https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

27 Nisan 2018 Cuma

Don Salvatore - l'ultimo Siciliano


Filmimiz genç bir adamla bir kadının yatmasıyla başlar. Sevişme sonlanınca kadın adının Salvatore olduğunu öğrendiğimiz adama keşke karın olsaydın her gün sana hanımlık edip yemeklerini hazırlardım der. Daha sonra adının Paolo olduğunu öğrendiğimiz adam Salvatore ’ye seslenir. Salvatore Paolo’ya ne var diye seslenince Paolo Salvatore’ye polisler geliyor çabuk ol diye seslenir. Bunun üzerine Salvatore seviştiği kadının evinden acele ile çıkar. Paolo ile araba içinde gezen Salvatore Paolo’ya durmasını söyler. Bir çiftliğin önünde duran Salvatore Paolo’ya şu atları yürütelim baronesin umurunda olmaz der. Paolo ve Salvatore atları kaçırmak için hamle yapacakken bir kadının şarkı mırıldanmasını duyar. Bunun üzerine Salvatore Paolo’ya benim halletmem gereken bir iş var deyince Paolo heyecanlı bir biçimde Salvatore’ye nereye gidiyorsun aynasızlar peşimizde der ama Salvatore sesin kaynağı olan ahıra gider. Salvatore ahırda kısa boylu kısa sarı saçlı orta boylu kadına nasıl gidiyor der. Nicoleta uzun zamandır yoktun ortada deyince Salvotore sizin atları ödünç alıp gideceğim bir yolculuk hediyesi alabilir miyim dedikten sonra Nicoleta ve Salvatore ahırda yiyişirler.

Salvatore’in yanına geldiğini gören Paolo Salvotore’ye çabuk olalım polis birazdan damlar der ve Salvatore ve Paolo atları yürütürken Baronese yakalanırlar. Otuzun ortalarında sarı uzun saçlı bir kadın olan Salvatore’ ye niye atlarımı çalıyorsunuz diye sorar. Salvatore baronese hırsızlık yapmıyorum yalnızca ödünç alıyorum diye cevaplar. Bu arada Paolo Salvatore’ ye aynasızlar geliyor deyince Salvatore baronesin yanından ayrılır. At sırtında polislerden kaçan Paolo ve Salvatore ormanlık alana doğru giderken Salvatore omuzundan vurulur. Paolo endişeli bir ses tonuyla Salvatore’ ye iyi misin diye sorar. Salvatore Paolo’ ya iyiyim devam edebilirim diye cevap vererek ormanın derinliklerine doğru at sürer. Bu arada Lucia adlı esmer bir kadın top sakallı saçları seyrek ince yapılı adama Don Zino Salvatore’ ye yardım etmelisiniz kendisi yaralı ve polisler peşinde diyerek Don Zino ’un yardımını ister.  Don Zino Lucia’ya Salvatore dik kafalı bir hergele niye yardım edeyim deyince Lucia lütfen Don Zino bir doktor bulmalıyız Salvatore ’un düzgün bir tedaviye ihtiyacı var diye yalvarır. Bunun üzerine Don Zino Lucia’ya Salvatore’ ye yardımcı olacağım sende bana minnetini sunacaksın dedikten sonra Lucia hem Don Zino ve Don Zino ‘un korumasıyla aynı anda beraber olur.

Don Zino ‘un getirdiği doktor Salvatore’in yarasını diktikten sonra Salvatore doktora durum nasıl diye sorunca doktor Salvatore’ ye endişe etme diye cevap verir. Bu arada sarı uzun saçlı genç heyecanla Paolo’ya Salvatore’in durumunu sorar. Paola adı Giovana olan ağır yaralanmadığını yalnızca kurşunun sıyırdığını cevaplar. Doktor giderken Salvatore’ ye birkaç gün istirahat etmesini tembihler. Doktor ve Paolo gidince Salvatore Giovana günah dolu anlar yaşarlar. Daha sonra başka yerde Paolo Lucia’ya Salvatore’dan hayır gelmez onun gönlü Giovanna’da gözünü açsan seni seven birilerini bulabilirsin der ve ayağa kalkar. Bunun üzerine Lucia Paolo’ya bende seni seviyorum diyerek Paolo’ya sarılır ve Paolo ve Lucia yiyişmeye başlarlar. Ertesi gün Salvatore Paolo ve Giovana’ya bizi uzun süre idare edecek büyük bir iş yapmalıyız ama riski az olmalı adam kaçırmalıyız doğru kişi olursa yüklü miktarda para toplayabiliriz baronesin İngiliz kocası olabilir para içinde yüzüyorlar der.



Baronesin İngiliz kocası Wallace karısına yemek masasında bugün çok güzel geçecek kendimi çok şanslı hissediyorum der demez içeri Salvatore girer. Wallace Salvatore ’ye bu saygısızlığın manası nedir açıklayın der. Bunun üzerine barones kocası Wallace’a sanırım bu bir adam kaçırma olmalı deyince Salvatore baronese doğru bildiniz biz hayduduz değil mi ve haydutlar adam kaçırır barones diye karşılık verir.  Daha sonra Salvatore baronese çok güzel bir kolyeniz var ama biz centilmeniz o yüzden kadınların mücevherlerini boyunlarında tutmasını isteriz der. Daha sonra Salvatore baronese gizli hazinelerinizi keşfetmek isterim der ve Wallace’ın başına iki adam diktikten sonra Paolo ile baronesin odasına gider.  Barones çekmecesinden bir takım metal paralar çıkarır. Bunun üzerine Paolo baronese bizi düzmeye kalkışmıyorsun değil mi diye sorunca barones Paolo’ya sizi düzme niyetinde değilim bu paralar aslında altın der. Bunun üzerine Salvatore baronese ama biz sizi düzeceğiz dedikten sonra barones Paolo ve Salvatore ile beraber olur. Sevişme bitince Salvatore, Paolo ve barones Wallace’ın yanına giderler.  Salvatore Baronese altınlar sende kalabilir biz kocanı alacağız fidye parasını öde yoksa kocanı harcarız diyerek Wallace’ı zorla götürürler.,



Don Zino belediye başkanının yanına gider. Don Zino beni çağırtmışsınız sayın başkan deyince belediye başkanı Salvatore Guıilono kasaba için tehdit oluşturuyor hatta Roma’da bulunan arkadaşlarımda bu konu hakkında endişeliler der. Bunun üzerine siz güçlü birisiniz niye benim yardımı mı istiyorsunuz diye sorar. Belediye başkanı sen benden daha güçlüsün dedikten sonra Don Zino insanlar bana saygı duyar o kadar diye karşılık verince belediye başkanı Salvatore toprakları sahiplerinden alıp halka dağıtacakmış der. Bunun üzerine Don Zino Salvatore’yi dert etmeyin sayın başkan o iş bende bu arada Roma’da ki arkadaşlarınızla benim hakkımda uydurulmuş dedikodular hakkında konuşursunuz değil mi sayın başkan dedikten sonra belediye başkanın yanından ayrılır.  Bu arada Giovana ve Salvatore evlenirler ve ardında Salvatore’in arkadaşları düğünü kutlamak amacıyla grup sekse girişirler ve film biter.

    


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...