https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

22 Ekim 2020 Perşembe

Supergirl

 

Filmimiz Argo şehrinde yaşayan Kara’in Zaltar ile konuşmasıyla başlar. Zaltar bir gün Dünya’ya gideceğini söyleyince Kara Zaltar’a kuzenim oraya gitti ama sen nasıl gideceksin diye sorunca Zaltar Kara’ya şununla oradan geçeceğim der.  Kara ikili oluktan mı ama basınç seni öldürebilir deyince Zaltar aslında çıkabilirim diye karşılık verir. Bunun üzerine Kara Zaltar’a ama sen Argo şehrini terk edemezsin der. Zaltar artık sıkıldığını söyleyip Dünya yerine Satürn’e gidebileceğini söyler. Kara Satürn Dünya’dan da mı uzak diye sorunca Zaltar Kara’ya çok aptalca bir soru okulda size bir altı boyutlu geometri öğretmiyorlar mı diye sorar.  Kara öğretiyorlar denklemleri de biliyorum ama aklıma getiremiyorum der. Bunun üzerine Zaltar Kara’ya pek çok sanatçının da matematik ile problemleri oluyor hayal gücünü kullan Kara diye karşılık verir.  Konuşmasına devam eden Zaltar Dünya ve Satürn dış uzayda bulunuyor ama bizler uzayın içinde bulunuyoruz ve iki önemli kaynağımız var diyerek yeşil bir küre gösterir. Kara bu Omegahedron gardiyanlar bunu sana mı verdi deyince Zaltar hayır ödünç aldım der. Kara çaldın bu duyulursa deyince Zaltar Kara’ya hayır bugünlük ödünç aldım der

Kara’in yanına gelen Alura kızı Kara’ya saatlerdir seni arıyordum der. Daha sonra Alura Zaltar’a Argo şehrini terk edecek misin diye sorunca Zaltar Alura’ya evet yeni âlemleri keşfetmek istiyorum hayal gücüm öyle genişki artık onu zapt edemiyorum derken Omegahedron’u ayağıyla gizlice Kara’in yanına iter. Kara yaptığı yusufçuğu Omegahedron’u kullanarak canlandırır.  Bir süre uçan yusufçuk kontrolünü yitirip duvarı delip gider. Hava boşluğunu yakalan Kara Omegahedron ile dışarı çekilir. Omegahedron dış uzaya doğru süzülürken Kara dış uzay ve duvar arasında sıkışır. Daha sonra Kara Alura ve Zor El tarafından kurtarıldıktan sonra Zor El Omegahedron’u çalmışın der. Bunun üzerine Zaltar çalmadım kaybettim der. Alura birkaç gün içerisinde hayatımız sona erecek deyince Zaltar Alura’ya belki ikili oluktan geçerek dış uzaya gidip Omegahedron’u geri getirebilirim der. Daha sonra Zor El ve Zaltar Omegahedron’u geri getirme konusunda tartışırken Kara bio gemiye binip ikili oluktan geçiş yapar. Zaltar Alura ve Zor El’e Kara’in ölmeyeceğini ama dış uzayda tutsak kalacağını söyledikten sonra sizin ıstırabınız kısa sürecek ben ise hayalet boyutunu kapatılacağım ve ıstırabım sonsuza kadar sürecek der.

Selina ve Nigel isimli iki kişi şaşalı pikniklerini yaparken Selina Nigel’a artık beklemekten sıkıldığını söyler. Bunun üzerine Nigel Selina’ya çok sabırsızsın her şeyin bir anda olmasını istiyorsun der. Bu arada Omegahedron gökten piknik sofrasına düşer. Omegahedron’u kaldıran Selina kürenin gücünü hisseder ve arabya biner. Nigel Selina’ya nereye gidiyorsun diye sorunca Selina seni terk ediyorum artık istediğimi aldım der. Nigel anahtarlar bende deyince Selina Omegahedron’u kullanarak arabayı çalıştırır. Bu arada Dünya’ya gelen Kara çocuksu bir sevinç ve hayretle uçarak etrafını keşfeder.  Aynı esnada Nigel’da Kara’yı uçarken görür. Mekanına dönen Selina yardakçısı Bianca’ya seslenir.  Selina’in yanına gelen Bianca faturalar dağ gibi kendi cadı meclisimizi kuralım en azından kişi başı beş dolar alırız der. Selina Bianca’ya küstah bir tavırla yalnızca sadaka olur bize der. Bianca Selina’ya topu attık deyince Selina bütün sorunlarımız bitecek der. Bu arada Kara bileğindeki iz sürme aletinden gelen sesle beraber yere iner. Kara yere indiğinde Kara’in önünde durur. Kamyondan Eddie ve Billy isimli iki adam çıkar. Kara safça iki adama merhaba gezegenim için hayati önem taşıyan Omegahedron’u arıyorum der. Billy Kara’ya ben ve Eddie’de kendimize iyi vakit geçirme görevindeyiz der.  Eddie ve Billy Kara’ya tacize varan davranışlarda bulununca güçlerini kullanıp iki saldırganı etkisiz hale getirir. Kara uçup giderken Billy Eddie’ye bu olaydan kimseye bahsetmeyeceğiz der.

Selina mekânında bir parti tertiplerken Nigel Selina’dan bulduğu güç kaynağının ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Selina Nigel’i şunların arasına diye karış tersler. Nigel kim bunlar diye sorunca Selina benim ordum, karalığın neferleri olacak dünyaya hâkim olacağım deyip Nigel’in sigarasını yakar. Bunun üzerine Nigel Selina’ya canlı çakmaktan daha etkileyici şeyler gördüm sevgili Selina der. Nigel partide bulunan kadınlardan biri ile sohbet ederken güçlerini kullanıp kadını oyuncak gibi döndürüp durur. Nigel Seliana’in abartılı güç gösterisini fazla bulur ve sonlandırmasını buyurur. Bunun üzerine Selina Nigel’a partimden defol ve diz çökerek bile yanıma gelme karşılıkta bulunur. Ertesi gün ormanda uyanan Kara duyduğu sesleri incelemeye karar verir. Kara bir grup kızın oynadığı beysbol oyunu hayranlıkla seyrederken aynı zamanda da oyunda bulunmayan kızların okul üniformalarını gözlemler. Daha sonra okul üniformalarından birini bulan Kara saç rengini de değiştirip okul binasına giriş yapar

Müdür Danvers’in yanına gelen Kara merhaba deyip kendini tanıtacakken Müdür Danvers Kara’ya görgü kurallarından haberin yok mu diye çıkışır. Bunun üzerine Kara kapıyı tıklatıp içeri girer. Müdür Danvers Kara’ya bakıp sen kimsin seni daha önce görmemiştim deyince Kara yeniyim der. Bunun üzerine Müdür Danvers Kara’ya seni daha önce görmediğime göre tabi ki yenisin adın ne diye sorar. Kara adının Linda Lee olduğunu söyler. Daha sonra Müdür Danvers Kara’ya tavsiye mektubun nerede diye sorduktan sonra Nigel Müdür Danvers’a okula kabul ettiğiniz küçük canavarlar çekmecelerimi çivilemişler der. Bunun üzerine Müdür Danvers Nigel ile odadan çıkınca Kara süper hızını kullanıp kendi hakkında tavsiye mektubu hazırlar. Müdür Danvers odaya girince Kara mektubum k dosyasında olabilir der. Müdür Danvers bak şu işe Clark Kent tarafından gönderilmiş tavsiye mektubun burada duruyormuş der. Tavsiye mektubunu okuyan Müdür Danvers Kara’ya yetimmişsin ama sana burada farklı bir muamele yapılacağını sanma deyince Kara sanmıyorum efendim diye karşılık verir. Müdür Danvers Kara’ya diğer öğrencilere haksızlık olmasın diye ilk dönem derslerinden başlayacaksın diyerek Kara ile beraber yurdun yolunu tutar.

Müdür Danvers Kara’yı oda arkadaşı Lucy Lane ile tanıştırır. Daha sonra Lucy’in Lois Lane’in kız kardeşi olduğunu öğreniriz. Kara’da Clark Kent’in kuzeni olduğunu söyler. Daha sonra Superman’in posterine bakan Kara Lucy’ye onu tanıyor musun diye sorar. Lucy ablam onun için deliriyor diye cevapladıktan sonra benle iyi geçinirsen seni onunla tanıştırabilirim der. Daha sonra Nigel’in dersine giren Kara dersi dinlerken Selina’da Bianca ile beraber okul bahçesine Bianca hayranlıkla okul hademesini izlerken Omegahedron ötmeye başlar. Bianca Selina’ya bu zamazingonun nesi var diye sorunca Selina ben nereden bileyim diye cevap verir. Bu arada Omegahedron’un sesini duyan Kara sandalyesinden kalkıp x ışınlı bakışlarını kullanıp duvarın ötesine bakmaya çalışırken Nigel Kara’ya sanırım dersten daha ilginç bir konu bulmuşunuz Bayan Lee der. Kara kendisini açıklamaya çalışırken ben ne anlatıyordum diye sorunca Kara zorlamadan Nigel’in sorduğu sorunun doğru cevabını verir. Bunun üzerine Nigel kâğıdıma baktın diye sorar. Kara tam cevap verecekken lafa karışan Lucy Nigel’a havalar yüzünden efendim bazen insanların zekâsı açılıyor der. Sınıftan çıktıktan sonra Lucy Kara’ya bunu nasıl bildin diye sorar.  Kara altı boyutlu geometriden olmalı deyince Lucy kendini böyle ön plana atma yoksa hedef olursun diyerek Kara’yı uyarır.

Kara Lucy ile çim hokeyi oynarken Myra isimli bir öğrenci elindeki hokey sopasını Lucy’in ayağına takıp Lucy’in düşmesine neden olur. Kara Myra düşmene neden oldu der. Daha Myra’in arkadaşı Muffy Myrya’ya Lucy’in icabına bak der. Bunun üzerine Myra hokey topunu Lucy ‘ye doğru atarken durumu Kara Lucy’in üzerine doğru atar siper alır. Myra ve Muffy hokey topunun Kara’in üzerinde parçalanmasına şaşkınlıkla seyrederler. Daha sonra diğer öğrencilerle beraber duş alan Kara süper işitme gücü sayesinde Myra ve Muffy’in duşu sabote edeceklerini duyar. Daha sonra röntgen bakışını kullanan Kara Myra ve Muffy’yi gören Kara ısı bakışını kullanarak su borularını ısıtıp boruların delinmesine sebep olur. Muffy ve Myra tazyikli sıcak su sayesinde diğer kızların yanından kaçarlar ve diğer kızların alay konusu haline gelirler. Daha sonra Kara Lucy’in yanına gelip nasıl olmuş diye sorunca Lucy aynı pek bir değişiklik yok der. Daha sonra Lucy Kara’ya saclarını boyatıp kulaklarını deldirsen bir değişiklik olabilir der. Kara şaşırarak kulaklarımı ne yapacağım deyince Lucy Kara’ya iğne alacaksın ısıtıp alkole bandırıp kulağını deldireceksin der. Bunun üzerine kulağımı deldirince güzel mi gözükeceğim diye sorar. Lucy Kara’ya benimle kafa mı buluyorsun bazen seni anlamakta güçlük çekiyorum Linda diye cevap verir. Lucy Kara’ya bu hafta sonu nereye gideceksin diye sorar. Kara hiçbir yere diye cevap verince Lucy burası hafta sonları mezar kadar iç karartıcıdır Metropolis’ten Jimmy Olsen diye birisi ile kuzenin Clark’in arkadaşı tanışacağım arkadaşı varsa seninle tanıştıracağım der. Kara ben burada kalıp işlerimle ilgilenip çeki düzen vereceğim der. Bu arada Kara Lucy’in sutyenini kıyafetlerinin üzerinde deneyince Lucy ne yapıyorsun diye sorar. Kara hiçbir şey diyerek sutyeni üzerinden çıkartır.

Lucy annesi ile babası ile gitmeden önce Kara’in yanına gidip Kara’ya seninle daha sonra buluşuruz deyip gider. Daha sonra çıkardığı rotaya göre uçarak Omegahedron’u aramaya koyulur. Ertesi gün Selina aşk iksiri hazırlarken yanına gelen Bianca Selina’ya niye o şeyi kullanarak yapmıyorsun deyince Selina onu daha mühim işlerde kullanacağım der. Selina’in mekânına gelen Ethan Selina tarafından karşılanır. Selina Ethan’ı içeri buyur ettikten sonra Ethan’a buralarda popüler biri olmalısın pikabını her yerde görüyorum der. Bunun üzerine Ethan Selina’ya evet millet yaptığım işi seviyor diye karşılık verir. Selina Ethan’a susuzluğunu gidermek ister misin diye sorunca Ethan iyi olur diye cevaplar. Selina büyülü su olan içeceği Ethan’a verdikten kur yapmaya başlar. Ethan Selina’ya ne yapılacak diye sorunca Selina önce kendimizi tanıtalım der. Ethan Selina’ya işimi yapıp eve gidip vakit geçirmeyi seven birisiyim der. Bunun üzerine Selina Ethan’a karın var mı diye sorunca Ethan şu an hayatımı bekâr olarak sürdürme niyetindeyim diye cevaplar. Bu arada iksirin gücü kendini gösterir ve Ethan kendinden geçip yer yığılır.


Selina’in kapısına gelen Nigel konuşmak ister. Nigel’in yanına gelen Bianca Selina şu anda müssait değil der. Nigel ısrarını sürdürünce Selina gelmek zorunda kalır.  Nigel Selina’ya bulduğun kürenin gücünü çözebildin mi diye sorar. Bu arada kendine gelen Nigel sendeleyerek Selina’in mekânından çıkar. Nigel Selina’ya o küre kökeni çözmediğin sürece tam kapasitede çalışmaz der.  Nigel’in dediğini anlamayan Selina ve Bianca boş bakışlarla Nigel’a bakarlar. Bunun üzerine Nigel demek istediğimde buydu siz ikiniz ateşle oynayan acemilersiniz der. Selina Nigel’a çünkü kibritler bizde ayrıca bir dolandırıcıyı herkesten daha iyi tanırım der. Nigel Selina’ya ısrarcı olmam gerekiyor tatlım deyince Selina Nigel’a tatlım senin gibi cilt problemim olsa kafama torba geçirip köprü altlarında yatardım diyerek Bianca iler içeri geçer. Nigel cildimde bir problem yok ki derken yüzünü kızarık içinde görünce Selina’ya lanet olası kaltak der.  İçeri geçen Selina Ethan’i göremeyince nerede bu adam der. Selina daha da hiddetlenip nerede bu adam diye bağırınca Ethan aynada belirir.  Selina ve Bianca şaşkınlıkla aynaya bakarlar. Daha sonra görüntü kaybolunca Bianca görüntü gitti bir daha aynısını yapsana der. Bunun üzerine Selina Bianca’ya bunu nasıl yaptığımı bile bilmiyorum diye cevaplar. Bianca Selina’ya belki de küreyi kullanabilirsin deyince Selina Omegahedron’u çıkarttığı yerden çıkartmaya zorlar. Selina şaşkınlık içerisinde bu şey büyümüş der ve Omegahedron daha da fazla parlamaya ve ses çıkarmaya başlar. Bir kez daha Ethan’in görüntüsü belirir.

Ethan yarı baygın şekilde yolun ortasında ilerlerken Kara’da kıyafetlerini değiştirip Lucy’in yanına gider. Lucy Kara’yı Jimmy Olsen ile tanıştırdıktan sonra parti var gelsene der. Bunun üzerine Kara Lucy’ye ama benim gece çıkma iznim yok deyince Lucy Kara’ya gizlice çıkarsın daha sonra giriş yaparsın zaten o saatlerde Bayan Murphy sızmış olur der. Bunun üzerine Kara Lucy’ye bu bana doğru gelmiyot deyince Lucy güzel olanda bu diye karşılık verir. Daha sonra Lucy ve arkadaşların yanına giden Kara kendinde olmayan Ethan’ı görür ve birşeyler yapmalıyız der. Bunun üzerine Lucy ve Jimmy Kara’ya bulaşma herhalde keş veya şarhoş sanırım yanında silah olabilirim diyerek Kara’yi lokantaya sokarlar. Bu arada Ethan’ı izleyen Selina gölgelerin gücü bana onu getir deyince buldozer kendi kendine çalışıp Ethan’in yanına gider. Daha sonra Ethan buldozeri görünce kaçmaya çalışır ama yakalanır. Buldozer Ethan’ı Selina’ya doğru götürürken etrafındaki herşeyi yıkmaya başlar. Bu buldozerin kendi kendine gittiğini gören Lucy sanırım freni boşalmış diyerek buldozeri durdurmaya çalışır ama kontrolden çıkan buldozeri durdururken kafasını çarpıp kendinden geçer. Bu arada herkesin dikkati buldozerin üzerindeyken Kara süper hızını kullanarak kıyafetlerini değiştirip buldozerin çıkardığı yangını söndürdükten sonra buldozerin kepçesini söküp Ethan’ı güvenli bir yere taşıyıp buldozeri durdurur. Selina ve Bianca şaşkınlık içerisinde olanları seyreder. Daha sonra Kara Ethan’i kepçeden çıkarır. Gözlerini açan Ethan Kara’yi görür görmez âşık olur ve öper. Kara şaşkınlık içerisinde Ethan’a gitmem gerek diyerek uzaklaşır.


Selina Bianca’ya Kara’in aslında Linda olduğundan habersiz bir şekilde o kız kesin kez Nigel’in planlarıma engel olması yolladı der. Bunun üzerine Kara’dan intikam alma planını yaparken Kara’in gizli kimliği Linda’dan öç alacağını söyler. Bunun üzerine Bianca o daha çocuk diğer uçan kız ile ilgilen der. Selina onunda sırası gelecek ama önce kılıcı kınından çıkartalım diyerek Omegahedron’un kutusunu açar ve Kara ve Linda bulması için gölgelerin gücü karanlığın formunu al dedikten sonra görünmeyen güç belirip mekânın duvarını delip gider. Selina bir dahaki sefere bunu dışarıda deneyelim der. Kara Ethan ile yaşadığı öpüşmeyi düşünerek okul binasına girerken Selina’in saldığı görünmeyen güç her yeri yıkarak hedefine doğru ilerler. Kara odasında düşüncelerine dalmış uzanırken Selina’in yaratığı görünmez varlığın yol açtığı yıkımı hisseder. Kıyafetini değiştiren Kara görünmez zarar vermeden varlığa git buradan der ama görünmez varlığın saldırısına uğrar. Bu arada Selina şaşkınlıkla bu imkânsız o sünepe kızın orada olması gerekiyor der. Görünmez varlık Kara’yi oradan oraya fırlattıktan sokak lambasını yerinden söküp daha da yukarı çıkar. Bianca Selina’ya bak kaçtı deyince Selina tam tersi diye karşılık verir. Kara direği paratoner olarak kullanıp şimşekleri toplayıp görünme varlığın olduğu yere iner. Daha sonra direkteki şimşeği görünmez varlığa aktarıp yok eder. Selina Bianca’ya bu kızda kim der. Bianca bana mı soruyorsun deyince Selina sormuyorum öğrenmeni istiyorum diye karşılık verir. Bunun üzerine Bianca Selina’ya kostüm tanıdık geldi der.


Selina ciddileşme vakti geldi dedikten Omegahedron’un bulunduğu kutuyu açar. Omegahedron kontrolden çıkmış gibi parlayıp, sesler çıkarıp, dönmeye başlar. Daha sonra sivil kıyafetlerine bürünen Kara bilekliğinin ötmesiyle dışarı çıkar. Bu arada mekân zelzeleye uğramış gibi sallanınca Bianca Selina’ya kes artık der. Bunun üzerine Selina’da şaşırmış bir şekilde ben yapmıyorum diye karşılık verir. Sarsıntı bittikten sonra Bianca Selina’ya aptalların akın ettiği meleklerin kaçındığı bir işe bulaşıyoruz der.  Bunun üzerine Selina küstah bir tavırla ben melek değilim diyerek Omegahedron’un bulunduğu kutuyu açar. Bu arada Kara sivil kıyafetleri ile Selina’in mekânı olan terk edilmiş lunaparka gelir. Bu arada Bianca ve Selina Kara’in geldiğini görürler. Kara terk edilmiş lunaparkta gezinirken arkasını döner ve Ethan’i şık bir takım elbise içerisinde elinde çiçek ve çkolata ile görür. Kara şimdi olmaz der. Ethan Kara’ya aşkını ilan ederken Kara’ya adın ne diye sorar.  Kara adının Linda Lee olduğunu söyler. Bunun üzerine Ethan Kara’ya sevgili Linda’m diyerek Kara’yi kaldırmaya çalışır. Kara Ethan’a ne yapıyorsun diye sorunca Ethan Kara’in kolundan tutup Kara’yi atlıkarıncanın olduğu yere götürür.

Ethan Kara’ya hislerini açıkladıktan sonra Kara Ethan’a söylediklerin çok hoş ama akli melikelerini yitirmiş gibisin der. Bunun üzerine Ethan Kara’ya sevgili Linda’m ayrı dünyaların insanlarıyız deyince Kara şaşkınlıkla benim geldiğim yeri biliyor musun diye sorar.  Bunun üzerine Ethan Kara’ya evet sen zengin bir ailenin kızısın ben ise fakir işçiyim ama aşkımız her şeyden üstün gelecek der.  Bunun üzerine Selina ne kadar dokunaklı der.  Daha sonra Selina Kara ve Ethan’in bulunduğu atlıkarıncayı aşırı hızda bir süre çevirdikten sonra durdurur.  Atlıkarınca durdurduktan Selina Kara’yı göremez ve nerede bu kız der. Kıyafetlerini değiştiren Kara Selina’in arkasında belirir. Kara Selina ve Bianca’ya kimsiniz diye sorunca Selina Catania Endchus rahibesiyim küçük ve sende mülküme izinsiz girdin diye cevap verir. Bunun üzerine Kara ben Argo şehrinden Kara Zor-El Alura ve Zor-El’in kızı kimseden kolaylıkla korkmam der. Selina öyle mi diyerek Ethan’i çarpışan arabaların ortasına atar. Ethan kendisini çarpışan arabalardan kurtarmaya çalışırken Kara’da Ethan’i kurtarmak için harekete geçer. Bu arada Selina’da kendi kopyalarını yapıp Kara’yı engeller. Bunun üzerine Kara eline geçirdiği demir çubukları süper hızını kullanıp Selina’in olduğu yere fırlatıp Selina’ya bir süreliğine tutsak edip Ethan’i kurtarır. Daha sonra Bianca Selina’ya demir testeresi getireyim mi diye sorunca Selina bir büyülü sözden sonra demirleri büküp çıkar. Bunun üzerine Bianca Selina’ya iyi misin diye sorunca Selina hayır epey öfkeliyim diye cevaplar.

Kara Ethan’ı güvenli bir yere götürürken ayılan Ethan kendisini havada görünce Kara’dan kendisini indirmesini ister. Ethan’ı göl kenarına indiren Kara Ethan’a güvendesin der. Bunun üzerine Ethan Kara’ya Linda nerede diye sorar.  Kara tam cevap verecekken Ethan kafasına gelen Hindistan cevizi ile bayılır. Olayı ekranda seyreden Bianca iyi iş Ethan bir süre ayakaltından çekilecek der. Bunun üzerine Selina gölgelerin gücünü kullanarak Ethan’ı geri getirmeye çalışır ama muvaffak olamaz ve sinirlenerek adamın kafasını nerdeyse kusursuz bir şekilde Hindistan cevizi attım ama bir adamı geri getiremiyorum der.  Bianca belki de ortak bir arkadaşımıza danışsak daha iyi olabiliyor deyince Selina Bianca’ya bunu dediğini duymamış gibi davranacağım der. Bunun üzerine Bianca Selina’ya Nigel bu konularda bizden daha bilgili ayrıca parmağında oynatabilirsin diye verir.  Bu arada Kara Ethan’in kafasına düşen Hindistan cevizini tattıktan sonra baygın yatmakta olan Ethan’a verir

Selina’in yanına gelen Nigel benim çıkarım ne olacak diye sorunca Selina ben diye cevaplar. Bunun üzerine sevgili Nigel bir kadının gönlünü kazanmak istiyorsan o kadının rakiplerini ortadan kaldırmaktan geçer diye karşılık verir. Nigel cinayet işlememe mi öneriyorsunuz diye çıkışınca Selina tabii ki hayır diye karşılık verir. Konuşmasına devam Selina Nigel’dan Ethan’ı kastederek malı bana getireceksin bende oğlanı ele geçirmesini ister. Bunun üzerine Nigel şu bahçıvan bozuntusunu getirip şu kostümlü kızın takip etmesini sağlayacaksın belirli bir nedeni var mı diye sorar. Selina geçerli bir nedeni yok diye cevaplayınca Selina’in büyü yaptığı cevizi açarak örümceği kabuğundan çıkartır. Selina Nigel’a yeni oyuncağımda ustalaşmam konusunda da ustalaşmam gerekiyor der. Daha sonra Ethan ayılır Kara’yı görür. Ethan Kara’yı görünce ben neredeyim Linda nerede diye sorar. Kara Linda’in güvende olduğunu söyler. Ethan Kara’ya niye cadılar bayramı kostümü ne iş diye sorunca Kara bu kostüm değil bu benim elbisem şimdi lunaparka gitmeliyim halletmem gereken bir işim var diye karşılık verir. Ethan Kara’in Linda olmadığını bilmediği için Linda’yı aramaya çıkar. Ethan tam giderken Kara Ethan’in üzerinden uçar. Ethan şaşkınlıkla Kara’ya kafamın üzerinden uçtun Superman’in yakını mısın der. Kara Ethan’a evet Superman benim kuzenim olur diye cevap verir.

Nigel cebinden garip görünümlü bir sopa çıkarır. Bianca Nigel’a bu ne diye sorunca Burundi asası saf kötülüğün asası diye cevap verir.  Selina Omegahedron’u Nigel’da Burundi asasını kullanarak büyü yapmaya başlar. Bu arada Kara Ethan’a Linda’ya nasıl âşık olabilirsin daha onu tanımıyorsun bile der. Bunun üzerine Ethan evet ona aşığım ve başı derteyse onu bulmak der. Kara yapma deyince Ethan bak kim olduğun benim için önemli değil beni zor kullanmaya mecbur etme der. Bunun üzerine Kara şansın olmaz diyerek Ethan’ı öper ve Ethan Linda’in Kara olduğunu anlar.  Kara Ethan ile öpüşmeye devam ederken Ethan büyü yoluyla Selina’in mekânına götürülür. Bunun üzerine Kara’da süper hızını kullanarak son sürat Selina’in mekânına doğru uçar.  Bu arada Selina Nigel’a beni hak ediyorsun tam bir dâhisin diyerek Nigel’i öpmeye başlar. Daha sonra Nigel’in elindeki asayı alarak Nigel’i acuzeye çevirir. Selina bu çöplükten kurtulalım der.

Jimmy’in yanına gelen Lucy ne yapıyorsun sen der. Jimmy Lucy’ye kasabanın ortasında kurulan dağı ve tepesindeki şatoyu gösterir. Bu arada Selina’in şatosuna giren Kara Ethan’i arar. Ethan’ı bulan Kara tam Ethan’i kurtarmaya çalışırken kendisini görünmez bir güç alanında bulur. Daha sonra Ethan’in yanında beliren Selina büyülediği Ethan’i tutkuca öperken sonsuza kadar yaşayacağın hapishanenin tadını çıkarak diyerek Hayalet Boyutuna yollar. Kara Hayalet boyutuna giren güçlerini yitirir ve bir bataklığa saplanır. Bu arada güçleri ile hükümdarlığa başlayan Selina’in yolu protestocular tarafından kesilir. Protestocular arasında bulunan Lucy Selina’ya arkadaşım Linda nerede diye sorar. Selina kim deyince Lucy Linda’in Selina’in kurduğu dağdan sonra kaybolduğunu söyler. Bunun üzerine Selina ve Bianca Linda’in aslında Kara olduğunu anlar. Daha sonra Selina Lucy diğerlerini adamlarına yakalattırır. Daha sonra Kara’in dönmesi halinde elinde bir koz olması için Jimmy, Lucy ve Nigel’i tavana astığı kafeslere koyar.

Kara ve Zaltar Hayalet Boyutunun çıkış yoluna doğru zorlukla ilerlerken Selina Kuzey Amerika kıtasını hükmetmeyi düşünür. Bu arada Omegahedron hareket edip sesler çıkarmaya başlayınca Bianca korku içinde Selina’ya şunu susturabilir misin der. Selina o ne istiyorsa onu alır deyip Bianca ile ilgilenmeyip harika der. Kara Zaltar’a korkuyorum deyince Zaltar korkularını kabullen, iblislerinle yüzleş ve girdapta kaderinle yüzleş dedikten sonra girdabın kıyısında ilerlemeye başlar. Kara çaresiz bir halde yapamıyorum deyince Zaltar Kara’ya yapabilirsin Kara diye karşılık verir.  Dha sonra Zaltar Kara’in elini tutup yukarıya çıkartır. Bu arada Selina Kara’in Hayalet boyutundan çıkmaya çalıştığını görünce Kara’ya ilk ateş topları yollar daha sonrada şeytan fırtınası yollar. Bunun üzerine Zaltar kendisini feda edip girdapa kendisini atıp Kara’yi kurtarır. Zaltar’in fedakârlığı sayesinde cesaretini toplayan Kara en sonunda çıkış yolunu bulur. 

Selina’in mekânına giren Kara eğlenceni yaşadın Selina şimdi teslim ol der. Bunun üzerine Selina beni yenebileceğini mi düşünüyorsun diyerek kafeslerde tutuğu Nigel, Lucy ve Jimmy’yi öldürmekle tehdit eder. Kara Selina’ya yerinde olsam yapmazdım deyince Selina Kara’ya ben değilsin Supergirl diyerek üçlüyü kızgın demir çubukların olduğu yere atar. Kara süper nefesini kullanarak demir çubukları soğuttuktan sonra Jimmy, Lucy ve Nigel’i kurtarır. Daha sonra Kara Selina’ya herkesin sana hizmet etmesini istiyorsun deyince Selina doğru bunu sende dâhilsin diyerek gölgelerin gücü belir diyerek bir çeşit iblisin çıkmasını sağlar. İblis Kara’yi kendisine çekerek parçalamaya çalışır. Kara artık dayanamıyorum derken Zaltar’in her zaman senin yanındayım deyince bir kez daha güvenini kazanır ve iblisin elinden kurtulur. Nigel Kara’ya Selina’yı iblisle yüzleştirir der. Kara süper hızı ile yarattığı girdap sayesinde iblis ve Selina’yı girdabın içine sokar. Bianca, iblis ve Selina girdap tarafından aynaya çekilirler. Daha sonra Kara herkesle vedalaştıktan sonra Omegahedron’u alıp Argo şehrine doğru uçar ve film biter.




 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...