https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Ocak 2016 Salı

Cover Me


Filmimiz bilgisayarda bir kadının görüntüsünü editleyen bir adamla başlar. Daha sonra iki polis dedektifi fotoğraf sergisine girerler. Bu arada garip görünümlü bir kadın kimseye fark ettirmeden yukarı çatıya çıkar ve çatıda manzarayı seyreden diğer kadına Candy bunlar senin fotoğrafların değil mi diye sorar. Candy evet diye cevaplar. Bunun üzerine garip görünümlü kadın Candy’e hayırdır neden canın sıkkın diye sorunca Candy bir filmde oynayacaktım ama vazgeçtiler der. Aynı esnada iki polis sergide bunlar kimin fotoğrafı derken zayıf polis dedektifi şişman dedektife Candy Jeffersons adlı bir modelin fotoğrafları der. Garip görünümlü kadın Candy’e sen eskortlukta yapıyorsun değil mi diye sorar. Candy evet cevabını verince garip görünümlü kadın yapmak istediğim bir fantezi var der. Daha sonra ikili bir eve girer. Candy garip görünümlü kadına bu eve yeni mi taşındın diye sorar. Garip hayır evden ayrılıyorum diye cevap verdikten sonra Candy ile yatak odasına geçerler. Garip görünümlü kadın Candy’i bağladıktan sonra Candy ile oynaşmaya başlar. Candy garip görünümlü kadına adın ne deyince garip görünümlü kadın peruğunu çıkarıp erkek olduğunu belli edip adının Dimitri olduğunu söyleyip Candy’i boğarak öldürür.
Polis dedektifi Bobby sevgilisi Holly ile hararetli bir şekilde sevişirken çalan telefonla sevişme sayesinde sevişme eylemi yarıda kalır. Telefona bakan Bobby tamam geliyorum der ve telefonu kapatır. Bunun üzerine Holly ne oldu diye sorar. Bobby Holly dün akşam konuşmam gereken kadın öldürülmüş dedikten sonra Holly Bobby’e bu senin suçun değil diyerek teselli vermeye çalışır. Daha sonra olay yerine giden polis dedektifi Bobby meslektaşı Chuck ile karşılaşır ve ne olduğunu sorar. Chuck komşu kadının şüpheli şahsın arabayla evden çıktığını şahit olduğunu söyler.  Bobby Chuck’a adam nasıl birisiymiş diye sorunca Chuck otuz yaşlarında beyaz bir erkek evden cip ile ayrılmış daha sonra komşu kadını evin satılık olduğunu biliyormuş ve polisi aramış der. Eve giren Bobby gene aynı şekilde mi olmuş diye sorunca olay ile ilgilenen Bobby’e polis memuresi evet aynı şekilde işlenmiş bu katili bir an önce yakalamak zorundasın der.



Polis dedektifi Bobby katili gören tanığa karakolda katilin tarifini yaptırır. Bu arada Bobby’in sevgilisi Holly’in de polis dedektifi olduğunu öğreniriz ve arkadaşı JJ yüzbaşı seni bekliyor haklı olduğunu biliyorum ama haklıyken haksız duruma düşme der. Yüzbaşı Richards’ın ofisine giren Holly rozetine ve silahını Yüzbaşı Richards’a verdikten sonra ofisten çıkar. Jj Holly’e ne oldu diye sorar. Holly süresiz olarak uzaklaştırıldım silahım ve rozetim alındı diyerek karakoldan çıkar.  Jj ve Bobby Yüzbaşı Richards ile seri katil hakkında konuşurlar. Bobby katil boş evleri mesken olarak tutuyor emlakçı veya nakliyeci bağlantısı olabilir der.  Yüzbaşı Richards JJ’ye Bobby ile yalnız konuşmam gerek müsaade eder misin der JJ çıkar. Yüzbaşı Richards Holly’i severim iyi bir insan ve polis yaptığı şey seçim arifesinde zenci beyaz ayaklanması çıkardı der. Bunun üzerine Bobby Holly bir çocuk tecavüzcüsü ve katilini öldürdü ayrıca aynı adam Holly’e bıçakla saldırdı der. Yüzbaşı Richards evet bu doğru ama emir yüksek yerden geldi yapmak istemezdim elim kolum bağlı kaldı der. Bunun üzerine Bobby Yüzbaşı Richards’a onun için mücadele etmeliydin diye sitem edip gider. 
Bobby ortağı JJ ile model fotoğraflarına bakarken JJ kendimi bu kızlar bir zamanlar babalarının küçük kızlarıydı der.  Daha sonra adamın biri gelir ve burada ne oluyor diye sorar. JJ ben dedektif Davids bu da ortağım dedektif Colter polissiz siz kimsiniz diye sorar. JJ’in soru sorduğu adam benim adım Andre Sullivan bu şirketin sahibiyim sekreterime arama izniniz olduğunu söylemişsiniz ama niye dosyalarımı karıştırıyorsunuz diye sorar. JJ Bay Sullivan arama iznimiz sizin dosyalara bakmamızı da kapsar diye cevaplar.  Bunun üzerine Bobby  Andre’ye genç kadınları  öldüren bir kadın var deyince Andre peki ben ve müşterilerimin hususi bilgileri ne olacak der. Bobby  biz ahlak masasından değiliz biz nasıl para kazandığınızla ilgilenmiyoruz bizim ilgilendiğimiz konu genç kadınları öldüren müşterilerden biri  der. 


Öfkeden kudurmuş ve biraz sarhoş olan Holly en tepede olanından da en aşağı olanın da hepsi adiler ama ben dayanırım der.  Bunun üzerine Bobby Holly’i sakinleştirmeye çalışır ve başarılı olur. Holly Bobby’in kucağında uyuya kalır.  Aynı esnada katil şömine ateşi eşliğinde sükûnet içinde kitabını okurken içindeki öldürme arzusuna yenik düşer ve geçmiş anılar âlemine girer. Katil Dimitri çocukken annesi Dimitri’yi kız gibi yetiştirdiğini öğreniriz. Daha sonra JJ katili yakalamak için polis memurelerinden birini gizli görevle kapak kızı yapma fikrini ortaya atar.  Bunun üzerine Bobby yürürlüğe göre hiçbir polis memuresi halk içinde çıplak çıplak poz veremez ayrıca katilin kim olduğunu bilmiyoruz herhangi biri olabilir der.  Bunun üzerine JJ Holly Jacobson olabilir daha önce ahlak masasında gizli görevde çalışmıştı ayrıca bu aradaki buzları eritebilir der. Yüzbaşı Richards umutsuz bir şekilde ben Holly ile konuşurum der.  Bunun üzerine Bobby Yüzbaşı Richards’a Holly ile ben konuşayım der.  Yüzbaşı Richards nedenmiş diye sorunca Bobby Yüzbaşı Richards’a Holly senden nefret ediyor der ve gider.


Bobby kapak kızı görevini Holly’e anlatır. Holly yapamam ya teşkilattan biri görürse deyince Bobby Holly’e fakat bunu yapmazsak bir sürü kadın daha öldürülecek der. Bunun üzerine Holly endişelerini belirtince Bobby Holly’e endişe etme Logan Cole isimli bir fotoğrafçı ile anlaştım her şey tereyağından kıl çeker gibi olacak der.  daha sonra Logan Cole’un stüdyosuna giden Holly ve Bobby’i Logan’ın asistanı Audrey karşılar ve Holly saçını düzeltmesi makyaj yapılması için başka bir odaya götürür. Bu arada Logan Bobby ile konuşur. Bobby Holly için o biraz gergin deyince Logan mühim değil biz burada çıplaklığın tanımını değiştiriyoruz bilirsin bir erkeğin yanında soyunan kadın cinsel bir niyet arar ama böyle niyet bulamayınca rahatlar der.  Bunun üzerine Bobby Logan’a bir seans sonra böyle mi olacak diye sorar. Logan bir çekim sonrası davranışları değişen kadınlar gördüm diye cevaplar.  Bobby ama bir model değil deyince Logan Bobby’e kahve iç gazete oku rahatına bak der.  Daha sonra çekimler için hazırlanan Holly Logan’a katalogda bulunan diğer modellere baktım ben onların yanında sönük kalıyorum der. Bunun üzerine Logan Holly’e onlar on altı yıllık çalışmanın ürünü zaten ilk çekimde böyle hissetmen normal diyerek Holly’e moral aşılar. Bunun üzerine Holly iç kışkırtıcı fotoğraf çekimlerine başlar.


Logan ve Holly çekilen fotoğrafları incelerken Bobby Holly’e ben striptiz kulübüne gideceğim der ve gider.  Mutfak kapısından striptiz kulübüne giren Bobby striptizcilere musallat olan kokain bağımlısının yanına oturur. At kuyruklu kokain bağımlısı kalkınca Bobby ve JJ adamın peşine düşerler ve atkuyruklu bağımlı mutfağa gider.  Bobby bağımlı adamı durdurmak ikaz ateşi açınca at kuyruklu bağımlı bıçağı alıp mutfakta çalışan elemanlardan birini yakalar ve bıçağı adamın boğazına dayar. Bunun üzerine Bobby psikopat polis taklidi yaparken JJ ise mantıklı polis rolüne bürünür ve iki polis tartışırken at kuyruklu adam kaçmaya çalışırken JJ adamın ensesine kabza indirmek suretiyle at kuyruklu adamı etkisiz hale getirir.  Evine dönen Bobby geçirdiği akşamı Holly’e anlatır yakaladığım adam jinekolog her gün onlarca kadın görüyor ama yetmiyor şerefsize dedikten sonra Holly’e bir takım belgeler verir.  Belgelere bakan  Holly belgelerin gizli görevde kullanacağı Latzia Deidre olan yeni ismiyle ilgili bir takım belgeler  olduğunu anlar ve Bobby’e bu işi sıkı tutuyorsun der.  Daha sonra Holly cdye kayıt ettirdiği çekim görüntülerini Bobby’e izlettirdikten sonra Bobby ile çılgınlar gibi yiyişir.

Ertesi gün Andre Sullivan’ın yazıhanesine giden Holly fotoğrafları Andre’ye gösterir. Andre fotoğrafları beğenir ve kimin çektiğini sorar. Holly Logan Cole çekti der.  Andre bu resimler kapak olur bayağı iyiler der. Bunun üzerine Andre Holly’e adın neydi diye sorar.  Holly adım Latzia Deidre diye cevapladıktan sonra Çavuş Colter haberdar etmiştir bu iş bitene dek Latzia olarak çağrılacağım der. Andre pekâlâ görünüşe göre işe başladık der. Karakolda ise JJ ve Bobby eşyalı boş evlerin listesini çıkarmakla uğraşırlar. Huzursuz olan Bobby ben bu herifin bir an önce yakalanmasını istiyorum deyince JJ polislik sabır işidir der. Bunun üzerine Bobby ben bu lanet herifin dergi basılmadan bir an önce yakalanmasını istiyorum deyince JJ kız arkadaşının çıplak pozları mı seni endişelendiriyor hangi çağdayız çağı yakala der. Bobby ama bu beni çok rahatsız edecek deyince JJ Bobby’e bir şey olmaz hadi gidip kahve içelim hem iyi gelir hem de rahatlarız der.
Yeni bir eve yerleşen Holly evi düzenlerken telefon çalar ve arayan Yıldız ajansından bir kadındır iş için arar ve Holly işi kabul eder.  Mülakat için bekleyen Holly başka bir modelle portföyünü gösterir ve model resimlere iltifat eder.  Adının Kelsie olduğunu öğrendiğimiz model Holly’e mülakat için birkaç ipucu verir.  Daha sonra Kelsie Holly’e ek gelir kazanmak istersen striptizcilik yapmasını önerir.  Holly Kelsie’in teklifini temkinli yaklaşınca Kelsie kötü bir iş değil ayrıca alışınca iyi gelir der.  Akşam olunca Holly striptizcilik konusunu Bobby’e açar.  Bobby bu fikre karşı çıkar ama Holly on bin dolların sesini duyunca striptizciliğe tav olmuştur ve teşkilattan kimse ile beraber olmak istemiyorum der. Bunun üzerine Holly’in lafına alınan Bobby bende teşkilattanım deyince Holly benim ölmeme sebep olabilirsin ya katil gördüyse deyince Bobby beni kimse görmedi çaylak değilim der.  Holly bak ben bu cinayetlerle ilgilenen polis dedektifi ile bir arada gözükemem der.  Bunun üzerine Bobby Holly’e biz daha önce böyle bir operasyona kalkışmamıştık bu yüzden sen ben ve Yüzbaşı Richards bir toplantı yapalım ve bir açıklık getirelim der. Bunun üzerine Holly Bobby’e sen gizli görevlere çıktın hislerin görev tutkusuna göre daha yoğun geldiğini çok iyi bilirsin der. 


Ertesi gün Holly’in evine mülakata tanıştığı Kelsie ve arkadaşı Brandy misafirliğe gelir. Brandy Holly’e Kelsie ile arkadaştan öte bir ilişkisi olduğunu söyleyince Holly Brandy ve Kelsie’in lezbiyen olduğunu anlar. Daha sonra Kelsie tuvalette gidince Brandy ve Holly yalnız kalır. Brandy Holly’e asılmaya başlar ve Holly bu durumdan rahatsızlık duymaya başlar. Tuvaletten dönen Kelsie Brandy’in Holly’e asıldığını görür ve Holly’e Brandy’in mizacı budur zaten ek iş olarak eskort servisinde dedikten sonra Brandy  kapak olduğu mecmuayı Holly’e verir ve Holly bu mecmua ne zaman çıktı diye sorar. Brandy  bir ay önce mecmua için fotoğraf çekimleri yapılmıştı o zamanlar maddi olarak sıkışıktım diye cevapladıktan sonra Kelsie ile beraber evden çıkarlar.


Daha sonra Holly Kelsie’in çalıştığı striptiz kulübünün patronuyla yaptığı sıkı pazarlık sonrası striptiz kulübünde çalışmayı kabul eder. Gece olduğunda travesti katil Dimitri kadın kıyafetleri içerisinde Holly’in striptiz gösterisini yaptığı striptiz kulübünde yapılan striptiz gösterisini dikkatli bir şekilde seyreder. Daha sonra evinde banyo yapmakla uğraşan Brandy’in telefonu çalar. Telefona bakan Brandy’i menajeri arar ve bir kadın var seni istiyor geceliğine bin dollar veriyor dedikten sonra Brandy işi kabul eder. Bunun üzerine menajer koruma vereyim mi diye sorunca Brandy kadın için koruma gerekmez diyerek menajerin koruma teklifini geri çevirir. Ertesi gün Holly sosisçi kılığına giren Yüzbaşı Richards ve evsiz kılığına giren Bobby’e korumasız gizli görevin daha iyi olacağını söyler. Bunun üzerine Yüzbaşı Richards katil bir tane daha cinayet işlemiş kent meclisi katili bulmak konusunda teşkilatı sıkıştırıyor der. Holly kim öldürülmüş diye sorunca Bobby Nina Tokashi isimli bir kadın fakat mesleğinde Brandy olarak biliniyor ev arkadaşıyla konuştum çok kötü durumdaydı deyince Holly o ikisi sevgiliydi der.


Akşam olduğunda Holly Kelsie’yi teselli etmeye çalışır. Kelsie Holly’e bu akşam sende kalabilir miyim diye sorar. Holly Kelsie’in kalmasına kabul eder.  Daha sonra Kelsie kanepenin rahatsız olduğunu söyleyip Holly’e birlikte yatalım mı diye sorar ve Holly Kelsie’in isteğini kabul eder. Ertesi gün Holly telefon kulübesindeki notu okur notta Bayan Nisan seninle kütüphanede buluşalım yazılıdır. Kütüphaneye giden Holly Bobby ile konuşur. Bobby Holly’in çıplak olarak topluluk içerisinde dans etmesine ve Kelsie’in Holly’in evde kalmasına içerlenmiştir. Bunun üzerine Holly Bobby’e bunu görev icabı yaptım ayrıca Kelsie’in durumu çok kötüydü bende onu teselli ettim der. Bobby Holly’e katilin robot resmini yayınlayacağız ve bir sürü yanlış ihbarda bekliyoruz der.  Holly tamam bana verirsiniz deyip giderken Bobby Holly’in kolunu kavrar ve Kelsie ile yattın mı diye sorar. Holly Bobby’e ne var izlemek mi istiyordun deyince Bobby Holly çeker ve sana neler oluyor diye sorar. Holly Bobby’e kulüpte dans ettiğimde hem erkekler tahrik oluyor hem de ben oluyorum içimdeki bir kısım bunu zorluyor der ve kütüphanede sevişirler.

Bobby karakolda JJ ile geyik yaparken Yüzbaşı Richards gelip durum raporu ister. Bobby modellerden biri Holly’e striptiz kulübünde çalışmasını teklif etmiş Holly’de şüphe çekmemek için striptiz işini kabul etmiş der. Bunun üzerine Yüzbaşı Richards pekâlâ ama bunu üstlerime rapor etmeliyim der ve ofisine gider.  Gece kulübünde olan Holly gösterisini bitirdikten sonra yanına Kelsie gelir ve bir film çekimi için Vancouver’a gitmem gerek yerime geçebilir misin diye sorar. İlk başlarda Holly Kelsie’in teklifini kabul etmez ama Kelsie ısrarlarını sürdürünce Holly Kelsie’in ricasını kabul eder.  Bu arada adli tıptan Nina Tokashi’in otopsi raporunu alan Bobby bu işinde aynı katilin işi olduğunu anlar. Raporları okumaya başlar ve katilin çocukluğuyla ilgili sorunları olabileceğini okur. 


Striptiz kulübünün sahibi Eddy Holly’e özel striptiz işinin kurallarını anlatır. Özel striptiz odalarında müşteri ile temas kurmaya izin yok eğer kurarsan polis gelir şayet müşteri sana dokunmaya kalkarsa şurada bir panik düğmesi var Bruno ve polisler anında damlarlar. Özel striptiz işindeki ilk müşterisini bekleyen Holly müşterisi ile karşılaşır. İlk müşterisi travesti katil Dimitri’dir Dimitri Holly’e adın ne diye sorar. Holly adının Letzia olduğunu söyler. Bunun üzerine Dimitri seni daha önce görmedim deyince Holly buraya yeni taşındım der. Daha sonra Holly Dimitri’ye yakına gelsene der ve Dimitri yakına gelir. Bu arada Holly’in eli panik düğmesine değer ve alarm çalar ve Dimitri kapat şu lanet olası alarmı diye bağırır. Holly üzgünüm seni kadın sanmıştım deyince Dimitri peruğunu çıkarıp senin icabına bakacak kadar erkeğim ben seni kaltak diyerek striptiz kulübünden kaçar.  Daha sonra Bobby ve JJ gelir. JJ katilin şizofren olduğunu söyler. Bunun üzerine Holly katilin kadın kılığında gezdiğini söyleyince Bobby Holly’e burada ne işin vardı diye çıkışır. Daha sonra Holly ve Bobby tartışırlar ve tartışmanın sonucunda Holly polis memuru Russo eşliğinde evine götürülür. 


Stüdyoya giren Audrey patronu Logan’ı yerde yatarken görür ve polis arar. Daha sonra Bobby’e haber verilir ve Bobby Holly’in evine doğru gider.  Aynı esnada polis memuru Russo arabasında travesti katil Dimitri tarafından boğazlanarak öldürülür.  Daha sonra eve giren Dimitri Holly’in odasına çıkar bu arada Bobby Holly’i arar ama Dimitri telefonun fişini çıkartır ve uyanan Holly’e telefon beklemek çok sıkıcıdır der. Holly’den cevap alamayan Bobby polis memuru Russo ile iletişime geçer ama Russo ölü olduğundan Bobby cevap veremez.  Bu arada Dimitri yatağa bağladığı Holly’i büyük bir zevkle taciz etmeye başlar.  Daha sonra Dimitri sen nasıl polis olursun kahpe diyerek Holly’e bağırır. Holly ben polis değilim der. Bunun üzerine Dimitri yalan söyleme Logan senin polis olduğunu söyledi der. Holly ben polis değilim arkadaşım polis bende polis olduğumu söyleyip fotoğraflarımı çektirdim diye Dimitri’ye yalan söyler. Bunun üzerine Dimitri ama sen striptiz kulübünde panik düğmesine basmıştın deyince Holly beni korkmuştun seni kadın sanmıştım bir anlık panikle düğmeye bastım zaten polis olsam beni oraya alırlar mıydı der. Bunun üzerine Dimitri Holly’e çok şey biliyorsun yaşamana izin veremem diyerek şalını eline alarak Holly’in yanına gider.  Daha sonra Dimitri fantezilerime uysalardı gitmelerine izin verirdim deyince Holly söz veriyorum kimseye bir şey anlatmayacağım der. Daha sonra Holly Dimitri’yi konuşturup zaman kazanmaya çalışır. Holly Dimitri’ye ellerimi çözersen sana istediğini veririm der. Bunun üzerine Dimitri Holly’i çözer ve Dimitri eğer bir şeyler tezgâhlıyorsan senin canını çok kötü yakarım der. Holly Dimitri ile yumuşak ve şefkatli bir ses tonuyla konuşması Dimitri’yi geçmiş anılar âlemine götürür.  Çocukluk anıları ile bir kez daha karşılaşan Dimitri ağlamaya başlar.  Bu arada fırsattan yararlanan Holly Dimitri’yi yatağa bağlayıp giderken artık tamamen zıvanadan çıkmış olan Dimitri bağların koparıp Holly’in üstüne atlar.  Bu arada eve giren Bobby Dimitri’ye bırak der ama tamamen delirmiş olan Dimitri’yi öldürmek zorunda kalır. Ertesi gün Holly rozetini tekrar alıp Bobby ile gün batımını seyreder ve film biter.


1 yorum:

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...