https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Eylül 2021 Cumartesi

Voodoo Tailz

 

Filmimiz polisin karakolda oturan genç zenci bir kadına kız kardeşinizi bulduk ama ölmüştü demesiyle başlar.  Rose isimli genç kadın erkek arkadaşı Rick’e ne dediğin umurumda değil ben gidiyorum der. Bunun üzerine Rick Rose’a bu Mardi Grass saçmalığını bir türlü çözemedim deyince Rose Mardi Grass saçmalık değil bir üniversiteli çocukta orada olacak diye karşılık verir. Rick buradaki partilerin suyu mu çıktı deyince Rose aptalca partilerin çok sıkıcı olmaya başladı der. Bunun üzerine Rick Rose’a kiminle gidiyorsun diye sorunca Rose arkadaşlarımla gidiyorum der. Rick sakın sürtük arkadaşların Luna ve Nicky ile gideceğini söyleme deyince Rose Rick biliyor musun tam bir pisliksin diyerek telefonu Rick’in suratına kapatır. Arkadaşları Rick’e gülünce Rick kesin der. Bu arada Nicky ve Luna niye Rick ile çıkıyorsun deyince Rose uzun zamandır beraberiz bir mazimiz var diye karşılık verir. Bu arada Rick arkadaşları Sean ve Jack ne oldu diye sorunca Rose’un sürtük arkadaşları ile Mardi Grass’a gideceğini söyler. Konuşmasına devam eden Rick Mardi Grass umurumda değil o benim kız arkadaşım benim yanımda olması gerekir der. Aynı esnada Rose’da Luna ve Nicky’ye dert yanarken iki genç kadın hayatını yaşa diye karşılık verir. Bunun üzerine Rose Luna ve Nicky’in ısralarını kıramaz.

Yola koyulan üç genç kadın yaptıkları yolculuk esnasında uyuya kalan Rose kendisini Mardi Grass kraliçesi sanır. En sonunda New Orleans’a varırlar. Nicky Rose ve Luna’ya ablam Jacky’yi göreceğim dedikten sonra kalacakları pansiyonun adresini verir. Daha sonra bir eve giren Nicky bir adamla beraber olur. Daha sonra Nicky Luna ve Rose ile buluşup New Orleans sokaklarında turlarlar. Akşam olduğunda Rose telaşlı bir şekilde etrafı gezdikten sonra Jacky’yi arayıp Luna’in kaybolduğunu söyler. Bu arada Nicky ve Luna’in anadan üryan bir şekilde cübbeli kişiler tarafından kurban edildiğini görürüz. Sabah olduğunda Jacky’in yanına giden Rose Luna’yı bulamadığını söyler. jacky ne oldu diye sorunca Rose Jacky’ye gece kulübüne gittiklerini kendisinin tuvalete gidip döndüğümde ikisinin tanımadığım iki erkekle gittiklerini gördüm diye cevap verir. Bunun üzerine Mardi Grass zamanı herkesin çılgınlıklar yaptığını geçen sene Nicky’in üç gün boyunca gözükmediğini söyleyip endişelenme der. Bu arada Jacky ve Luna’in cesetleri sazlıkta görürüz. Daha sonra Jacky fantezi yaptığı adamı bırakıp Rose ile dışarı çıkar.


Jacky ve Rose Jacky’in arkadaşı Sarah ile buluşurlar. Daha sonra Rose otel kâtibine dört kişilik oda ayarlayabilir misin deyince kâtip Rose’a bakarak dört kişi mi der. Rose kâtibe diğeri daha sonra gelecek diye karşılık verir. Kâtip rezervasyonun var mı deyince Rose İnternetten yaptım der. Bunun üzerine kâtip üzgünüm ama yerimiz yok der. Jacky kâtibe bak Mardi Grass yüzünden çakallık peşindeysen derken Sarah kâtibin kullandığı bilgisayarın monitörünü gösterir. Monitöre bakan Jacky adamın lezbiyen pornosu seyrettiğini görür. Bunun üzerine Sarah Jacky’yi öpünce otel kâtibi belki başka bir yerde yer bulabiliriz arkadaşımın yeri var der. Daha sonra otel kâtibi Jared isimli adama üç tane üniversiteli kızı sana yolluyorum diyerek Jared’e elektronik posta yollar ve ardından kızlara kalacakları pansiyonu tarif eder. Pansiyona giden üç kız korkutucu bir tip olan Jared ile karşılaşırlar. Jared bende sizi bekliyordum der. Rose Jared’e kapalı odayı sorunca Jared orası yasak bölge der. Daha sonra Jared Rose, Sarah ve Jacky’ye kalacakları yeri gösterir. Kalacakları odaya çıkan üç genç kadın kıyafetlerini değiştirip New Orleans sokaklarında turlarlar.

Üç kadın sokakta yürürlerken Jacky’ye adamın biri çarpar. Adam Jacky’den özür diledikten sonra buralarda bir mekânım var umarım gelirsiniz der. Daha sonra Jacky Rose’a vudu dükkânına girelim belki orada Nicky ve Luna’in yerini öğreniriz der. Bunun üzerine Rose Jacky’ye bunlara inanmıyorsun değil mi diye sorunca Jacky belki yardımları dokunabilir ayrıca eğlencelide olabilir diye cevap verir. Daha sonra Jacky kendilerini izleyen berduşa fotoğrafımızı çeksene daha da bakarsın diye sataştıktan sonra dükkânın içine girer. Üç kadın dükkân içinde beklerken adamın biri yaklaşır ve yardımcı olabilir miyim der. Rose çığlık attıktan sonra adama korkutun dedikten sonra dükkân sahibi sen misin diye sorar. Benim adım William sizi dükkân sahibesinin yanına götüreceğim der. Jacky dükkân sahibesi yaşlı kadına kart okur musunuz diye sorunca dükkân sahibesi evet okurum diye cevap verir. Dükkân sahibesi ilk kim falına baktıracak diye sorunca Rose ilk ben olacağım diye karşılık verir. Falcı kadın adın ve soyadını söyle deyince Rose tam adının Rose Reene Marshall olduğunu söyler. Falcı kadın Rose’un seçtiği karta bakarak sen ve arkadaşların sarhoş olup çılgınlar gibi dans etme niyetindesiniz der. Jacky falcıya bizi dolandırma niyetinde misin deyince Rose nazik bir ses tonuyla falcıya arkadaşlarımız kayıp onları bulabilir misin diye sorar. Falcı Rose’a doğum yerin ve anne ve babanın isimlerini söyle diye karşılık verir. Rose doğduğu yeri ve ebeveynlerinin ismini söyledikten sonra falcı desteden iki kart daha çıkarır. Kartlara bakan falcı arkadaşların Nicky ve Luna içi artık çok geç buradan bir an önce gidin ve dönmeyin der. Rose falcıya sana arkadaşlarımın ismini söylemedim deyince falcı ben daha fazla bir şey söylemeyeceğim dedikten sonra üç kadın dükkândan çıkar.

Kaldıkları pansiyona doğru yürürken Sarah ve Jacky Rose’a dükkândan çaldığı biblo için bunu nasıl yaptın derler. Rose birdenbire aklıma diye karşılık verir. Rose Jacky’ye falcıya inandın mı diye sorunca Jacky tabii ki hayır yalnızca vakit geçirmeyi planlamıştım diye cevap verir. Jacky perdeyi çekerken daha önce gördüğü berduşun kendilerini izlediğini görür ve Sarah ve Rose’a o herif bizi dikizliyor der. Sarah ve Rose berduşa sapık herif derler. Uykuya dalan Rose rüyasında kendisini bir kez daha Mardi Grass kraliçesi olarak görür. Daha sonra Rose Luna ve Nicky’in birisinden kaçtığını görür. Bu arada uykudan kalkan Sarah usulca aşağı katta iner. Jared’in konuklara yasak dediği odaya giren Sarah içi vudu malzemeleri odada gezinirken Jared Sarah’in omzuna dokununca çığlığı basar. Jared Sarah’a sanırım havlu arıyorsun der. Bu arada duşta olan Jacky bir çığlık bir çığlık atar. Jacky’in attığı çığlığa koşan Rose ne oldu sorunca Jacky Rose’a bu lanet batakhanede hamamböcekleri kafam kadar der. Jared kedi ölüyor deyince Sarah anlamaz. Bunun üzerine Jared Sarah’a merak kediyi öldürüyor fakat ölümü merak etmek çok doğaldır zaten bu odada ölümü anlatıyor der. Jared’in konuştuklarından tırsan Sarah ben havlumu alayım diyerek gider. Jacky ve Rose’un yanına giden Sarah ne oluyor diye sorunca Rose Jacky duşta hamamböceği gördü bende çok bir kâbus gördüm Luna birileri tarafından kovalanıyordu der. Jacky ve Sarah Rose’un gördüğü kâbusu önemsemezler.

Üç kadın akşam için hazırlanırken kadınları takip eden berduşta gizli kamera aracılığı ile kızları gizlice izler. Gece olduğunda Rose zil zurna sarhoş olan Jacky ve Sarah’a ben taksi tutup geleceğim der. Rose yürürken cübbeli bir adam tarafından kaçırılır. Ertesi sabah ayılan Sarah ve Jacky kayıp arkadaşları Rose’u aramak için tekrar vudu dükkânına giderler. Bu arada Rose’da bilinçsiz bir halde eski bir barakada yere çizilmiş bir sembolün ortasında cübbeli bir adam tarafından kıyafetleri yırtılır. Falcı Sarah ve Jacky’ye gidin buradan deyince iki kadın arkadaşlarımız kayıp sizin yardımınıza ihtiyacımız var diye yalvarırlar. Falcı arkadaşınız bataklıkta faaliyet gösteren vudu tarikatı tarafından kaçırılmış olabilir dedikodulara göre bu tarikat insanları kurban ediyor bizimle uzak yakın ilgileri yok der. Jacky lanet olsun bir an önce arkadaşlarımızı bulmalıyız der.  Sarah oraya nasıl gideceğiz diye sorunca falcı bende bataklığın gizli bir haritası var verebilirim ama ne polise ne de başka birisine bu haritadan söz etmeyeceksiniz der. Jacky ve Sarah haritadan bahsetmeyeceklerini dair söz verdikten sonra dükkândan çıkarlar

Jacky ve Sarah’in yanına gelen Rick sinirli bir şekilde Rose nerede diye sorar. Sarah bizde onu arıyoruz kendisi bir tarikat tarafından kaçırıldı dedikten sonra Jacky’ye ona haritayı ver der. Jacky Sarah’a falcıya haritayı göstermeyeceğiz diye söz verdik deyince Sarah Jacky’ye ver yoksa bize inanmayacak diye karşılık verir. Jacky haritayı Rick’e verdikten sonra Rick beni mi kafa mı buluyorsunuz der. Bunun üzerine Jacky öfkelenerek Rick’e bak pislik herif derdimiz başımızdan büyük birde seninle uğraşmayalım der.  Daha sonra Rick iki kadınla beraber pansiyona gider. Jacky çantasından tabancasını çıkartır. Sarah Jacky’ye tabancan mı var deyince New Orleans’ta yaşıyorum olmaması garip olurdu diye karşılık verir. Sarah Jacky’ye epey küçük deyince Jacky boyu değil işlevi önemlidir der. Bunun üzerine Rick vaktimiz yok deyince üçlü pansiyondan çıkıp haritadaki yolu takip ederler. Bu arada berduşta onları takip eder. Mezarlığa giren Rick Sarah ve Jacky’ye benimle kafa mı buluyorsanız çok fena olur der. Jacky lahit içinde bir delik bulup sanırım giriş burada olmalı deyince Rick buradan nasıl geçeceğiz diye karşılık verir. Bu arada cübbeli bir adam Rick’in gırtlağını kestikten sonra diğer cübbeli şahısta Sarah’ı kaçırır. Bu arada Jacky tarikat üyelerinden birini öldürüp kaçar. Daha sonra tarikat üyeleri Sarah ve Rose’u kurban ederken berduş ve başka bir adam mekânı basar. Daha sonra berduşun aslında tarikatı suçüstündeyken yakalamak isteyen polis dedektifi Stephens olduğunu anlarız. Dedektif Stephens kızlara Luna’in hastanede olduğunu Nicky’in de hala kayıp olduğu ama bulacağız der ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...