https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

30 Kasım 2019 Cumartesi

Dracula


Filmimiz bin dört yüz doksan beş senesinde Romanya’sında başlar. Elisabeth isimli kadın at arabasıyla giderken kocasına sorun nedir diye sorar. Adam Elisabeth’e hemen gitmelisin diye karşılık verince Elisabeth kocasına Vlad Dracul seni çok seviyorum seni terk edemem der. Bunun üzerine Vlad Elisabeth’e işgalciler çok vahşi öldürdüklerinin eşlerini de köle olarak alıyorlar. Elisabeth Vlad’a seni seviyorum ayrıca Tanrı’nın izniyle onları ezeceğiz der. Bunun üzerine Vlad tek kelime etmeden karısının elini tutkulu bir biçimde öper. Daha sonra Vlad savaş meydanında savaşırken bir kılıç darbesiyle yaralanır. Vlad ölüm döşeğindeyken yanına gelen Elisabeth Vlad’a merak etme aşkım Tanrı seni hayal kırıklığına uğratmayacak der. Vlad zorlukla konuşarak Elisabeth’e Tanrı bu sefer yardımcı olamayacak, ölmekten korkmuyorum ama seni kaybetmekte istemiyorum böyle bir şey olacağına inanmazdım der. Elisabeth Vlad’a iyileşeceksin aşkım ve hep beraber olacağız der. Bunun üzerine Vlad Elisabeth’e yollarımız ayrılsa bile her zaman kalbimde yer alacaksın der. Daha sonra doğrulan Vlad Tanrı’m beni duyuyor musun cehennemin derinliklerinde bile sana düşman olacağım diye bağırdıktan sonra ölür.  


Vlad’ın cenaze töreni yapıldıktan sonra kötü kral Kont Vlad’ın eşi Elisabeth’i zindana atar. Kötü kral Transilvanya’ya hükmetmek dışında Kontes Elisabeth ’de sahip olma fikirleri vardı önce Elisabeth zindanda fiziksel ve ruhsal işkenceye tutulur ve ardından Vlad’ın mezarı başında kötü kral ile birlikte olmaya zorlanır. Daha sonra hayatının manası kalmadığını anlayan Elisabeth zehir içerek hayatını sonlandırır. Daha sonra Vlad’ın mezarının içinden kan akmaya başlar.  Daha sonra bin sekiz yüz seksen yedi senesinin Londra’sına gideriz at arabası bir evin durur ve iyi giyimli bir adam bir eve girer. İsminin Sandra olduğunu öğrendiğimiz kadın doktoru karşılar. Bu arada adının Clarissa olduğunu öğrendiğimiz kadın araba gelmiş olmalı gidip kontrol edeyim derken adının Isabel olduğunu öğrendiğimiz kadın Clarisa’ın elini tutup Sandra doktorla alakadar oluyor der.  Adının Rubert olduğunu öğrendiğimiz adam Isabel ve Clarissa ’ya merak etmeyin durum düzelecek der. Bu arada yaşlı bir kadının boynundaki yaraları kontrol ettikten yanındaki adama karınızın kaşıntı veya daha başka şikâyetleri var mıydı diye sorar. Adının Howard olduğunu öğrendiğimiz adam karısı Agnes ’in dün aksama hiçbir şeyinin olmadığını söyler. Doktor Howard’a elimden gelen yalnızca merhem verebilirim şayet hastalık ilerlerse bir arkadaşımı çağırırım kendisi bu konularda uzman der. 


Rubert esneyerek çok yoruldum der. Kardeşleri ve Kuzeni Rubert’ in yanına gelen Sandra annemin durumu iyi doktora göre annemi bir böcek sokmuş der. Clarissa Sandra ’ya babam nasıl diye sorunca Sandra yoruldu istirahate çekildi der. Rubert bakın sevgili kuzenlerim eğer beni dinlemiş olsaydınız derken lafa karısan Isabel Rubert’a bu kadarı kâfi diyerek Rubert ’in sesini keser. bunun üzerine Sandra aramızda kavga etmeyelim odalarımıza çekilip yatalım diyerek etrafı sakinleştirir. daha sonra Sandra Romanya’ya yapacakları seyahat hakkında konuşmak ister. Sandra Romanya’da kendilerine miras kalan kaleyi kendi çıkarları amacında kullanmayı teklif ederler. Rubert kuzenlerine sevgili atalarım Romanya’da kalsalardı iyi ederlerdi ama yine de zengin olacağız derç dedikten sonra Sandra Rubert’a sevgili kuzenim Romanya’nın en zengini olabilirsin ama hala borç içinde yüzüyorsun der. Rubert Sandra ‘ya sevgili kuzenim laf sokmalara başladık ama unutma bende sizinle geleceğim der. Bunun üzerine Isabel Rubert’a beni hasta ediyorsun tek fikrin para ama merak etme mirastan pay alacaksın deyince lafa karışan Sandra şimdi aramızda tartışmanın ne yeri ne de zamanı diyerek tartışmanın büyümesini engeller.   Daha sonra Sandra kız kardeşi Clarissa ’ya sevgili kuzenimiz Rubert’ı kapıya kadar eşlik et der. Rubert gitmeden önce Clarissa ‘ya asılınca Clarissa Rubert’a tokat atıp bir daha sakın bana dokunma der. 


Clarissa, Isabel ve Sandra yola çıkarken Sandra kardeşlerine kaybolursak kasaba hanının da buluşalım der.  Daha sonra Howard kızlarına yabancı bir memlekete gideceksiniz nereden ne çıkacağı belli olmaz diye uyarır. Daha sonra kızlar kuzenleri Rubert ile yola koyulurlar. Bu arada Agnes’ı kontrole gelen doktor merhemin işe yaradığını söyler. Howard doktora karımın nesi var diye sorunca uzman arkadaşın dediği gibi yalnızca böcek sokması derken Agnes korkutucu bir sesle yanlış diyerek Howard ve doktora saldırır.  Isabel ve Sandra’ in yanına gelen Clarissa ben niye kuzenimle gidiyorum deyince Sandra gördüğün arabalar küçük ve bavullarımız fazla o yüzden Rubert ile gideceksin ayrıca biz büyüğüz bize itaat etmek zorundasın der. Rubert ve Clarissa yolda ilerlerken Rubert şıllık gibi davranıyorsun diyerek arabayı durdurturdur. Arabacı Gustav Clarissa ’ya bak şimdi seninle küçük bir oyun oynayacağız dedikten sonra Clarissa Rubert ve Gustav ile sevişmek zorunda kalır. 

Isabel avukat ile görüşürken Sandra İsabel’e nasıl bu kadar sakinsin kardeşimiz hala gelmedi başına bir şey gelmiş olmasın deyip hancıya Clarissa ve Rubert’ı sorar. Hancı Sandra ’ya ikisini de görmediğini söyler. Rubert hana gelir ve geç kalmasının nedenin Clarisa’ın eve dönmek istemesi olduğunu söyler. Avukat Sandra ‘ya kalenin anahtarlarını verdikten sonra yarında gerekli evrakları vereceğini söyleyip handan çıkar. Daha sonra Gustav Romanya sokaklarında dolanırken Gustav nereye gidiyorsun diyerek durdurur. Rubert Gustav’a açıkçası kendime bir içki almaya gidiyorum diye cevap verir. Bunun üzerine ayrıca yiyişmeye de gideceksin deyip kızları ne yapayım diye sorar. Rubert dediğimi yap diye karşılık verir.  Sandra kalenin içerisinde dolanırken Gustav belirir. Gustav tehdit yoluyla zorla Sandra ile beraber olduktan Sandra’yı bıçaklar. Rubert kaldığı otele dönerken Gustav tarafından korkutulur. Rubert Gustav’a işi hallettin mi der.  Gustav tek bir işim kaldı onu da halledenince bitecek sende cesetlerden kurtul deyip Rubert ’in yanından ayrılır. 

Isabel ’in yanına giden Gustav Isabel ile zorla berber olduktan onu da öldürür. Rubert yaptığın iş kirli bir iş ama yaptığına sevindim deyip Sandra’ in cesedini nereye bıraktığını sorar. Gustav onu orada bıraktım zaten cesetlerle ilgilenme işi senindi der. Rubert ceset orada değil dedikten sonra Gustav Rubert’a işte ceset burada diyerek Sandra’yı öldürdüğü yeri gösterir.  Rubert Gustav’a beni aptal falan mı sandın hani ceset nerede diye sorar. Bunun üzerine Gustav şaşkınlık içerisinde buradaydı der. Rubert sanırım ölmedi ama uzağa gitmiş olamaz diyerek kalede Sandra’yı aramaya başlar. Gustav ve Rubert kalenin lahitlinde   Sandra’yı ararken korkunç görünümlü bir kadınla karşılaşırlar. Korkunç görünümlü kadın sizi ağırlamama izin verin diyerek Gustav ve Rubert ile beraber olur sevişmenin sonunda kadının vampir olduğunu anlarız bu arada Clarisa’ın ölmediğini anlarız ve Clarisa’ın yanında gelen doktor Clarisa’ın kıl payı ölümden kurtulduğunu ve annesinin de vampire dönüştüğü söyler. Bunun üzerine Drakula hancı ve karısına zihinlerinde bunlar beni sonsuz huzura kavuşturacaklar elinizden geleni yapın engelleyin der. Bunun üzerine hancı ve karısı Clarissa ve doktoru etkisiz hale getirirler Sandra ölmek üzereyken Elizabeth’in yeniden doğmuş hali olduğunu öğrendikten sonra Drakula ile kavuşur ve film biter.     
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...