https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Kasım 2011 Perşembe

The Man Who Didn't Want to Die

Filmimiz hastanede yatan bir adamla başlar doktorlar adamın kurtulduğunu söylerler ve polise ifade verebileceğini açıklarlar. Yaralı şahıs doktorun elini kavradıktan sonra doktor başhekime hasta yalnız kalmak istemiyor der lakin başhekim bunu  takmaz ve odadan çıkarlar yaralı şahıs olmuş olaylar hakkında anılar görür. Yaralı adamın adı Gienotto'dur kendisi bir soyguncu çetesinin üyesidir amaçları sıradan bir nakliyat firması gibi davranarak soygun yapmaktır. Soyulacak eve varıp bekçinin icabına bakarlar daha sonra evin hizmetçisini de bekçi kocası gibi paketleyip etkisiz hale getirirler.

 Gienotto ise hizmetçinin memelerini elleyerek taciz ederken zavallı kadının memeleri hakkında sıkı ve dolgun olduklarından bahseder. Ortağı oğlum sırası yakalanırsak ananımız belleyecekler der bu arada patronları olan Fabrizio işvereni Madam Claud'u eve sokar. Madam beğendiği eşyaları keçeli kalemle işaretler Gienotto işaretlenen tablo hakkında fikir belirtir lakin fikir epey bir artistik ve cinsellik içerir. Patronu Fabrizio modeli düzmüştür sonrasında diyip kıçını kaldırıp harekete geçmesini söyler. Gienotto herkes işiyle uğraşırken resmi tablosundan ayırıp soydukları evin garajına zulalar ve tekrardan eve girip hizmetçiyi bir güzel zorla becerirken o esnada tırtıl gibi bağlı olan koca tecavüzün heyecanında kendisini kaybetmiş olan Gienotto'nun yanına gelip kafasına tepiği koyar ve tecavüzcünün pekmezi akar ve oracıkta kan kusmaya başlar. İşlerini bitiren ortağı Gienotto'yu pekmezi akmış bir şekilde bulur diğer ortaklarını da bulur. İş arkadaşları ne yapacakları konusunda fikirler üretirken patronları olan Fabrizio sizin yapacağınız işin içine edeyim arkadaşı halıya dürüp kaldırın bende tanıkları ortadan kaldırayım dedikten sonra bekçi ve karısını susturuculu tabancayla sonsuza dek susturur.

Yola koyulan suç çetesinin lideri Fabrizio Madam Jaclaud'a durumu izah eder. Madame sakin ve soğuk bir tavırla ayak bağı olur kurtulun ondan der ve bir kez daha yola koyulurlar lakin bu seferde polis çevirmesine yakalanırlar zaten Gienotto'nun kritik durumu yüzünden ödleri 3'5 atan adamlar polis çevirmesiyle ecel terleri dökerler. Paçalarından bal akan grup polis belasından kurtulurlar ve biraz yol aldıktan sonra nakliye kamyonu ormana çekilir. Fabrizio eline geçirdiği devasa boyutlarda olan taşı tam Gienotto'nun beynine indirecekken diğer grup üyeleri ile boğuşmak zorunda kalır. Çıkan kargaşada Fabrizio'nun tabancasını kapan çete mensubu Fabrizio'ya Gienotto'nun öldürülmemesi hakkında gözdağı verir. Az biraz tırsan o zaman öldürmeyelim şerefsizi lakin şunu unutmayın şayet ölmezse hepimiz mahfolacağız ona göre diyerek adamlarını uyarır. Gienotto'yu ormanda kıyafetlerini çıkartıp ormanda tecavüze uğramış süsü verilip herkes kendi yollarına devam eder. Madame Jaclaud canti giyimli bir adama hacıladığı koleksiyonu kakalama çalışır lakin parçalardan biri hem de en para getireni Gienotto tarafından hacılanmıştır. Bu arada Fabrizio annesine kurabiye almıştır lakin annesi her konuda mızmız eden bir yağ fıçısıdır. Aynı esnada Gienotto ormanda motorla gezinen 2 kişi Gienotto'yu bulurlar. Ölmediğini öğrenen ortakları Fabrizio'nun kapısının önüne dikilip gazeteyi gösterirler. Alın işin içine ettiniz şimdi de sıvadınız diyip adamlarına çemkirir telefondaki kişiye halledeceğiz gülüm ayağı çekip aşırı şişman ve mızmız annesine yok bir şey numarası çeker.

 İlk sahneye döneriz doktorlar adamı terk ederler aynı esnada Fabrizio hastane de Gienotto'yu arar tam bulacakken kapıda görevli bulunan memur Fabrizio'yu kolundan kavrayıp yasak hemşerim der. Fabrizio kusura bakma odaları karıştırmışım hadi bana eyvallah diyerek olay yerinden sıvışır. Kendisini hekim ve hemşirelerin soyunma odasına atıp doktor önlüğü geçirip Gienotto'nun yattığı odaya girer orada bulunan hastayı boğarak öldürür lakin bilmediği Gienotto ölen şahıs değildir ve Fabrizio hastaneyi apar topar terk eder. Sabah olduğunda bekçi ve karısının cesedi bulunur anlatılan soygun 5 gün önce gerçekleşmiştir dedektifler doku örnekleri toplamaya başlarlar. Aynı esnada Fabrizo Madam Jaclaud'dan yaptığı iş için para alır lakin paranın yarısı alır Madam ayıp oluyor yarısı nerededir bu paranın diye soran Fabrizio'ya boş bir çerçeve gösterip resmi bul paranın yarısını kap diyip arabasına atlayıp gider. Haberleri dinleyen Madame Gienotto'nun ölmediğini öğrenip bu geri zekâlı Fabrizio kimi öldürdü kuzum diye sesli düşünür. Bu arada taburcu olan Gienotto Sevgilisiyle romantik an yaşadıktan sonra ihanet eden arkadaşlarıyla ilgili planlarını anlatır. Sevgilisi boşver ikimizde huzur içinde yaşayalım ne olur diye yalvarır ve iki sevgili öpüşmeye başlar öpüşmeyi kesen Gienotto korkma bebeğim korkması gereken başkaları ben şimdi pasaport çıkartacağım hadi bana eyvallah diyip kız arkadaşının yanından ayrılır.

 Ortaklardan biri evine girer lakin evde birisi daha vardır ketum suratlı ortak yüzünü yıkarken gafil avlanıp kafası tuvalet kuburuna sokulup boğularak öldürülür adının Tito olduğunu öğreniriz tuvalete giden sevgilisi Tito'nun cansız bedeniyle karşılaşır ve çığlığı basar. Diğer ortak Tito'nun ölümü sonrası yapacakları hamleleri ve kayıp resim hakkında beyin fırtınası yaparlar. Daha sonra Gienotto sevgilisini araba da düzer ardında bırak bu işleri huzur ve sükûnet içinde günler geçirelim geyiği yapar. Bunun üzerine Gienotto bu âleme giren bir daha çıkamaz diyip pasaportu sorar ve yarın alabileceği cevabını alır. 2. ortak ise gece vardiyası yaptığı depoda üstüne eşek yüküyle ağır koliler devrilir. Gizemli katil yanına gelip hareketsiz kalan adamın suratını zımbalamak suretiyle öldürür. Aynı esnada Fabrizio ise şişman annesine gene çikolata alır ve annesi oğlunun zırt pırt gitmesi ve hizmetçinin bir şeyler tırtıklaması hakkında makineli tüfek gibi şikâyetlerini sürdürtürken telefonu açıp Gienotto’nun manitası Victoria’yı arar. Daha sonra son hayata kalan ortağını ziyarete gider. Arkadaş ecel korkusuyla manyağa bağlamıştır ve bir takıntılı manyak gibi parasını isteyip durur Fabrizio konuyla ilgileneceğim diyip uzaklaşır uzaklaştıktan sonra gizemli katil kontrol ettiği vinç yardımıyla gemide saklanan son ortağın yüzünü şamandırayla ezer.


 Ertesi gün Victoria tokmakçısı Gienotto’ya Fabrizio’nun aradığı bu olayın iyiden iyiye bokunun çıktığını söyler. Gienotto kendinden emin bir şekilde şerefsiz aklınca beni oyuna getirip gafil avlayacak beni der ve pasaportunu alır. Manitasına halletmem gereken son bir iş kaldı diyip soygun yaptıkları villanın yolunu lakin bilmediği bir husus vardır Madam Jaclaud’un Gienotto’yu takip etmediktir. Resmi zulaladığı yerden çıkartır. Zavallı kadına tecavüzünü ve pekmezinin akıtılışını hatırlar lakin arkasından gelen küreği fark etmez ve yere yığılır. Küreği savuran katil Madamın adamıdır Gienotto’nun kellesini gövdesinden ayıran katil resmi alıp arabasına atlar.  Durum raporu veren katil arabada pusuya yatan Fabrizio’yu son anda fark eder tabancısını düşürür Fabrizio katilin gırtlağına yapışır bu arada Madam Jaclaud telefonda neler oluyor cevap ver diye kıçını yırtarken katil resmi yola fırlatır ve araba son hızla duvara çarpar ve arabada bulunanlar ölür. Ertesi gün Madam yüklü bir çek alır benim gibi kişiler olmazsa sanat ne yapar dedikten sonra ergenlik resmini yeni çerçevesinde görürüz ve film biter. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...