https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Nisan 2021 Pazar

Dracula In Vegas

 

 

Filmimiz doğu Transilvanya’da Maximillan isimli bir gencin kız arkadaşına ben ABD’ye üniversiteye gittiğimde beni unutmamanı istiyorum der. Maximillan ’in kız arkadaşı seni unutmam diye karşılık verince Maximillan bundan nasıl emin olabilirim sen çok güzelsin ayrıca bir sürü erkek var der.  Bunun Maximillan ‘in kız arkadaşı yalnızca seni seviyorum deyince Maximillan bundan emin olmalıyım diyerek kız arkadaşının boğazını ısırıp kanını emmeye başlar. Daha sonra eve dönen Maximillan babasının yanına gelir. Maximillan babasına Yale, Harvard ve Nevada üniversiteden kabul edilmişim Harvard ve Yale arasında seçim yapmam zor olacak der. Maximillan ‘in babası Yale’in de Harvard ’in da canı cehenneme sen Nevada’ya gideceksin der. Maximillan babasına ben Yale ’ye gitmek istiyorum der. Bunun üzerime Maximillan ‘in babası oğluna Las Vegas bütün gece canlı olan bir şehir bizim biçilmiş kaftan der ve hem Maximillan ‘in hem de babasının vampir olduğunu öğreniriz.


Maximillan eşyalarını toplarken annesi de oğlum evden ayrılıyor diyerek ağlamaya başlar. Bunun üzerine Maximillan annesine her hafta sana mektup yazarım der. Annesi Maximillan’a seni çok özleyeceğim der. Maximillan biliyorum anne diye karşılık verir. Maximillan ’in annesi oradaki sürtüklere dikkat et zira Amerika’da onlardan bir sürü var onların kanlarını emmeni istemiyorum orada yaşayanlar ahlak dışı bireyler var ve birçoğunda AİDS illeti var der.  Maximillan annesine evet anne deyince Maximillan ‘in annesi üniversiteli kızlar sağlıklı ve güzel görünebilirler muhtemelen hepsi AİDS hastasıdır o yüzden on dört yaşından küçük olanlarla ilgilen der. Las Vegas’a varan Maximillan etrafta gezindikten sonra Nevada üniversitesine gidip kalacağı odaya varır. Orada oda arkadaşı Paul ile tanışır. Paul Maximillan’a nereden geldin aksanın epey farklı der. Maximillan Paul’a Almanya’dan geliyorum diye cevap verir. Daha sonra bu civarda çılgın vukuatlar olur deyince Maximillan çılgın vukuatlara bayılırım bu arada çılgın kadınları nereden bulabilirim diye sorunca Paul Maximillan’ cinsiyetlilik bu aralar epey tehlikeli diye karşılık verir. Bunun üzerine Maximillan bu yüzden seviyorum bunu der.

Derse giren Maximillan ‘in ilgisini yan sırlarda bulunan sarışın üniversiteli kadın öğrenci çeker. Ders çıkışı sarışın kadının yanına giden Maximillan kendisini tanıttıktan sonra sarışın kadında adım Christine Marshall diyerek kendisini tanıtır. Bunun üzerine Maximillan Christine ’ye senin tanıştığıma çok memnun oldum der. Bunun üzerine Christine Maximillan’ nerelisin diye sorar. Maximillan Teksaslıyım desem inandırıcı olmaz diye espri yaptıktan sonra Almanya’dan geldim diye cevap verir. Christine aksanın sevimliymiş deyince Maximillan teşekkürler sana eşlik edebilir miyim der. Christine olur deyince Maximillan Christine ‘ye eşlik eder. Daha sonra Paul’un yanına dönen Maximillan hayatımın aşkını buldum der. Bunun üzerine Paul Maximillan’a dikkat et bu civardaki kadınlar para avcısıdır dertleri aşk değil paradır der. Bunun üzerine Maximillan Paul’e Christine böyle biri değil der.


Çalan telefona bakan Maximillan babası ile konuşmaya başlar. Maximillan ’in babası nasıl gidiyor diye sorunca Maximillan gayet iyi gidiyor aslında buradan hoşlanmaya başladım bile diye cevap verir.  Maximillan ‘in babası hoşuna gideceğini biliyordum dedikten sonra Maximillan’a kaç tane boyun ısırdın diye sorar.  Maximillan babasına daha yok okul işeriyle meşgulüm diye cevap verir. Bunun üzerine Maximillan ‘in babası öncelliklerini arka plana atıyorsun diye karşılık verince Maximillan baba eğitimimde önemli deyince Maximillan ‘in babası oğluna bizim işimiz aşk ve kan sende bunu unutmuş olmalısın der. Maximillan kendisini izah etmeye çalışırken babası biz vampirlerin koruması gereken bir namı var bizler kadınların fantezilerinin ana kaynağıyız der. Maximillan babasına peki baba deyince Maximillan ‘in babası yarın az bir kızım kanını emeni istiyorum deyince Maximillan pekâlâ baba diyerek telefonu kapatır. Daha sonra kumarhaneye giden Maximillan etrafta gezinirken garson kız ilgisini çeker. iş çıkışı garson kızı takip eden Maximillan garson kız tam evine girecekken Maximillan garson kıza saldırıp kanını emer.

Maximillan mezarlıkta gezinirken mezar kazıcısını ne kadar güzel bir mesleğin var der. Mezar kazıcısı neye bakıyorsun diye çıkışınca Maximillan rahatsız etme niyetinde değilim yalnızca işçiliğe hayran kaldım der.  Mezar kazıcısı Maximillan’a bilgiçlik mi taslıyorsun deyince Maximillan hayır bende bazı zamanlar kuzenime yardımcı olmak için mezar kazıcılığı yaptım der.  Bunun üzerine mezar kazıcı Maximillan’a iş ister misin diye sorunca Maximillan sevinerek mezar kazıcısın teklifini kabul eder. Daha sonra Christine’i arayan çok güzel bir mekân buldum benimle oraya gelir misin diye sorar ve Christine Maximillan ‘in teklifini kabul eder. Maximillan gözleri bağlı olan Christine’i banka oturtturduktan sonra Christine ’in gözündeki bağı çözer. Maximillan Christine ’ye ne kadar güzel bir mekân değil mi der. Bunun üzerine Christine Maximillan’a burası mezarlık bundan haberin var mıydı dite sorunca Maximillan tabii biliyorum diye karşılık verir.  Konuşmasına devam eden Maximillan mezarlığın sükûnetin ve muhteşemliğin harmanlandığı bir mekân olduğunu söyler. Bunun üzerine Christine Maximillan’a buradan hoşlanmadım burası mutsuzluğun yeri der. Maximillan seni rahatsız etme niyetinde değilim diyerek Christine ‘den özür diledikten sonra Christine Maximillan’a seni piknik yapılacak harika bir mekâna götüreceğim der.

Christine ve Maximillan çimlere oturup piknik yaptıktan sonra randevularını güzel bir şekilde geçirirler.  Maximillan babasına Christine isim çok güzel çok güzel bir kızla tanıştım daha on dokuz yaşında ayrıca notlarımda epey yüksek der. Bunun üzerine Maximillan ‘in babası oğluna tek bir kız mı beni hayal kırıklığına uğrattın evlat der. Daha sonra Maximillan ’ın babası Maximillan’a annen ve ben yarın sabah yedi buçukta Las Vegas’ geleceğiz hava alanından bizi al der. Maximillan peki baba orda olacağım der. Maximillan ‘in babası telefonu kapadıktan sonra karısına korkuttuğumuzdan da kötü oğlumuz doğru ile yanlışı ayırt edemiyor notları hakkında konuşuyor deyince Maximillan ‘in annesi mide bulandırıcı diye karşılık verir. Ertesi sabah Maximillan anne ve babasını hava alnından alır. Annesi Maximillan’a kötü görüyorsun deyince bilkis epey sğlıklıyım der. Bunun üzerine bbası da Maximillan’a senin hakkında çok endişelendik evlat diye karşılık verir. Maximillan babasına haklıymışsın Las Vegas mükemmel bir yermiş der.


Maximillan yatağına uzanıp ders çalışırken Maximillan ‘in annesi oğluna seninle konuşmak istiyorum der Maximillan annesine peki anne ne hakkında konuşmak istersin diye sorar.  Maximillan ‘in annesi çıktığın sürtük hakkında konuşmak istiyorum deyince Maximillan anne Christine daha on dokuz yaşında der. Bunun üzerine Maximillan ‘in annesi Christine ‘in on üç yaşından büyük ve muhtemelen AİDS olduğunu söyler. Maximillan annesine Christine iyi kızdır kendisinden hoşlanıyorum der. Bunun üzerine Maximillan ‘in annesi oğluna Drakula soyunun utanç kaynağısın der. Maximillan annesine ben asığım bununla savaşmıyorum lütfen anla beni der. Maximillan annesi bende babanda o lanet sürtüğün boynunu bir an önce ısırmanı istiyoruz der. Anne ve babasının buyruğunu yerine getirmek zorunda kalan Maximillan gizlice uyumakta olan Christine ‘in odasına girer. Yavaşça yatmakta olan Christine ‘ye doğru yürümeye başlar. Maximillan tam Christine’yi ısıracakken vaz geçer ve gider.

Ders çıkısı öğretmeni Christine’yi sınav sonuçlarını konuşmak için yanına çağırır. Bu arada Maximillan sınıftan çıkarken Shelly isimli başka öğrenci ile çarpışır. Maximillan özür dilemeye çalışır ama Shelly erkekler hepiniz acınası tiplersiniz diyip gider. Daha sonr cenzee vinde   tabutları temizleyen Maximillan ’in yanına gelen kadın mesain bitti der. Maximillan kadına olsun biraz daha çalışırım der. Bunun üzerine cenaze evinin müdürü kadın kanunen yirmi dakika önce işin bitti deyince Maximillan biraz daha çalışanayım umarım yaptığım işi tatmin edici bulursunuz ve tabut satıcısı olarak tavsiyede bulunursunuz der. Bunun üzerine müdire Maximillan’a diğerlerine şenin için tavsiyede bulunacağım deyince Maximillan müdireye teşekkür eder.  Kampüste yeni bir av bulmak için gezinen Maximillan ‘in dikkatini zenci bir genç kız çeker. Maximillan gizlice genç kıza saldırır. Maximillan odasında otururken yanına Shelly gelir ve kampüste bir kız saldırıya uğradı sen gelmeden önce buradaki kadınlar güvendeydi bir şeyler çeviriyorsun ve bunun ne olduğunu bulacağım deyip gider. Shelly’yi takip eden Maximillan kütüphanede Shelly ’ye saldırır

Maximillan Christine’yi annesi ile tanıştırır. Christine Maximillan ’in annesine tanıştığımıza memnun oldum dedikten sonra saatine bakıp yetişmem gereken bir dersim var diyerek gider. Maximillan ‘in annesi oğluna Christine için fahişse ve muhtemelen AİDS hastasıdır der. Bunun üzerin Maximillan annesine bilgin olsun Christine bakire diye karşılık verince Maximillan ‘in annesi oğluna nereden biliyorsun kontrol mu ettin der. Maximillan annesini hayır bana söyledi der. Maximillan ‘in annesi tabi öyle söylemiştir der. Maximillan evdeyken annesi sen lanet olası bir utanç kaynağısın der. Bunun üzerine Maximillan ‘in babası karısına oğlana biraz sert dvrnıyorsun nede olsa Las Vegas baştan çıkarma yeri der. Maximillan’in annesi kocasına kapa çeneni seni aptal herif aklında olan tek şey ahlaksız hayat kadınları diye çıkışır. Daha sonra Maximillan ‘in annesi kendini toplamalısın deyince Maximillan ‘in babası da anneni dinle evlat o senin iyiliğini düşünüyor der. Bunun üzerine Maximillan anne ve babasına elimden geleni yapacağım der.

Üniversitedeki odasına gelen Maximillan yatağında Shelly’yi görür. Shelly cazibeli bir şekilde talep edici bir sesle Maximillan’a merhaba der. Shelly Maximillan’a buraya gelsene der. Bunun üzerine Maximillan Shelly ’ye burada olmaman gerekiyordu deyince Shelly ne istediğimi biliyorsun bu da pek uzun sürmeyecek diye karşılık verir. Maximillan Shelly ‘ye gitmen en münasibi dedikten sonra Shelly Maximillan’a istediğimi almadan olmaz der. Maximillan Shelly lütfen der ama Shelly ısrarını sürdürünce Maximillan bir kez daha Shelly ’in boyunun ısırır.  Maximillan uyurken gizemli birisi Maximillan’a seslenir. Gizemli şahsın yanına gider. Gizemli şahıs Maximillan ‘in kopyası çıkar. Maximillan ‘in kopyası Maximillan’a bende bir zamanlar senin gibi aşıktım ve yeterli derecede kan içemedim ve bu sebepten dolyı bir vampir avcısı tarafından öldürüldüm der. Daha sonra Maximillan ‘in kopyası vampir avcısı tarafından öldürülür. Ertesi gün Shelly pizza siparişi verir. Pizzacı siparişi getirir ve Shelly tarafından ısırılır.

Maximillan ’in annesi Paul ile karşılaşır ve Paul’e oğlumu arıyordum der. Bunun üzerine Paul Maximillan ‘in annesine Maximillan ‘in Christine ile gittiğini söyler.  Maximillan ‘in annesi o yollu ile mi gitti o AİDS hastası der. Paul şaşkınlık içerisinde öyle mi deyince Maximillan ‘in annesi evet böyle şeylerden anlarım diye karşılık verir.  Paul ben bu illetin pençesine yakalanmam der. Bunun üzerine Maximillan ‘in annesi Paul’e genç kızlara dikkat etmelisin çok fazla düzüşüyorlar ancak temiz kadınlarla beraber olmalısın der. Paul nasıl temiz olduklarını anlayacağım diye sorunca Maximillan ‘in annesi kokularından anlarsın diye cevap sonra yakışıklı bir gence benziyorsun hiç kız arkadaşın oldu mu diye sorar. Paul nerde buradaki kadınların çoğu paragöz diye cevap verir. Maximillan ‘in annesi, tüm kadınlar öyle değildir deyip soyunarak Paul’un yanına gider. Ders çıkışı Maximillan Dana isiml bir kız tarafından çağrılır. Dana Maximillan’a Shelly senden övgüyle bahsetti ona yaptığın şeyden sonra feministliği bıraktı yepyeni bir kadın oldu der. Konuşmasına devam eden Dana Maximillan’a normalde birinci sınıflar ile konuşmam ama adam gibi adamsın tıpkı benim gerçek bir kadın olduğum gibi der. Dana ’in niyetini anlayan Maximillan Dana’ya lütfen der. Dana ısrarını sürdürünce Maximillan Dana ‘in boynunu ısırır.

Maximillan odasında kitap okurken telefonu çalar. Telefona bakan dayısı Fernicilous ’tır Maximillan dayısı Fernicilious’a nasılsın ne yapıyorsun diye sorar. Fernicilous Maximillan’a Las Vegastayım film çekimi var gelmek ister misin diye sorar.  Maximillan olur gelirim diye karşılık verir. Dayısı Fernicilous ’un kaldığı otele giden Maximillan dayısının yönettiği filme bakar. Fernicilous ‘un yönetmenlik yaptığı filme bakan Maximillan dayısı Fernicilious’a bu film değil porno der. Maximillan ‘in sözlerine alınan Fernicilous Maximillan’a sembolizm veya metafordan anlar mısın diye sorunca Maximillan hayır diye cevap verir. Bunun üzerine Fernicilous zırcahil bir aileden geldiğin için bunları bilmemen normal ve şu anda Las Vegas’ta olduğun için dimağına sinema kültürü zerk edeceğim der. Odasına geri dönen Maximillan Paul ile karşılaşır. Paul Maximillan’a kampüste garip vukuatlar dönüyor kızların gece dışarıda gezmeleri yasaklandı der. Maximillan Paul’e burası Las Vegas burada her zaman garip olaylar olmaz mı diye deyince Paul bu Las Vegas için bile garip der.


Maximillan aynaya bakıp yansıması olmayan birisi sevdiğine ne yararı olacak diye hayıflanırken Maximillan ‘in benzeri ortaya çıkar. İsminin İgor olduğunu öğrendiğimiz benzer Maximillan’a seni o sarışın kahpeden kurtulmanı söylüyorum annen haklı   o sürtük notlarını yükseltmek için öğretmenleriyle düzüşüyor der. Maximillan sinirlenerek Christine hakkında böyle konuşmana müsamaha göstermeyeceğim deyip banyodan çıkar. Daha sonra Dekan Chet’ in ofisine giren Maximillan’a Chet Nevada polis teşkilatından komiser Stone sana kampüste yaşanan bazı saldırlar hakkında konuşmak istiyor bunun üzerine Maximillan ben iyi birisiyim hiçbir kadına saldırmadım der. Bunun üzerine Dekan Chet Maximillan’a iyi bir çocuk olduğunu biliyorum yalnızca gözün kulağın açık olsun der.  Annesi ve babasının yanına giden Maximillan Christine evleneceğim deyince Maximillan ‘in ebeveynleri finansal desteğimizi çekeriz diye tehdit ederler. Bunun üzerine Maximillan karıma bakmak için gerekirse işe girerim der.

Maximillan ‘in annesi arkdaşı Arbaella’yı arayıp Maximillan ‘in AİDS hastası bir fahişse ile evleneceğini söyler. Arabella Maximillan ‘in annesine bozuk kanla beşlemenin zararlarını bilmiyor mu diye sorar. Flora benim aptal oğlan âşık oldu ona oldu der. Daha sonra Flora Arabella ’ya sakın bunları el aleme anlatma der Arabella telefonu kapadıktan sonra tekrar telefonu açıp Flora ’in dedikodusunu yapar.  Daha sonra Christine ’in yanına giden Maximillan Christine ’ye evlenme teklifinde bulunur. Christine Maximillan ‘in teklifini kabul eder ve kiliseye girerler. Maximillan kilisede rahatsızlanır ve kendisini dışarıya atar. Christine Maximillan’a ne oldu diye sorunca Maximillan hakkındaki gerçeği Christine ‘ye itiraf eder. Christine ‘in evine giden Maximillan’a İgor seslenir. İgor Maximillan’a seni bu kancıktan kutrmaya çlışıyorum der ama Maximillan Igor’u tersler. Daha sonra Maximillan Christine ile beraber olur. Yataktan kalkan Maximillan kendisini dışarıya atar. Bu arada Flora uyumakta olan Christine ‘ye saldırır. daha sonra Maximillan dışarıda debelenirken Christine gelir ve Maximillan’a hep beraber olacağız  der Christine ‘in de vampir olduğunu anlarız ve film biter.


 

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Scooby-Doo and Cyclops, Too

  Filmimiz Daphne ’in millet fırtına yaklaşıyor demesiyle başlar. Bunun üzerine Shaggy t...