https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

28 Haziran 2018 Perşembe

Sexy Killer


Filmimiz yatağa girip uyumaya çalışan karı kocayla başlar. Adam Mark’ın gidişatını hiç beğenmiyorum evde çok az zaman geçiriyor. Bunun üzerine adamın karısı Mark artık yetişkin oldu ayrıca tek çocuk der. Adam karısına biliyorum ama kendisine çeki düzen verse güzel verse ne iyi olurdu deyince adamın karısı biraz zaman tanı Mark doğru yolu bulacaktır diye karşılık verir. Bu arada Mark ve peşine taktığı bir serseri grubuyla anne babasının evine girerler. Mark ve arkadaşları uyuşturucu ve alkolün etkisiyle grup seks olayına girişirler. Grup seks olayı bitince Mark ve arkadaşları salona geçerler ama sesleri duyan Mark’ın babası polisi aradıktan sonra karısının itirazlarına rağmen çekmecesinden tabanca çıkartarak salona iner. Oğlu Mark’ın evinin salonunda bir avuç serseri ile âlem yaptığını görünce üzülen adam oğluna yazıklar olsun bunu da mı yapacaktın annen kahrından ölecek polisi aradım birazdan gelecek der. Bunun üzerine Mark’ın yanında bulunan sakallı yarı çıplak serseri oğlunu hapse yollamayacaksın babalık deyip tabancasını ateşler aynı anda Mark’ın babası da kendi tabancasını ateşler ve iki adamda vurularak ölür. Daha sonra olay yerine gelen polislerde zenci serseri tarafından vurulur ve daha sonra tüfekli polis Mark ve serserileri öldürdükten sonra uyuşturucudan takati kalmamış Sarah ile karşılaşır. Polis Sarah’ya seni hastaneye götüreyim der ama Sarah hastane olmaz der. Bunun üzerine Sarah senin ev olmaz benim ev olur dedikten polisi çenesinin altından vurarak öldürür.
Akıl hastanesine kapatılan Sarah hasta bakıcılar tarafından odasına sürüklenirken peşi sıra küfürler eder. Hasta bakıcılar deli gömleği sarılı Sarah’ya yatağa yatırdıktan sonra iri yarı hasta bakıcı çantasından bir şırınga çıkartır. Şırıngayı gören Sarah hasta bakıcılara onu bana saplamayın diye yalvarınca iri yarı hasta bakıcının yüzünde hınzırca sırıtış belirir ve sıska top sakallı hasta bakıcıya kapıyı kilitle dedikten sonra top sakallı hasta bakıcı denilenleri yaptıktan sonra yatağa geri döner. Sarah iki hasta bakıcı ile aynı anda beraber olur.  Bu arada ismi Sergio olan kırk yaşlarında ince yapılı sarışın İngiliz aksanıyla konuşan adam akıl hastanesinin başhekimine hastalardan birine ihtiyaç duyduğunu söyler. Bunun üzerine akıl hastanesinin başhekimi Sergio ’ya ikinci kez başarısızlığa uğrarsam faaliyete bulunan güçlü ve nüfuzlu insanları kızdırabilirim Janet gibi olmamalı şimdi operasyonda kullanacağın kızı anlat der. Sergio başhekime Sarah Lester isimli bir kadını düşünüyorum deyince başhekim kendisi cinayet ve silahlı soygundan ömür boyu yatacak der. Bunun üzerine Sarah zeki ve işler kötüye gittiğinde kötüleşiyor der. Daha sonra yardımcısı Jennifer ile Sarah’ın odasına giren Sergio Sarah’ya sana bir teklifim var der. Sarah öfkeyle Sergio’ya al işini münasip bir yerine sok der. Bunun üzerine Sergio Sarah’ya büyük bir hata yapıyorsun diyerek Sarah’ın yanından ayrılır


Sergio Sarah’yı kontrol ederken Sarah’yı göremez ve içeri girer. Kapının arkasında saklanan Sarah Sergio’yu etkisiz hale getirdikten sonra Sergio ’un kafasına Sergio’un tabancasını dayar ve beni bırakacaksın şerefsiz diyerek tabancayı ateşler ama tabanca ateşlemez ve Sergio Sarah’ya senin tuzağına düşecek kadar aptal mıyım ayrıca tabancam dolu bile değil der. Daha sonra Jennifer Sarah’ın arkasında belirip Sarah’ın kafasına tabanca dayayıp elindeki tabancayı hemen bırak kaltak dedikten sonra Sarah tabancayı yere bırakır ve tabancayı alıp ayağa kalkan Sergio tabancayı ateşler ve kurşun Sarah’ın kulağını yalayıp geçtikten sonra Sergio Sarah’ya yalan söyledim kimseye şimdi bizim için çalışacaksın der ve Sarah çaresizce Sergio’un şantajına göz yumar. Sergio’un evine gelen Sarah Jennifer tarafından makyajı ve kıyafetleri hazırlanırken Sarah Jennifer ile yakınlaşır ve lezbiyen ilişkiye girerler.  Akşam Sergio ile lüks restoranda akşam yemeği yiyen Sarah Sergio’ya ömrüm boyunca ilk kez bu kadar mutluyum dedikten sonra Sergio Sarah’ya sana bir hediyem var der. Sevinç içinde hediye paketini açan Sarah paketin içinde susturucu olan bir tabanca görünce şaşırır ve Sergio’ya bu nedir ve bununla ne yapacağım diye sorar. Sergio istifini bozmadan sağında bulunan adamı öldüreceksin der.  Sarah Sergio’ya seni aşağılık adam deyince terbiyemizi bozmayalım ve başarısızlığa uğramayalım yoksa ömrünün geri kalanını hapiste geçirirsin diyerek restorandan ayrılır. Masasından kalkan Sarah öldürmesi gereken adamı öldürdükten sonra restorandan çıkıp bir arabayı gasp edip olay yerinden uzaklaşır.  Sergio ile buluşan bir daha cinayet işlemeyeceğim deyince o zaman hapiste sana iyi şanslar der ve Sarah bir kez daha Sergio ’un şantajına boyun eğer.
Ertesi gün Sergio Sarah’ya sana evimin anahtarı, bir miktar para ve pasaport verdim der.  Daha sonra evde Jennifer’ın yanında kalan Sarah Jennifer ’in soğuk tavırlarından sıkılır ve Jennifer’a Sergio ile aramda bir şey olmaz senin olsun zaten sende benim gibi dibe batmışlardansın der. Bunun üzerine Jennifer ben sen değilim o yüzden dediklerine dikkat et diye uyarır.  Sarah Jennifer’a açık konuş tatlım dolambaçlı laflardan haz etmem ben yalnızca senin hikâyeni merak ettim der. Geçmiş anılar âlemine giriş yapan Jennifer başından geçenleri anlatmaya başlar. Bir fuhuş çetesinde çalışmak zorunda kaldığını patronundan hamile kalınca kürtaja zorlandığı kürtajı yapan doktorun sapkın bir psikopat çıkınca makas ile öldürdüğünü ama doktorun bir aziz kendisinde psikopat bir fahişe ilan edildiğini söyler. Bunun üzerine Sarah Jennifer’a alaycı bir tavırla sorunun buymuş deyince Jennifer en azından senin gibi beyinsiz bir keş değilim der. Jennifer’ın lafına kızan Sarah ağzını topla fahişe deyince iki kadın birbirine girer. Daha sonra eve giren Sergio Sarah ve Jennifer’ı ayırdıktan sonra Jennifer’ı ofise yolladıktan sonra Sarah’a bir suikast görevi verir. Sarah nüfuzlu bir adamı dürbünlü bir tüfekle öldürüp korumasını atlatıp gider.   

Ertesi gün lüks bir eve hizmetçi olarak giren mutfakta kimliği belirsiz bir kadının saldırıya uğrayıp ölmesi haberini büyük bir dikkatle dinler. Bu arada kimliği belirsiz kadınında Jennifer olduğunu ve ambulans ile morga taşındığını öğreniriz. Evin sahiplerine kahvaltı götüren Sarah kahvaltı servisinde bulunurken Sarah evin sahibesi Ashley’e bir emriniz yoksa gideyim derken Ashley Sarah’ya sana bir şey göstereceğim diyerek kocası Thomas’ın erkekliğini Sarah’ya gösterip beğendin mi diye sorar. Sarah Ashley’e kocanız bayağı yakışıklı hoş bir bedeni var deyince Ashley şehvet dolu bir ses tonu ile o zaman kocamdan yararlansana der ve Ashley, Sarah ve Thomas çılgınlar gibi sevişmeye başlar. Öğlen olduğunda Sarah Thomas ve Ashley ’in verdiği partide misafirlerine hizmette bulunur.  Daha sonra Sarah kimseye fark ettirmeden Thomas’ın çalışma giren Sarah odada hararetle bir şeyler ararken bir ajanda bulur. Bu arada odaya giren Ashley Sarah’ya burada ne işin var o ajandayı bana ver deyince Sarah tek kelime etmeden Ashley’i öldürür. Daha sonra Sergio’yu arayan Sarah operasyonun bittiğini ama bir kişiyi öldürmek zorunda kaldığını söyler. Bunun üzerine Sergio Sarah’ya önemli değil hallederiz der ve Sarah evden ayrılır. İki gün başhekim Sergio ’ya Sarah’ın ölmesi gerek yoksa organizasyonun sonu gelir seni daha fazla koruyamam derken bir araba durur ve ajandayı yere atar. Sergio ajandayı yerden alırken Sarah iki adama beni takip etmeyin ajandanın bir kopyası bende gülerek güle güle der ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...