https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

26 Nisan 2024 Cuma

Beauty Contest Caper

 

Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse bizi artık yemekteyken rahatsız edemez derken kadının biri kapıyı Shaggy ve Scooby ’in üzerine çarpar. Kadın kimse var mı dedikten sonra üstünde yemekteyiz tabelasını görür ve sanırım yemeğe çıkmışınız der. Bunun üzerine Scrabby kadına müşterimiz her zaman önceliğimizdir diye karşılık verdikten sonra sizin için ne yapabiliriz diye sorar. Kadın ben Dünya güzellik yarışmasından Bayan Bulgravia yarışmada çok kötü bir şey oldu, yarışmacılar korkunç, büyük bir yaratık tarafından teker, teker kaçırıldı jüriler sizin tutulmanız konusunda ısrarlı davrandılar der. Scrabby biz bu işi hallederiz hiçbir korkunç, büyük korkutmaz deyince Shaggy ve Scooby evet korkutur diye karşılık verirler. Bayan Bulgravia teşekkür edip gider.


Shaggy bu davayı alamayız bu yarışmalara yalnızca kızlar dâhil olur der. Bunun üzerine Scooby ve Scrabby ’in suratında hain bir sırıtış belirir ve biliyoruz derler. Scrabby Shaggy ’ye makyaj yaparken Shaggy neden ben gizli görevlere hep ben oluyorum diye söylenir. Makyaj bittikten sonra aynaya bakan Shaggy gerçekten kadın olsam çok kötü gözükürmüşüm der. Scooby sarı peruk takınca Shaggy sarışın olmak bana gelmez kızıl daha iyi deyince Scooby Shaggy ‘ye kızıl bir peruk takar. Scrabby şimdi kıyafet zamanı geldi deyince Shaggy yapmak zorunda mıyım bu utanç verici diye karşılık verir. Scooby elbiseyi Shaggy ‘ye geçirirken Shaggy ile elbiseye sıkışır.  Biraz uğraştan sonra Scooby kurtulur. Daha sonra yarışma görevlisi yetenek yarışması birazdan başlıyor Bayan Antarktika deyince Shaggy sesini inceltip geliyorum diye karşılık verir.


Shaggy tek başına yürüyüp güzellik yarışmasına girdiğim için aklımı yitirmiş olmalıyım diye söylenirken iri yarı yaratık Shaggy’yi kaçırır. İri yarı yaratık Shaggy’yi sırtlayıp götürürken Shaggy bırak beni kız değilim kızların sakalı olmaz der. Bu arada Scrabby ve Scooby peşlerine düşer. Scrabby yaratığın kafasına atlar ve yaratığı yumruklar ama Scooby Scrabby’yi zarar görmeden alır. Yaratık Shaggy’yi çamaşırhaneye fırlatır. Bu arada Scooby ve Scrabby ’de gizlice çamaşırhaneye girerler. Daha sonra Scrabby ve Scooby Shaggy ve diğer yarışmacıların tavana tıkılıp kafeslerde esir tutulduklarını görürler. Scooby Scrabby’in yaratığı sabun köpüğüne binerek kafeslerin olduğu yere doğru süzülür. Scooby’yi gören Shaggy Scooby dostum seni gördüğüme sevindim der. Scooby kafesin kilidini açar ama yaratık Shaggy ve Scooby’yi fark eder iki kafadar kaçarken yaratıkta onları fark eder. Shaggy peruğu ve kıyafeti yaratığın kafasına attıktan sonra Scooby ve Shaggy kaçmaya başlar


Shaggy ve Scooby daha sonra yemek arabasının arkasına girip saklanırlar ama araba gider. Bu arada Shaggy Scooby ‘ye böyle saklanıp yemek iyi oluyor der. Canavarı gören Shaggy Scooby ‘ye kaçarken yemeye inanır mısın dedikten sonra iki kafadar hızla kaçarlar. Asansöre doğru kaçan Shaggy ve Scooby asansöre binerler. Yaratık asansör kapısını açmaya çalışırken Scrabby engel olmaya çalışır. Daha sonra Shaggy ve Scooby gizlice yaratığın arkasına geçip asansöre sokarlar. Olay yerine Bayan Bulgravia merhaba çocuklar dedikten sonra Scrabby Bayan Bulgravia ’ya canavarı yakaladık der. Bunun üzerine Bayan Bulgravia siz beceriksizlerin bunu yapamayacağını düşünmüştüm dedikten sonra yaratığı serbest bırakıp yakala onları Bruno der. Scrabby Bayan Bulgravia’ya hain dedikten sonra yardıma koşar. Bu arada Bayan Bulgravia kendi kendine hükmen kazandığım tacı alıyım der. Bruno iki kafadarı kovalarken yanlışlıkla set lambalarına asılı olan Shaggy ve Scooby tarafından kovalanır. Shaggy Scooby’ye bir an önce o sahtekâr taçlandırılmadan önce durdurmalıyız der. Bunun üzerine Scooby ipi kement olarak kullanıp hem Bayan Bulgravia hem de Bruno’yu yakalar. Daha sonra yarışmacılar minnettarlıklarını göstermek amacıyla üç arkadaşı öpücük yağmuruna boğarlar ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...