https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

16 Eylül 2021 Perşembe

Do Me Evil

 

Filmimiz çıplak bir şekilde piyanonun başında oturan bir adamın piyano çalması ile başlar. Daha sonra Rodney isimli bir genç pencere kenarında oturup dışarıya bakan Luke isimli aynı yaşlarda olan gence zavallı Luke yıllar önce partiye gidip dönmeyen annesinin yolunu bekliyor diye dalga geçer. Unu üzerine Luke Rodney’ye o ölmedi onun ölmediğini biliyorum diye karşılık verir. Rodney aşağılayıcı bir tavırla ölmemiştir muhtemelen bir yerlerde kafayı bulmuştur der. Luke bir kez daha aynı şeyleri tekrarlayınca Rodney tanrı aşkına Luke kabullen artık dedikten sonra sanırım senle annen arasında bir şeyler var der.  Rodney Luke’a şu çılgın şarkıyı duydun mu dedikten sonra geçmiş anılar âlemine giriş yaparız. Rodney çocukken babam evi terk etti annem benden nefret ediyor anlamıyorum diye sarkı söyler. Oturduğu yerden kalkan Luke’un annesi kalkıp Luke ile oynamaya başlayınca Rodney kıskanç gözlerle Luke ve annesini seyreder. 

Rodney Luke’u taciz ettikten sonra Rodney Luke ‘a uza müşterim gelecek geri zekâlı kardeşimin ayakaltında dolanması istemiyorum dedikten sonra Rodney Luke’a niye böylesin diye sorar. Luke Rodney’ye belki de böyle değilim diye cevap verince Rodney Luke’a defolmasını söyler. Luke dışarı çıkarken Rodney’ye güzel bir gün geçir der. Rodney alaycı bir tavırla sen daha güzel bir gün geçir diye karşılık verir. Rodney evine gelen müşterisinin önünde kendisini tatmin eder. Daha sonra Luke gelince Rodney Luke’a niye böyle giyiniyorsun diye çıkışır. Daha sonra müşterisinin saatini unuttuğunu fark eden Rodney saati cebine atar. Rodney Luke’u giydirirken aklına çocukken Luke’a yaptığı eziyetler gelir. Arabasıyla yolda gezinen Rodney’in aklına annesinin elveda mektubu ve Luke’u ilk taciz ettiği an aklına gelir. Bu arada geçmiş anılar âlemine giriş yapan Luke’da çocukken babasının başka bir adamla uygunsuz halde gördüğünü anımsar. 


Sahilde tek başına gezinen Rodney denize bakarak sigarasını içer. Daha sonra Rodney’in aklına nasıl fuhuşsa bulaştığı gelir. Ertesi gün rehineci dükkânına giden Rodney müşterisinin unutuğu saati altmış dolara satmak ister. Dükkân sahibi ucuz bir çöp sana anca yirmi dolar veririm ama imzanı atmalısın çünkü bu çalıntı bir mal der. Rodney saatin çalıntı olmadığını söyleyerek deftere imzasını atıp dükkândan çıkar. Daha sonra otele giden Rodney müşterisi ile beraber olur. Daha sonra üstü başı eski elbiselerle kaplı Rodney’yi sokaklarda çöp toplayıp dilencilik yaparken görürüz ve film biter




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Birth of a Titan

  Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.   Gorman Hollister’...