https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Mayıs 2014 Pazar

Botas Negras Latigo De Cuero


Filmimiz aceleyle bavulunu hazırlayan adam ile başlar. Adının Al olduğunu öğrendiğimiz adamı manitası arar ve Al’e geliyor musun yakışıklı yosun banyosu hazırladım deyince Al sinirli bir şekilde al o yosunları bir tarafına sok bir daha da beni arama şeytan görsün yüzünü der. Bir kez daha çalan telefona bakan Al laftan anlamıyor musun seni görmek istemiyorum der ama telefondaki şahıs Al'in yüklü bir borç taktığı Daniel'dır. Daniel Al'a borcunu öde sonra cehenneme kadar yolun var der. Al bir kaç gün mühlet ver paranı ödeyeyim der. Bunun üzerine Daniel Al’e parayı hazırla yoksa adamlarım senin için hoş olmayan sürprizler hazırlayacak deyip telefonu kapatır.

Al bavulunu toplarken kapısı çalınır. Al tabancasını alıp kapıyı açar. Kapıyı çalan otuzlarında bir kadındır. Üzerine tutulan tabancayı gören kadın ziyaretçilerini böyle mi karşılıyorsun der. Al ziyaretçisine göre değişiyor içeri gelsene der.  Genç kadın Al'a sen Al Periare misin diye sorar. Al kim bilmek istiyor diye sorar. Genç kadın sana işim düştü der. Al zaten güzel bayanların hep bana işi düşer ama şu anda gitmek zorundayım der. Genç kadın nereye gideceksin diye sorar.  Al genç kadına buralardan ayrılacağım ya da temeli dünyadan ayrılacağım der.  Direk konuya giren genç kadın yapmanı istediğim bir iş var şayet bu işi yaparsan sana beş bin dollar vereceğim der. Al kayınvalideni mi öldürmemi mi istiyorsun diye sorar.  Genç kadın hayır trafik kazası geçirip araba mezarlığına koyulan bir sar renkli bir arabadan üzerinde A.G baş harfleri yazan çantayı getirmeni istiyorum der. Bunun üzerine Al genç kadına beni şansa mı buldun yoksa birileri mi önerdi diye sorunca tanıdıklara sordum senin para uğruna her şeyi yapabilecek bir yapıya sahip olduğunu söylediler der Bunun üzerine Al o zaman namımı kirletmemeliyim der.

Araba mezarlığına varan Al bir süre etrafa bakındıktan sonra genç kadının tarif ettiği arabadan çantayı alır ama eli silahlı iki kişi tarafından durdurulur. Eli silahlı şahıs kimsin burada ne yapıyorsun diye sorunca Al hiç öylesine geziniyordum diye cevaplar ve böğrüne yumruğu yer. Al abiler yapmayın üç çocuğum var diye yalvarır. eli silahlı adamlar bu çanta ne iş derler. Bunun üzerine Al eli silahı adamlara biraz açılın dedikten sonra kıvrak bir hareketle tabancayı kapan Al iki adamı da harcadıktan sonra kaldığı daireye gidip kendisini bekleyen kadına çantayı verip adamların beni az daha gafil avlıyordu ama postu yırtmadık der. Bunun üzerine genç kadın neden bahsediyorsun en ufak fikrim yok deyince Al bana aptalı oynama tam çantayı alacakken iki adam belirdi der.  Genç kadın hurdalık bekçisi Calman’dı o der. Çantasını alan genç kadın Al'e biraz boş vaktim var istersen biraz vakit geçiririz der ve Al ve genç kadın ayaküstü sevişirler. Daha sonra genç kadının gece kulübünde dansçı olarak çalıştığını öğreniriz. Sabah kahvaltısında gazetesini okuyan Al hurdalıkta yaşanan cinayet haberini okur ve adının geçtiğini duyunca panikler. Öğlen bir lokantanın tuvaletinde saçını bıyığını kesen Al akşam olduğunda Daniel isimli şahsa borcunu öderken kendisini tutan kadın ile karşılaşır. Adının Lina olduğunu öğrendiğimiz kadın Al'ı tanımıyormuş gibi yapar ve herhalde Rio Negra'da yaptığım yürüyüşlerde Al'de Lina'ın küçük oyununa iştirak eder.  Al gidince Lina gece kulübü işletmecisi olan sevgilisi Daniel’a Al'i kast ederek kimdi o der. Daniel önemli biri değil serserinin teki der.

Ertesi gün Al Rio Negra’da Lina ile buluşur. Lina Al’e yazıhanede yolladığım gizli mesajı almışsın sevindim yanıma gelsene bulaşıcı hastalığım falan yok yoksa bir porno sanatçısıyla beraber olmaktan mı utanıyorsun diye sorar. Al beni kukla gibi oynattın sayende cinayet faili olarak aranıyorum daha benden ne istiyorsun der. Çıplak bedenini teşhir ederek yakışıklı bir adamsın seni istiyorum deyince Al Lina’ın yakasına yapışıp seni aşağılık dedikten sonra Lina ile yiyişir. Yiyişme sonrası Al Lina'ya sen dönme misin diye sorar. Bunun üzerine Lina aptallaşma der ve kocası Daniel'den bahsetmeye başlar Daniel ilişkiye başlarken Daniel normal birisiydi sonra sapıttı der.  Al niye hala onunla berabersin diye sorunca Lina para ve hala Daniel'ın kendisini sevdiğini ama artık bu işi bitirmeliyim onu öldürmeliyim der. Şaşıran Al Lina'ya kocanı mı öldüreceksin der. Lina sakin bir şekilde eğer o ölürse tek mirasçısı olarak tüm malları bana kalacak der. Al Lina’ya bu sebepten dolayı bana geldin değil mi ayrıca sana yardım edeceğimi nereden çıkardın diye sorar.  Kocam uyuşturucu, kumar ve fuhuş işleriyle uğraşan gizli bir örgütün üyelerinden biri der. Al peki diğer üyeler kim diye sorunca Lina mevta olan Calman, bir kadın ve kocam Daniel'ın sevgilisi olan doktor bunları öldüreceğiz ve sonra gideriz der.  Al nereye gideceğiz diye sorunca Lina Fransa'ya  gideriz der. Daniel'ın yanına dönen Lina niye kederli bir halde tek başına içiyorsun diye sorar. Daniel söyle bana gene birisiyle mi beraber oldun der.  Lina hayır der ama daha sonra  Daniel'ın ısrarlı tavırlarına dayanamayan Lina evet birisiyle beraber oldum der. Bunun üzerine Daniel kimdi diye sorunca bekçi Jose diye yalan söyler. Bunun üzerine Daniel hala başka erkeklerin sana dokunmasına alışamadım der. Bunun üzerine ama yaptığım seks şovlarına bir şey demiyorsun der.  Bunun üzerine Daniel orada gösterini icra ediyorsun diyerek gülümser ve Lina'da zoraki bir şekilde gülümseyerek Daniel'a cevap verir.

Evine giden Daniel sevgilisini sevgilisinin kuzeni Pacita ile aynı yatakta yakalar Pacita'nın Daniel'nin işlettiği gece kulübünde çalıştığını söyleyerek Pacita’dan Daniel, doktor ve kadın hakkında malumat ister. Pacita Daniel’ın bir ara gözdelerinden biri olduğunu söyleyip Daniel’ın doktora aşırı derecede hürmetkâr davrandığını söyler.  Bunun üzerine Al kadının Bruta isimli sado mazo eğilimleri olan bir kadın Daniel’nın kulübünde varyete şovları tertiplediğini söyleyince Al peki doktorun ismi nedir diye sorar.  Pacita doktorun isminin Rosenthal olduğunu söyler.  Bunun üzerine Al Pacita'ya para verip al bunu hak ettin der ve sevgilisinin üçlü seks teklifini geri çevirip ikilinin yanından ayrılır.

Daniel Doktor Rosenthal’e Calman’ın öldürülüşü bizi itimatsız tiplere döndürdü cinayeti Al Periara işledi ama cinayetlerin azmettiricisi kim bizden biri mi yoksa der. Al'in geldiğini gören Daniel  ben gidiyorum  Bay Periara ilgilenirsin sen  der.  Kendisini yazar olarak tanıtan Al Doktor bir mecmua için gizli kimlikleri olan zatları yazdığını söyler bunun üzerine Doktor Rosenthal benim gizli kimliğim falan yok şimdi derhal yazıhanemden defol deyince Al o zaman doktorluk kisvesi altında uyuşturucu satıp fuhuş yaptırdığınızı yazarım der. Bunun üzerine telaşlanan Doktor Rosenthal içeri geçelim orada detaylı bir biçimde konuşuruz der. İçeri geçen Al Bruta ve Pacita ile karşılaşır Pacita elinde tabanca Bruta'ın elinde kamçı Al'e soyunmasını buyururlar. Al eli mahkûm soyunmaya başlar.  Bruta anadan üryan olan Al'i hunharca kamçılamaya başlar ve Doktor Rosenthal'de kamçılama eylemini kendisini tatmin eder. Bir süre daha kamçılanan Al Pacita'nın elindeki tabancayı kapıp üç yozlaşmış şahsı öldürür.

Lina ve Al Lina’ın evinde Doktor Rosenthal'ın ölümünü konuşurlar ve ardından sevişirler. Daha sonra Lina’ın kocası Daniel gelir karısının başka bir şahıs ile halvet olduğunu anlar. Daniel Lina’ya burada ne işin var diye sorar.  Lina çok sıkıldım bende kafa dinlemeye karar verdim der.  Daniel Lina’ya ilişkimiz hayat gibi kırılgan ve nazik der.  Daniel Lina’ya sana tapıyorum sana hiçbir erkeğin sunamayacağı zevkleri tattıracağım diyerek yiyişmeye başlarlar.  Evine dönen Al'in yolunu Daniel'ın adamları keser kısa bir kovalamamadan sonra yakalanan Al feci şekilde dövülürken Al'in manitası döven şahıslara Al'i bırakın der ve kurşunu yer. Durumdan yararlanan Al adamları hacamat eder.  Manitası Paula'ın yanına giden Al Paula'ın son sözleri seni tüm varlığımla sevdiğimdir.  Lina ile buluşan Al Lina'ya gelecek planlarını anlatıp hepsinin işi bitirdiğini söyler.

Lezbiyen sevgilisinin yanına giden Lina'yı lezbiyen kadın içeri almak istemez ama Lina idam mahkûmlarının bile arzuları kabul görür dedikten sonra Lina'yı içeri buyur eder ve gelme sebebinin ne olduğunu sorar.  Lina lütfen her şeyi izah etmeme izin ver der.  Lezbiyen sevgili niye seni dinleyeyim deyince Lina ikimiz içinde büyük bir plan kurdum herkes öldü birazdan kocam Gene Daniel'da ölecek der. Lezbiyen sevgili ilk başta Lina'ın dediklerine inanmaz ama Lina örgütün son ikisi üyesi biziz kocam ikimizden şüphelenmiyor ve tüm malları bize kalacak deyince ikna olur ve ardından lezbiyen seksi yaparlar. Al Daniel'ın yazıhanesine giden Al kendisini Daniel'ın Amerika'dan gelen yeğeni olarak tanıtır. İçeri giren Al Daniel'ı ve iş görüşmesi yaptığı adamı öldürür ve ardından Lina ile buluşur. Lina ile yiyişen Al Lina'ın kadınlığına sürdüğü zehir sayesinde ölür ve film biter   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...