dedikten Peggy’yi yatağıma taşıyalım der. Don ben sözlerimi yerine getirdim şimdi sen sözünü yerine getireceksin deyince Maria Don’a bu şıllığa unutamayacağı bir ders verdikten sonra senim diye karşılık verir. Don Peggy ‘ye saldırır. Peggy karşı koymaya çalışırken Maria ’in yanına gelen Ashley Efendi Cooper buyruklarını unutun mu köydekiler buraya getirilmemeli ayrıca bu zavallı kızın planlarımızla hiçbir ilgisi sonra serbest bırakmalıyım deyince Maria Ashley ’ye saldırır. Ashley ’in omuzlarından tutan Maria karışırsan Peggy ’in yanında yer alırsın diye tehdit ettikten sonra Ashley ‘ye zaten başına gelecekleri hak etti o der. Ashley Don’a engel olmaya çalışır ama muvaffak olamaz. Bunun üzerine Maria Ashley ‘ye Efendi Cooper’a istediğini anlat der.

Efendi Cooper ’in yanına giden Ashley çabuk uyanın çok önemli deyince Efendi Cooper Ashley ‘ye ne olduğunu biliyorum her şeyden haberim var benim diye karşılık verir. Efendi Cooper Maria Don’a Peggy’yi getirmesi söyledi der. Bunun üzerine Ashley Efendi Cooper’a kıza zülüm çektiriyorlar siz bize inşalarla temas kurmamızın yasak olduğunu söylememiş miydiniz diye karşılıkta bulunur. Efendi Cooper Ashley ‘ye çok doğru Maria erkeğini elinden aldı diye Peggy ’den intikam almak istiyor Don ise cinsi sapığın teki der. Ashley Efendi Cooper’a neden onlardan kurtulmuyoruz deyince Efendi Cooper şu an bunu yapmanın zamanı değil zararsız bir ihtiyar gibi gözükebilirim kimse yerimden indiremez der. Bu arada Ashley ve Efendi Cooper ‘in konuşmalarını gizlice dinleyen Maria yeni bir Dünya düzeni yaratabiliriz deyince Ashley Maria’ya Efendi Cooper ‘in hükmüne minnet duymalısın deyince Maria Efendi Cooper’a senelerdir dediklerini yaptım kaos ve ölüm getirdim karşılığı olmadı der. Bunun üzerine Efendi Cooper Maria’ya sabırlı ol sıran gelecek o zamana dek beklemeyi öğren der. Konuşmasına devam eden Efendi Cooper Monica beni destekliyor onun sen ve Don’dan kat ve kat daha üstün ayrıca burada kontrol bende der. Daha sonra efendi Cooper gücünü kanıtlamak için timsaha elmas dişler sonsuz güç verdikten sonra adını Steven koyduğu timsahı insana döndürür. Efendi Cooper ‘in gücüne şahit olan Maria korkuyla kaçar.

Don ’un yanına giden Maria Don’u uyandırır.  Don sevinçle sözünü tutacağını biliyordum diyerek Maria’ya doğru hamle yapar. Maria Don’a biraz ciddi olur musun Efendi Cooper darbe planlarımız öğrendi der. Don umursamaz tavırla ne yapacakmış deyince Maria Efendi Cooper ‘in Steven isimli timsaha güçler bahşetti ikimizi de öldürecek deyince Don kendinden emin bir şekilde hem onun hem de Cooper ’in icabına bakacağım diyerek ayrılır. Bu arada başka bir yerde Michael Monica ’in vampirleri tarafından saldırıya uğrar.  Michael birkaç tane vampiri öldürmeyi başarır ama vampirlerin sayısı artınca kaçmak zorunda kalır. Sihirli aynaya bakan yüce efendi Jack’e Cooper ‘in yanında hayatta Maria’da öyle ayrıca Michael’da Monica ‘in saldırısından kurtuldu der.  Daha sonra yüce efendi Jack’e kılıcı yaptın mı diye sorunca Jack dün gece bitirdim diye cevap verir. Jack Michael Monica ‘in icabına bakabilir mi deyince yüce efendi sen kendi görevin hakkında endişe duy Efendi Cooper ‘in Steven adlı yen bir timsah ruhu var ve onun üstün güçleri var der.

Don ‘un yanına gelen sen hain Don ’sun deyince Don ’da sende efendi Cooper ‘in yalakası Steven olmalısın diye karşılık verir. Don Steven’a ikimizde amaçlarımız uğruna adam öldürmekten çekinmeyiz der.  Steven Don’a sende imparatorluğu yönetecek güç yok deyince Steven Don’a saldırır ve iki ölümcül bir dövüşe girer.  Aynı esnada dereye ikiye bölen Jack ’de açtığı yolda ilerleyip timsah adamların inine doğru yürür. Bu arada Ashley gizlice Peggy’yi esir tutulduğu yerden kurtarır. Don büyülü güçlerini kullanıp Steven’i etkisiz hale getirir. Don’u bulan Jack Don ile savaşır. Timsah suretine bürünen su altına girip kaçarken Jack tarafından yakalanır sihirli kılıçla öldürür. Maria ’in yanına dönen Jack Maria’ya Peggy nerede sorar. Peggy nefret dolu bir sesle fahişe karın öldü der. Jack tam Maria’yı öldürecekken Steven Peggy konusunda masum olduğunu ve Jack ’in gitmesini ister. Steve’in buyruğuna uymayan Jack Steven ile dövüşür ve kısa sürede Steven’i mızrak kullanarak öldürür. Ashley timsah suretinde baygın halde bulunan Peggy’yi köye bırakır. Köye dönen Jack Peggy ’ye kavuşur. Bu arada Monica Rudolph’a   bu şerefsiz planlarımı bozmaya nasıl cüret eder diyerek sağ kolu olan iki vampiri Michael’ı bulması için yollar. Michael’ı bulan vampirler bir süre vampirler Michael ile bir süre dövüşür fakat Michael cebinden çıkardığı ışık bombasıyla vampirleri öldürür. Gizlice Michael ’in yanına yaklaşan Monica defalarca Michael ‘in yüzünü pençeler. Michael Monica ‘in kolunu kavradığı esnada Monica ‘in karnından bir çeşit mahlukat çıkıp saldırır. Michael cebinden çıkarttığı dinamitle mahlukatı öldürdükten sonra Monica’ya kelepçe takar. Bu arada Rudolph ’un gizlice kendisini öldürmeye çalıştığını fark eden Michael Rudolph’u öldürür ama Monica’yı elinden kaçırır ve film biter.


 

 

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...