https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

28 Kasım 2016 Pazartesi

Giochi bestiali In Famiglia

Filmimiz slip donlu yirmi yaşlarında genç bir erkeğin egzersiz yapmasıyla başlar. Bu arada yirmisinin başlarında ince vücutlu sarışın bir kırklarında bir adamla günah dolu anlar geçirirken slip donlu genç duvarında asılı olan posterlere bakarak kendisini tatmin etmeye başlar.  Daha sonra adının Rocco olduğunu öğrendiğimiz slip donlu genç yanına gelen otuzunun sonlarında olan kadına egzersiz yapıyorum dedikten sonra Rocco kadını zorlamaya başlar. Kadın Rocco’un kasıklarına tekme atar ve Rocco acı içinde yatağa düşer. Adının Pozza olduğunu öğrendiğimiz kadın üzgünüm Rocco ama böyle bir davranışta bulunmamalıydın der. Rocco inleyerek çok fena şişti deyince Pozza dur bekle biraz ben buz getiriyim deyince Rocco belki sen bir şeyler yapabilirsin der. bunun üzerine Pozza sıkılgan bir sesle öyle olsun der ve Rocco ile çılgınlar gibi sevişir. 
Ertesi gün Lisa isimli kadın Franco bir adamın kucağında evine getirilir. Lisa’ın kocası Enrico karısını taşıyan adama karımı kanepeye yatır ben sen sonra ilgilenirim der.  Daha sonra Enrico odasında kendisini tatmin eden yeğeni Maria’yı seyrederek tatmin eder. Kendisinde cesaret bulan Enrico bir hışımla yeğeni Maria’ın odasına dalar.  Eniştesinin odasına girdiğini gören Maria Panik içinde kendisini toparlamaya çalışırken Enrico Maria’ya rahat olmasını yaptıklarının normal olduğunu söyledikten sonra yeğenini okşamaya başlar. İlk başta Maria karşı koymak istese de sonra olayın heyecanıyla eniştesi Enrico’un isteğine boyun eğer. Bu arada Lisa’yı kanepeye koyan adamda sarhoş olan Lisa’ın mahrem yerlerini okşamaya başlar ve en sonunda Lisa hararetli okşamalara yenik düşüp çılgınlar gibi sevişir.

Ertesi gün Enrico yeğenleri Pozza ve Lisa ile konuşurken Rocco gelir. Enrico Pozza ve Lisa’yı oğlu Rocco ile tanıştırır. Daha sonra Rocco gezmek için Lisa ve Pozza ile dışarı çıkar ve bu arada Enrico karısı Lisa’ın uygunsuz bir fotoğrafını bulur ve kimse görmemesi için saklar. Akşam olduğunda Pozza Rocco’un odasına girer ve Rocco’un hizmetçiyle günah anları yaşadığını görür ve Rocco ve hizmetçiye katılıp üçlü yaparlar ama daha sonra çıkan sesleri duyan Enrico ve Lisa’da seks eylemine katılırlar ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...