https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

16 Eylül 2011 Cuma

Smile Of Fox


Filmimiz uçakta kâbus gören bir adamla başlar. Hostesler adamı dürterek uyandırırlar. Pasaportunu onaylattırdıktan sonra havaalanından çıkar yanına iyi giyimli bir adam yaklaşıp dost mu arıyorsunuz Bay Lochum der. Lochum dost aranan bir şeydir diyip adamın arabasına doğru gidip arabasına tam binerken ızbandut tipli adamı görüp yolculuğumda bana eşlik edileceği açıklanmamıştı diye sitem eder.  Arabaya binen Lochum’nun pasaportu ada m tarafından yürütülür efendi kılıklı adam ortağım pasaportunuza el koydu Bay Lochum der. Bunun üzerine Lochum şu yarım dünyaya söyle ellerini ceplerimden çeksin der bunun üzerine ızbandut kılıklı adam kendi lisanından kolaysa sen söyle der. Gidecekleri yere varırlar lüks bir tarzda döşenmiş evde mülayim tipli bir adam piyano tıngırdatmaktadır.

  Gözlüklü mülayim şahıs Bay Lochum’nun işverenidir bir kiralık katil olan Bay Lochum mülayim şahıs tarafından alkolizminin işine sorun olacağına dair şüphelerini açıklar. Lochum ellerinin hala çalıştığını mesleğini icra edebileceğini beyan eder.  İşvereni güvenlik nedeniyle hedefin kimliği açıklamaz ve talimatları her gün ayrı bir şekilde vereceğini söyler ve yeni bir kimlik verir. Evine giden Lochum ilk talimatını faks yoluyla alır. İşi için gerekli araç gereci tedarik ederler.

 Gece hem sızan hem de diplenen Lochum yan daireden gelen sevişme sesleri yüzünden zıvanadan çıkıp susun l diyerek duvarı yumruklar. Çakırkeyif halde karşı daireyi rontlayan Lochum 20 ile 25 yaş civarında hoş görünümlü bir kadının başka bir adamla halvet olmasına tanık olur röntgenlendiğini fark eden genç kadın pencereleri kapar.  Sabah olduğunda firari yılanını Tango’nun Lochum’nun dairesine girdiğini görür ve direkt daireye dalar kimse var mı diye seslenir gizemli genç kadın. Sese uyanan Lochum dairesinde gizemli güzel kadını eşyalarını düzeltirken bulur. Kadın adamı fark eder ve yılanın ararken girdiğini açıklar lakin Lochum kadına inanmaz ve kadını çaktırmadan sorgulamaya başlar. Sorgulandığını fark eden kadın fevri davranışlar sergiler. Lochum kadının söylediği şarkıya bakarak İtalyan göçmeni olduğunu söyler.   Genç kadın Yugoslav kökenli olduğunu ve şarkıyı çocukken birlikte yaşadığı İtalyan bir kızdan öğrendiğini açıklar. Lochum kadının yaptığı eylemin haneye tecavüz olduğunu söyler ve ismini öğrenmek ister. İsteği kabul görmez ve genç kadın evine gider.

 Lochum kadını çıplak bir halde bilinmeyen bir şahısla telefon seksi yaparken görür. Biraz daha seyreden Lochum genç kadının yılanını fazlasıyla okşadığına şahit olur. Lochum gizlice eve girer faturalara bakarak isminin Mariana Vartinez olduğunu öğrenir açık olan çekmeceyi gördüğünde Mariana isimli genç kadının geniş bir cinsel yaşantısı olduğuna kanaat getirir. Ansızın Mariana gelir ve ne yapıyorsun sen diye sorar. Yüzsüz bir şekilde araştırma yapıyorum ne olacak der.  Mariana ben sizin eve yılanımı arama maksadıyla geldim lakin sizin gibi casusluk yapmak için girmedim bu arada ismimi daha yasal yollardan öğrenebilirdiniz Bay Cortez der. Lafını bitirir bitirmez çok isimli şahsımız genç kadının dudaklarına ceylan görmüş bir kaplan edasıyla saldırır genç kadın önce karşı koyar bir süre sonra Mariana tecavüz kaçınılmazsa  kendini sun edasını bozup çok isimli elemana tokat yapıştırıp gitmesini buyurur.

Evine geldiğinde 2. talimat gene faks yoluyla gelir. Daha sonra kendisini karşılayan tiplerle birlikte atış talimi yapar.  Geçmiş anılar alemine giren Lochum’nun polislikten men edildiğini  görürüz ve gerçek ismini öğreniriz Mark Derrick gerçek ismidir. Dikilen hedefleri anasının kırığı kurşun yağmuruna tutar. Gece olduğunda Mariana’yı vahşice başka bir adamla sevişirken görür Mariana’da Mark’ı görür ve perdesini açıp röntgenlemesine olanak verir. İşvereniyle öğlen yemeği yiyen Mark işvereninden kişisel hayatına karışmamasını ister. 

 Mariana Mark’ın evine tekrardan evine gelir sende bana ait bir şey var der. Mark ve Mariana kısa süreli bir geyikten sonra parkede hayvanlar gibi sevişirler. Sevişme sonrası Mariana boktan bir hayatı olduğu annesinin ölümünden sonra üvey babası tarafından defalarca hunharca düzüldüğünü bunun hoşuna gittiğini söyler. Gene kâbuslar gören Mark uyanır. Senin geçmişinde de belli başlı sorunlar var der. Mark genç kadınla yakınlaşmak ister lakin Mariana ilişkinin tek gecelik ilişki modunda olmasından yanadır ve evden ayrılır. Mark Mariana’yı gölgesi gibi Buenos Aires sokaklarında takip eder. Butiğe giren Mariana soyunma kabinine girer ve ardından Mark girer.  İkili soyunma kabininde ateşli bir şekilde yiyişirler. Emekli tayfasının tango yaptığı lokale giden Mark Mariana’ya buralardan gidelim pembe panjurlu bir evimiz olsun huzur ve refah içinde yaşayalım der. Teklifi Mariana tarafından kabul görmez. Daha sonra birbirlerinin suratlarına sos sürüp o sosu erotik biçimde yalarlar. Mariana’nın canı dans etmek ister ve zorla Mark’ı dans pistine kaldırır. Tango yaparak  boş bir odaya geçerler ve orada gene hayvanlar gibi yiyişirler.


 Ertesi gün Mark Mariana’ya adam öldürmeye tövbe ettiğini ve birlikte kaçmayı teklif eder. Teklifi Mariana tarafından kabul görülmez çünkü peşlerine takılacaklarını söyler ancak onlardan tamamıyla kurulduklarında huzura kavuşacaklarını söyler. Mariana Mark’ı inşaata götürür orada sahibini öldürmesi için Mark’a gerekli talimatları suikasttan sonra buluşacakları verir. Mariana’nın sahibi polo maçı esnasında Mark tarafından indirilir. Buluşma yerinde bulunan Mark Mariana’ya nar tanem hazırlan der ve vurduğu uyuşturucu baronu hakkında yapılan haberleri seyrederken Mariana gelip Mark’ı omzundan ve göğsünden vurur ve Mark düşer. Aynı esnada Mariana’nın gerçek sevgilisi Hank gelip polisler için uygun sahneyi tam hazırlarken daha nefesini vermemiş Mark Hank’i  iki kaşının ortasından vurur. Silah seslerini duyan Mariana arabaya doğru giderken sendeleyerek yürüyen Mark Mariana’ya seni sevmiştim lanet olası diyerek Mariana’yı öldürür ve son nefesinde Mark sürünerek Mariana’nın elini tutup son nefesini verir ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...