https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Mayıs 2014 Perşembe

Fire Down Below


Filmimiz arabayla erotik filmlerin oynatıldığı mekanlardan geçen sıradan bir adamla başlar. Sıradan adam aslında akli dengesi bozuk bir cinsi sapıktır. Arabasını durduran sıradan adam bir evin penceresinden gizlice sevişen çifti gözetler.  Daha sonra erketeye yatan sıradan adam  gözüne fahişe olduğu her halinden belli olan bir kadına diker. Sıradan adam içinden fahişeye o tipsize gitme bana gel der ve fahişe müşterisi ile gidince içinden kadına kaltak der.

Evinde fanteziler kuran sıradan adam kendisini bir kadın ve başka bir adamla ilişkiye girdiğini hayal eder. Dışarıda av arayan sırtlanlar gibi gezen sıradan gözüne karavandan çıkan kadına ilişir. Sıradan adam içinden kadına tam benim tipim der. Yeri süpüren kadının yanına giden sıradan adam kadını yakalayıp gırtlağını sıkıp öldürür ve daha sonra sevişen yan komşularını büyük bir hazla dinler.

Gene ava çıkan sıradan adam gene sevişen çifti gözetler. Aylar sonra röntgencilik yapmaktan hapis yiyen sıradan adam tahliye edilir ve ilk iş olarak otostop çeken bir adama silahlı soygun uygular. Pazar yerine giden sıradan adam alış veriş yapan kadınlara bakarak fanteziler kurar. Akşam olduğunda Maria  isimli telekızı arar ve içinden  Maria ile ilk kez cinsel birleşme yaşayacağını söyler. Maria'ın yanına giden sıradan adam içinden bu kaltaklar tek bir şeye tapar paraya ama benim aleti görünce üstüne para ödeyecek der.  Maria ile sevişmeye başlayan sıradan adam Maria'yı öldürüp gerçek erkekle dalga geçmeyecektin kaltak deyip otel odasından ayrılır.

Ertesi gün motorlu bir soyguncu kadının birine kuyruk olur ve kadını soyar. Bu arada sıradan adam da otel odasında sevişen bir çifti röntgenler. Daha sonra fahişenin biri sertleşme sorunu yaşayan  müşterisiyle uğraşır sevişmeye muvaffak olamayan  adam ağlamaya başlar.  Arabası bozulan  sertleşme sorunu yaşayan eleman motorlu soyguncu tarafından soyulur.

Sokaklarda av arayan sıradan Adamın ilgisini kızıl saçlı fahişe çeker ve sapkın fanteziler kurarak  kızıl saçlı fahişeyi takip etmeye başlar. Bir eve giren kızıl saçlı fahişeye bakan sıradan adam bazen lanet olası  kadınları anlamıyorum deyip o esnada duş alan kadının evine girer ve kadını boğarak öldürür. Daha sonra kaldığı otel odasında sevişen çifti dinleyen motorlu soyguncu tarafından soyulduğuna tanık olur. Ne olduğunu anlamak için  dışarı çıkan sıradan adam motorlu soyguncular tarafından öldürülür ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...