https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

26 Haziran 2017 Pazartesi

Zombie Rampage


Filmimiz birbirine rakip iki çetenin ara sokakta birbirlerine girmesiyle başlar. İki çete birbirlerine vahşice girişken gelen polis arabası iki rakip çete üyelerinin çil yavrusu gibi kaçışmalarına sebep olur. Bu arada Phil adlı çete üyesi yararlanan arkadaşı Gerard’ı kaldırmaya çalışır ama muvaffak olamaz ve kaçar. Bu arada Billy barda çalışırken yanına kırklarının başlarında hafif meşrep bir kadın Billy’in yanına yaklaşır ve rom ister.  Billy kadına parasını ver romu vereyim der. Bunun üzerine kadın Billy’e tahrik edici hareketlerde bulunup para yerine başka şekilde versem olur mu diye sorar. Bunun üzerine Billy üzgünüm para geçer burada deyince kadın Billy’e pislik herif der ve gider.

Phil adlı çete üyesi gelir ve Jason adlı aynı çete üyesine parlar. Phil Jason’a sen kendini ne zannediyorsun emirler yağdırılabiliyorsun diye bağırır. Daha sonra Phil Jason’a kusura bakma aşırı stres altındayım kusura bakma deyip elini Jason’a uzattır ve Jason’ın kolunu kıvırmaya başlar. Phil öfke dolu bir ses tonuyla Jason’a bu ekibin lideri benim dedikten sonra Jason’ı fırlatır. Daha sonra Claire adlı kadın çete üyesi elinde bir kitapla gelir ve Phil üyelere bu kitapla arkadaşımız Gerard’ın bulunduğu mezarlığa gidip bu kitapla arkadaşımız Gerard’ı geri döndüreceğiz der. Bunun üzerine çete üyelerinden Glenn Phil’e Gerard’ın dönmesini isterim ama vudu saçmalıklarına pek güven olmaz der. Bunun üzerine Phil kitabı aldığım kişi işe yaramazsa parayı geri iade edeceğimi söyledi der.  Phil’in verdiği parayı öğrenen Jason Phil’e sinirlenip sen bencil bir hödüksün paramızı saçma sapan kitaplara yatırıyorsun diye çemkirince Phil bak sünepe bu çetenin lideri benim diye bağırarak karşılık verir. Bu arada bir ara sokakta fahişenin biri kimliği belirsiz bir şahısla oynaşırken kimliği belirsiz şahıs montundaki bıçağı fahişeye defalarca saplamak suretiyle öldürür.
İşinden çıkmış olan Billy arabada bir takım garip kılıklı kişilerin kurbanlarını öldürüp yediğini duyar ve tam o esnada arabası bozulur. Bu arada Phil ve Earnest Troy isimli şahsı görürler. Phil Troy ile konuşurken Troy’un akli dengesinin pek yerinde olmadığını fark ederler. Troy köpeği kıç kafadan bahsedince daha da delirir ve kaçıranlara karşı Phil sakin ol adamım köpeğin böcek kafayı bulacağız der. Troy gidince Phil Earnest’e bu manyakla bir daha iş yapamayalım der. Arabasından inen Billy ara sokaklarda yürürken bazı garip kılıklı şahıslar Billy’e musallat olurlar ve Billy zar zor garip kılıklı kişilerin elinden kaçar. Bu arada mezarlıkta bulunan dört kişi buldukları kitabı okumaya başlarlar ve kitapta okunanlar mezardaki ölüleri diriltirler. Mezarlıkta bulunan dört kişi dirilen ölüleri görünce arkalarına bakmadan kaçmaya başlarlar.

Darby isimli bir bar işletmecisinin barına giden Beth isimli kadınla konuşmaya başlar. Muhabbetin ortasında Darby bazı pislikler asla öğrenmiyor dedikten sonra masada oturan dört kişiyi yakalarından tutup bardan dışarı atar. Bunun üzerine Beth Darby’e bunların derdi ne sorunca Darby bu serseriler barda huzur bırakmadı herkese askıntı oluyor diye cevap verir. Bu arada tekinsiz yollarda pusetiyle ilerleyen bir kadın mezardan hortlamış ölülerin saldırısına uğrar. Zombiler kadını sıkıca kavradıktan sonra kadını parçalayarak yemeye başlarlar.  Phil çete üyeleri ile birlikte mezarlığa gider. Mezarlıkta Phil Claire ve diğer çete üyelerine ayini yapacaklarını söyledikten sonra çete üyelerine gidip etrafı kolaçan etmelerini söyler. Çete üyeleri gittikten sonra Phil Claire’e eğer kitabı aldığım ihtiyar bana madik attıysa onu bulur ve parçalarına ayırırım der.
Başka bir yerde Jim ve Rebbeca adlı iki kişi sığındıkları yerde başlarına gelenleri anlamaya çalışırlar ve Rebecca başlarına gelenleri anlamaya çalışıp Jim’e ailene ne oldu böyle diye sorar. Jim korku içinde ailem dedemi vahşi hayvanlar gibi parçaladılar haberlerde bir çeşit virüsün parmağı olduğunu söylüyorlardı diye cevap verir. Bunun üzerine Rebecca Jim’e ne yapacağız diye sorunca Jim ortalık sakinleşinceye kadar burada bekleyeceğiz diye cevap verir. Bu arada başka bir yerde Therasa ve Jessica adlı kadın durumu anlamaya çalışırlar. Therasa öfke içinde lanet olsun bu tür olaylar yalnızca ucuz korku filmlerinde olur diye söyleyince Jessica histerik bir biçimde kıyamet geldi der. Therasa şaşkınlık içinde anlamadım deyince Jessica yargı günü kıyamet gelince ölüler kalkacak der. Bunun üzerine Therasa umutsuzluğa kapılma diye sarılır.

Phil diğer çete üyeleri gördükleri zombilerden korunacak bir yer bulurlar ama çete üyelerinden Barry zombiler tarafından yakalanır. Bir şekilde Darby’in barına giderler ve bu arada yanlarında bulunan Billy neler oluyor diye sorar. Phil ben nereden bileyim diye çıkışır. Bu arada Billy’i gören Therasa sevinç içinde sarılır ama Phil Theresa’yı kaba bir tavırla itip seninle uğraşamayız der. Bunun üzerine Billy Phil’e bir yumruk atar ama Phil cebinden çıkardığı falçatayı Billy’in gırtlağına dayar ve bana bak sünepe bana bir daha dokunursan façanı aşağı alırım diye tehdit eder.  Bar sahibi Darby Phil’in yanına yaklaşınca Phil Darby’e yaklaşma yoksa şişlerim seni babalık diye uyarır. Phil ayağa kalkınca Darby Phil’e beklenmedik bir yumruk atıp yere yapıştırdıktan sonra bana bak dürzü bir daha böyle hareketlerde bulunursan seni buradan atarım der.

Başka binaya geçen Darby diğerleri sokakta canlı olarak yenilen insanları görünce dehşette kapılırlar. Darby binada silah ararken genç bir adam Darby’in kafasına tahta kalas ile vurur. Adının Jason olduğunu öğrendiğimiz genç Darby’den özür diledikten sonra babasıyla beraber ninesini ziyaret etmeye geldiklerini ama ninesi ve babasının zombiler tarafından yenildiği söyler. Jessica etrafı kolaçan edeyim dedikten sonra Ethan isimli şahıs bende etraf güvenli mi onu kontrol edeyim diyerek Jessica’ın peşinden gider. Bu arada Jason Darby’e bu yaratıklarda neyin nesi diye sorunca Darby ne olduklarını bilmiyorum ama Phil’i göstererek bu puştun başının altından kalktığını biliyorum der.  Bunun üzerine Phil Darby’in üzerine yürür ama Billy, Theresa ve diğerleri kavgayı ayırırlar. Billy öfkeli bir ses tonuyla Phil ve Darby’e zaten canımız burnumuzda birde sizinle uğraşamayız der.  Bu arda Ethan ile odaları gezen Jessica Ethan’ın saldırısına uğrar. Ethan Jessica’ya geber kahpe diyerek defalarca bıçağını Jessica’ya saplar. Olayı gören Billy Ethan’a saldırır ama Billy’i kolaylıkla etkisiz hale getirip gırtlağını sıkmaya başlar. Sesleri duyan Therasa ve Darby olay erine giderler. Jessica’ın cansız bedeni ile Therasa göz yaşlarına boğulur. Aynı esnada Darby Billy’i kurtarmak amacıyla tabancayla Ethan’ın ensesinden vurur.
Jessica ile dalga geçen Phil’e sinirlenen Billy Phil’e bana bak çeteci bozuntusu çeten gitti bir işe yaramıyorsun şimdi çeneni kapatacaksın ve ayak altında dolaşmayacaksın diye bağırır. Bunun üzerine Phil Billy’e öldüğün zaman kemiklerine işeyeceğim diye tehdit eder. Bu arada yaşadıkları neticesinde bunalıma giren Jason şakağına dayadığı tabancayı ateşlemek suretiyle intihar eder. Aynı esnada Darby ise kapılardaki barikatı kontrol ederken zombiler tarafından yenilir. Phil,Therasa ve Billy başka bir yerde ne yapacaklarını kararlaştırırken radyodaki haberleri dinlerken sinirlenen Billy radyoyu yere fırlatıp parçalar. Bunun üzerine Phil Billy o zamazingoyla neler olup bittiğini öğrenecektim seni geri zekalı diye bağırır. Daha sonra Phil yerdeki kırık radyo toplarken Billy tamir edebilecek misin diye sorar. Phil ukala bir tavırla ne bozarsan onu tamir edebilirim sünepe ezik der. Bu arada tavandan gelen sesler üçlüyü korkutur ve daha sonra tavan çöker ve tavandaki kişinin Claire olduğunu öğreniriz. Phil sevinç içinde diğerleri kurtuldu mu diye sorar. Claire keder duygusu içinde tek kurtulan benim der. Phil, Claire, Therasa ve Billy diğer binaya geçebilmek için asansör boşluğunu kullanmaya çalışırlar ama diğer binaya geçtiklerinde zombilere yem olurlar ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...