https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

22 Mayıs 2014 Perşembe

Nightmare Beach


Filmimiz hapishane yanında bekleyen bir grup motorcuyla başlar. Bu arada motorcuların lideri olan Diablo kod adlı Eduordo Santigene idam edilmeye götürülür.  Diablo idamı izleyen genç kıza kız kardeşin Sarah’yı ben öldürmedim suç bana atıldı diye bağırır. Rahip Bates Diablo için bu şerre bulanmış kulunu af eyle derken Diablo rahibe hepiniz gününüzü göreceksiniz dedikten sonra Diablo'un bedenine cereyan verilerek idam sonlanır.

Bahar tatili başlayıp şehri eğlenmek isteyen gençler doldurur ve rahip Bates kızı Rachel’i kayıp kullar olarak adlandırdığı gençlerin arasında görüp Rachel'e burada ne işin var diye sorar. Rachel Angus hala ihtiyar ve sıkıcı ben eğlenmek istiyorum deyince Rahip Bates gençler kendilerini alkole bedenlerini zehirlememeleri lazım der.  Daha sonra üniversite futbol takımının oyuncuları Skip ve Ronnie’de gelir.   Skip ve Ronnie odalarına yerleştikten sonra Ronnie Skip'e bunlar hayatımızın en güzel çağları çılgınlar gibi eğlenmeliyiz der.

Sabah olduğunda mezarlığa gelen Komiser Strycher bu mezar soygunu saçmalığı neymiş biri bana anlatsın der.  Doktor Willet Diablo'un mezarı kazılıp bedeninin kaçırıldığını ve bunun Diablo'un idam yıldönümüne denk geldiğini söyler.  Bu arada Rahip Bates hepiniz gününüzü göreceksiniz der. Komiser Strycher ve Doktor Willet rahibe anlamsız gözlerle bakarlar. Rahip Bates ölmeden önce sarf ettiği son sözlerdi der. Bunun üzerine Komiser Strycher Rahip Bates’e burada ne işin var diye sorunca Rahip Bates karımın mezarını ziyarete gelmiştim der. Komiser Strycher bu olayın içinde Diablo’un motorcu arkadaşları var der.  Akşam olduğunda genç bir otostopçu kız gizemli bir şahsın kullandığı motosiklete biner. Genç kız gizemli motorcunun aşırı süratinden rahatsız olur inmek ister ve motorcu özel yapım motosikletini durdurup genç kıza cereyan vererek öldürür.

Bar sokağına park eden Skip ve Ronnie'ye motorcuların lideri Doug burası bizim park alanımız aracınızı çekin yoksa aracınızı hurdaya çeviririz der. Ronnie Doug'a git ananı becer dedikten sonra Doug Ronnie’in üzerine yürür ama Komiser Strycher gelince ayrılmak zorunda kalırlar. Komiser Strycher motorculara burada istenmiyorsunuz deyince motorcuların lideri Doug burası mekânımız bizimle uğraşma der. Komiser Strycher şayet buradan ayrılmazsanız hepinizi içeri tıkarım Diablo'yu hatırlayın idamında bulunmuştum cesedi çöp gibi kokmuştu deyince Doug Komiser Strycher'ın üzerine yürür ama diğer motorcular tarafından engellenir. Doug seninle işimiz bitmedi deyip diğer motorcularla birlikte bar sokağından ayrılır.

Ronnie ve Skip bara bir şeyler içerken Ronnie Skip'i genç kadınlarla muhabet edebilmek amacıyla Skip’i yalnız bırakır. Skip'i yalnız gören Rachel Skip’e yavşar ama Skip Rachel'e ilgi göstermeyince sinirlenen Rachel öyle olsun diyerek Skip'in yanından ayrılır. Daha sonra hesabı ödeyen Skip kaldığı otele geri döner. Bu arada başka bir genç kızın istediği kıyafeti almak için yaşlı erkekleri ailem iflas okul masraflarımı çıkartmaya çalışıyorum ama çantam çalındı ailemi aramam lazım diyerek kandırmasına şahit oluruz. Rahip Bates kızı Rachel’e nerelerdeydin diye sorar. Rachel babasına arkadaşlarla takılıyorduk diye cevap verir.  Bunun üzerine Rahip Bates kızına ruhun hakkında endişelenmiyor musun deyince Rachel babasına aptal ahlak kurallarından bıktım on sekiz yaşındayım ruhum hakkında da ben endişelenirim diye çemkirdikten sonra odasına gider.

Skip ve Ronnie plajdaki eğlence faaliyetlerini büyük bir hayranlıkla seyrederler. Bu arada şakacı gençlerden biride köpekbalığı şakası yapıp plaj sakinlerini paniğe sokar. Skip ve Ronnie barda bir şeyler içerler.  Skip bardan ayrılırken Ronnie barda kalır ve zil zurna sarhoş olur sokaklarda kızlara asılır en sonunda motorcu Doug’un manitası Trina ile karşılaşır. Trina Ronnie’ye yakışıklı eğlenelim der. Trina Ronnie’ye arka sokağa çeker ve Ronnie kaputlarını çeker ve birdenbire Doug ortaya çıkar. Doug manitamla ne işin var diye sorar. Hiç deyince Doug o zaman bu kaputlar ne iş deyince Ronnie manitan o zaman manitan uslu dursun deyince Doug sana terbiye vermek farz oldu dedikten sonra motorcularla birlikte Ronnie'yi döver. Trina ise yerde dövülmüş olarak yatan Ronnie'ye ne kötü yaralanmışsın diyerek Ronnie’in üstüne içkiyi boca ettikten sonra diğer motorcularla birlikte gider. Zar zor ayağa kalkan Ronnie karşısında gördüğü kasklı elemana ne bakıyorsun pislik deyip saldırır ama motorcunun özel yapım motorundan gelen cereyan akımı ve üstüne dökülmüş içki sayesinde yanarak ölür.

Ertesi sabah Ronnie'in yanmış bedenini inceleyen Doktor Willet Ronnie'in ölüm şeklinin tıpkı öldürülen otostopçu gibi olduğunu söyler.  Bunun üzerine belediye başkanı tanrım bahar tatili esnasında bir seri katilin ortaya çıkması bizi mahveder deyince Komiser Strycher olay mahallinde teker izlerine rastlandı belki de Diablo'un işidir diyerek belediye başkanına takılır. Belediye başkanı Doktor Willet'e Diablo'un idam sonrası muayenesini yapmıştın değil mi diye sorar. Doktor Villet evet aşırı şoktan kalbi durmuştu ama bazı durumlarda kalp yeniden atabilir ama bu ufak bir ihtimal der. Bunun üzerine belediye başkanı tanrım diyerek Ronnie’in cesedinin nerede bulunduğunu sorar. Komiser Strycher barın arka sokağında çöplüğün yanında bulunduğunu söyler. Belediye başkanı Doktor Villet'e dönerek bunu aramızda halledelim gencin bedenini taş ocağına gömüp kaza sonucu öldüğünü rapor edelim der.  Bunun üzerine Doktor Villet belediye başkanına bunu yaparsam hekimlik lisansını kaybederim deyince belediye başkanı bende senin gençlere bazı haplar tedarik ettiğini anlatmam diyerek tehdit edince belediye başkanının dediğini yapmak zorunda kalır.

 Skip Ronnie'yi ararken barmaid Gail ile karşılaşır ve Ronnie nerede diye sorar.  Gail bilmiyorum diye cevaplar.  Skip Ronnie'in takılabileceği her yere bakar ve en sonunda Trina ile karşılaşır ve Trina'ın boynundaki madalyonu fark eder bu madalyon aslında Ronnie’in madalyonudur.  Skip Trina'ya bu madalyonu nereden buldun diye sorar.  Trina erkek arkadaşımın hediyesi diye cevaplayınca Skip arkadaşımın da buna benzer bir madalyonu vardı der. Bunun üzerine Trina alaycı bir ses tonuyla ne tesadüf der.  Trina'yı motorcuların inine kadar takip eden Skip Doug tarafından yakalanır. Doug mekânımıza izinsiz girdin deyince Skip Trina'da ki madalyonun arkadaşı Ronnie’ye ait olduğunu söyler. Bunun üzerine Doug sen benim manitama hırsız mı diyorsun deyip tam motorcu arkadaşlarıyla Skip'i linç edecekken Komiser Strycher gelir. Skip Komiser Strycher’a bunlar arkadaşımın madalyonunu çaldı der ama Komiser Strycher arkadaşlarının yanına dön mektepli çocuk diyerek Skip'i üstü kapalı tehdit eder. Skip gidince Komiser Strycher motorculara Diablo’un cesedini aramak için geldim elimde mahkemenin verdiği arama belgesi var dedikten sonra Strycher motorculara yüzde yüz eminim sizler Diablo'un ölmüş bedeniyle grup seks yapmışsınızdır der. Bunun üzerine motorcular Strycher'a ne pis insanmışsın derler.

Sahtekâr genç kız gene yaşlı bir adamı kandırarak parasını alır bu arada kasklı katilde röntgenci otel kâtibini telle boğarak öldürür. Sahtekâr genç kız odasının kapısı kendiliğinden kapanınca panikleyen sahtekâr genç kız panikleyip odasında dört döner ve sonra kendisini gözetleyen yeni ölmüş otel kâtibini fark eder ve otel kâtibine seni röntgenci sapık dedikten sonra otel kâtibinin öldürüldüğünü fark eder. Asansöre binen sahtekâr genç kız asansörden çıkmak ister ama asansörün kapısı açılmaz ve kasklı katil asansör boşluğundan sarkıp sahtekâr genç kızın ağzına kesik tel kullanıp elektrik vererek öldürür.

Mesaisini bitiren Gail Rahip Bates ile karşılaşır. Rahip Bates' Gail'e kızım Rachel'i gördün mü diye sorar. Gail rahibe Rachel'in erkenden çıktığını söyler. Skip'i gören Rahip Bates beni mahzur görün diyerek kızını aramaya devam eder. Skip gene Ronnie'yi sorar. hiç görmediğini söyleyip Ronnie'in başına ne geldiğini sorunca Skip motorcular tarafından dövüldüğünü düşünüyorum der. Bunun üzerine Gail o zaman sağlık ocağına bakalım der.  Sağlık ocağına varan Gail ve Skip Ronnie'yi Doktor Villet’e tarif eder. Doktor Villet tarif edilen şahsı görmediği yalanını attıktan sonra şu anda ilgilenmem gereken işler var der diyerek Skip ve Gail'in yanından ayrılır. Karakola giden Skip karakoldan da umduğu cevabı alamaz ama Strycher'ın dikkatini çeker. Gail'i evine bırakan Skip Gail'e niye burada kalıyorsun diye sorunca Gail para kazanmam gerek zaten kız kardeşim motorculardan biri tarafından öldürülünce babamın psikolojisi bozuldu der. Bunun üzerine Skip peki o motorcuya ne oldu deyince cinayetten sonraki gün yakalanıp idam edildi der. Gail ve Skip birbirlerine teşekkürlerini sunduktan sonra Skip oteline Gail'de evine döner.

Sabah olduğunda otel kâtibinin ve sahtekâr genç kızın cesetleri bulunur.  Belediye başkanı Doktor Villet'e ve Komiser Styrcher’a bunu dikkat çekmeden halletmemiz gerek der. Doktor Villet aracına binip olay yerinden uzaklaşır.   Bu arada araca saklanan Skip Doktor Villet'i boğazına tornavida dayayarak Ronnie hakkındaki hakikatleri öğrenir.  Ronnie yakılıp öldürüldükten sonra belediye başkanının talimatıyla taş ocağına gömüldüğünü öğrenir. Daha sonra kum ocağına gelen Skip Ronnie'in bedenini bulmak amacıyla taş ocağında kazı yapan Skip Ronnie’in yanmış bedenini bulur. Skip ne eylediler sana der. Arkasından yaklaşan Strycher Skip'e düzeceğin methiyen bitti mi der o zaman toprağı yeniden ört der Skip Strycher’ın dediğini yapar ve Komiser Strycher Skip'e kasabadan ayrılmasını söyler.  Bunun üzerine Skip Strycher’a neden benimle uğraşacağına gerçek katili yakalamıyorsun der.  Bunun üzerine Strycher beni sorgulama çocuk zaten maktulün üzerinde senin parmak izlerin var deyince Skip Strycher'a  bunu yapmaya hakkın yok deyince  Strycher tabancasını çekerek  arabana binip uzaklaşman için otuz saniyen var der ve Skip arabasına binip gider. Belediye başkanını arayan Strycher sana uygun bir şüphelim var der.

Strycher Doug'u yaka paça nezarethaneye kapatır. Doug Strycher’a Diablo gibi benim üzerime bir suç yıkacaksın der. Akşam olunca mesaisini bitiren Gail evine dönerken motorlu kasklı katil tarafından takip edilir. Can havliyle evine giren Gail eline geçirdiği tabancayla bekler arkasından gelen Skip tarafından korkutulur. Gail Skip'e motorcunun tekinin iş çıkışı takip ettiğini söyler. Skip'te Ronnie’yi ölü olarak bulduğunu ama polisin suçu örtbas ettiğini ve şayet kasabadan ayrılmaz ise polisin suçu üzerine yıkacağını söyledikten sonra Gail’den evinde kalmak için izin ister ve Gail Skip'e izin evinde kalmasına verir. Bu arada kasklı katil karavanda bulunan genç bir kızı kaçırıp yakarak tanınmayacak hale getirir.

Sabah olduğunda Gail Skip'e işlenen cinayetten bahseder ve bunun üzerine Skip motorcuların inlerine girip cinayetler hakkındaki hakikatleri öğrenmek ister.  Gail’de gelmek ister ama Skip bu senin için çok tehlikeli olabilir diyerek kabul etmeyince Gail bende gelmek istiyorum bunu kardeşime borçluyum der.   Basın mensupları belediye binasını kuşatır. Basın mensuplarını gören belediye başkanı Strycher’a mahvolduk yakaladığın adam katil değilmiş tıpkı Diablo'un suçlu olmadığı gibi der. Bunun üzerine Strycher sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin suçlanacak birini istedin bende sana istediğin şahsı getirdim der. Peki ya katil Diablo ise deyince Strycher lanet olası rahip gibi saçma sapan konuşma adamın kızardığını gözlerimle gördüm der.   Şarhoş olan Doktor Villet belediye başkanını arayıp artık saklayamazsın der. Bunun üzerine belediye başkanı Doktor Villet’e sarhoşsun deyince Doktor Villet hayır bittim ben meslekten men edildim bunu dinle diyerek ağzına tabancasını sokarak intiharını belediye başkanına dinletir.

Motorcuların inine sızan Gail ve Skip diğer motorcular gittikten sonra Trina'yı gafil avlarlar. Trina'dan Ronnie'in başına neler geldiğini sorar. Trina Ronnie'yi dövdük ama biz gittiğimizde yaşıyordu deyince Gail yalan söylüyorsun Ronnie'yi siz öldürdünüz tıpkı Diablo'un kız kardeşimi öldürdüğü gibi der. Bunun üzerine Triana Diablo kimseyi öldürmedi hatta cinayetin işlendiği gün zil zurna sarhoştu der. Skip o zaman cinayetleri işleyen kim deyince Trina alaycı bir ses tonuyla Strycher'a sorsana belki de Diablo yapmıştır der.  Gail ben Trina’ya itimat etmiyorum özelikle konu kız kardeşimle alakalıysa der. Peki dedikleri doğru ise Strycher cinayetlerden mesul ise der. Bunun üzerine Gail Skip'e Strycher'in cinayetlerle alakadar olduğunu mu düşünüyorsun deyince Skip şu anda bilmiyorum der.  Strycher'ın evine giren Skip ve Gail biber gazıyla Strycher’ın köpeğini etkisiz hale getirdikten sonra Strycher'ın yatak odasına giren Skip ve Gail Styrcher'a ait sado mazo seks eşyalarını ölmüş gençlerin fotoğraflarını bulurlar ve fotoğrafların arasında Sarah'ın ölmüş halinin fotoğrafını görürler. Gail büyük bir öfkeyle kız kardeşinin fotoğrafını yırtar. Strycher devriyeden dönüp evine gelince evine girildiğini anlar ve yatak odasının karıştırıldığını da anlar.

Rahip Bates isyankâr ve saygısız kızına benle kiliseye gel birlikte dua edelim der ama kızı Rachel babasının isteğine şiddetle karşı çıkıp evden çıkar.  Rahip Bates'in evine girer ve işlenen cinayetler için Rahip Bates' ne yapmalıyım der.  Rahip Bates belediye başkanına elimizden dua etmekten başka bir şey gelmez der.  Motorcular üyelerinden Doug'u almak için karakola giderken Trina'yı arkada bırakırlar. Motorcu seri katil Trina'ın arkasında belirip Trina'yı korkutur. Trina kasklı katili Diablo zanneder ama katil Diablo değildir ve kasklı katil Trina'ın suratına cereyan verip öldürür.

Gençler verilen konserde eğlenirken Strycher Gail'in yanına gelip erkek arkadaşınla evime girdiğinizden haberim var ikiniz ile işim bittiğinde ölmüş olmayı dileyeceksiniz diyerek Gail'i tehdit eder. Gail Skip'e Strycher'ın evine girdiğimizden haberi var der. Skip katili yakalamak için tasarladığı planı anlatır Gail'i yem yaptıktan sonra üstüne çökeceğini söyleyerek irtibata geçmek için Gail’e telsiz verir. Gail motoruyla ilerlerken Skip’e rapor verir en sonunda  Skip Gail'e babanın hurdalığına git der. Gail hurdalığa giderken motorcular karakola baskın yaparak Doug'u karakoldan çıkartırlar. Bu arada birdenbire konser kesilir soyunma odalarından birinde bir gencin cesedi bulunur. Polis memurlarından biri telaşlanmayın bu yalnızca eşek şakası yapan hergelelerden biri der ama gencin şaka yapmadığı ortaya çıkar ve konser alanı telaş alanına döner. Skip ise Strycher tarafından yakalanır.  Strycher elindeki bulunan bıçağı gösterip bu senin bıçağın polis memuruna ölümcül silah ile saldırdın bende seni vurdum derken motorcular gelip Strycher'ı vurduktan yaralı Strycher’ın ayaklarına zincir geçirerek Strycher'ı yerde sürüklerler.   Gail kasklı katil tarafından yakalanır katil ile boğuşan Gail katilin kaskını boğuşma esnasında çıkartır ve katilin Rahip Bates olduğunu öğrenir. Rahip Bates Gail’in şehvet düşkünü tıpkı diğer küffar işgalciler gibi cereyanla katledileceksin dedikten sonra Gail'in kız kardeşini de öldürdüğünü öğreniriz. Son anda yetişen Skip Gail'i kurtarır ve ikili kafayı yemiş katil rahipten kaçarken rahip motoruyla iki gencin peşine düşer ve yolda duran traktör lastiğine çarpıp motosikletin hakimiyetini yitirip elektrik kablosuna takılıp cereyan çarpmasından dolayı ölür ve film biter





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...