https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Haziran 2011 Pazar

Cleopatra & Anthony

Filmimiz Mısır'ın doğal ve tarihi zenginlikleriyle başlar. Bir grup tunikli kılıçlı adam Mısır'ın çöllük yollarında peşi sıra ilerlerken birdenbire kadının biri yollarını keser ve adamın adının Julius Sezar olduğunu öğreniriz. Sezar ve kafilesini durduran esmer kadın ise Cleopatra’dır. Sezar'a adamlarına el hareketiyle adamlarına gidip bir şeyler yiyin der. Zenciyi gösteren Cleopatra o da gitsin der Sezar ya o sağır ve dilimizi bilmiyor ne desen anlamaz şimdi anlat bakalım derdini der. Cleopatra kuzeninin suikast tertiplediğini öğrenir ve Sezar'ın yardımına ihtiyaç duyar lakin Sezar politik nedenlerden dolayı yardım etmeye yanaşmaz.
Roma'da ise adamın biri Sezar'ı çekiştirir bak amcam olsa da her kişi hakkında doğruyu konuşurum Sezar canının istediği zaman Mısır’a gidip keyif sürüyor biz de Roma'da işten işe koşturuyoruz o ne yapıyor Mısır’da keyif sürüyor yanında bulunan genç adam haklısın lakin randevum var ince iş sonra konuşuruz der. O sırada Sezar yanında bulundurduğu kölenin marifetini ballandırarak anlatmaktadır bak Cleopatra savaşlardan önce bu kendimi herife ovduruyorum derdimi tasamı unutup savaşa ferahlamış bir biçimde giriyorum der. Bunun üzerine Cleopatra savaşa girmiyorum ki der. Olsun yinede sen dene pişman olmazsın diye cevap verir Sezar . Bir süre sonra zenci köle hamur yoğurur gibi Cleopatra'nın bedenini ovmaya başlar zevkten zevke koşan Cleopatra zevk inlemelerine başlar. Sezar içinden   köle Cleopatra’ya yavşıyor diye düşünerek zenci köleye bu kadar yeter der . Köle bulmuş kraliçe bedeni bırakmaz Sezar ayağa kalkıp hadi diyerek köleyi uzaklaştırıp Cleopatra'yla ayak üstü bir sevişme yaşar.

Marc Antonhy iki Romalı kadını almış keyif sürmektedir o esnada adamın biri çıkagelip nerede o güzel günler Roma gaflet dalalet uykusunda nerede o vakur muzaffer günleri ne çabuk unutuldu mirim der. Marcus Antonius geyiği senatoda yaparsın şimdi sorunun ne söyle canım der. Roma'da işler Arap saçına döndü Sezar Mısırlı bir yosmayla keyif sürerken Roma kan ağlıyor der. Marc Anthony elini kaldırıp uğurlar olsun der. Senato üyeleri yolda yürürken üyelerden biri konuşmaya başlar haber saldım Mısır'a Sezar dönsün ülke işleriyle ilgilensin ne laubaliliktir bu koskoca imparatorluğun istikbali söz konusu der . Aynı esnada oturan Cleopatra geçmiş anılar âlemine dalıp Mısır’ın yağmalandığını anımsar ve Sezar'a türlü beddualarda bulunur ve sonra Sezar'ı öldürme amacıyla harekete geçer ama Sezar'ın fedaileri tam zamanında engeller. Sezar Cleopatra’yı gözlerden ırak bir yere götürüp sen bana kılıç saplayacaktın demek diyerek Cleopatra'ya tecavüz eder. Titremeye başlayan Sezar gören muhafızlar Sezar’ı karga tulumba taşırlar. Sezar'ın zenci kölesi ara sıra sara nöbetleri geçirdiğini lakin at gibi sağlıklı olduğunu belirtir. Düzelen Sezar Cleopatra'yı Roma'ya davet eder ve Cleopatra neşe içinde teklifi kabul eder.

 Sezar adamlarına Cleopatra'nın kendi memleketinde tanrıçayla eş değer olduğunu o yüzden saygı ve hizmette kusur olmamasını tembihler. Sezar Cleopatra'nın alıştın mı Roma'ya s diye sorar Cleopatra'da alıştım cup oturdu Roma bana diyerek soruyu cevaplar. Sezar Oktavius’a  bu krallık sana kalacak halkını şımartmadan seveceksin birde arkadan kuyunu kazacak olan danışmanlarına göz açtırmayacaksın der demez eli kılıçlı 3 şahıs Sezar'ı öldürüp hızla olay yerinden hızlı bir şekilde sıvışırlar. Kölesi gitti dağ gibi Sezar Roma'ya ne olacak tarzından ağıtlar dökmeye başlar.

Mark Anthony Cleopatra ile tanışmaya gider ayak üstü bir muhabbet sonrası Cleopatra küçük Mark'a doğru bir hamlede bulunur lakin Mark Anthony sen Sezar'ın kadınısın diyerek tersleyip mekânı terk eder. Yolda senato üyelerini gören Mark Anthony Sezar'ın ölüm haberini alır senato ise Sezar'ın ani ölümünün Roma siyaseti üzerindeki etkileri hakkında tartışırlar. Cleopatra aha Sezar'ın vefatı üzerine ne yapacağım diyerek geçmiş anılar âlemine dalar. Bu arada Oktavius bir sürü karıyı yanına alıp keyif sürmektedir tabi bu keyif Oktavius'un kız kardeşinin gelişiyle yarım kalır. Kral olduktan sonra keyif arsızı oldun sen geyiği yaparlar. Mark Anthony yatağında düşüncelere dalmış bir şekilde uzanırken karısı gelip Mısır'a gidiyormuşsun Oktavius söyledi der. Mark Anthony iş güç ne yapacaksın sevgili karıcım dedikten ateşli bir sevişme yaşarlar.

Kendisini yellendirirken hizmetkârlarından biri kutsal kraliçem çok önemli haberlerim var diyerek Cleopatra'nın yellenme keyfinin içine eder. Cleopatra bak önemsiz bir şey ise kellen gider ona göre diyerek haberciyi tehdit eder. Mark Anthony ve adamları Mısır'a doğru ilerliyorlar der. Cleopatra şerefsiz olaydan pay koparmaya çalışıyor der. Hizmetkâr ben orduya haber salıyım der. Cleopatra Ra aşkına ordumuz Roma Lejyonu karşında ezici bir yenilgi tadarlar Ra’ya şükürler olsun benim kılıçtan daha etkili silahlarım var benim der. Mark Anthony selamlar olsun Mısır'n imparatoriçesi Cleopatra der Cleopatra'da İsis seni kutsasın diyerek karşılık verir. Ziyaretinin sebebi nedir Mark Anthony diye sorar Cleopatra. Roma'ya gönderilecek hububatlar vardı onları almaya geldim diyerek cevaplar. Cleopatra sahte bir gülümsemeyle sarayımda kalabilirsin der. Peki ya ordum ne olacak diye sorar Mark Anthony. Onlarda şehir dışında kalabilirler diye cevaplar. Güvenliğiniz bizzat benim kuzenim tarafından karşılanacaktır. Sizinle hususi olarak görüşebilir miyim diye sorar. Siz iyice bir dinlenin sonra görüşürüz selametle der Cleopatra Mark Anthony görüşürüz diyip gider.

 Akşam olduğunda Mark Anthony Cleopatra'nın yatak odasına gelir. Niye Roma'nın değerli eyaletleri varken buraya gelmek istediğin diye sorar. Çünkü burada her hazineden daha değerli bir hazine var der. Ve bu hazineyi alabilmek bir orduyla geldin diye karşılık verir. Evet, hepsi seni kazanmak için der. Ben savaş ganimeti miyim diye sorar savaş alanımız bu yatak odası olsun dedikten sonra sevişmeye başlarlar. Sevişme sonrası kendisini köle bir kıza ovduran Mark Anthony'e elçi gelir imparatorluk davranışlarından hoşnut değil özellikle Cleopatra'yla yaşadığın ilişkiden der. Mark Anthony başlatma senatodan der. Elçide aynen ileteceğim dediklerini sağlıcakla kal diyerek gider ve Mark Anthony kendisini ovdurmaya devam eder. Roma'da Oktavius ne görülmüş ne de duyulmuş ne senatoya ne de imparatora saygısı kalmış şerefsizde bu diğer eyaletlerde kontrol eksikliğine yol açar der öfkeyle. O sırada Oktavya evlenmiş onunla diyerek iki göz iki çeşme ağlayarak senato toplantısının içine dalar Oktavius ağlama değmez o şerefsize der. Peki, kölelerimden biriyle evlenebilir miyim diye sorar. Oktavius'ta evlenmediğin kabahat koş evlen der. Filoları hazırlayın bizzat ben ordunun başında bulunacağım gidip anasından içtiği sütü burnundan getireceğim der.

Aynı esnada Cleopatra'nın kuzeni danışmanından Mark Anthony'yi öldürmesini ister. Danışman ise öldürmenin olayları Arap saçına döndürür onun yerine kıskandırmak daha iyi bir ekarte etme yöntemi olabilir diyerek öğütte bulunur. Cleopatra yatağında uzanırken Mark Anthony dağılın bre soysuzlar yoksa kılıcımın tadına bakarsınız diyerek bir hışımla Cleopatra’nın odasına girer. Beni öldürmeyi mi tezgâhlıyorsun diye sorar öfkeyle. İsterik tonla evet seni gebertmek istiyorum ama zevkten gebertmek istiyorum dedikten sonra ateşli bir sevişme yaşarlar lakin Cleopatra'nın 2 kölesi ikiliyi gafil avlayıp Mark Anthony'i gafil avladıktan sonra Cleopatra'yı bir güzel becerirler ve zorla Mark Anthony'ye izlettirirler. Aynı anda 2 erkeği idare eden Cleopatra zevklenir adamların işleri bitince Mark Anthony'ye kadınla böyle sevişilir.  diyerek lafı koyarlar. Adamlar gittikten sonra Cleopatra Mark Anthony'nin bağlarını çözüp yarım kalan işlerini hallederler. Aynı esnada Oktavius senato üyelerine donanmamız Mısır kara sularına yaklaşıyor Mark Anthony ve ordusu karşı koyarsa indirin talimatını verir. Bu Roma'ya saygısızlık yapan herkese ders olacak haksız mıyım der ve haklısın diyerek karşılık verirler. Mark Anthony ise çökmüş kendini alkole vermiş bir haldedir. Bas rahip Mark Anthony'nin yanına Roma donanması geliyor mahvolacağız hazırlan diye yalvarır. Mark Anthony'den bir sikim yarar gelmeyeceğini anlayan baş rahip son çare olarak Ra'ya yalvarır. Mısır yağmalanır Mark Anthony ise zil zurna şarhos bir halde kalkmaya çalışır ama muvaffak olamaz ve film biter. 










 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

From The Inside

  Filmimiz Tally isimli bir kadınının veranda da üstsüz güneşlenmesiyle başlar. Bu arada C...