https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

16 Mart 2018 Cuma

The Erotic Adventures Of Zorro

Filmimiz ormanda otuzunun ortalarında avdan dönen at kuyruklu bir adamla başlar.  Daha sonra at kuyruklu adam ahırda samanları toplayan kısa saçlı hizmetçi kadına arkadan yaslanır. Önce şaşıran hizmetçi daha sonra at kuyruklu adama sen miydin der. At kuyruklu adam hizmetçiye korku seni daha da çekici yaptı bir erkeği doruk noktasına çıkartıyorsun mükemmel bir kadınsın dedikten sonra at kuyruklu adamla hizmetçi ahırda yiyişmeye başlar. Bu arada yatak odasında iki genç kadın yatakta konuşmaya başlarlar. Kızıl saçlı adı Mona kadın bir sürü erkek peşimde ama gönlüm başkasında der. Bunun üzerine Mona’nın hizmetçisi Linda merak etmeyin sizde doğru erkeği bulup kendi eviniz olacak der. Bunun üzerine Mona hizmetçisine sanmıyorum sevgili Linda onu gördükten sonra bir başkasının yanında olmak bile tahammülümün ötesinde o maskeli adam aklımdan hiç çıkmıyor der. Linda Mona’ya alınmayın hanımım ama burası küçük bir yer zaten güzelliğiniz ve servetiniz sizi iyi bir gelin adayı yapıyor der. Bunun üzerine Mona çok tatlısın Linda hem de ellerin tenimi çok iyi tanıyor dedikten sonra Linda hayatınızın aşkının da elleriyle siz mesut edeceğine eminim der.  Bunun üzerine kumral kadın Linda ’ya sen bana kardeşten yakın oldun dedikten sonra lezbiyen ilişkiye girerler.
At arabasından iyi giyimli bir genç bir adam çıkar. Elindeki gülü koklayan genç adam iç çekerek umarım bu konakta bu gül gibi ferahlatıcı bir kokusu vardır der. Genç adam konağın içine geçerken önü üniformalı bir adam tarafından kesilir. Üniformalı adam genç adama ben Sergei Martinez size nasıl yardımcı olabilirim diye sorar. Genç adam adının Diego Di Santo Monica olduğunu söyledikten sonra ben bu konağın sahibinin oğluyum der. Sergei Diego’dan özür diler Diego Sergei ‘ye senin hatan değil asker diye karşılık verir. Daha sonra Diego Sergei ’ye niye askerler konakta nöbet tutuyorlar diye sorar. Sergei Diego’ya buna cevap verme yetkim yok deyince Diego o zaman kimin yetkisi var diye sorar. Bunun rütbeli bir asker gelip benim cevap verme yetkim var ben Yüzbaşı Vincento Morris sizinle tanıştığıma memnun oldum diyerek Diego’nun elini sıkar. Diego hala soruma cevap alamadım deyince Yüzbaşı Morris Diego’ya   umarım içeride sorularınızın cevabını alırsınız der.

İçeri geçen Diego Yüzbaşı Morris vasıtasıyla filmin başında ahırda hizmetçi ile yiyişen Bay Sanchez ile karşılaşır. Vali Sanchez Diego’ya evinize hoş geldiniz Bay Monica der.  Bunun üzerine Diego Vali Sanchez’e Yüzbaşı Morris’e dediğim gibi sorularımın cevabını alamadım der. Vali Sanchez Diego’ya ne deseniz hakkınızdır lakın sizin ayrılığınızdan beri her şey çok değişti der. Bunun üzerine Diego Bay Sanchez’e hassasiyeti için teşekkürlerini sunar.  Bu arada siyah saçlı hoş bir bedene sahip genç bir kadın içeri girer. Genç kadın sitem dolu bir sesle konağa bir misafir geliyor ve yine en son ben öğreniyorum der. Yüzbaşı Morris Diego’yu Maria Sanchez ile tanıştırır. Diego Maria’nın elini öperek bu konakta böyle bir güzelliğin bulunması çok hoş diyerek iltifata bulunur. Bunun üzerine Carmen çok naziksiniz Bay Monica diyerek iltifata karşılık verir.  Daha sonra Carmen Diego’ya aklıma takılan bir soru var niye yıllardır buraya ayak basmadınız sonra niye buraya döndünüz dedikten Diego’nun biraz daha kalmasını rica eder. Diego ekselansları, Yüzbaşı Morris ve özelikle sizden özür dilerim ama teklifinizi kabul edemem deyip gider. Bunun üzerine Lord Sanchez karısı Maria’ya yabancı bir adamla aşırı derecede içli dışlı olmanız kanımca doğru değil der. Bunun üzerine Maria kocasına ne düşündüğün veya ne hissettiğin hakkında zerre umursamıyorum şimdi dışarı çıkıp gezineceğim diyerek kocasını tersler. Maria gittikten sonra Yüzbaşı Morris’ Bay Sanchez’e Maria’nın Diego ile çok alakadar olmasının endişe verici olduğunu belirtince Lord Sanchez Yüzbaşı Morris Diego hakkında endişelenme o yalnızca eskini evine çiçekle gelen bir yabancı diyerek Yüzbaşı Morris’in endişelerinin yersiz olduğunu belirtir.
Konaktan ayrılmak üzere olan Diego’nun dikkatini iki asker tarafından sürüklenen işkenceye uğradığı belli olan adam dikkat çeker. Diego at arabası şoförüne burada ne oluyor diye sorar. At arabası şoförü Diego’ya bağışlayın ama size cevap verme yetkim yok der. Bunun üzerine Diego şoföre benimle konuşabilirsin diyerek güvenini kazanır. At arabası şoförü Diego’ya babanız tam bir beyefendi ve şimdi vergilerini ödemeyenler için hayat zorlaştı der. Bunun üzerine Diego şoföre çiftlik evine dönelim dedikten sonra konaktan dışarı çıkan Linda ve Mona’yı görür.  Linda Mona’ya erken dönelim hanımefendiyi kızdırmayalım der. Bunun üzerine Diego birdenbire Mona’nın önünde belirir ve Mona’ya bir gül verir. Bunun Mona manalı bir şekilde Diego’nun arkasından bakar. Çiftlik evine dönen Diego’yu annesi, babası ve Valerie karşılar. Anne ve babasıyla akşam yemeğine oturan Diego’ya babası Vali Sanchez ’in olmayan borç yüzünde halka zülüm çektirdiğini söyler. Bunun üzerine bu saçmalık ve kanun dışı insanlar buna nasıl göz yumuluyor deyince Diego’nun babası devlet benim yerime Sanchez’e valilik unvanını verdiler bizim yapacağımız bir şey yok der. Bunun üzerine Diego müsaadenizle odama çıkıp uyuyacağım sabah dinç kafayla bu mesele ile ilgileneceği söyleyip gider. Diego gittikten sonra Bayan Monica kocası Bay Monica’ya Diego haksızlığa asla gelemez biliyorsun değil mi diye sorunca Bay Monica karısına sarılıp biliyorum hayatım der.

Konakta Linda saçlarını tarayan Mona’ya bu kadar çaba niye zaten güzelsiniz diye sorunca Mona daha güzel olmalıyım der. Bunun üzerine Linda Mona’ya bütün bunlar Bay Monica’yı etkilemek için değil mi diye sorar. Mona bana baktığında içimin ısındığını hissetim deyince Linda Mona’ya hanımım kabalık etmek istemem ama Bay Monica’nın elinden pek çok kadın geçmiş deyince Mona Linda ’ya bu konularda tecrübelisin bana yardım etmelisin der. Linda ilk Mona’nın isteğini geri çevirir ama Mona ısrarını sürdürünce Linda Mona’ya yardım etmeyi kabul eder. Linda Mona’ya bir erkekle öpüşme ve yiyişmeyi büyük bir incelikle öğretir ve öğretme faslı lezbiyen ilişkiye dönüşür.  Daha sonra başka bir yerde Vali Sanchez ve karısı Maria kuvvete günah dolu anlar yaşarlar.  Ertesi gün kasaba halkı günlük işleriyle uğraşırken iki asker valiliğin ilanını asar. İlanda vergilerin artırıldığını vergisini ödemeyenin de cezalandırılacağı yazar ve birdenbire maskeli siyahlar içerisinde atlı gelir. Maskeli adam valilik muhafızlarını etkisiz hale getirdikten sonra kendi ilanını asar. İlanda Vali Valerino Sanchez’in zulmünün biteceği yazar ve maskeli adam atına binip gider.  Yüzbaşı Morris bir kadınla oynaşırken içeri valilik muhafızı size önemli haberlerim var yüzbaşım der. Yüzbaşı Morris muhafıza selametin için umarım önemlidir yoksa bedelini ağır ödersin der. Muhafız maskeli adamın astığı ilanı verir ve ilanı okuyan Yüzbaşı Morris’in yüzünde öfkeli bir ifade oluşur.

Gece vakti Bay Monica oflayınca Bayan Monica ne oldu diye sorar. Bay Monica maskeli adamı düşündüğü vali ve adamlarına karşı çıktığına göre yiğit ve güçlü biri olduğu belli kim olduğunu bilmek isterdim deyince Bayan Monica kocasına en azından zulme karşı çıkan biri var ve bunun için ona minnetlerimizi sunmalıyız ama senin aklında başka şeyler var ama şunu unutma hepimizi kollayan mutlak bir güç var der.  Bayan Sanchez defalarca Diego ismini söyleyerek kendisini tatmin ederken içeri Yüzbaşı Morris gelir ve Marie Sanchez ile Yüzbaşı Morris çılgınlar gibi sevişirler. Bu arada Vali Sanchez odasında not tutarken içeri maskeli adam girer. Maskeli adam kılıcını Vali Sanchez’e tutar. Vali Sanchez maskeli adama sen kimsin buraya nasıl geldin diye sorar. Bunun üzerine maskeli adam Vali Sanchez’e sana birkaç lafım halktan haksız yere vergi toplamayacaksın deyince Vali Sanchez vergileri kanunlar çerçevesinde toplatıyoruz diye karşılık verir. Bunun üzerine maskeli adam Vali Sanchez’e kanunları senden daha iyi biliyorum ayrıca birde mağdur halka işkence uygularsan sonraki gelişimde bu kadar merhametli olmam der. Maskeli adam gittikten sonra içeri Yüzbaşı Morris ne oldu diye sorar. Vali Sanchez panik içinde Yüzbaşı Morris’e bittik biz o şerefsiz hepimizin sonunu getirecek deyince Yüzbaşı Morris Vali Sanchez’e korkmayın efendim şerefim üzerine yemin ederim her şey eskisi gibi olacak der.
 Öğlen Yüzbaşı Morris halktan vergi toplarken maskeli adam ortaya çıkar ve üzgünüm Yüzbaşı Morris ama paraya ihtiyacım var diyerek vergi paralarının toplandığı kutuyu götürür.  Yüzbaşı Morris emrindeki askerlere yakalama emri verir. Askerler bir süre maskeli adamı kovalar ama maskeli adam kurnazlık ederek yol üstündeki eski bir binaya saklanarak askerleri atlatır. Gece olduğunda maskeli adam konağa girip Mona’nın odasına girer. Ertesi gün valiliğin ar arabasını durduran maskeli adam şoföre endişe etme işim hemen bitecek der. Aracın içine bakan maskeli adam at arabasının boş olduğunu görür ve arkasından Yüzbaşı Morris ve askerleri belirir. Yüzbaşı Morris maskeli adama yolun sonu deyince maskeli adam sen bir korkasın yüzbaşı diyerek kılıcını savurarak ilk kim kılıcımın tadına bakacak der ama maskeli adam etkisiz hale getirilir. Maskeli adamın Diego olduğu öğrenilir ve zindana koyulur. Zindana gelen Vali Sanchez Diego’ya benden çaldıkların nerede diye sorar. Diego valinin sorusuna cevap vermeyince Vali sinirlenip seni pişman ederim duyuyor musun diye bağırınca Diego sessiz olsana yorgunum görmüyorsun deyince Vali Sanchez öfkeden köpürür. Bunun üzerine Yüzbaşı Morris Vali Sanchez’e sakin olun efendim er ya da geç direnemeyecek der. Akşam olduğunda Vali Sanchez maskeli bir şahıs gelir ve Vali Sanchez korku içerisinde lütfen merhamet göster her şey Yüzbaşı Morris’in fikriydi diye yalvarır. Maskeli şahıs maskesini çıkartınca Maria olduğunu öğreniriz. Rahatlayan Vali Sanchez Maria ile yiyişmeye başlar. Aynı esnada Linda ile Yüzbaşı Morris ile günah dolu dakikalar geçirir ve bunu fırsat bilen Mona Diego’yu zindandan kurtarır. Yüzbaşı Morris’in odasına basan Diego Yüzbaşı Morris’e düelloya davet eder. Bunun üzerine Yüzbaşı Morris Diego’ya üstümü düzelteyim der ve üstünü düzelttikten sonra iki adam kılıç kavgasına girer uzun süren çetin kavgadan sonra Diego Yüzbaşı Morris’in göğsüne saplayıp öldürür. Ertesi gün Vali Sanchez görevinden istifa ederek görevi bir kez daha selefi Diego’nun babası Bay Monica’ya bırakır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...