https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

6 Temmuz 2012 Cuma

A Woman's Secret




Filmimiz iptal olan bir gösteriden çıkan Helen ve iki arkadaşıyla başlar. Helen eve dönüp kocası Martin’e sürpriz yapacağını söyleyerek eve döner lakin kocasını pek hoş olmayan bir şeyler yaparken bulur ve ertesi mektup bırakarak evi terk eder Otel odasında Ryan isimli biri yüklü miktarda para sayarken telefonda konuştuğu kişiye resimleri dert etme der. Daha sonra kaldığı pansiyonun parasını öderken pansiyon sahibi elinde sonunda kürkçü dükkânına döneceksin der. Ryan 2. el bir araba satın alır.


Helen kocası Martin’e ikimizin de ayrı kalmaya ihtiyacı var diyerek yazdığı mektubu Martin yakar. Bu arada Ryan ve Helen benzinlikte karşılaşırlar ve gizemli yabancı Helen’nin kuyruğu olur. Helen bir otele gidip oda tutar. Ryan ise resepsiyonist kıza rüşvet vererek Helen’nin tutuğu odanın karşısını tutar. Otelin lokantasında yemek yiyen Helen bir elemanla geyiğe girer ve Mardi Grass festivali için New Orleans’a gideceğini söyler. Yemeğini bitirdikten sonra sigara içen Helen kendisini gölge gibi takip eden Ryan’a ne istiyorsun diye sorar. Ryan bir şey istediğimi nereden çıkardın diyerek Helen’i tersler. Helen odasına çekilip Ryan’ı bekler tam kapıyı kapatacağı anda Ryan içeri dalar ve Helen’nin göğüslerini okşamaya başlar. Helen Ryan’a okkalı bir tokat geçirir ve ardından Ryan da tokat ile karşılık verir. Daha sonra Ryan aç bir kurt edasıyla Helen’nin dudaklarına yumulur önce karşı gelse de sonra seks kaçınılmazsa zevk al tabirine ayak uydurur.

Sevişmelerini bitiren ikili soluklanırken Ryan sustalısını çıkartıp Helen’nin bedeninde sustalıyı gezdirmeye başlar. Ryan sen beni psikopat mı sandın diye sorar. Sabah olduğunda gizemli yabancı arabasının motorunu bozar ve Helen’nin aracına biner. Yolda gizemli yabancının foto muhabir olduğunu öğreniriz ve ikili rüya gibi gün geçirirler. New Orleans’a varırlar Ryan orada Barbara isimli kadınla buluşur Barbara’yı iş arkadaşı olarak tanıştırır ve Helen Barbara’ya soğuk yapar. Barbara ve Ryan Helen’ı bırakırlar. Otel odasına çekilen Helen Mardi Grass festivalini izlerken kocası Martin tarafından aranır. Martin artık bu işin cılkı çıktı dön evine der. Kocasına yaptıklarından sonra dönemeyeceğini ve ısrar etmemesi gerektiğini söyleyerek telefonunu kapar. Barbara ve Ryan otel odasında sevişirler ve Barbara’nın aslında muhabir değil telekız olduğunu öğreniriz aynı esnada Ryan’nın Helen’a vurulduğunu söyler.



Tramvay bekleyen Helen son anda Ryan tarafından çiğnenmekten kurtulur. Tramvaya binen Helen Ryan’a çocukluk anılarını ve kocası Martin ile tanışmasını ve evlenmesini anlatır.  Telekız Barbara potansiyel müşterileriyle konuşurken Helen ve Ryan balkona çıkarlar.  Helen ve Ryan’nın yakın ve samimi hallerini gören Barbara çok fena bozulur. Helen ve Ryan daha da yakınlaşarak Mardi Grass eğlencesinin sürerken iki âşık işe sert ve ateşli bir şekilde sevişirler. Helen odasında televizyon seyrederken erotik hat reklâmı görür reklâmda gördüğü kişi Ryan’nın muhabir diye yutturduğu telekız Barbara’dır. Barbara ise şarap içerek Ryan’ı bekler. Ryan gelir ve hiçbir şey olmadığını söyler Barbara külahıma anlat işi halletmemiz gerek benimde hayatım riske girdi diyerek Ryan’a ayağını denk al mesajını verir

Helen’nin yanında bir buket çiçekle giden Ryan’a Helen hayrola bir kusur mu işlendin diye sorar. Ryan içimden geldi aldım diye cevap verir. Helen bırak martavalı bakışları atarak Ryan’a Barbara aslında muhabir değil sende muhabir değilsin peki ya nesin sen diye sorar.  Bir süre susan Ryan konuşmaya başlar ve aslında ben seni temizlemek için gönderilen bir kiralık katilim der. Helen ilk başlarda Ryan’nın dediklerine inanmaz lakin Ryan susturuculu tabancasını gösterince durumun vahametini anlar. Barbara ise huzursuz bir şekilde volta atarken Ryan gelir. Barbara nerelerdeydin seni beklerken aklıma binlerce şey geldi diyerek sitemini kusarken Helen’ı görür. Ryan serbest bir şekilde konuşabilirsin her şeyi biliyor der. Duydukları karşısında şoke olan Barbara aklını peynir ekmekle mi yedin bu bizi mahvedebilir bu işi hızlı bir şekilde halletmemiz gerek der. Ryan Barbara’nın dediklerini kati suretle reddeder ve tabancasını bırakır. Ryan’nın tabancasını alan Barbara tabancayı Helen’a doğru nişanlar araya giren Ryan onu öldürmek istiyorsan önce beni indirmelisin der. Bunun üzerine Barbara bir süre tabancayı Ryan’a doğrultturur lakin tetiği çekemez ve Ryan ve Helen Barbara’nın evinden ayrılırlar.




Ryan ile Helen lokantada yemek yerken Helen kocasının birkaç kişiyle beraber adamın birisini öldürdüğüne şahit olduğunu anlatır. Ryan da işte bu yüzden seni ortadan kaldırmam için eşek yüküyle para önerdiler der. Aynı esnada Barbara işverenlerine durumu izah etmeye çalışır. İşvereni buralardan ayrılma yoksa halin harap olur diyerek tehdit eder. Ryan ve Helen Martin ve arkadaşlarından kaçarken Barbara ise bilet alıp New Orleans’ı terk etmek amacıyla lakin takip edildiğinden haberi yoktur. Barbara’yı takip eden şahıs patronuna Barbara’nın şehri terk edeceğini söyler ve Barbara’nın evine gider Helen ise kocası Martin’i arayıp buluşmaları gerektiğini söyler. Martin’nin suç ortağı karın güzel ve sadakatli ne yazık ki öldürülmesi gerek der.



Motele giden Martin’nin fedaileri motel odasında tek başına duran Helen’nin yanına giderler. Fedailer Helen’a Ryan’nın nerede olduğunu sorarlar. Helen Ryan’nın gitti diye cevaplar. Fedailerden biri Ryan ağzının tadını biliyormuş erik gibi kütür kütürsün diyerek memelere saldırır. Ryan elinde tabanca ile çıkarak durumun ciddileşmesini engeller hem de fedaileri faka bastırarak Helen ile birlikte motel odasından kaçarlar. Martin’nin fedailerini atlatan ikili arabalarını bırakıp otostop çekip tekrardan New Orleans’a dönerler Barbara’nın mekânına gelen ikili Barbara’nın intihar süsü verilmiş cesedi ile karşılaşırlar. Ryan arabaya ihtiyaç olduğunu söyler lakin beş kuruş paraları yoktur. Helen barda tanıştığı bir adama konsomasyon yapar adamın evine giderler Helen adama 400 dollar yatır sonrada beni yatağa yatır dedikten sonra adam umarım muamelen iyidir der. Adam tam harekete geçekken Ryan elinde silah yatak odasına girer ve lan dürzü sen benim namusuma mı göz diktin der. Adam ben ettim sen eyleme diye yalvardıktan sonra adamın parasını söğüşleyip kaçarlar. İkinci el araba satın alan Ryan ve Helen Meksika’ya doğru giderken Helen bunları polise bildirmeliyiz der. Ryan yetkili merciler bize inanmazlar onlar saygın bireyler diyerek Helen’nin önerisini geri çevirir.

Martin fedaisi tarafından Helen ve Ryan’nın Meksika’ya doğru kaçtıklarını Barbara sorununun kökten çözüldüğünü haberdar edilir.  Ryan Helen’a riskli bir planı olduğunu söyleyerek bir kayıt cihazı satın alır. Akşam olduğunda Larson ismini söyleyerek Martin ile Martin’nin evinde buluşurlar. Lafı dolandırmadan mevzu ya giren Ted Larson’nı öldürdün sonra göle atıp suçu başkası üzerine attın diyerek Martin’e şantaj yapar. Önce işlediği Cinayeti inkâr eder daha sonra cinayeti itiraf eder. Martin itiraf etmesine rağmen nasıl kanıtlayacağın der. Ryan cebinde sakladığı kayıt cihazını göstererek bununla koçum diyerek 500.000 dollar ister.  Martin yanımda şu an için o kadar para yok der o zaman adamlarını ara getirsinler der. Fedailer gelir fedailerden biri Ryan’nı tanır patronunu Martin’e bu adam karını öldürtmek için tutulan tetikçi diyerek Ryan’nın elinde tutuğu silahı düşürür. Düşen silahı almak için harekete geçen fedai Helen tarafından durdurulur. Helen elinde tutuğu tabancayı kocası Martin’e doğru tutarak ters bir hareket yaparsan sonun olur der. Sabah olduğunda Helen ve Ryan karakola giderler Ryan Helen’a polislerle aram pek yok diyerek karakola girmez Helen Ryan’nın yazdığı mektubu bulup okumaya başlar mektupta bizler ayrı dünyaların insanlarıyız bu iş olmaz diye yazar. Birkaç gün bunalım modunda takılan Helen arabasına atlar ve Ryan ile güzel anılarını geçirdiği yere gider. Helen Ryan’a sensiz yapamıyorum ayrıca yüklü miktarda paramı işletecek birisine ihtiyacım var dedikten sonra öpüşürler ve film biter














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...