https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

6 Mayıs 2014 Salı

Nasty Lady


Filmimiz J.J isimli genç bir kadın trene binip şehre gelirken yolladığı mektup Cathy isimli kadına otel sahibi tarafından verilmesiyle başlar.  J.J Cathy’i yazdığı mektupta büyük şehirde yaşamak isteyen taşralı genç bir kız olduğu belirtir.  Cathy erkek arkadaşı John'a liseden eski arkadaşım J.j şehre gelecek der ve Cathy ile John bir kez daha sevişirler.  J.J  en sonunda şehre varmıştır ve ilk adımını attığı anda soyulur.

Cathy'in kaldığı otele gelen J.J otel sahibine burada Cathy diye birisi kalıyormuş der. Otel sahibi J.J'ye sen J.J olmalısın Cathy 825 numaralı odada kalıyor der. Asansöre binen J.J George isimli şahıs ve hizmetçinin aralarında yaptıkları şehevi hareketlerden dolayı rahatsız olur.  Daha sonra otelde hizmetçi olan Cathy ile karşılaşan J.J lise anılarını yad eder. J.J Cathy'e seni arayamadım tam telefon kulübesine girdim adamın biri çantamı kaptı der. Bunun üzerine Cathy J.J'ye bana seni soyanı tarif etsene der. J.J kendisini soyan kişinin sakalı kısa boylu beyaz kemerli birisi olduğunu söyler. Bunun üzerine Cathy lanet olası Jake hep yeni gelenleri soyar bekle senin çantanı geri almayı deneyim der. Yatakta yatan Cathy’in erkek arkadaşı John'u uyandırıp senin şu arkadaşın Jake arkadaşımı soymuş der.  John Cathy’e abartma rızkını çıkarıyor der ve bunun üzerine Cathy John'a  git arkadaşımın çantasını al der.

Çay bahçesine giden J.J Ken isimli bir fotoğrafçı ile tanışır. Ken J.J’ye profesyonel model misiniz diye sorar. J.J hayır ama olmayı düşünüyorum der. Ken J.J'in portföyüne bakar ve resimler çok amatörce deyip şehirde bir kaç poz resim çekelim der. Resimlerinin çekileceğini duyan J.J'in ağzı kulaklarına varır ve Ken'in teklifini sevinçle kabul eder şehir içinde bir kaç poz fotoğraf çektiren J.J en sonunda Ken'in dairesini gider. Fotoğraf çekimine Ken'in dairesinde devam eden J.J'in fotoğrafları müstehcen olmaya başlar ve en sonunda hem Ken ve hem de J.J duygularını dizginleyemeyip çılgınlar gibi sevişirler.

Akşam olduğunda Cathy'in sahne aldığı bara giden J.J sahne arkasında neşe içinde dinlerken barmen gelip sahne zamazingolarını kullandırma bahanesiyle ellerini J.J'in bedeninde gezdirir. Barmenin hareketini yadırgamayan J.J barmen ile ayaküstü sevişir. Bu arada barda mumların kullanıldığı  sado mazo seks tertiplenir ve iki sevişmede dur duraksız devam eder. Sabaha karşı Cathy'in çalıştığı otele dönen J.J çantasını bulur ve otel sahibi Cliff'e şehir hayatı bana göre değil ben sıradan bir taşra kızıyım der dedikten Cathy'e not bırakıp şehirden ayrılır ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Birth of a Titan

  Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.   Gorman Hollister’...