https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Sodoma & Gomorra

Filmimiz âlem yapan ikisi kadın ikisi erkek dört kişiyle başlar. Oynaşma esnasında gürleyen yanardağın sesi sarı saçlı kadını korkutur. Sarı saçlı kadınla ilgilenen adam önemli bir şey değildir muhtemelen gök gürlemesidir deyince sarı saçlı kadın ama gökyüzünde tek bir bulut yok der. Bunun üzerine esmer olan kadın buna ne sebep olabilir ki diye sorunca sarı saçlı kadın eminim ilahlar bizi cezalandırıyorlar diye cevaplar. Bunun üzerine esmer kadın ile ilgilenen eleman boş verin bunları hissiyat denizinde kulaç atalım deyip grup seksi başlatır.

İki kadın asker grup seksi bitiren dört kişilik gruptaki erkeklere parti bitti Gomora kraliçesinin emriyle çağrılıyorsunuz der adamlardan biri kraliçe ne istiyor diye sorunca esmer asker açıklama yok der. Gomora kraliçesinin huzuruna çıkartılan iki adama kraliçe siz Sodomalılar yiğitliklerinizle tanınırsınız ama Gomora'da ne işiniz vardı diye sorunca Sodomalı adam o zaman bizi yargılayın bizde kendimizi açıklayalım der.  Gomora kraliçesi yargılanmak istiyorsanız o zaman kendinizi muhafızlarıma karşı kanıtlamanız lazım der ve iki Sodomalı adam kendilerini kraliçenin huzuruna getiren kadın muhafızlarla sevişmeye başlar. Muhafızları gönderen Kraliçe iki Sodomalıyla bizzat hususi olarak kendi ilgilenir.

Gomora sokaklarında sapkınlık ve pespayelik kol gezmekte olup yaşlı bir adamın günahlarınızdan tövbe edip arının ilahlar korkunç güçleriyle tabiat felaketlerini başımıza saracak der ama Gomora halkı ihtiyar adamla dalga geçer. Bunun üzerine ihtiyar adam şehevi hisleriniz sonunuzu getirecek der. Gomora halkı sapkın faaliyetlerine dur duraksız devam ederken ihtiyar adam kâfirler sapkın eylemleriniz sizin sonunuzu hazırlıyor diye bağırır.

 Kraliçe Sodomalı esiriyle ilgilenirken ihtiyar adamın Gomora vatandaşları kaderiniz şekillendi nihai karardan kaçamayacaksınız demesini duyar ve gene başladı felaket tellalı der. Sodomalı adam kim bu adam diye sorar. Sodoma ve Gomora'ın zevk denizinde yüzdüğü için ilahlar tarafından lanetlendiğimizi söyleyip duran ihtiyar bunağın teki der. Bunun üzerine Sodomalı adam peki dedikleri doğru ise deyince Kraliçe o zaman vakit kaybetmemeliyiz der. Muhafızını çağıran kraliçe muhafıza şu deli ihtiyarı götürün der. Muhafız kraliçeye öldüreyim mi diye sorunca gerekemez Sodoma'ya sür yeter der ve Sodomalı esiriyle oynaşır.

Kocaları Gomorah kraliçesi tarafından el konulan iki kadın felaket tellalı olan ihtiyar ile karşılaşır. İhtiyar adam kadınlara kimsiniz ve nereye gidiyorsunuz diye sorar.   Kadınlar Gomora kraliçesi kocalarımızı kaçırdı bizde kocalarımızı bulmaya gidiyoruz diye cevaplar. Bunun üzerine ihtiyar adam yapabileceğiniz hiç bir şey yok der. Sarı saçlı kadın o zaman hayatımızın bir manası kalmadı deyince ihtiyar adam belki Sodoma kralı derdinize çare olur der. Sodoma kralının huzuruna çıkmadan önce kralın hizmetçisi tarafından yıkanan iki kadının yanına kral gelir ve kral kocalarını arayan kadınlarla beraber olur.

Felaket tellalı ihtiyar tövbe edip sapkın faaliyetlerinizi sonlandırın derken Sodomalı bir kadının tacizine uğrar. Güç bela kadından kurtulan ihtiyar günahlarınızdan arının deyip yoluna devam eder. Daha sonra felaket tellalı ihtiyar Sodoma ve Gomoralarılar hüküm gününüz yaklaşıyor dedikten sonra kocalarını arayan kadınlara kocalarını bulmaları konusunda yardımcı olur. Gomora kraliçesi firar girişiminde bulunan Sodomalı iki niye kaçmaya çalıştınız ben size yetmiyor muyum der. Bunun Sodomalı adam karılarımızı özledik deyince kraliçe burada kalıp bana hizmet edeceksiniz dedikten iki Sodomalı adam istemeyerek Gomora kraliçesiyle beraber olurlar.  Daha sonra Sodomalı iki adam kraliçenin ben ve muhafızlarımla beraber olacaksınız yoksa karılarınızı idam ederim deyince el mahkûm kraliçe ile beraber olurlar. En sonunda Gomora kraliçesi esirler konusu açıklığa kavuşturmak için Sodoma kralı ile birlikte olur ve iki şehirde yıkılır ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...