https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Aralık 2017 Cumartesi

White Cannibal Queen


Filmimiz takriben dokuz yaşında bir kızın anneciğim yalnız yatmaktan korkuyorum demesiyle başlar. Küçük kızın babası içeri girip tatlı dille Sarah koca kız oldun artık deyince Sarah tamam babacığım müzik kutumu açıp bana iyi geceler öpücüğü verebilir misin der.  Sarah’ın babası kızının isteklerini yerine getirip odadan çıkar. Sarah müzik kutusuna bakarak uykuya daldıktan sonra Sarah’ın babası Jeremy tekne kaptanı ile laflar. Tekne kaptanı bu bölgenin tekin olmadığını söyleyince Jeremy nasıl yani diye sorar. Bunun üzerine tekne kaptanı bir Fransız kafilesinin yamyamlar tarafından saldırıya uğradığını söyleyince Jeremy belki de yabani hayvanlar saldırmıştır diyerek karşılık verir.  Daha sonra karısının yanına giden Jeremy Elisabeth sen ve Sarah’ın burada kalmamanız lazım der. Elisabeth niye böyle düşünüyorsun diye sorunca Jeremy burası tehlikeli ve bilinmeyen bir bölge der. Bunun üzerine Elisabeth niye böyle düşünüyorsun bütün zorlukları beraber aştık derken birdenbire Elizabeth’e bir ürperti gelir. Bunun üzerine Jeremy üşüdüysen sana sıcak bir şeyler getireyim diyerek Elizabeth’in yanından ayrılır. Bu arada tekne kaptanı dışarıyı kontrol ederken birden sırtına saplanan mızrakla ölür ve daha sonra ilkel kabile mensubu yamyamlar Elisabeth’e bir sırtlan sürüsü gibi çullanırlar. Elisabeth yamyamlar tarafından insafsızca yenilirken çığlıklara gelen Jeremy kafasına yediği darbeyle yere yıkılır. Bu arada yamyamlardan biri Sarah’ın kaldığı kamaraya çıkar ama Sarah saklandığı için Sarah’yı bulamaz. Jeremy’i kabilelerine getiren yerliler Jeremy’in kolunu koparttıktan sonra kabile dansına girişirler. Bu arada kabilenin şefi dokuz veya on yaşlarındaki oğluna kıyıya vurmuş Sarah’yı göstererek Beyaz Tanrıça der.

Yamyamların elinden kurtulan Jeremy sendeleyerek orman içinde yürürken yere yıkılır ve bu arada orman içinde dolanan iki kişi Jeremy’i bulup hastaneye yetiştirir. Daha sonra hastaneden orta yaşlı bir kadına telefon açılır.  Telefondaki şahıs otuzunun ortalarında kadına Bayan Sheldon Profesör Jeremy Taylor’ı tanır mısınız diye sorar. Bayan Sheldon evet diye cevap verince telefondaki şahıs Profesör Taylor’ın ormanda saldırıya uğradığını kolunu kaybettiğini ve Profesör Taylor yamyamların saldırısına uğradığını iddia ediyor dedikten sonra Bayan Sheldon telefonu kapatır. Bu arada hemşire Doktor Ana’ya gidip Profesör Taylor kriz geçiriyor der. Jeremy histerik bir biçimde karısının ölümünün detaylarını verirken Doktor Ana Jeremy’e hatırlamamaya çalış daha rahat edersin diye teskin eder. Bu arada hastaneye gelen Bayan Sheldon Doktor Ana’ın teskin ettiği Jeremy’in yanına gelip merhaba ben Barbara Sheldon Sheldon vakfının başkanıyım Malavi’ye bir seyahat tertipliyorum der. Bu arada Barbara’ın asistanı altmış yaşlarında olan Robert şımarık bir ses tonuyla Jeremy’e o vahşilerle yaşadığınız etkileyici anlar ne muhteşemdir herhalde deyince sinirlenen Jeremy bir hışımla kalkar. Jeremy’in arkasından giden Doktor Ana onları umursama senin ne yaşadığını bilmiyorlar der.

Ertesi gün Jeremy’in odasına giren Doktor Ana Jeremy’e bugün hava güzel dolaşalım hem de Noel süslemelerine de görürsün der. Jeremy ve Ana sokakta gezinirken kızı Sara’yı görür ve Sara’ın arkasından koşmaya başlar. Jeremy peşinden koşan Ana Jeremy’e ne oldu diye sorar. Kendine gelen Jeremy adım Jeremy Taylor 1941 Ohio doğumluyum tropik bölge hastalıkları hakkında uzmanlığım var. Sheldon vakfı tarafından Malavi’ye götürüldüm Malavi’ye giderken karım yamyamların elinde vahşice can verdi ve kızımda kayboldu der.  Daha sonra Barbara ve Robert evlerinde oynaşırken içeri Jeremy gelir Barbara ile hususi bir konu hakkında konuşmak istediğini belirten Jeremy Robert’in gitmesini ister. Bunun üzerine Barbara Robert yakınım olur ne anlatacaksanız anlatın der. Jeremy hafızasına kavuştuğunu söyleyerek başına gelenleri anlatmaya başlar. Jeremy gezi esnasında nehirden geçtiklerini karısı ve kızının hiç istememesine rağmen kendisiyle beraber geldiklerini ve bir süre sonra teknelerine yamyamların saldırdığını karısının yamyamlar tarafından öldürüldüğünü ve kızının da aynı saldırı esnasında kaybolduğunu anlatır. Bunun üzerine Barbara kahkaha atarak senin çatlak olduğunu duymuştum ama bu kadarda çatlak olduğunuzu tahmin edememiştim dedikten sonra Robert küstah bir tavırla ipe sapa gelmez hikâyelerinle zamanımızı harcama defol diyerek Jeremy’i evden kovar.

Ormanın derinliklerinde ölmek üzere olan kabile reisi yerlilerin arasında yatarken Beyaz Tanrıça’yı çağırır. Yirmili yaşlarında nerdeyse çıplak sayılacak genç bir kadın son nefesini vermek üzere olan yaşlı adama eğilerek yaşlı dediklerini dinlemeye başlar. Kabile reisi beyaz Tanrıça ’ya kabilenin bekası için oğlu Yakake ile evlenmesini ister ve son nefesini verir.  Bu arada Ana ve Jeremy salaş bir bara girip barmene Portekizli bir tüccar olan Bay Martin’i aradıklarını söyler. Barmen eliyle Bay Martin’i gösterdikten sonra Bay Martin’in yanına giderler. Jeremy yemeğini yiyen Bay Martin’e Bay Martin misiniz diye sorunca Bay martin ben oyum diye cevap verir. Aldığı cevap üzerine Bay Martin’in yanına oturan Jeremy Bay Martin’e bu bölgeyi avucunuz içi gibi biliyorsun deyince Bay Martin Jeremy’e evet ama o bölgeye pek bulaşmam diye cevap verir. Bunun üzerine Ana ama bu bizim çok önemli deyince Bay Martin Amerikalılar için Ruslarda önemli ama bunu mesele haline getirmiyorlar der. Jeremy sakin bir ses tonuyla o bölgeye gitmem gerek bunun silaha, malzemeye ve bir sürü adama ihtiyacım var der. Bay Martin umursamaz bir şekilde eğer şansın ve epey paran varsa canına susamış birilerini bulup Maksadenler’in bölgesine gidebilirsin der. Bunun üzerine Ana Bay Martin’e Jeremy ’in kızının Maksadenler tarafından kaçırıldığını söyler.  Bay Martin kızın ne kadar süredir kayıp olduğunu sorunca Jeremy yıllardır diye cevap verir. Bunun üzerine Bay Martin Jeremy’e kızını unutsan iyi olur dedikten sonra Jeremy’in kopuk kolunu göstererek zaten bu vahşilerin yaptıklarını ilk elden biliyorsun deyince hiddetlenen Jeremy ayağa kalkarak Bay Martin’e sen ne utanmaz fırsatçı aşağılık bir asalaksın deyip gider. Bay Martin Jeremy’in arkasından hayatımı sürdürebilmek için ne gerekiyorsan onu yaptım der. Ana ve Jeremy bardan çıkarken barın kapısında Robert ile karşılaşırlar. Bunun üzerine Jeremy Robert’a burada ne işin var diye sorar. Robert civarda geziniyordum uğradım diye karşılık verince Jeremy Robert’a aptal ayağına yatma maksadın ne diye sorar. Robert sahte bir samimiyet hissiyle anlattıkların beni derinden etkiledi o sebepten dolayı keşif gezine maddi destekte bulunacağız yarın yatta buluşuruz dedikten sonra gider.

Barbara’ın yatına gelen Jeremy’e Barbara önceki karşılaşmamızdaki kabalığım için beni mahzur görün o gün biraz sarhoştum der. Daha sonra Barbara arkadaşlarına Jeremy’i yapacakları keşif gezisinin yöneteceğini açıklar. Bunun üzerine Robert seni keşif gezisinde sana yardımcı olacak kişilerde olacak dedikten sonra pek tekin olmayan iki kişiyi gösterir. Kıvırcık saçlı adama doğru yaklaşan Jeremy adı Lucas olan adamla konuşmaya başlar.  Jeremy Lucas’a Maksaden bölgesine gideceklerini belirtince Lucas bölgenin tehlikeli olduğunu bildiğini ve bu işe para için girdiğini belirtir. Robert heyecanlı bir tavırla yarın yamyam avına başlayacağız der. Gece olduğunda Ana Jeremy’in yanına gidip oynaşmak ister ama Jeremy hala karısının yasını tutuğu için Ana’ın isteğini kabul etmez ama Ana ısrarını sürdürünce Jeremy Ana ile beraber olur. Ertesi gün Jeremy ve mürettebat gezi için hazırlanırken Barbara ve arkadaşları umarsızca dans edip eğlenirler. Bu arada Kabile reisi olan Yakake ölmüş bir kadının kafatası önünde ey ulu tanrıça kabilemize getirdiğin Beyaz tanrıça ile kuracağım bağ ile kabilemizin bekasını güçlendireceğim dedikten sonra beyaz tanrıça ile gerdeğe girer. Bu arada yerliler Yakake ve Beyaz Tanrıça’nın düğününü danslar eşliğinde kutlarken yerlilerden biri gelerek beyaz adamların bölgelerine girdiğini haber verir. Kulübesinden çıkan Yakake halkına beyaz adamların mekanlarına girdiklerini lakin mekanlarına giren tek bir beyaz adamı yaşatmayacağına ant içer.  

Jeremy ve diğerleri ciplerden inip geziyi yürüyerek yapma kararı verirler. Keşif kafilesi ormanın ücra köşelerinde yürürken Barbara ve Robert kaygısız bir şekilde fotoğraf çektirmeyle meşgul olurlar. Johny Barbara ve Robert’in resimlerini çekerken Barbara bilmeden kopartılmış bir ele basar. Sinir krizi geçiren Barbara ağlama nöbeti geçirir.  Bu arada Jeremy ve gezi ekibi Maksaden kafilesi tarafından öldürülmüş insanların cesetleriyle karşılaşırlar. Bu arada kafileden Maria ve Earnest kampa doğru kaçarlar.  Jeremy etrafta dolanırken kan dondurucu bir çığlık duyar. Kafile çığlığın kaynağını aramak için Maria ve Earnest’a seslenirler ama Maria ve Earnest kabile üyelerinin kurbanı olmuşlardır. Jeremy ve kafile ormanın en ücra köşelerine kaçarken arkada kalan Robert kalp krizi geçirmeye başlar ve çalılıklarda saklanan yerli tarafından üflemeli borudan atılan okla vurularak öldürülür. Bu arada takati kalmayan Barbara Jeremy ‘e daha fazla devam edemeyeceğim senin yamyam hikayene inanmamıştım yalnızca seninle maytap geçmek için bu geziyi tertiplemiştim der. Bunun üzerine tüm soğuk kanlığını koruyarak Barbara ’ya az bir mesafemiz kaldı der. Barbara artık adım atacak takatim bile kalmadı biraz dilenmem lazım diye vızıldanmaya başlar en sonunda Barbara yere yıkılır ve Jeremy matarasından yerde yarı baygın yatan Barbara ‘ya su verir. Bunun üzerine Barbara Jeremy’e Allah razı olsun senden umarım kızını bulursun der. Bu arada ağaçlarda saklanan yerlilerden biri okla kafileden birini vurur. Bunun üzerine Lucas okun atıldığı yöne doğru koşar ama başka bir yerlinin okuyla can verir. Daha sonra kafileden başkaları da kabile üyeleri tarafından okla öldürülür. Yamyamları gören Ana ve Johny Barbara’yı bırakarak kaçmaya başlarlar. Yerde hareketsiz yatan yerliler Barbara’yı canlı olarak bıçakla parçalayıp canlı halde yemeye başlarlar.

Johny ve Ana ormanda can havliyle kaçışırken önlerine bir yılan çıkar. Johny tüfeğini ateşleyerek yılanı öldürür ve sesi Jeremy ikiliye beni bekleyin yanınıza geliyorum der. Johny, Jeremy ve Ana ormanda yürürlerken yerlilerin saldırısına uğrarlar. Jeremy ve Johny birkaç yerliyi yere indirir ama kurşunları bitince yerlilere teslim olmak zorunda kalırlar. Jeremy, Johny ve Ana elleri ayakları bağlanarak yerlilerin kabile alanına getirirler. Daha sonra yerliler Ana’yı başka bir yere götürüp canlı bir haldeyken yemeye başlarlar. Johny ve Jeremy Ana’ın kan dondurucu çığlıklarını duyarken bir yandan da kurtulmaya çalışırlar. Yakake tutsaklarına sizi işkence ederek öldüreceğim derken Jeremy ve Beyaz Tanrıça göz göze gelir.  Daha sonra Beyaz Tanrıça ağaca bağlanan Jeremy’in yanına gelir. Jeremy Beyaz Tanrıça ’ya bu an için senelerce bekledim ama önce Johny’i serbest bırak der. Johny’in bağlarını kesen Beyaz Tanrıça Jeremy’in yanına gider. Jeremy Beyaz Tanrıça ‘ya sen benim Sara’sın yıllar önce yerliler tarafından kaçırıldın seni yanımda götüreceğim deyince Sara babasına git buradan der ve Jeremy gönülsüz bir biçimde Sara’yı almadan gider ama Yakake bütün olaya şahit olur.

Ormanın derinliklerinde Johny Jeremy’e Sara’yı zorla kaçırmayı teklif eder ama Jeremy riskleri göz önüne alarak Sara’yı kaçırma fikrine sıcak bakmaz ama daha sonra başka bir şansı olmadığını fark edince Johny’in fikrini kabul eder. Gece vakti Johny ile Jeremy gizlice Sara’ın yattığı kulübeye girip Sara’yı etkisiz hale getirdikten sonra Jeremy Sara’yı sırtlayarak kaçmaya başlar. Jeremy sırtladığı Sara’yı yere bırakınca Sara kaçmak için debelenir. Bunun üzerine Jeremy Sara’yı sımsıkı tutarak sen ne bir Rahibe ne bir tanrıçasın sen yalnızca Sara’sın der. Bunun üzerine Sara direnmeyi bırakır ve Johny Jeremy’e çabuk olalım der.  Bu arada Yakake yerlilere saldırma emri vererek yerlileri ormana salar. Jeremy, Sara ve Johny nehrin karşı tarafına geçerken yolları Yakake ve kabile üyeleri tarafından kesilir. Yakake üçlünün yanına gidip kendi dilinden bir şeyler söyler. Bunun üzerine Sara Jeremy’e Yakake’in kabile yasalarına göre Yakake’in sahip olduğu kadına başka birinin sahiplenmesi için Yakake ile ölümüne dövüşmesi şarttır der. Bunun üzerine Jeremy Yakake ile dövüşmeye hazırlanırken öne atlayan Johny senin tek kolun yok bırak ta senin adına dövüşeyim der. Yakake bıçak çekip Johny’e seni ıstıraplı bir biçimde öldüreceğim dedikten sonra Johny ve Yakake birbirlerine girişir. Bir süre sonra Yakake Johny’in kalbine bıçağı saplayarak öldürür. Daha sonra Yakake ben kazandım Beyaz Tanrıça benim deyince Jeremy öne atlar ve Yakake Jeremy’e seni geberteceğim beyaz adam diyerek Jeremy’e saldırır. İkili arasında kıran kırana vahşice bir dövüş başlar. Bir süre dövüşen Jeremy üstün gelerek Yakake’yi tutup kafasını suya sokarak boğmaya çalışır. Bunun üzerine Sara bırak artık seninle geleceğim deyince Jeremy Yakake’yi bırakır ve Yakake Jeremy’e Beyaz Tanrıça senin hakkındır elveda Beyaz Tanrıça der. Bunun üzerine Yakake ve kabile üyeleri kendi yoluna Jeremy ve Sara kendi yoluna gider ve film biter.
 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Birth of a Titan

  Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.   Gorman Hollister’...