https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

16 Ocak 2013 Çarşamba

Fuhrer's Doll



Filmimiz gözlüklü bir Nazi subayının diğer bir Nazi subayına esir tuttukları Musevi kadınları kendi zevklerimiz için kullanmalıyız der. Diğer Nazi subayı da bu fikre olumlu bakmasıyla başlar. Daha sonra adının Heinrich olduğunu öğrendiğimiz Nazi Subayı Anna isimli Musevi esire ya bizim dediklerimizi yaparsın ya da aşağılık yaşamını rezil zindanlarda geçireceksin der ve ardından Anna’dan faydalanmaya başlayıp sapkın faaliyetlerini genç kız üzerinde dener.

Adları William ve Erica olan iki Musevi esir hissiyat denize girip sevişmeye başlarken gözlüklü Nazi subayı bu olayı görür ve mahkûmların birbirlerine dokunması yasak deyip sonrada iki esiri kendi istekleri dışında zorla seviştirmeye başlar ve ardından olaya kendi de dâhil olur. Heinrich muayenehanede bekleyen esirleri tepeden tırnağa kontrol ettikten sonra esirlerden biri ile zorla beraber olur

Daha kadın olan bir Nazi subayı bir kutu getirir kutu içerisinde isyancılardan gasp ettikleri paralar vardır. Bunun üzerine üst düzey Nazi subayı olan Heinrich fevkalade bu paralarla 3. Reich’nin gücüne güç katılacak der. Daha sonra zengin Almanlara sunulacak Amanda isimli Musevi kadın ile konuşmaya başlar. Amanda Heinrich buraya neden geldin yapacaklarını biliyor musun diye sorduktan sonra Heinrich işinin ehli misin görelim diyerek Amanda ile sevişmeye başlar.

Akşam olduğunda Nazi Maması Ethel beni kızlarımı bu onurlu göreve kabul etmeniz beni aşırı derecede sevindirdi sizi ve yüce liderimiz Adolph Hitler’in gözünü kara çıkartmayacağım deyip kazancın yüzde ellisini ister Heinrich Ethel’in teklifini kabul eder ve Ethel gittikten sonra ulvi amaçlarda kullanacağımız paranın bir kısmı yazık ki bu kokuşmuş fahişelere gidecek der. Daha sonra ofisinde bulunan sarışın kadına dönerek ama sen öyle değilsin sen gerçek bir aryan kadınısın diyerek sarışın kadın ile beraber olur daha sonra ofiste bulunan diğer Nazilerde gerçek aryan kadının tadına bakarlar

Bir balo tertiplenir Heinrich baloda bulunan kadınlar bizzat Heinrich tarafından hususi olarak kontrol edilir ve balo bir grup seks partisine dönüşür. Grup seks partisi bitince radyodan intihar ettiği haberi gelir ve Heinrich’te Führerinin izinden giderek intahar bunu gören fahişe kızlar görevimiz başlamadan bitmiş der ve film biter. 

3 yorum:

  1. Blog çok güzelmiş. Tebrik ediyorum. gif yapıyor musunuz? Bu arşive gifli bir tumblr yakışır ;)

    YanıtlaSil
  2. Dil bilgisi kurallarına biraz daha önem verirseniz daha sürükleyici olabilir bence.

    YanıtlaSil
  3. Her iki anon da hakikati göstermişler.

    YanıtlaSil

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...