https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Nisan 2024 Cuma

A Heap Of Trouble

 

Filmimiz iri yarı mavi renkli bir yaratığın fen binasına doğru gitmesiyle başlar. Zenci bir bilim adamı meslektaşlarına aylar süren çalışmam bitti, şimdi çalışmalarımın tanığı olacaksınız dedikten sonra bir hırıltı sesi duyulur. İri yarı mavi yaratık belirir ve zenci bilim adamı korku içinde mavi yaratığa geri çekil der. Mavi yaratık bilim adamın aletini parçalar. Daha sonra Biff araba kullanırken Kim, Pugsy ve Sherman’a üniversite fen fuarına davet edildiğimiz için çok mutluyum duyduğuma göre en iyisiymiş der. Bunun üzerine Kim Biff’e umarım geç kalmamışızdır başka bir profesörün icadı daha gizemli yaratık tarafından parçalanırmış diyerek gazeteyi gösterir. Biff bu hafta üçüncü kez oluyor deyince Kim evet geriye yalnızca Sally Floyd’un babası kaldı diye karşılık verir. Bunun üzerine Sherman Pugsy ’ye bunlar yüzden üniversiteden uzak durmak gerekiyor der. Pugsy beynin zaten seni üniversiteden uzak tutuyor deyince Sherman kim demiş diye çıkışınca Pugsy ben diyorum diye karşılık verir ve Sherman susar. Biff diğerlerine sanırım başka bir serüvene girişeceğiz deyince Kim zaten Profesör Floyd’un evinde kalacağız der.


Profesör Floyd’un malikânesinde Sally Biff ve diğerlerine geldiğiniz için çok sevindim der. Biff sıradaki siz olabilirsiniz deyince Profesör Floyd şu an için saldırıya uğramayan tek bilim adamı benim diye karşılık verir. Sally Profesör Floyd’a peki Profesör Arnos’da saldırıya uğramadı baba der. Profesör Floyd evet canavar bir tek onunla uğraşmadı ama üniversite onunla ilişkisini çok önceden kesmişti Floyd Profesör Andros üniversitenin izin vermediği bazı deneyler yaptı diye cevap verir. Bunun üzerine Pugsy merak etmeyin profesör o yaratığın icabına bakarız der.  Pugsy tuzağı hazırladıktan sonra bizde onu yakalamak için gizli silahımızı harekete geçirelim der. Kim Sherman’a ay resmi gösterdikten sonra Sherman insan suretinden çıkıp kurt adam olan Fangface suretine bürünür. Bunun üzerine şimdi o canavar Fangface ile uğraşın dursun der.  Fangface Pugsy’ye saldırınca Pugsy bana değil canavara saldıracaksın dedikten sonra Fangface üzgünüm Pugsy der.


Yaratık malikânenin bahçesine girip açık pencereden girer ve Profesör Floyd’a saldırır. Biff işte profesör deyince Pugsy hadi şu hindiyi yakalayalım dedikten sonra Fangface Pugsy’yi ağzına alır. Kim Fangface ne zaman yemek görse veya duysa Pugsy’yi yemeye çalışıyor. Biff ve Kim Fangface’yi yere yıktıktan ayağını ovarak Pugsy ağzından çıkarmasını sağlar. Daha sonra Fangface yaratığın peşinden koşar ama dala takılır ve dal mancınık gibi Fangface’yi tuzağa doğru fırlatır. Araba ile yaratığın peşine düşerler. Pugsy cahil gibi gözükmek istemem ama yaratığın izini nasıl süreceğiz diye sorar. Bunun üzerine Biff Pugsy’ye yaratığın ayak izlerini takip edeceğiz diye cevap verir. Bu arada yaratık gizli bir mağara laboratuvarına giriş yapan yaratık Profesör Floyd’u tutsak aldıktan sonra bir aletin yanına gelir. Ve yaratık adam haline gelir. Profesör Floyd şaşkınlık içinde Profesör Arnos der. Bunun üzerine Profesör Arnos evet benim Profesör Floyd, sen ve meslektaşların deneylerimle dalga geçtiniz değişim şuamı geliştirdiğim ve istediğim her kişiyi değiştirebilirim ve planım bütün fakülteyi canavara döndürmek der.


Kim bu izleri uzun süredir takip ediyoruz deyince Biff izler şu dağda bitiyor der. Bunun üzerine Kim bu dağın içinde bir giriş olmalı der. Daha sonra Pugsy diğerlerine gizli geçidi bulduğumuz için şanslıyız deyince Biff şu yere baksana yeraltı mağarası diye karşılık verir. Kim yaratık ve profesörden iz yok der. Biff ayrılıp araştıralım der. Fangface ben Pugsy ile ortak olacağım deyince Pugsy sanşım olsa yaratık ile ortak olurum der. Biff ekibe yarım saat sonra buluşuruz der. Daha sonra Biff ve Kim yeraltı laboratuvarını ve Profesör Floyd’u bulurlar. İkili tam hücre kapısını açtıktan sonra Profesör Arnos Biff ve Kim’i hücreye iter. Kim gülmekte olan Profesör Arnos’a Fangface seni bulacak deyince Profesör Arnos demek diğerleri de var onlar ile de ilgileneceğim diyerek yaratık haline gelir.   Bu arada Fangface ve Pugsy mağaranın diğer tarafında dolanırken yaratık ile karşılaşırlar. Fangface yaratığı kaldırıp Pugsy ’in yanına gider. Pugsy Fangface’e delirdin mi bırak onu deyince Fangface yaratığı Pugsy ‘in üzerine bırakır.  Pugsy benim üstüme bırak demedim dedikten sonra Fangface ile kaçar.


Pugsy ve Fangface gizli laboratuvarın üstündeki restorana çıkınca Pugsy Fangface ’in gözünü bağlar. Daha sonra mutfağa giren yaratık bulaşık yıkayan Fangface’yi komi sanıp gider. Daha sonra bulaşıkların içinden çıkan Pugsy şu ağı alda yaratığın icabına bak der. Fangface tam yaratığa doğru hamle yaparken çöp tenekesinin içindeki ambalajın güneş resmini görür ve Sherman suretine girer. Bunun üzerine Pugsy Sherman’ in kolundan tutup çöp tenekesinin içine girdikten sonra yuvarlanarak gider. Bir süre Sherman ve Pugsy çöp tenekesinde yuvarlandıktan sonra tekrar mağaraya girerler. Pugsy Sherman’a bir saat oyalandın deyince Sherman çöp tenekesi sürmeye yeni başladım diye diye karşılık verir. Daha sonra Kim ve Biff’e Profesör Floyd ile tutsak alındığını gören Pugsy bize cesur ve hayvan kurnazlığına sahip birisi gerekiyor der. Sherman Pugsy hayvanı nereden bulacağız diye sorunca Pugsy bunu yapmaktan hoşlanmıyorum ama dedikten sonra Sherman’a ay resmini gösterip Sherman’ı Fangface suretine sokar.

Fangface ve Pugsy Kim,Biff ve Profesör Floyd’i bıraktıktan sonra yaratık onları fark eder ve şua aleti ile kaçar. Dah sonra Profesör Floyd’un malikânesinde Biff yaratık şua aletini kullanacaksa bir merkeze ihtiyaç duyacaktır der. Bunun üzerine üniversitenin radyo kulesi bu iş için uygun olabilir diye karşılık verince Kim işte bu der. Ekip yaratığın kuleye tırmandığını görünce Biff Pugsy ve Fangface’e siz asansöre doğru gidip yaratığı engellemeye çalışın, bizde onun kaçısını engelleyim der.  Pugsy yaratığın kuleye tırmandığını görünce eski ayna hilesini kullanmalıyım der ve Fangface’e ayna gösterir ve Fangface sapıtır ve kuleye tırmanır. Bunun üzerine yaratık aşağı atlar ve Pugsy’ye saldırınca Fangface’de yaratığın peşine düşüp şua aletini kapar. Kovalamaca esnasında Fangface ve Pugsy asansörle roket test alanına girip havalanır ve şua aletini düşürürler. Bu arada yaratık ikiliyi yakalar. yaratık Pugsy’yi çekerken Fangface hem yaratığı hem de Pugsy’yi tutar. Bu arada Kim şua aletini yakalar ve Biff’te aleti kullanarak yaratığı Profesör Arnos suretine geri döndürür. Daha sonra Profesör Arnos tutuklanır ve film biter.




 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...