https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

15 Ağustos 2015 Cumartesi

The Bloody Judge

Filmimiz eğlenen bir topluluk ve sevişen bir çiftle başlar.  Daha sonra ata binen tipler ormanda eğlenen kadınlara saldırırlar. Atlı tipler sonra sevişen çifte gidip sizi Kral James adına tutukluyorum der. Erkek olanı lanet olsun Kral James’e diyerek hançerini çeker ama kralın askerleri tarafından öldürülür. Daha sonra kadın olanı askerler tarafından etkisiz hale getirilir. Mahkemeye verilen genç kadın cadı olarak suçlanır. Savcı genç kadını ve ölen sevgilisini cadılık yapmakla suçlar Yargıç Jeffrey kanıtın var mı diye sorunca savcı Yargıç Jeffrey suçlu Alicia Grey’in sevgilisinin bu sebepten dolayı öldürüldüğünü söyleyince Yargıç Jeffrey genç kadının fiziksel ve zihinsel bakımdan geçirilmesini söyler ve insan dışı işkencelere tabi tutulur
Yargıç Jeffrey piyano çalarken Yargıç Jeffrey’in uşağı Markuos gelir. Yargıç Jeffrey Markuos’e Alicia Grey cadı olduğunu itiraf etti mi diye sorar. Markuos itiraf etmedi deyince Yargıç Jeffrey Alicia’ın babası da krala ihanetten dolayı asılmıştı der. Daha sonra genç kadının bağırmaları duyulur ve genç kadının yanına giden Markuos ne cüretle Sayın Yargıç Jeffrey’i rahatsız edersin der. Genç kadın yargıçla konuşmalıyım hayat memat meselesi der. Yargıç Jeffrey Markuos’a ve muhafızlara bizi yalnız bırakın der. Yargıç Jeffrey genç kadına ismin ne sorar. Genç kadın adım Mary Grey der. Bunun üzerine Yargıç Jeffrey Bayan Grey bunun uygunsuz bir davranış olduğunu biliyorsunuz der.  Mary kız kardeşim cadı değil o masum der. Bunun üzerine Yargıç Jeffrey buna ancak mahkeme karar verebilir ayrıca kız kardeşin krala karşı faaliyetler yürüten bir örgütün üyesi der. Bunun üzerine Mary yanlışınız var efendim kız kardeşimde bende babamın ölümünden sonra siyasi faaliyetlerden uzak durduk. Yargıç Jeffrey güzel olduğun kadarda zekisin kız kardeşin için ne yaparsın deyince Mary her şeyi yaparım der. Yüzünde hain bir sırıtış beliren Yargıç Jeffrey demek her şeyi der. Yargıç Jeffrey’in yüzündeki hain gülümsemeden korkan Mary kaçar.


Ertesi gün Mahkemede Yargıç Jeffrey jüriye Alicia Grey davasında bir karara vardınız mı diye sorar. Jüri üyeleri yapılan incelemelerde Alicia Grey’in cadı olarak suçluyoruz der. Bunun üzerine Yargıç Jeffrey Alicia Grey’i büyücülük yapmaktan suçlu buluyorum ve yakılarak idam edilmesini hükmünü veriyorum dedikten sonra mahkeme duysun tüm ülke duysun ve iyi duysun yasalar idame ettirilmelidir. Daha sonra kasaba halkı idam alanına koşar.  Yargıç Jeffrey’in hükmü uygulanır ve Alicia canlı olarak yakılmaya başlanılır. Mary kız kardeşini kurtarmak amacıyla görevlinin birine bir kese altın verir ama görevli Alicia’yı kurtarmak yerine ateşlerin içine atarak öldürür.
Kör bir kadının yanına giden Mary kör kadına Alicia öldü der. Kör kadın Mary’e yaklaş bakalım der ve Mary kör kadının yanına gider ve kör kadın Mary’in gözyaşlarını fark eder. Mary kör kadına ne olacak şimdi diye sorar. Kör kadın bu topraklarda üzüntü ve sefalet kol gezecek ama merak etme bu deliliğin arkasından huzur ve refah gelecek deyince gider. Daha sonra nehirde yüzen genç Mary’in kasıtlı olarak bataklığa doğru gitmesine tanık olur ve Mary’e orası bataklık girme oraya der. Mary genç adamın dediklerine kulak asmaz ve bataklığa doğru gider. Genç adam Mary’i bataklıktan son anda kurtarır. Mary genç adama beni niye kurtardın diye sorar.  Genç adam ölmemek için güzel bir gün deyince Mary yaşamak için üzücü bir gün kız kardeşim öldü der. Daha sonra Mary kendisini kurtaran adama kim olduğunu sorar. Genç adam adının Harry Selton olduğunu söyler ve Mary’e kimsin diye sorar. Mary kendisini tanıttıktan sonra Mary Harry’e sen Wessek’sin oğlu değil misin diye sorar. Harry evet oğluyum diye cevap verir. Daha sonra Mary’den etkilenen Harry bize uğra hizmetçiler sana temiz kıyafetler versin der.


Yargıç Jeffrey Lord Wessex ile konuşur. Yargıç Jeffrey Lord Wessex’e oğlun Harry krala komplo kuran Barnaby adlı şahıs ile yakın ilişkiler içinde oğlunun ağzından laf almaya bak der.  Bu sırada Lord Wessex’in uşağı Cecil Harry’in idam edilen cadının kız kardeşi ile geldiğini söyler. Konuşmayı duyan Yargıç Jeffrey uşak Cecil’e benim kim olduğumu biliyor musun diye sorar. Uşak Cecil Yargıç Jeffrey’e siz baş yargıçsınız der. Gece olduğunda samanlıkta sevişen Mary ve Harry sevişmelerini sürdürürken Mary Harry’e ne zaman gideceğiz diye sorar. Bunun üzerine Harry her şey hazırlandı yakın bir arkadaşım olan Barnaby bütün her şey ile bizzat ilgilendi İngiltere’nin her yerini avucunun içi gibi bilir der.

Harry Barnaby’in yanına giderken kafasına silah doğrultturur ama silahı tutan Barnaby’dir ve Barnaby Harry’e geç kaldın der. Harry nikâhında geç kalmam dostum bu arada çok güzel kadınla tanıştım deyince Barnaby şimdi kadınlar hakkında konuşamayız dük Londra’ya gelecekmiş der. Daha sonra evine dönen Harry’i babası Vessex karşılar. Harry arkadaştan dönüyorum baba der. Vessex bayan arkadaşından dönüyorsun sanırım deyince Harry hayır erkek bir arkadaşımdan dönüyorum cevabını verir. Vessex oğlu Harry neler tezgâhladığını biliyorum o sebepten dolayı kadını Yargıç Jeffrey’e verdim der. Sinirlenen Harry babasına Tanrı şahidim olsun Mary’ın başına bir şey gelsin seni öldürürüm der ve gider.


Yargıç Jeffrey akşam yemeğini yerken Cecil’e dük Londra’ya gelecek derhal arabamı hazırla ve Mary’i kast ederek kadınla sen ilgilen der. Daha sonra Cecil Mary’i bir hana götürür ve hancıya fısıltıyla talimatlar verir ve Mary dönerek baş başa kaldık deyip içki içmeye başlar ardından hadi rahatlayalım der. Niyeti bozan Cecil Mary’e tecavüz etmeye kalkar ve Mary karşı koymaya başlar. Uzun süren bir mücadeleden sonra Cecil’in yüzü şöminede yanar. Cecil etkisiz hale gelince Mary Harry ile kaçar



Süs havuzun kenarında İncil okuyan Yargıç Jeffrey’in yanına Markuos gelir. Markuos isyancıların güçlendiği haberini verir. Bunun üzerine Yargıç Jeffrey Markuos’a mühim bir havadis değil kraliyete ait askeri kuvvetler gece gündüz isyancıların hakkından geliyor Albay Kirk’in önderliğinde isyancılar belasından kurtulacağız. Albay Kirk ve emrindeki askerler topla tüfekle isyancılara saldırırlar ve isyancılar karşı saldırıya geçer. Çetin süren savaştan sonra Barnaby yaralanır ve Harry onu evine taşır ve Mary’e ayakta yolculuk edemeyecek kadar durumu kötü bir an önce babamın ahırındaki atlardan almalıyım der.  

Lord Vessex kütüphanesinde kitap okurken yüz yanık Cecil gelir ve oğlun hakkında bilgilerim var der. Lord Vessex Cecil’e ne tür bilgiler der. Oğlun artık bir kanun kaçağı der.  Lord Wessek bilgi için teşekkür ederim Cecil artık gidebilirsin deyince Cecil Lord Wessex artık senin hizmetinde çalışmıyorum Yargıç Jeffey emrinde çalışıyorum deyip Lord Wessex’e bu havadisin Yargıç Jeffrey’e ulaşmasını istemiyorsan bana yüz altın ödemelisin diyerek Lord Wessex’e şantaj uygular.  Uğradığı şantaja boyun eğen Lord Wessex Cecil’e yüz altın dolu kese verir.  Cecil tam giderken adamın birinin gittiğini görür ve hizmetçi Sally’e o kimdi diye sorar. Sally cevap vermeyince Cecil Sally’i çok kötü dövmeye ve öldürmeye kalkışınca gidenin Harry olduğunu söyler.


Evine dönen Harry Barnaby’in asılmış cesedine tanık olduktan sonra Mary’in ortalıkta olmadığını fark eder.  Bu arada zindanda bulunan kadınlara insanlık dışı işkenceler uygulanırken bunun Yargıç Jeffrey’in gördüğü bir kâbus olduğunu anlarız. Markuos’u çağıran Yargıç Jeffrey Markous’a kaç tane isyancı yakalandı diye sorar. Markous beş yüz tane yakalandı der. Yargıç Jeffrey hemen hükümleri uygulansın der. Cecil ise Mary ile birlikte yakaladığı esir kadınları ormandan geçirirken ihtiyar Rosa’ya seslenir. Rosa Cecil’e dikkatli ol kendi yıkımına gidiyorsun deyince Cecil bir gün senin dilini koparacağım der. Bunun üzerine Rosa kim kimin dilini koparacak göreceğiz der.

İhtiyar Rosa’ın yanına gelen Harry Rosa’ya korkma ihtiyar benden sana bir zarar gelmez yakalanan esirler ne tarafa götürüldü diye sorar. Rosa Harry’e Mary dâhil olmak üzere tüm esirleri orman yolundan geçirip Black Moore götürdüler der. Arkadaşlarının yanına dönen arkadaşlarına Harry bu çok riskli bir görev geri çekilmek isteyen olursa saygıyla karşılarım deyince arkadaşları eşlerimiz tutsak ölmek var dönmek yok derler. Gece olduğunda Harry ve arkadaşları muhafızları etkisiz hale düşürüp tutsak kadınları kurtarırlar. Daha sonra Yargıç Jeffrey günlüğüne hüküm verdiğim insafsız cezalar tanrının kendi isteğimi yoksa kendi menfur isteklerim mi diye yazarken Markous gelir. Öfkelenen Yargıç Jeffrey Markous’a ne cüretle beni rahatsız edersin der. Markous önemli haberlerim var efendim kadın tutsaklar kaçmış deyince Yargıç Jeffrey emrindeki adamlara tutsakları yeniden yakalama emri verir.


Evine ihtiyar Rosa’yı Yargıç Jeffrey’in adamları yakalayıp Harry’i yakaladık ihtiyar cadı kadınlar nerede diye sorup işkence etmeye başlarlar. İşkenceye dayanamayan Rosa kadınların saklandığı yeri söyler. Daha sonra Harry ve Mary Rosa’yı ziyarette gelirler ve Harry Rosa’ya tutsak düşmediğini söyler. Bunun üzerine Rosa ikiliye büyük bir tehlikenin altındasınız dikkatli olun diye uyarır. Evden çıkan Mary ve Harry Yargıç Jeffrey’in adamları tarafından kıskıvrak yakalanırlar. Aceleyle kurulmuş mahkemeye çıkartılan isyancıların erkek olanları Harry hariç idam kararı verilir ve kadınlara cadı incelemesinden geçirilmesi kararı verilir. Haberleri duyan Lord Vessex oğlunun serbest bırakılmasını ister ama Yargıç Jeffrey küstah bir dille Lord Wessex’in talebini geri çevirir. Bunun üzerine Lord Wessex bir gün kendi aleyhine olan yazıyı okuyacaksın der ve gider.
Zindanlarda kadınlara insanlığa mugayir işkencelerini sürdürürken baş cellat Mary sen yakılan cadının kız kardeşisin sende cadısın sana özel yeteneklerimi kullanmak isterdim acı verici sonlanmayan ölümü verecektim ama senin başka işlerin çıktı der. İtinayla yıkanan Mary Yargıç Jeffrey’in koynuna sokulur ve daha sonra Mary Yargıç Jeffrey’i hançerleyecekken Yargıç Jeffrey hızlı davranıp Marry’ı etkisiz hale getirir ve bu kahpeyi zindana atın emrini verir. Bu arada zindanda firar planları yapan Harry ve arkadaşlarının yanına Cecil gelir ve küstahça konuşmaya başlar. Harry Cecil’e bir yalaka için bayağı çok konuşuyorsun deyince Cecil Harry’e saldırır ama etkisiz hale getirilen Cecil mahkûmlar tarafından yargılanır ve asılarak infaz edilmesi karar verilir ama bir kadın mahkûmlardan biri asılmak ona iyi gelir diyerek etini dişleyerek kopartır ve diğer mahkûmlar tarafından parçalanır.

Hapisten kaçan Harry babasıyla karşılaşır ve babasının da gizli Kral James karşıtı olduğunu öğrenir. Lord Wesssex oğluna gerilimli zamanlarda sır tutmak en iyisidir der. Markous efendim durum kötü Kral James ülkeden kaçtı bizde kaçmalıyız deyince Yargıç Jeffrey kaçmayacağım der. daha sonra Lord Wessex askerlerle gelir ve Yargıç Jeffrey Lord Wessex’e hain der. Bunun üzerine Lord Wessex’e yargıç Jeffrey’e hayır sen İngiltere’ye ihanet ettin der ve tutuklatır. Mary kurtulur ve zindanda idamları izleyen Yargıç Jeffrey kalp krizi geçirip ruhunu teslim eder ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...