https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Mayıs 2014 Pazartesi

The Erotic Experiences of Frankenstein



Filmimiz Doktor Frankenstein ve yardımcısı insan doğasına mugayir deneyler yapar.  Doktor Frankenstein’ın üzerinde deneyler yaptığı gümüş renkli insanımsı bir mahlûkata cereyan verir.  Cereyanı yiyen mahlûkat canım acıyor deyince Doktor Frankenstein deneyim muvaffakiyetle sonuçlandı yaratığım mahlûkat konuşma kabiliyeti geliştirdi bu arada cübbeli bir kadın ve bir adam Doktor Frankenstein’ın şatosuna gizlice girip laboratuarına varırlar.  Cübbeli kadın dişleriyle Doktor Frankenstein'ın gırtlağını deşer ve kadının insan olmadığını Harpy (yarı insan yarı kuş bir mahlûkat ) olduğunu öğreniriz.  Doktor Frankenstein'ın yardımcısı da harpyin yanında bulunan adam tarafından bıçaklanmak suretiyle öldürülür ve daha sonra Doktor Frankenstein’ın mahlûkatını garip kıyafetli Caglostiro isimli şahsın şatosuna taşırlar.  Caglistro Vannessa isimli Harpye gözlerin görmüyor ama geleceği hissediyorsun diyerek gelecek hakkında bilgisini sorar. Vannessa Caglistro'ya Doktor Frankenstein mahlûkatı gelecekte bize muvaffakiyet sağlayacak der.

Çingene kampında oturan Çingene reisi çocuklara Esmeralda'yı rahatsız etmeyin transa geçti der.  Esmeralda gidince Çingene reisi o doktor o mahlûkatı yaratıktan sonra bu diyarda ne huzur nede sükûnet kaldı der.  Esmeralda kendisine seslenen biçimsiz sese doğru gider. Bu arada Caglistro Doktor Frankenstein’ın yaratığı mahlûkata bakarak yaşamın ateşiyle yaratılmış bir sanat eseri der. Bunun üzerine Vannessa Caglistro’un gayesinin Frankenstein’ın yaratığı mahlûkatı kullanarak kadınları hamile bırakıp yeni üstün bir ırk yaratmak olduğunu öğreniriz ve daha sonra Vannessa Caglistro'un zindanında esir tutulan genç kadınları öldürüp yer.

Vanessa'ın saldırısına uğrayan Doktor Frankenstein aslında ölmemiştir ama ölüm döşeğindedir. Doktor Frankenstein tedavisini yapan Doktor Seward'a duyduğun kılükal doğrudur suni bir canlı yaratım ve yaratığım varlığı bulmanı istiyorum dedikten sonra son nefesini verir. Doktor Seward'ın muayenehanesine gelen müfettiş Tanner Doktor Frankenstein’ın ölüm sebebinin ne olduğunu sorar. Doktor Seward Doktor Frankenstein'ın bir kaç dakika önce hayata gözlerini yumduğunu ve ölmeden önce kendisine bir şeyler anlattığını ama neden bahsettiğini anlamadığını söyledikten sonra ölüm sebebinin belirleyemediğini söyler.

 Doktor Frankenstein aile kabristanına metfun olurken genç bir kadın Doktor Frankenstein’ın tabutuna çiçek atar.  Durumu fark eden Doktor Seward genç kadına kim olduğunu sorar. Genç kadın kendisini Doktor Frankenstein'ın kızı Vera olarak tanıtır. Doktor Seward Vera'ya sorular sormak ister ama Vera uzun ve yorucu bir yolculuk yaptım diyerek doktorun teklifini geri çevirir. Doktor Seward Vera’ya o zaman sizinle başka bir zaman konuşuruz deyince Vera Doktor Seward'a babam nasıl öldü diye sorar. Doktor Seward nasıl teşhis etmem zor ama şunu söyleyebilirim babanız vahşi bir hayvanın saldırısına uğramış derisi de parçalanmış der. Bunu üzerine Vera kurtlar yapmış olabilir mi diye sorar. Doktor Seward bana kalırsa akbaba gibi yırtıcı kuşların işi olabilir dedikten sonra kendisini iyi hissetmeyen Vera Doktor Seward’a  mahsuru yoksa gitmek istiyorum der ve mezarlıktan ayrılır.

Gece olup el ayak çekilince Vera ve yardımcısı Abigail ile Doktor Frankenstein’ın tabutunu gizli laboratuarına taşırlar. Vera gizli laboratuarda başarma şansının ufak ihtimal olduğunu söyleyen Abigail’e babam muvaffak olduysa bende muvaffak olurum dedikten sonra babasının cansız bedenine cereyan vererek diriltir. Dirilen Doktor Frankenstein kızı Vera’ya senle gurur duyuyorum elektro manyetik dalgaları kullanarak beni bir kaç dakikalığına olsa bile yaşama döndürdün şimdi yaratığım canlıyı çaldılar onu bulmak zorundasın der. Bunun üzerine Vera babasına sana söz veriyorum işledikleri cürümün cezasını çekecekler. Daha sonra Vera Doktor Seward'ın Doktor Frankenstein ruhunu teslim etmeden önce yaratığı bir mahlûkattan bahsetmişti sözüne hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranarak Doktor Seward’ın kuşkularını yersiz olduğuna inandırmaya çalışır. Doktor Seward Vera'dan malumat alamayacağını öğrenince Frankenstein konağından ayrılır.

Genç bir kadın hizmetçisine Doktor Frankenstein’in esrarengiz ölümü hakkında konuşurken yarı kuş yarı insan bir mahlûkat olan Vannessa evin çevresinde dolaşır ve genç kadının hizmetçisinin gittiğini anlayınca Doktor Frankenstein’in mahlûkatına sıran geldi der ve mahlûkat yatağında yatan kadına saldırıp kaçırır. Uyuyan Esmeralda biçimsiz tarafından ses tarafından uyandırılır biçimsiz ses ölümün gecesi geldi Caglistro gecenin mahlûkatlarını topluyor sende efendin Caglistro’un takip etme vaktin geliyor der. Bunun üzerine Esmeralda kutsal bakire Meryem sana yalvarıyorum benliğimi ele geçirecek habasetten kurtar ellerimi ve suratımı kutsal su ile yıkayıp böylece beni hükmetmek isteyen şerinden kurtaracaksın der.  Aynı esnada beyaz kefene bürünmüş bazı şahıslar ormanın derinliklerinden çıkarlar. Biçimsiz ses Esmeralda'ya Caglistro'un ismini ve soyunu devam ettirmek için seçildin der.  Esmeralda Çingene kampının bilge kişisi Condrum anaya son birkaç gündür habis kabuslar görüp habis sesler duyuyorum aklıma birileri hükmetmek istiyor ne yapmalıyım Condrum ana diye sorar ama Condrum ana Esmeralda'ın sualine cevap veremez.

Caglistro'un kalesinde Vannessa hilkat garibelerine toplanın kardeşlerim Caglistro yeni üstün zürriyet yaratacak dedikten başka bir adam da daha önce kaçırılan kadının başını gövdesinden ayırıp Caglistro’ya buyurduğunuz gibi temiz bir koparış oldu der. Bunun üzerine Caglistro genç kadının kopuk kafasını tutup sen güzel ve mükemmel bir varlıksın ve mükemmelliğinin ateşi bizi saracak der. Bu arada Doktor Frankenstein’in kızı Vera babasını bir kez daha diriltir. Vera babasına seni kim öldürdü diye sorar.  Doktor Frankenstein beni öldüren ilmi zekâsı bana denk olan tek bir kişi var o da Caglistro bilim dehası çılgınlığıyla yarışır asırlar önce öldü ama karanlık sanatlara hâkimliği onu lâyemut yaptı onu Vorn şatosunda bulabilirsin dedikten sonra tekrardan son nefesini verir. Bunun üzerine Vera insanlık Frankenstein ismini anarken titreyecek tek gayem bu olacak der.

Vera Frankenstein ve yardımcısı Abigail Vorn kalesinde dolanıp dururken babasının yaratığı mahlûkatı görür ve tek başına takip etmeye başlar. Daha sonra mahlûkat bir ressamın modelini kaçırır ama tam at arabasına koymak için götürürken Vera Frankenstein tarafından yolu kesilir. Vera mahlûkata sen Frankenstein'ın yaratığısın o yüzden Caglistro'ya değil Frankenstein zürriyetine mensup şahsın buyruğuna uyacaksın şimdi beni Caglistro'un şatosuna götür der ve mahlûkat Vera'yı kucaklayıp at arabasına koyar. Abigail ise yarı kuş yarı insan mahlûkat olan Vannesa'ın bir adamı yediğini fark eder. Gözetlendiğini hisseden Vannessa Abigail'e saldırır ama Abigail kamçı darbesiyle Vannessa'yı etkisiz hale getirip kaçar.

Caglistro'un adamı Caglistro'ya size harika bir kadın sunuyorum der. Bunun üzerine Caglistro adamına o zaman beni esir düşmüş kadının yanına götür der. Vera Frankenstein'ın yanına giden Caglistro adamına seni ahmak bu Frankenstein'ın kızı  der. Bunun üzerine Vera Caglistro’ya beni hafife almakla çok büyük hata ettin der. Caglistro Vera'ın suratına tükürdükten sonra muhafızlarını çağırıp yanlış kadını getiren adamın zindana götürülüp işkenceye tabii tutulmasını ister. Daha sonra Abigail Doktor Seward'ın muayenesinde tutarsız laflar eder.  Doktor Seward müfettiş Tanner’a Abigail’ın büyük ruhani bir travma yaşadığını bu sebepten dolayı abuk sabuk konuştuğunu söyledikten sonra Vera Frankenstein'ın da kayıp olduğunu belirtir. Müfettiş Tanner bu gizemi daha da artırdı der.

 Vera ve Vera'yı yanlışlıkla kaçıran adam mahlûkat tarafından hunharca kırbaçlanırken Vannessa gelin yaşam ve ölüm oyununa biri ölecek biri hayata kalacak der ve hilkat garibeleri kırbaçlama olayını seyrederler. Vera'yı kaçıran adamın dayanacak takati kalmaz ve yere yığılıp yerdeki sivri çıkıntılara saplanır ve ölür. Caglistro muhafızlarına hayatta kalan Vera’yı çözmelerini odasına götürmelerini buyurur. Caglistro'un odasında esir tutulan Vera Caglistro'un manyetik güçlerinin etkisiyle Vera'ın zihnine hüküm sürer. Beyni kontrol altında olan Vera Efendi ne istiyor diye sorar. Vannessa Caglistro 'un buyruklarını Vera'ya iletir. Caglistro Vera'dan mükemmel kadını yaratmasına yardımcı olmasını ister.

Dere kenarında oturan Esmeralda biçimsiz sese seni örmüyorum efendim ama sana hizmet etmek istiyorum matlubun nedir diye seslenir.  Biçimsiz ses Esmeralda'ya bana muvafık olduğunu kanıtlama vaktin geldi der. Birdenbire içini korku kaplayan Esmeralda kilisenin çeşmesinde yüzünü yıkayıp ruhunu kurtarmak için dua eder. Dedektif Tanner ve Doktor Seward yaşanan kaçırılma olayları hakkında beyin fırtınası yaparken kendine gelen Abigail Doktor Seward ile konuşmak ister. Doktor Seward Abigail'e seni rahatsız etmek istemiyorum ama ne olduğunu anlatman gerekiyor. Büyük bir korku içinde olan Abigail anlatamam der. Doktor Seward büyük bir travmaya maruz kaldığın aşikâr ama başkalarının hayatı mevzu bahis der. Abigail'den laf alamayacağını anlayan Doktor Seward Abigail’e zihin oyunları oynayıp laf almaya çalışır ve muvaffak olur. Abigail kaçırma vakalarının arkasında Caglistro’un olduğunu söyledikten sonra tekrar sinir krizi geçirir.

Doktor Seward ve dedektif Tanner Frankenstein malikânesine girerler. Doktor Seward Doktor Frankenstein'ın hayata geri döndürme makinesi kurcalayıp Doktor Frankenstein'ı bir kez daha hayata döndürür.  Doktor Seward Doktor Frankenstein'dan kaçırma olayları için yardım ister ama Doktor Frankenstein Doktor Seward'a karışma kızım öcümü alacak der ve tekrar hayata gözlerini yumar. Dedektif Tanner ve Doktor Seward aradıkları cevapları bulmak amacıyla Doktor Frankenstein’in günlüğünü ararlarken Doktor Frankenstein canlandırma aleti kullanılmadan dirilir. Doktor Seward Doktor Frankenstein’ın günlüğünü bulur ama Doktor Frankenstein'ın saldırısına uğrar ve son anda dedektif Tanner’ın Doktor Frankenstein'a sülfürik  asit fırlatmasıyla Doktor Frankenstein'ı tamamıyla öldürüp Doktor Seward'ın hayatını kurtarır.

Caglistro Vannessa’ya planlarının muvaffakiyete uğrayacak mı diye sorar.  Vannessa Caglistro’un tasarladığı mükemmel kadını yaratma konusunda Vera’ın kullanacağı insizyon şuası sayesinde muvaffak olacağını söyler. Bunun üzerine Caglistro suni kadına sen mükemmel bir varlıksın yaratılacak yeni ırkın anası olacaksın deyip Vera'ya işleme başlayabilirsin der. Canlandırma zamazingolarını çalıştıran Vera suni kadına hayat verir.  Planların muvaffakiyete ulaşmasına sevinen Caglistro Vannessa zindanında tutuğu adamlardan birini verir ve Vannessa adamı büyük bir iştahla yer.

Condum ananın yanına giden Esmeralda zihninin sahibinin Caglistro olduğunu söyleyip bunun doğru olup olmadığını sorar. Condum ana doğru sen seçilmiş zatsın der.  Bu arada Doktor Seward ile dedektif Tanner Caglistro'un şatosuna gizlice gelip Doktor Frankenstein'ın mahlûkatına Caglistro efendini öldürdü öcünü almalısın der. Vera gelince doktor ve dedektif zulaya saklanır. Vera mahlûkata vaktin geldi der. Hilkat garibeleri toplanırken zikir sesleri duyarız.  Vannessa efendisi Caglistro'un planını açıklar üstün yaratmak için Frankenstein mahlûkatını kullanarak suni kadını dölleyecek mucizeye tanıklık edin der. Bu arada Doktor Seward ise muhafızların icabına bakar.  Konuşmasını sürdüren Vannessa Caglistro'un manyetik gücü iki mahlûkatın bedenine akacak der. Frankenstein'ın mahlûkatı tam suni kadınla çiftleşecekken Doktor Seward efendinin katiline nasıl hizmet edersin Caglistro'yu öldür der. Duyduğu sözler uğruna deliren mahlûkat Vannessa ve diğer hilkat garibelerini öldürdükten sonra Caglistro 'un peşine düşer ama Caglistro sahip olduğu zihinsel güçlerle mahlûkatın kurbanı olmaz. Bunun üzerine mahlûkat Vera’yı sırtlayıp kaçırır ve dedektif Tanner mahlûkatın üzerine tabancasını kusturur ama sonuç alamaz en sonunda alnının ortasına kurşun yiyen mahlûkat ölür. Bu arada Caglistro kaçar ve Caglistro'un etkisinden kurtulan Vera Doktor Seward'a Caglistro'yu mağlup edemedik der ve film biter.

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...